Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Afiyet olsun canım
Spora baslamissin hayırlı olsun
Ben bu ara çok yogunum akşamları disardayim genelde okulda da yogunum hiç giremedim
Yarın inşallah sonuç guzel olur
Devam edebilmem önemli ortopedi doktoru kesinlikle pilates önerdi. Bakalım:)
Kolay gelsin canım

Evet kizlar beni aliyor musunuz)))

Öncelikle hoş geldiniz.
Eşimi bişey yedi doktor evinizi ilaclatin dedi.
Eve gelen adam hiçbişeye dokunmadan çıkın dedi.
Eşimde devam ediyor doktoru ilacını degistirdi simdilik iyiyiz.

Maşallah canım çok güzel devam
ediyorsun

Hoşbulduk her öğün yediklerimizi mi bildiriyoruz. Ayrıca bu hafta çarşamba günü girdik biz nasıl olacak bu hafta ?

Listeye girebilmeniz için en az 2 hafta geçmiş olması gerek.
Bazı arkadaslar öğün öğün yaziyor.
Isterseniz günün sonunda hepsini yazin.

Ay canım Allah yardimcimiz olsun annenin yanina geldin tatile oda bi sürü olay.
Ins bebegin iyilesir.
Sonrada evi halledersin bende halen kiraciyim Rabbim olmayanlarada nasip etsin.

Kaptanım buralari birakmiycamda ev işi beni tahmin ettigimden daha çok sarstı.
Bide huylandim küçük siyah bişey görürmüyum diye.
Bide kızım hastalandi bugün geldiginden beri aygin baygın yatıyor.

Maddi durumunuz iyiyse kendi evine taşınsan keşke hayırlısıyla...

Kızlar, grubunuza karismam belki hos olmayacak ama... Burda dun tatli vs yiyenler vardi(( kimse bisey demedi mi, ben mi gormedim?

Niye???grubunuza degil canım grubumuz artık sende varsın.
Tatlı yenmese daha güzel olur ama yendiyse ceza olarak spor veriyorduk.

Ay canım Allah yardimcimiz olsun annenin yanina geldin tatile oda bi sürü olay.
Ins bebegin iyilesir.
Sonrada evi halledersin bende halen kiraciyim Rabbim olmayanlarada nasip etsin.

Sorma canım ya burnumuzdan geldi ama buna şükür diyelim Rabbim bu günümüzü aratmasın hayırlısıyla atlatalım inşallah. Bunca şeyin arasında aslında ev zerre umrumda olmadı canım. Yani ev sahibine uyuz oluyodum zaten tayin çıkmazsa yaza çıkmayı düşünüyodum tayin de çıkmadı van gibi bi yer için 875 lira veriyoruz adam 1000 lira istiyo sürekli fiyat artırmaya çalışıyo benimkiler geliyordu zaten yani. Habersiz bi şekilde evi satmaya kalkması da cabası oldu. Adam müşteriyi bulmuş evi göstericem kapıyı aç diye arıyor. Kendini garantiye alıyor kiracı ne yaparsa yapsın. Artık satmıyorum vazgeçtim dese de çıkıcam. Allah kiracının da ev sahibinin de hayırlısına denk getirsin. Bizlere de inşallah hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin. O minik böcek beter bişey. Annemlerin evde de olmuştu ay yapışkan bişey ilacı da çok zor temizlemiştik. Kolay gelsin sana canım benim. Eşine de geçmiş olsun.

Birileri kotu ev sahibi ve mazlum kiracidan bahsediyorsa orada ben de olmaliyim :) ben de kiraciyim. Evsahibi (ama kesinlikle karakter sahibi degil) sirf semte gore sosyoekonomik durumumuzun iyi oldugunu "dusundugu" icin kirayi birden arttirmisti. Cok sukur Ondan once davranip ev aramaya cikmistim da hemen tasinmistim. Sabirlar ve kolayliklar diliyorum degerli takim arkadasim....

Tatli yiyen arkadasimiz sanirim kiskis'ti ama hem.emziriyordu hem de bu sekilde de kilo verebildigini soylemisti. Emziren arkadaslarimiz bazi durumlardan istisna olamaz mi sayin kaptan yardimcim? Kan sekerleri aniden dusebiliyor ve gunluk kalori harcamalari zaten bizden cok cok fazla diye dusunuyorum.

Bir de komsusundan gelen tatliyi yemek isteyen bir arkadasimiz vardi, O da zaten aksam yemeginin yarisini yememisti.

Ama ben tatli yersem, beni once Allah'a sonra baskule havale ediniz lutfen, acimayiniz Gerci tatli ve abur cuburla aram hic yok ama insanoglu Seytana uymakta usta, daha da yersem "atin beni denizlere" :)

Öyle farklı şeyler geldi ki başımıza canım şu an bu değmedi bile valla. Parasını ödedikten sonra tüm evler bizim. İşte şu sıkıntıların arasına taşınma telaşı çıktı tek sıkıntı o ama onu bile umursamıyorum. Çok çok teşekkür ederim.

Dunki (08.03.2018) yediklerimi yazamadim.Derhal yaziyorum efem:

Oglen:
1 kase tavuksuyu corba
1 kase haslanmis enginar ve havuc
2-3 yemek kasigi yogurt

Ara;
(Kadinlar gunu kokteyli yuzunden)
5-6 tuzlu kuru pasta
1 ufak bardak gazi kacmis kola (kolayi hic sevmem, onume kondugu icin icmek zorunda kaldim)
Akabinde bir arkadasin dogumgunu kutlamasinda yaspasta degil de (sevmem) pasta ustundeki minik gofreti arkadas zoruyla yemek zorunda kaldim

Aksam: 40 dk spor (evet bu defa gittim
Yemek? Yemek yemeden uyuyakalmisim

Ogun aralarinda su ama hep 300 ml olarak. (Sisem 300 ml'lik de ondan yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…