Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar ya herkes diyet disi yiyor((
ben iki yil once burdayken ayda yilda bir olurdu bunlar menulerde...
bi hafta iki sefer birer dilim pasta yemistim diye kaptan gruptan atacakti.. ve cezalar vs coktu..
ya grupca duzelelim ya da baska grup mu bakayim kendime(

Ya kızlar Bide bişey soracm ben normalde aşırı ekmek tüketen bi insanım günde 1 ekmek kadar şimdi neredeyse tamamen kestim ama inanılmaz acıkıyorum ve zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi ne tür ekmek yesem biraz doyduğumu hissettirirara öğünler falan kesinlikle doyurmuyo yani ekmek yemedimi doyduğunu anlamayanlardanım ben

canim kac kilosun?
bir de ne zaman basladin diyete?
cok yeniyse diyetin ikiser ince dilim yiyebilirsin. Tabii en cok tam bugday doyurur..

Iyiyim canim. Ben tamamen cikmsk istiyorum gruptan. Ne yazacak nede diyet yapacak halim yok. Ama kilom gitmeye devam ediyor 76 olmusum biraz stresli bir zamandan geciyorum. Hepinize selamlar arkadslar Allaha emanet olun
Sağlıkla kal canım seni tanımak güzeldi
gene de ne zaman istersen bir selam ver:)

Sayfaları okumaya çalışacağım arkadaşlar çok ilerlemiş:)
@Mirafatos izne ayrılıyorsun sanırım ara vermek iyidir bazen ipin ucunu çok kaçırma gene de .
Ben senin spor motivasyonuna hayranım ama yiğeninin durumu çok etkiledi seni umarım kısa sürede toparlarsın sağlıkla kal

Menüm
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 badem
Öğle ızgara köfte salata
Ara sütsüz filtre kahve 1 muz 10 badem
Akşam az ızgara somon az ıspanak
Ara kivi bitki çayı

2.5 lt su 1 saat yürüyüş

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş :)

Karatay diyeti derim canım en iyisi o ekmeği hayatımdan çıkardım

Bu konuda haklısın canım bilmiyorum biseyler yapalım aslında iyi gidiyoduk dagilmalar oldu koptuk takımca hep beraber bur sistem oluşturalım ne dersiniz fikirlerimizi paylaşalım

Akşam ara olarak tarçınlı süt ve 1 kayısı,Bir avuç fıstık leblebi karışık yedim

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

Kahvaltı:çok az sucukla yağda yapilmis 1 yumurta(sucuk ev yapımı),1 tel peynir , 1 yemek kaşığı kadar pekmez,domates,salatalık,1 dilim tambugday ekmeği,şekersiz cay

Kızlar bugün temizlik felan derken ara öğün yarım bardak süt ve birer dilim armut elma yedim sonra geç kaldı ama misafirim vardı yarım saat önce tavuklu salata ve küçük bi parça yani kibrit kutusu kadar börek ve kurabiye yedim

Proteini arttirmak tokluk hissi olusturmak ve olusan toklugu uzun sure tutmak icin iyi olabilir. Et, balik, tavuk ve bakliyat grubu bende doygunluk hissi olusturuyor mesela. Sabah kahvaltisinda ekmwk yememek icin bir ara yumurtayi cok miktarda kepek ve peynirle cirpip omlet yapiyordum. O da doyuruyordu. Bi deneyiniz.

Bugunki menum
Kahvalti (5:30'da kalktim)
Kalkar kalkmaz 500 ml su
1 fincan sekerli sutlu kahve
1/3 patatesli kir pidesi (1/3'unu dun yemistim. Geriye ne kaldi hesaplayalim. Paramin 2/5 iyle bu pideyi aldiysam ve toplam 2,5 tl verdiysem toplam param ne kadardir, bir bakalim :)

Kahvalti davetinde (saat 10'da)
1-2dilim sucuk
Ince dilim ekmek

Ogle:
1 kase sade mercimek corba (yagsiz filan)
Ufak tabak kurufasulye
40 dk yuruyus (sonra da yayildim cimenlerde, cesitli bicimlerde

Ara:
Sekersiz kahve

Aksam (umarim)
Elim kadar hindi gogus izgara (yapyagsiz vallahi)
500 ml ayran
Ekmek yok (protein yiyince tikaniyorum, ekmek aramiyorum)

Yatana kadar yine su icerim amma kahve icermiyim bilemedim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…