Hoş geldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okuyabilirsin 2 hafta deneme süresi var düzenli bildirim yapıp her cuma 12 ye kadar bildirim yapıyoruz azimli olursan ve düzenli bildirim yapıp arkadaşlarımın menülerine yorum yapıp takip edersen çok iyi olur 3. Cuma listeye alabilirimNasil sistem oldugunu tam anlayamazsam da katilmak istedim.yeni diyete basladim.baya kararliyim ins bu sefer olacak.ortaokuldan sonra kiloluydum.duzensiz yemek yeme, abur cubur vakitsiz yemek yeme...diyet yapmak istesem de yapamadim.ama artik dur demenin zamani geldi.
Kilom 96 boy 1.63
Eski yaristigin ismin mi iradesiz canım hangintakimda yarışmistin ve ne zaman yarışmasında hatirliyormusunMerhaba hanimlar daha once cuma yarışindaydim ama bebek bekledihim icin ayrildim simdi iki yasinda spora da gidiyorum tekrsrdan doneyim dedim .
Ismim iradesiz
Kilom:72
Boy:163
3 yillik evliyim en cok ciktihim kilo doğumda 76
Doğumdan 2 3 ay sonra 65 64 dum aonraki aylarda yavas yavas yemem artti 10 kjlo aldim
B fite yazildim
Şimdi sporada baslayinca artik son olsun ideal kiloma ulaşmak icin geldim uzatmadan bitirmek istiyorum.
Hepinize başarılar güçlü iradeler zaferler diliyorum..
Birde şunu ekliyim lise sondan sonra kilo almaya basladim eskiden kilolu degildim ama en güzel yillarim kilolu geçiyor 6 7 yildir yiyorum ölümüne midem bulanana kadsr .lise sonda sporu biraktim 51 kilodan 60 lara cikinca polikistik over oldum kilo alimim devam etti sivilcelendim adetim bozuldu
Takımlarda yarismismiydin canım daha önce pekiMerhaba arkadaslar. Bu takim nasil? Guzel takip ediyor musunuz birbirinizi)) Bu soruyu size sormam garip oldu, biliyorum. Kusura bakmayin. Ama artik tam anlamiyla diyete baslamak istiyorum. Hem benim size hem sizin bana faydamiz dokunsun ins. Daha onceden Kk ile on kg zayiflamistim. simdi yaklasik uc yil oldu. geri aldim kilolari((
Canım vermen gereken kilo az zaten tabiki katılabilirsin ama azimli olursan hemen verirsin burda da58 kıloya kadar çıkmışım haberim yoktu =) tartıya cıkınca şok oldum 54 kılo ıdım. ıp atlamaya başladım su+yeşilçay içmeye başladım.ekmek yok cumrtesı pzara dıyet ekmek yıyorum oda cok nadır.ama malesef akşam çayı yanında baya abartıyorum.zaten ne yesem dokunuyor şişkinlik çok oluyodu su ve ıp sayesınde aştım.şimdi ıkı gun ipe ara verdim dizlerim ağrı yaptı ayakkabısız atladığımdan olsa gerek.şuan 56 kıloyum ıkı haftada hergun saydıklarımı yaptım.lıste tuttum kendıme.=)
Hoşgeldin canım daha önce yarismismiydin takımlarda buraları takip edersen sistem karışık değil takıma geldiğinden itibaren 3. Cuma listeye girebiliyorsun eğer düzenli paylaşım yapip uyumlu olup ve düzenli bildirim yaparsanMerhaba Kızlar,
Benim boyum 1.60 kilom 74 bebek sahibi olmak İçin doktora gidiyorum. Ancak pazartesi günü doktorum pco başlangıcı var acilen zayıflaman lazım dedi. Pazartesi itibari ile kendi çapımda diyete başladım. Kabul ederseniz bende takımınıza katılmak istiyorum.
Yukarılarda da yazdım canım sürekli kaçamak yapıp kilo vermezsen mesela seni hafta almayız yine listeye yani sen azimli olana kadar bir sonraki hafta girebilirsin duruma göre yani ama mesela uğraştığını görürüz az versen de girebilirsin önemli olan karsilikli motivasyon azim takım arkadaşlarını takip edip listelerini düzenli yazıp onları da incelemen"2 hafta deneme süresi var, sonra takıma alınacaksınız" diye yazmışsınız. neye göre takıma alınacağız pekimesela 2 hafta kilo veremedik, takıma alınamayacak mıyız? takıma alınma kriteri nedir ki
Kusura bakma canım bu günlerde ben biraz yoğunum taşınıyorum da hatta şu an da arkadaşımda kalıyorum o yüzden belli zamanlarda görebiliyorum yazılanları akşamları burdayım ama en kötü beni etiketleyebilirsin bir sorun olursa aman bırakma burda seni durduracak biesuru insan var beni bulamasan daKaptan kimdi biri bize hosgeldin bile demiyor yemeye saldircam şimdi
Hayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurumHoş geldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okuyabilirsin 2 hafta deneme süresi var düzenli bildirim yapıp her cuma 12 ye kadar bildirim yapıyoruz azimli olursan ve düzenli bildirim yapıp arkadaşlarımın menülerine yorum yapıp takip edersen çok iyi olur 3. Cuma listeye alabilirimşu anda da takımdasin ama yedek liste yapacağım yeni katilanlari
Eski yaristigin ismin mi iradesiz canım hangintakimda yarışmistin ve ne zaman yarışmasında hatirliyormusun
Takımlarda yarismismiydin canım daha önce pekitabiki katılabilirsin
Canım vermen gereken kilo az zaten tabiki katılabilirsin ama azimli olursan hemen verirsin burda da
Hoşgeldin canım daha önce yarismismiydin takımlarda buraları takip edersen sistem karışık değil takıma geldiğinden itibaren 3. Cuma listeye girebiliyorsun eğer düzenli paylaşım yapip uyumlu olup ve düzenli bildirim yaparsan
Yukarılarda da yazdım canım sürekli kaçamak yapıp kilo vermezsen mesela seni hafta almayız yine listeye yani sen azimli olana kadar bir sonraki hafta girebilirsin duruma göre yani ama mesela uğraştığını görürüz az versen de girebilirsin önemli olan karsilikli motivasyon azim takım arkadaşlarını takip edip listelerini düzenli yazıp onları da incelemen
İnşallah canım tabiki yapabilirsinHayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurum
Mecbur kararlı olcam çünkü sonucunda çok güzel bir ödül beni bekliyorİnşallah canım tabiki yapabilirsinönce kararlı olmak lazım en önemli şey bu asla pes etmemek
istersen yarından itibaren başlayabilirsin ama hergün menü yazmanız lazım birde her cuma kilo bildirimi yapman gerek
ya inşallah allah hayırlısını nasip etsinMecbur kararlı olcam çünkü sonucunda çok güzel bir ödül beni bekliyor
Uzun süre ara verdiğim diyetime döndüm de baya başa dönerek döndüm
Ciddi mi çok mu aldın kaptanımUzun süre ara verdiğim diyetime döndüm de baya başa dönerek döndümne sen sor ne ben soyleyeyim
Kusura bakma canım bu günlerde ben biraz yoğunum taşınıyorum da hatta şu an da arkadaşımda kalıyorum o yüzden belli zamanlarda görebiliyorum yazılanları akşamları burdayım ama en kötü beni etiketleyebilirsin bir sorun olursa aman bırakma burda seni durduracak biesuru insan var beni bulamasan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?