Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mrb arkadaşlar Dün migren atağı geçirdiğim için hiç katılamadım size akşam 6da sadece azıcık haşlama yedim 2 lt suyu tamamladım direk uyudum
gecmis olsun. ben de bi migrenli olarak seni anliyorum(( Allah sifalar versin. Hacamat cok iyi geliyor. Yaptirdin mi hic

gecmis olsun. ben de bi migrenli olarak seni anliyorum(( Allah sifalar versin. Hacamat cok iyi geliyor. Yaptirdin mi hic
Sağol canım hiç hacamat yaptırmadım ama dünkü o ağrıdan çok korktum bizde genetik anevrizma rahatsızlığı var inşallah o değildir bütün gece kabus gördüm hayrolsun inşallah

malaesf bugun kadınlar gunu pastası yedım ıkı dılım.ama öğle arası yemek yemedım.öğleye kadar 5 bardak içtim. şimdi 1,5 lıtrem var.
Bu kötü olmuş canım bende aynı hatayı yaptım kızımın doğum gününde 500 gr olarak geri geldi böyle kaçamaklar bizi geri götürüyor malesef

Çok sevindim canım benim inş hayırlısı ile kucaginada alirsin.
Ara yaz olurmu.

Böcek mi vardi yoksa esimde alerjimi pek anlamadik.Evi ilaclattiktan sonra esimde yine çıktı doktor alerjiktur deyip yeni ilac verdi.
Bu aralar pek ilgilenenedim kilo veremedim ama almadimda sabah tartildim ayniyim.

İyi akşamlar arkadaşlar
Kahvaltı tereyağında yumurta 1 yk pekmez
Öğle pişmiş yulaf 100gr hindi füme
Ara portakal 10 badem
Ara 1 minik muz
Akşam ıspanak yemeği yoğurt
Ara meyve yemeyeceğim bugün hakkımı doldurdum.

2 lt su ve bugün pilatese gittimmm umarım bir düzene oturtabilirim:)

Afiyet olsun canım
Spora baslamissin hayırlı olsun
Ben bu ara çok yogunum akşamları disardayim genelde okulda da yogunum hiç giremedim
Yarın inşallah sonuç guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…