- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
canim kac kilosun?Ya kızlar Bide bişey soracm ben normalde aşırı ekmek tüketen bi insanım günde 1 ekmek kadarşimdi neredeyse tamamen kestim ama inanılmaz acıkıyorum ve zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi ne tür ekmek yesem biraz doyduğumu hissettirir ara öğünler falan kesinlikle doyurmuyo yani ekmek yemedimi doyduğunu anlamayanlardanım ben
Bu hafta başladım şu an 69 kiloyum canımcanim kac kilosun?
bir de ne zaman basladin diyete?
cok yeniyse diyetin ikiser ince dilim yiyebilirsin. Tabii en cok tam bugday doyurur..
Sağlıkla kal canım seni tanımak güzeldiIyiyim canim. Ben tamamen cikmsk istiyorum gruptan. Ne yazacak nede diyet yapacak halim yok. Ama kilom gitmeye devam ediyor 76 olmusum biraz stresli bir zamandan geciyorum. Hepinize selamlar arkadslar Allaha emanet olun
Karın kaslarım hala ağrıyor:)Ayağında problem vardı diye hatırlıyorum
Plates güzeldir bayilirim
Karatay diyeti derim canım en iyisi o ekmeği hayatımdan çıkardımYa kızlar Bide bişey soracm ben normalde aşırı ekmek tüketen bi insanım günde 1 ekmek kadarşimdi neredeyse tamamen kestim ama inanılmaz acıkıyorum ve zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi ne tür ekmek yesem biraz doyduğumu hissettirir ara öğünler falan kesinlikle doyurmuyo yani ekmek yemedimi doyduğunu anlamayanlardanım ben
Bu konuda haklısın canım bilmiyorum biseyler yapalım aslında iyi gidiyoduk dagilmalar oldu koptuk takımca hep beraber bur sistem oluşturalım ne dersiniz fikirlerimizi paylaşalımkizlar ya herkes diyet disi yiyor((
ben iki yil once burdayken ayda yilda bir olurdu bunlar menulerde...
bi hafta iki sefer birer dilim pasta yemistim diye kaptan gruptan atacakti.. ve cezalar vs coktu..
ya grupca duzelelim ya da baska grup mu bakayim kendime(
haklısın ama okadar yavaş veriyorum ki hem utaniyorum hem üzülüyorum azmimide kaybettim buraya üye olduğumdan beri 3 kilo anca verdim bu kadar az vermiş olmak beni çok bunalttı
Proteini arttirmak tokluk hissi olusturmak ve olusan toklugu uzun sure tutmak icin iyi olabilir. Et, balik, tavuk ve bakliyat grubu bende doygunluk hissi olusturuyor mesela. Sabah kahvaltisinda ekmwk yememek icin bir ara yumurtayi cok miktarda kepek ve peynirle cirpip omlet yapiyordum. O da doyuruyordu. Bi deneyiniz.Ya kızlar Bide bişey soracm ben normalde aşırı ekmek tüketen bi insanım günde 1 ekmek kadarşimdi neredeyse tamamen kestim ama inanılmaz acıkıyorum ve zorlanıyorum yokmudur bunun bi çaresi ne tür ekmek yesem biraz doyduğumu hissettirir ara öğünler falan kesinlikle doyurmuyo yani ekmek yemedimi doyduğunu anlamayanlardanım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?