Bende baş ağrısı ve mide bulantısı devam ettiği için yiyemiyorum fazlaYemekler az değil mi
Devam edebilmem önemli ortopedi doktoru kesinlikle pilates önerdi. Bakalım:)Afiyet olsun canım
Spora baslamissin hayırlı olsun
Ben bu ara çok yogunum akşamları disardayim genelde okulda da yogunum hiç giremedim
Yarın inşallah sonuç guzel olur
Ayağında problem vardı diye hatırlıyorumDevam edebilmem önemli ortopedi doktoru kesinlikle pilates önerdi. Bakalım:)
Kolay gelsin canım
Evet kizlar beni aliyor musunuz)))
Ayrica bir böcek konusu geçiyor tam konuyu bilmiyorum ama brnim evimde hamam böceği vardi o kadar çoktu ki onun evinde biz misafir azınlık kaliyorduk ..
Iyice büyüdüler kocaman oldular birde yavruladilarr tabi bende böyle izlemiyorum her gece raid sikiyorum mutfak tezgahinin altindaki supurgelige gece 2 3 leş çıkıyordu meger öldukleri yerlere bile yumurta birakiyorlarmis . Sonra raidin ilaçlı böcek tablet evinden aldim her yere koydum
Azaldı ama bitmedi sonra komşu çamaşır suyuyla sil bak geçecek dedi wismate marka kullaniyorum ondan yaklaşık 5 6 damla 2 günde bir sildim ve 1 hafta sonra taşındılar bizden şimdi ayda 1 2 çamaşır suyuyla siliyorum yani saf çamaşır suyunu silme kovasinin içine döküyorum .
Kızlar ben hoşgeldiniz diyeyimkaptanlarımız su günler yoğun müsait olduklarında sizi bilgilendirecektir her gün düzenli menü bildirimi yaparsanız bizde sizi takip etmiş oluruz ve motive oluruz hep beraber kilo bildirimini her cuma 12 ye kadar yapıyoruz iki hafta deneme süresi var sonra listeye alınacaksınız ama şu an takıma girdiniz bile bol eksiler
Hoşbulduk her öğün yediklerimizi mi bildiriyoruz. Ayrıca bu hafta çarşamba günü girdik biz nasıl olacak bu hafta ?
Canım başınızı şişirmemek için yazmadım pazartesi sabah eşim geldi o geldiğinden beri hastanelerdeyiz. Daha şimdi geldik. Valla menü de yazamıyorum çünkü ne yediğimi kendim bile takip edemiyorum. Abuk subuk zamanlar. Üzerine ev sahibi evi satıyorum diye aradı. Birde gidip ev taşıycaz. Hayır olsun inşallah bu ara gerçekten arka arkaya Rabbim sınıyor. Bizde isyan etmeden sınavlardan geçmeye çalışıyoruz canım. Sen nasılsın toparladın mı yeme düzenini?
Kızlar ben takım kaptanı deadline yardimcim caroline84 aslında ben yokken buralarda olur genelde ama evle ilgili sıkıntıları var okumussunuzdur hastane ev temizliği böceklerle falan uğraşıyor bu ara işleri inşallah kısa sürede yoluna girer tanışırsınız gelince buralar genelde ona emanet
Hayır daha önce yarışmamıştım ilk defa olacak. İlk takımım umarım buradan da mezun olurum
Kızlar, grubunuza karismam belki hos olmayacak ama... Burda dun tatli vs yiyenler vardi(( kimse bisey demedi mi, ben mi gormedim?
Sağol canım sende allaha emanet olŞimdilik Allah a emanet olun.
Yarın görüşürüz.
Hepinize iyi geceler. ....
Ay canım Allah yardimcimiz olsun annenin yanina geldin tatile oda bi sürü olay.
Ins bebegin iyilesir.
Sonrada evi halledersin bende halen kiraciyim Rabbim olmayanlarada nasip etsin.
Birileri kotu ev sahibi ve mazlum kiracidan bahsediyorsa orada ben de olmaliyim :) ben de kiraciyim. Evsahibi (ama kesinlikle karakter sahibi degil) sirf semte gore sosyoekonomik durumumuzun iyi oldugunu "dusundugu" icin kirayi birden arttirmisti. Cok sukur Ondan once davranip ev aramaya cikmistim da hemen tasinmistim. Sabirlar ve kolayliklar diliyorum degerli takim arkadasim....Sorma canım ya burnumuzdan geldi ama buna şükür diyelim Rabbim bu günümüzü aratmasın hayırlısıyla atlatalım inşallah. Bunca şeyin arasında aslında ev zerre umrumda olmadı canım. Yani ev sahibine uyuz oluyodum zaten tayin çıkmazsa yaza çıkmayı düşünüyodum tayin de çıkmadı van gibi bi yer için 875 lira veriyoruz adam 1000 lira istiyo sürekli fiyat artırmaya çalışıyo benimkiler geliyordu zaten yani. Habersiz bi şekilde evi satmaya kalkması da cabası oldu. Adam müşteriyi bulmuş evi göstericem kapıyı aç diye arıyor. Kendini garantiye alıyor kiracı ne yaparsa yapsın. Artık satmıyorum vazgeçtim dese de çıkıcam. Allah kiracının da ev sahibinin de hayırlısına denk getirsin. Bizlere de inşallah hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin. O minik böcek beter bişey. Annemlerin evde de olmuştu ay yapışkan bişey ilacı da çok zor temizlemiştik. Kolay gelsin sana canım benim. Eşine de geçmiş olsun.
Tatli yiyen arkadasimiz sanirim kiskis'ti ama hem.emziriyordu hem de bu sekilde de kilo verebildigini soylemisti. Emziren arkadaslarimiz bazi durumlardan istisna olamaz mi sayin kaptan yardimcim? Kan sekerleri aniden dusebiliyor ve gunluk kalori harcamalari zaten bizden cok cok fazla diye dusunuyorum.Niye???grubunuza degil canım grubumuz artık sende varsın.
Tatlı yenmese daha güzel olur ama yendiyse ceza olarak spor veriyorduk.
Bir de komsusundan gelen tatliyi yemek isteyen bir arkadasimiz vardi, O da zaten aksam yemeginin yarisini yememisti.Niye???grubunuza degil canım grubumuz artık sende varsın.
Tatlı yenmese daha güzel olur ama yendiyse ceza olarak spor veriyorduk.
Birileri kotu ev sahibi ve mazlum kiracidan bahsediyorsa orada ben de olmaliyim :) ben de kiraciyim. Evsahibi (ama kesinlikle karakter sahibi degil) sirf semte gore sosyoekonomik durumumuzun iyi oldugunu "dusundugu" icin kirayi birden arttirmisti. Cok sukur Ondan once davranip ev aramaya cikmistim da hemen tasinmistim. Sabirlar ve kolayliklar diliyorum degerli takim arkadasim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?