- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
Biraz yogunum bu ara canım bu akşam gelirim
gecmis olsun. ben de bi migrenli olarak seni anliyorum(( Allah sifalar versin. Hacamat cok iyi geliyor. Yaptirdin mi hicMrb arkadaşlar Dün migren atağı geçirdiğim için hiç katılamadım size akşam 6da sadece azıcık haşlama yedim 2 lt suyu tamamladım direk uyudum
Sağol canım hiç hacamat yaptırmadım ama dünkü o ağrıdan çok korktum bizde genetik anevrizma rahatsızlığı var inşallah o değildir bütün gece kabus gördüm hayrolsun inşallahgecmis olsun. ben de bi migrenli olarak seni anliyorum(( Allah sifalar versin. Hacamat cok iyi geliyor. Yaptirdin mi hic
Bu kötü olmuş canımmalaesf bugun kadınlar gunu pastası yedım ıkı dılım.ama öğle arası yemek yemedım.öğleye kadar 5 bardak içtim. şimdi 1,5 lıtrem var.
Yaptırdım canım yükseldi değerim dün 7000lerdeydi keseyi de gördük şükürler olsun. İnşallah haftaya da kalp atışını duyucaz Allah'ın izniyle.
Grup nealemde sen nasılsın evdeki böcek mevzusu halloldu mu.
Peki böcek mi kesin
Başka bir evde kaldığında şikayetleri geriliyor mu
Ama 2 dilim oldu mumalaesf bugun kadınlar gunu pastası yedım ıkı dılım.ama öğle arası yemek yemedım.öğleye kadar 5 bardak içtim. şimdi 1,5 lıtrem var.
Yemekler az değil miARa öğün türk kahvesi kayısı öğle süt gevrek yedim su içemedim ama 2 litreye tamamlayacm akşam yemeğide 1 kase çorba 1 kase yoğurtla bitirdim günü
Afiyet olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar
Kahvaltı tereyağında yumurta 1 yk pekmez
Öğle pişmiş yulaf 100gr hindi füme
Ara portakal 10 badem
Ara 1 minik muz
Akşam ıspanak yemeği yoğurt
Ara meyve yemeyeceğim bugün hakkımı doldurdum.
2 lt su ve bugün pilatese gittimmm umarım bir düzene oturtabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?