Süpersin canım vermeye devam etmişsingeçen hafta:73.0
vu hafta:72.2
fark: - 800
Hoşbulduk canım7 aylık çok şükür. Evet herşey yolunda, sen nasılsın nasıl gidiyor? Takıma gelmeyeli çok oldu. Elimde olmayan sebeplerden ve bebek olunca vakit az. Tanıdık görmek güzel oldu. Sen neler yapıyorsun??
Canım down sendromu doğar doğmaz anlaşılmıyor mu ve hepsinin yüzü aynı oluyor yani ne bileyim ben öyle biliyorum bak ümitsizliğe kapılma başka doktora git canım allah yardımcın olsunKızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.
Iyi diyelim iyi olalım adet olamadım bugün ağrılı bir gün
Neyseki dersim erken bitti ve evdeyim
Sen napiyosun neler yapiyosun
Arkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum
Kızlar günaydınlar :)
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Fark+200gr sebepsiz :)
@deadline
@Kurabiyemusavir @gecenin_resmi hoşgeldiniz:)
Y YesilinBuyusu canım çok geçmiş olsun bir teşhis var mı yazdıysan da ben kaçırdım çok önceki sayfalarda da yazmıştım yanlış anlamassan muayenehane doktoruna götürme şansın var mı? O gerekirse hastaneye yönlendirir ilk doğduğundan beri götürdüğün doktoru?
hastane sürekli git gel çok yıprattı asyayı her seferinde farklı doktor mu bakıyor ve her gidişte mikrop kapma olasılığı daha çok artıyor
caroline84 ilaçlama yapıldı mı canım
blonde ambition canım nasıl oldu yiğenin katı gıda kabul ediyor mu
magickk toparlayabildin mi yediklerini biraz ucu kaçtı demiştin
@berceste_ doktor ne diyor canım regl için
sagol canm benim sende sıkıntı yapma şişliktir haftaya çok iyi vericeksin bak görSüpersin canım vermeye devam etmişsin
çok üzüldüm canm inslh değildir insllah iyi haberlerle dinersin canm tekrar geçmiş olsunKızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.
çok geçmiş olsun canm ya insan di lerken bile nekadar zor olduğunu hissedebiliyor gerçekten çok yorucu olmuş senin için kiyamam ya dinlen biraz bari diycem ama çocuklar ile oda mümkün olmuyor kiCanım büyük bi buhar makinesi ile geldi adam maskeyle beyaz buhar verdi sanki hafif yağlı gibi 3 gündür eve girmiyoruz.
Dunde eve bi gittik heryer berbat sabah erkenden kalktim akşama kadar temizlik yaptim.
Evi daha yeni temizlermistim halilar yeni yikanmisti hepsini yeniden yikanmaya yolladim.
Bide adam hiç biseye ellemeyin demisti yikamadan kullanmayin dedi 8 makine yıkayıp astim.
Ben ne kadar isten kacarsam iş beni buluyo.
Yardıma gelen ablanin işi varmış gelmedi.
Bide böcek var diye beyaz havlu ile sildim hiç bişey çıkmadı.
Umarım varsada ölmüş lerdir.
Sen nasılsın?
Mrb kızlar
Geçen hafta 59.5
Bu hafta 59.2
Fark -300
Yüzde - 39.9 mesela bunu nasıl yapıyoruz @deadlinecaroline84 ve April kaptanlarım?
Kaptanım ayrıca 6 haftalık izne ayrılmak istiyorum.. Dini bi yarışma olduğunu duydum ona yoğunlaşmak istiyorum. Bi an bi coşku geldi dün kayıt oldum ve çalışmaya başladım 390 sayfalık bi kitaptan sorumlu olunuyor ve ben ancak yetıstırırım çocuklarla..
8 Nisan 2018 sınav tarihi ... Kızlar bol bol dua eder misiniz bana :)
Y YesilinBuyusu çok çok geçmiş olsun canım hastaneyi eşime sordum yer olarak biliyorum Dedi ismini hatırlayamadı o da
Kızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.
Tşk ederim canım .. Benim Yuzdem nasıl oluyor bu arada baktın mı canımKolay gelsin yarışmada başarılar dilerim.
çok geçmiş olsun canm ya insan di lerken bile nekadar zor olduğunu hissedebiliyor gerçekten çok yorucu olmuş senin için kiyamam ya dinlen biraz bari diycem ama çocuklar ile oda mümkün olmuyor ki
acaba böcek değilde kurdesen tarzı birşey mi oldu eşin yada alerji gibi bir şeymi oldu acaba ondan kaşıntı kabariklik filan olmuş olmasın canmCanim yorgunluk değilde eşimi mahvetti yenmedik yeri kalmadi.
Bide evde hiç bişey çıkmadı acaba bosunami yaptirdik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?