Emziriyorsan çok güzel kilo verirsin canım tabi dikkat edersenSabah
Yagda 1 yumurta 3 dlm ekmek reçel
Ara
Kahve t kahve 2 benimo
Öğlen
Iki kaşık karnabahar
1 Kaşarlı tost
Sebze çorba
Ikindi metro
Aksam
yarim porsiyon makarna
1.5 inegil kifte biber Havuçlu
Ara
Kahve 5 finger bisküvi
Şaşırmayin ben bu şekilde de zayifliyorum yavaş yavaş duseltiyorum normalde 1 ekmwk 3 4 çikolata yerim kizartma yerim
Velhasil bugün spora gidemedim evde odalarin mobilyalarini degistirdim perisanim cok yoruldum ve bebek emziriyorum kalori yakıyorum
Su 2 lt
Benim de ilk takimim. Umarim "var ya, ben eskiden kiloluydum biliyomusun" diye gecmis zaman kipinde cumleler kurabilecegimuz gunler goruruz. Basarilar ve sabir diliyorumHayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurum
Toparlamasına sevindim. Asya kaç aylıktu?Canım çok şükür daha iyi ilaçlar baya toparladı ama hem huyu değişte hem de diş sıkırtıları devam ediyor. Çekeceğiz mecbur buna şükür. Pazartesi babası geldi doktorlarla birde kendi görüşmek istedi. Bu arada bi kaç polikliniğe daha gittik. Yine hastanelerdeydim yani. Peki sen ne yaptın canım? Bu değerle ilgili başka bi doktor ile görüştün mü veya eşinle ne yönde düşünüyosun şu an?
tatlim bir an once konsantre olalim ins. Ben de yeniyim ya birbirimizi cok uyaralim. 3 dilim ekmek((Sabah
Yagda 1 yumurta 3 dlm ekmek reçel
Ara
Kahve t kahve 2 benimo
Öğlen
Iki kaşık karnabahar
1 Kaşarlı tost
Sebze çorba
Ikindi metro
Aksam
yarim porsiyon makarna
1.5 inegil kifte biber Havuçlu
Ara
Kahve 5 finger bisküvi
Şaşırmayin ben bu şekilde de zayifliyorum yavaş yavaş duseltiyorum normalde 1 ekmwk 3 4 çikolata yerim kizartma yerim
Velhasil bugün spora gidemedim evde odalarin mobilyalarini degistirdim perisanim cok yoruldum ve bebek emziriyorum kalori yakıyorum
Su 2 lt
Toparlamasına sevindim. Asya kaç aylıktu?
Alt diş çıkışı en az etkiliyor aslında
Yok canım görüşmedim doktoruma o konıda güveniyorum.
Ben korkuyorum 2. doğumdan şu an askıda gelecekte yaşayıp göreceğiz.
tarçınlı elmalı suyu duymuştum hatta bazı arkadaşlarım çok düzenli içiyorlar. ödem için de iyi, su içmeyi sevmeyenlere de suyu sevdirebilir :)Bugün tarçınlı Elmalı suya başladım yemeklerden önce bir bardak içeceğim kızlar sabah başladım bi iki gün yaparım bunu vücudum çok şişiyor ödem oluşuyor arada böyle içecekler içmek iyi geliyor
Canım bende detoks suyu hazırlıyorum geceden 1.5 lt suya taze nane maydonoz taze zencefil 1 limon koyuyorum gün boyu içiyorum çok güzel ödem attırıyorBugün tarçınlı Elmalı suya başladım yemeklerden önce bir bardak içeceğim kızlar sabah başladım bi iki gün yaparım bunu vücudum çok şişiyor ödem oluşuyor arada böyle içecekler içmek iyi geliyor
Onu da biliyorum da gebelik düşündüğüm için hepsini içemiyorumCanım bende detoks suyu hazırlıyorum geceden 1.5 lt suya taze nane maydonoz taze zencefil 1 limon koyuyorum gün boyu içiyorum çok güzel ödem attırıyor
hımmm, bu da güzel geliyor kulağaCanım bende detoks suyu hazırlıyorum geceden 1.5 lt suya taze nane maydonoz taze zencefil 1 limon koyuyorum gün boyu içiyorum çok güzel ödem attırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?