Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı
Bu arada kızlar yarın kızıma doğum günü yapıcaz normalde 8 mart biz yarın kutlayacağız of ben napayım yine pasta börek çörek yandım desenize beni ancak detoks paklar pazartesi hem reglim bitiyor detoks yapmak istiyorum bakalım artık yapabilirsem tabi

Maşallah nazar değmesin
Aynı devam ediyorum çocuklarla uğraşıyorum onları büyütuyorum.
Izindeyim halen.
Bi taraftanda kilolarim var.
Kaptanim nasıl emziriyormusun kilo aldinmi?

Kızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.
Canım down sendromu doğar doğmaz anlaşılmıyor mu ve hepsinin yüzü aynı oluyor yani ne bileyim ben öyle biliyorum bak ümitsizliğe kapılma başka doktora git canım allah yardımcın olsun

Iyi diyelim iyi olalım adet olamadım bugün ağrılı bir gün
Neyseki dersim erken bitti ve evdeyim
Sen napiyosun neler yapiyosun

Canim bende hiç ellemezsem 6 ayda filan olur herhalde.
Doktoruma hiç olmazsa ne olur dedim
Rahmin kalinlasir kistik bi yapı oluşur
Max 45 gün bekle olmazsa gel dedi.
Söktürücü veriyor sonrada dogum kontrol hapı.
Olmadıkça şişkinlik oluyor.
Yürüyüş iyi geliyor bana.

Cok geçmiş olsun ins cabucak iylesirsiniz bende gribim ama biraz daha iyiyim.
Kimse hastalanmasinda bebekler daha zor atlatiyor.

Canım büyük bi buhar makinesi ile geldi adam maskeyle beyaz buhar verdi sanki hafif yağlı gibi 3 gündür eve girmiyoruz.
Dunde eve bi gittik heryer berbat sabah erkenden kalktim akşama kadar temizlik yaptim.
Evi daha yeni temizlermistim halilar yeni yikanmisti hepsini yeniden yikanmaya yolladim.
Bide adam hiç biseye ellemeyin demisti yikamadan kullanmayin dedi 8 makine yıkayıp astim.
Ben ne kadar isten kacarsam iş beni buluyo.
Yardıma gelen ablanin işi varmış gelmedi.
Bide böcek var diye beyaz havlu ile sildim hiç bişey çıkmadı.
Umarım varsada ölmüş lerdir.
Sen nasılsın?

çok geçmiş olsun canm ya insan di lerken bile nekadar zor olduğunu hissedebiliyor gerçekten çok yorucu olmuş senin için kiyamam ya dinlen biraz bari diycem ama çocuklar ile oda mümkün olmuyor ki

Kolay gelsin yarışmada başarılar dilerim.

Kızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.

Neye göre koydu bu doktor teşhisi dogrumuki???
Canım Ankarada iyi bi cocuk doktoru bul kendine.
Ablama ilk evlediginde bi prof cocugun olmaz dedi simdi 2 tane evladi var.

çok geçmiş olsun canm ya insan di lerken bile nekadar zor olduğunu hissedebiliyor gerçekten çok yorucu olmuş senin için kiyamam ya dinlen biraz bari diycem ama çocuklar ile oda mümkün olmuyor ki

Canim yorgunluk değilde eşimi mahvetti yenmedik yeri kalmadi.
Bide evde hiç bişey çıkmadı acaba bosunami yaptirdik bilmiyorum

Canim yorgunluk değilde eşimi mahvetti yenmedik yeri kalmadi.
Bide evde hiç bişey çıkmadı acaba bosunami yaptirdik bilmiyorum
acaba böcek değilde kurdesen tarzı birşey mi oldu eşin yada alerji gibi bir şeymi oldu acaba ondan kaşıntı kabariklik filan olmuş olmasın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…