Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın güzel arkadaşlarım
Geçen hafta 63.40
Bu hafta 63.90
Fark +0.50
Yüzde

Diyete başladığımdan beri ilk defa artı çıktım üzgünüm. Ancak bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Tabi ki en kısa zamanda toparlanmaya çalışacağım. deadline caroline84 kaptanlarım artının yüzdesini nasıl hesaplıyoruz bilmediğim için boş bıraktım. Birde benim bildirim yapmadığım bi hafta hiç olmadı. Cuma izne ayrılmak istiyorum demiştim ama cumartesi geri dönmek istedim. Siz bu konuyu görüşebildiniz mi acaba? Umarım sıkıntı olmaz birde burdan atmayın beni.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.3
Fark -500 gr
Yüzdelik hesaplamanizi daha öğrenmedim ama yağ oranımi da ölçüyor benim tartim
Geçen hafta yağ % 24.8
Bu hafta yağ % 24.3
(Haftalık tam da bu kilo verme hedefim vardı çok şükür regl öncesi olmama rağmen gördüm)

sabah aç karnına yeşilçay,ıkı haşlanmış yumurta bır domatesten bır kaç dilim bır salatalıktan bı kaç tane dılım,3 zeytin ıkı üç dilimde beyaz peynir.yeşilçay heralde tokluk yapıyor daha yıyemıyorum yedıklerımıde zor yedım.ekmek yok.ılık su içmeye devam öğleye kadar 5 bardak.

Başlangıç kilosu ; 73
Bu hafta ; 69.6 ve bu hiç normal değil bence acaba tartımı yanlış diye eşimde tartıldı doğru dedi anlamadım
Demekki ödem vardı birden ekmek tatlıyı kesince kilo kaybı fazla oluyor ama senin baya fazla

Kahvaltım sağlıklı çörek yaptım tarifini instagramdan almıştım hashasli çörek içinde hindistan cevizi unu ve haşhaş ezmesi var tamamen sağlıklı böyle arada yiyebilecegim sağlıklı şeyleri beslenmeme ekleyeyim ki diyet sürdürülebilir olsun yaninda peynir zeytin ceviz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…