- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
Merhaba nasılsın ??kiskiskis:)
Ilk haftalar Cok iyi kilo veriliyor58 kıloya kadar çıkmışım haberim yoktu =) tartıya cıkınca şok oldum 54 kılo ıdım. ıp atlamaya başladım su+yeşilçay içmeye başladım.ekmek yok cumrtesı pzara dıyet ekmek yıyorum oda cok nadır.ama malesef akşam çayı yanında baya abartıyorum.zaten ne yesem dokunuyor şişkinlik çok oluyodu su ve ıp sayesınde aştım.şimdi ıkı gun ipe ara verdim dizlerim ağrı yaptı ayakkabısız atladığımdan olsa gerek.şuan 56 kıloyum ıkı haftada hergun saydıklarımı yaptım.lıste tuttum kendıme.=)
bel ve sırt yağlarım olduğu için ustten kıloluyum omuzlarda geniş olduğu için beğenemıyorum kılomu =)Ilk haftalar Cok iyi kilo veriliyor
Ama siz zayifsiniz zaten gerisinide verirsiniz inşallah
Peki böcek mi kesinCanım belki bu kadar dikkat etmeseydin kendiliginden gebe kalamazdim.
Bide hiç denk geldinmi bilmiyorum
Karatay yeni kitabinda polikistik over, hasimato, insülin direnci tedavi edilebilir hayat boyu sürmez diyor.
Daha kitabi almaya vaktim olmadi.
Dahası evi ilaclattiktan sonra esimde yine oldu çok moralim bozuk.
Evi taşımayı bile düşünüyorum.
Eşimin bugün işte yarın kan vercez
Tek başına kan veremez bende gidemedim yaninda.
nazar değmesin menulerin cok güzel gidiyor.
İşyerim biraz şehir dışında kalıyor, bu nedenle malesef işyerinde ne yemek çıkarsa onlardan yiyip, biraz miktarını azaltarak diyet yapıyorum. Bu nedenle o dengeyi sağlamak pek elimde olmuyor. Bende protein ihtiyacımı akşam yemeğinde karşılıyorum.Öğle yemeği yetersiz duramazsın. Çorba pilav patates hepsi karbonhidrat. Geçici tokluk sağlarlar. Esas protein ve iyi yağlar bizi tok tutar.
Bende öyleydim canim 5 kilo bile fsrk eder yaglardan gidince yumurtlama düzeliyor inşallah tez vakitte sevinirsin netten bak örnek diyetlere polikistik overler icinMerhaba Kızlar,
Benim boyum 1.60 kilom 74 bebek sahibi olmak İçin doktora gidiyorum. Ancak pazartesi günü doktorum pco başlangıcı var acilen zayıflaman lazım dedi. Pazartesi itibari ile kendi çapımda diyete başladım. Kabul ederseniz bende takımınıza katılmak istiyorum.
Benim heryerim yağlı şiş inşallah şu forumdan şu konulara veda edicem 3 yildir uğraşıyorumbel ve sırt yağlarım olduğu için ustten kıloluyum omuzlarda geniş olduğu için beğenemıyorum kılomu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?