Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaslar. Bu takim nasil? Guzel takip ediyor musunuz birbirinizi)) Bu soruyu size sormam garip oldu, biliyorum. Kusura bakmayin. Ama artik tam anlamiyla diyete baslamak istiyorum. Hem benim size hem sizin bana faydamiz dokunsun ins. Daha onceden Kk ile on kg zayiflamistim. simdi yaklasik uc yil oldu. geri aldim kilolari((

58 kıloya kadar çıkmışım haberim yoktu =) tartıya cıkınca şok oldum 54 kılo ıdım. ıp atlamaya başladım su+yeşilçay içmeye başladım.ekmek yok cumrtesı pzara dıyet ekmek yıyorum oda cok nadır.ama malesef akşam çayı yanında baya abartıyorum.zaten ne yesem dokunuyor şişkinlik çok oluyodu su ve ıp sayesınde aştım.şimdi ıkı gun ipe ara verdim dizlerim ağrı yaptı ayakkabısız atladığımdan olsa gerek.şuan 56 kıloyum ıkı haftada hergun saydıklarımı yaptım.lıste tuttum kendıme.=)

telefonum bozuldu egzersız prgramım var tel yapılır yapılmaz onada başlıcam akşam çaylarınıda azaltacam inşallah bugunden itıbaren.30 gunde fit dıye prgram baya işe yarıyor google play storeden ındırebılırsınız aşama aşama kolay sevıye orta sevıye 1-2 zor sevıye 1-2 dıye ayrılıyor baya zorluyor sonrası ter içinde kalıyosunuz iyi yağ yakmalar =D

Ilk haftalar Cok iyi kilo veriliyor
Ama siz zayifsiniz zaten gerisinide verirsiniz inşallah

bırde içme suyuma karbonat atıyorum saç dokulmelerım azaldı =) hiç bir sağlık prblemı olmayanlar deneyebılır.

Peki böcek mi kesin
Başka bir evde kaldığında şikayetleri geriliyor mu

Öğle yemeği yetersiz duramazsın. Çorba pilav patates hepsi karbonhidrat. Geçici tokluk sağlarlar. Esas protein ve iyi yağlar bizi tok tutar.
İşyerim biraz şehir dışında kalıyor, bu nedenle malesef işyerinde ne yemek çıkarsa onlardan yiyip, biraz miktarını azaltarak diyet yapıyorum. Bu nedenle o dengeyi sağlamak pek elimde olmuyor. Bende protein ihtiyacımı akşam yemeğinde karşılıyorum.

Merhaba Kızlar,
Benim boyum 1.60 kilom 74 bebek sahibi olmak İçin doktora gidiyorum. Ancak pazartesi günü doktorum pco başlangıcı var acilen zayıflaman lazım dedi. Pazartesi itibari ile kendi çapımda diyete başladım. Kabul ederseniz bende takımınıza katılmak istiyorum.

Bende öyleydim canim 5 kilo bile fsrk eder yaglardan gidince yumurtlama düzeliyor inşallah tez vakitte sevinirsin netten bak örnek diyetlere polikistik overler icin

Ayrica bir böcek konusu geçiyor tam konuyu bilmiyorum ama brnim evimde hamam böceği vardi o kadar çoktu ki onun evinde biz misafir azınlık kaliyorduk ..
Iyice büyüdüler kocaman oldular birde yavruladilarr tabi bende böyle izlemiyorum her gece raid sikiyorum mutfak tezgahinin altindaki supurgelige gece 2 3 leş çıkıyordu meger öldukleri yerlere bile yumurta birakiyorlarmis . Sonra raidin ilaçlı böcek tablet evinden aldim her yere koydum
Azaldı ama bitmedi sonra komşu çamaşır suyuyla sil bak geçecek dedi wismate marka kullaniyorum ondan yaklaşık 5 6 damla 2 günde bir sildim ve 1 hafta sonra taşındılar bizden şimdi ayda 1 2 çamaşır suyuyla siliyorum yani saf çamaşır suyunu silme kovasinin içine döküyorum .

Kızlar ben hoşgeldiniz diyeyim kaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…