Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar yemeğinin nerdeyse yarısını yiyemedim komşum tatlı getirmiş serbetsiz bi tatlı zaten ağır değil küçük bi dilim yiyebilirim dimi ben hafta sonu bir gün hariç tatlı tüketmiyorum zaten hakediyorum dimi

Hoş geldin canım katılabilirsin tabiki ilk sayfayı okuyabilirsin 2 hafta deneme süresi var düzenli bildirim yapıp her cuma 12 ye kadar bildirim yapıyoruz azimli olursan ve düzenli bildirim yapıp arkadaşlarımın menülerine yorum yapıp takip edersen çok iyi olur 3. Cuma listeye alabilirim şu anda da takımdasin ama yedek liste yapacağım yeni katilanlari

Eski yaristigin ismin mi iradesiz canım hangintakimda yarışmistin ve ne zaman yarışmasında hatirliyormusun
Takımlarda yarismismiydin canım daha önce peki tabiki katılabilirsin
Canım vermen gereken kilo az zaten tabiki katılabilirsin ama azimli olursan hemen verirsin burda da
Hoşgeldin canım daha önce yarismismiydin takımlarda buraları takip edersen sistem karışık değil takıma geldiğinden itibaren 3. Cuma listeye girebiliyorsun eğer düzenli paylaşım yapip uyumlu olup ve düzenli bildirim yaparsan
Yukarılarda da yazdım canım sürekli kaçamak yapıp kilo vermezsen mesela seni hafta almayız yine listeye yani sen azimli olana kadar bir sonraki hafta girebilirsin duruma göre yani ama mesela uğraştığını görürüz az versen de girebilirsin önemli olan karsilikli motivasyon azim takım arkadaşlarını takip edip listelerini düzenli yazıp onları da incelemen

Kaptan kimdi biri bize hosgeldin bile demiyor yemeye saldircam şimdi
Kusura bakma canım bu günlerde ben biraz yoğunum taşınıyorum da hatta şu an da arkadaşımda kalıyorum o yüzden belli zamanlarda görebiliyorum yazılanları akşamları burdayım ama en kötü beni etiketleyebilirsin bir sorun olursa aman bırakma burda seni durduracak biesuru insan var beni bulamasan da

Hayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurum

Yok iradesizi kendime kizdigim icin dedim 2014 Kasım dan 2015 mayisa kadar adım ayniydi 7. Takimda yarıştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…