Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah
Yagda 1 yumurta 3 dlm ekmek reçel
Ara
Kahve t kahve 2 benimo

Öğlen
Iki kaşık karnabahar
1 Kaşarlı tost
Sebze çorba

Ikindi metro

Aksam
yarim porsiyon makarna
1.5 inegil kifte biber Havuçlu

Ara
Kahve 5 finger bisküvi

Şaşırmayin ben bu şekilde de zayifliyorum yavaş yavaş duseltiyorum normalde 1 ekmwk 3 4 çikolata yerim kizartma yerim

Velhasil bugün spora gidemedim evde odalarin mobilyalarini degistirdim perisanim cok yoruldum ve bebek emziriyorum kalori yakıyorum
Su 2 lt

Emziriyorsan çok güzel kilo verirsin canım tabi dikkat edersen

@berceste_ nerelerdesin canım
@Mirafatos yeğenin nasıl oldu
Y YesilinBuyusu Asya nasıl canım

Canım çok şükür daha iyi ilaçlar baya toparladı ama hem huyu değişte hem de diş sıkırtıları devam ediyor. Çekeceğiz mecbur buna şükür. Pazartesi babası geldi doktorlarla birde kendi görüşmek istedi. Bu arada bi kaç polikliniğe daha gittik. Yine hastanelerdeydim yani. Peki sen ne yaptın canım? Bu değerle ilgili başka bi doktor ile görüştün mü veya eşinle ne yönde düşünüyosun şu an?

Hayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurum
Benim de ilk takimim. Umarim "var ya, ben eskiden kiloluydum biliyomusun" diye gecmis zaman kipinde cumleler kurabilecegimuz gunler goruruz. Basarilar ve sabir diliyorum

Toparlamasına sevindim. Asya kaç aylıktu?
Alt diş çıkışı en az etkiliyor aslında
Yok canım görüşmedim doktoruma o konıda güveniyorum.
Ben korkuyorum 2. doğumdan şu an askıda gelecekte yaşayıp göreceğiz.

tatlim bir an once konsantre olalim ins. Ben de yeniyim ya birbirimizi cok uyaralim. 3 dilim ekmek((

7 aylık canım 5 yiğenim var hiçbirinde böyle zorlanmamıştık diş konusunda daha hiç dişi çıkmadı.

Bugün tarçınlı Elmalı suya başladım yemeklerden önce bir bardak içeceğim kızlar sabah başladım bi iki gün yaparım bunu vücudum çok şişiyor ödem oluşuyor arada böyle içecekler içmek iyi geliyor

kahvaltım 2 haşlanmış yumurta yarım salata ıkı zeytın az melemen peynır aç karnınada yeşilçay.işe gelıncede öğleye kadar beş bardak ılık su 2 bardağı içtim.

tarçınlı elmalı suyu duymuştum hatta bazı arkadaşlarım çok düzenli içiyorlar. ödem için de iyi, su içmeyi sevmeyenlere de suyu sevdirebilir :)

kahvaltı:
kalkar kalkmaz 300 ml su

1 büyük dilim ekmek
3 yemek kaslgı lor peyniri tavada erittim
sütlü şekerli kahve (kahvaltıda içiyorum amma ve lakin başka zaman mümkun değil şekerli ve sütl içemiyorum)

arada 300 ml su
3-4 ufak kepekli bisküvi

aksam oğlumun yüzme kursu var. o yüzerken ben de spor salonuna giderim sanırım (bu defa kararlıyım)

Canım bende detoks suyu hazırlıyorum geceden 1.5 lt suya taze nane maydonoz taze zencefil 1 limon koyuyorum gün boyu içiyorum çok güzel ödem attırıyor

abur cuburla aram hiç yok. kamyonla önüme yığsalar pek canım istemez ama normal yemekleri özellikle etlileri çok yiyiyorum. Bu yüzden spordan başka şansım yok kilo vermek için. Uzun zamandır giymediğim bir pantolonumu bugün giydim ve neden uzun zamandır giymediğimi hatırladım: çok bol geldiği için giyemiyordum ama şimdi giyebiliyorum resmen pantolonun içini yağla doldurdum giyince :) tiksindim kendimden :) bu mesajı yazarken tiksinmeye devam ediyordum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…