- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
geçmiş olsun caroline hanım...
bugun yediklerim (oğleden sonra)
kahvaltıdan çoook sonra 300 ml su
Öğle:
5-6 yemek kasiği pilav
1 şiş adana kebap
2-3 yemek kasiği yoğurt
ara:
1 kase az zeytinyağlı taze fasulye
1 biskrem (paket değil tane)
şekersiz Turk kahvesi
300 ml su
akşam (umarım)
1 parça tavuk ızgara
3-4 yemek kasiği yoğurt
evde varsa 3-4 yemek kasiği pilav yoksa 1 dilim mısır ekmeği (normal un bitmiş de mısır unuyla yaptım ekmeği)
300 ml su
gece kalkıp yine su içerim sanırım.
kilomu da eve gidince tartılınca yazacağım. daha erken olduğu için kilo kaybı beklemiyorum (ben onümü klş tutayım da, yine de yaz gelsin hesabı :)
Tartının yerini değiştirmedim hiç salıdan beridir gitmiş bu kilolarTartinn yerini değiştirme çarşamba dan berimi verdin???
haklısın ama okadar yavaş veriyorum ki hem utaniyorum hem üzülüyorum azmimide kaybettim buraya üye olduğumdan beri 3 kilo anca verdim bu kadar az vermiş olmak beni çok bunalttıCanım tabi sen bilirsin ama bence bırakma
Evde bocekmi var alerjimi olduk anlamadim mahvoldum.
Tam diyorum tamam hop dünden beri uyumadim inan uykudan olcem şimdi ben biraksam verdiğim kiloyu yine alrim.
Gece bile olsa girip okuyorum bi yaziyorum.
Bişey fazladan yesem bi utaniyorum diyorum bak dikkat et.
Baskalari daha güzel verebilir ama kilo almamakta çok önemli.
Benim düşüncem bu yönde ayrilma menüyü yaz günün nasil gecti yaz
Kiloda alma....
Canım seni izne ayırdım artık haftaya değil öbür hafta girebilirsin ve kilonun da ayrıldığından düşük olması gerekiyor ki zaten öyle olur 2 haftaya hemen geri alırımGünaydın güzel arkadaşlarım
Geçen hafta 63.40
Bu hafta 63.90
Fark +0.50
Yüzde
Diyete başladığımdan beri ilk defa artı çıktım üzgünüm.Ancak bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Tabi ki en kısa zamanda toparlanmaya çalışacağım. deadline caroline84 kaptanlarım artının yüzdesini nasıl hesaplıyoruz bilmediğim için boş bıraktım. Birde benim bildirim yapmadığım bi hafta hiç olmadı. Cuma izne ayrılmak istiyorum demiştim ama cumartesi geri dönmek istedim. Siz bu konuyu görüşebildiniz mi acaba? Umarım sıkıntı olmaz birde burdan atmayın beni.
Sevilay bakmam lazım bakayım olursa eklerimkaptanim 75. 5 oldum ben de artik listeye girebilirmym
Zaten yiyemeyecekmisim. cunkum esim pilavi dun aksam ben uyurken bitirmisCanım öğlen pilav yemissin aksama pilav yeme bence.
Diyetisyenim en fazla 2 y.k oda bulgur pilavi oneriyodu.
Himmm guzel bi menu. Guzel ve dengeli.Bugünkü menüm,
Sabah 1 muz 1 su bardağı light süt
öğlen, 3-4 yk menemen, bir kase yoğurt,
Ara 1 elma
akşamda brokoli salatası, yoğurt ve haşlama tavuk düşünüyorum.
***1. TAKIM 559. ETAP***
Caroline84 (84,5//%) kilosu sabit
zms rainbow(66,7/66.4/0.3%0.45)
berceste_ (85,1///%) kilosu sabit
magickk(62,4/62/0.4%0.64)
Mirafatos (72,2//%) izne ayrılmak istiyor
Xeroderma_pig (64,6/65.3/+0.7%-1.08)
1. Takım ortalamasi:%0.002
Canım seni izne ayırdım artık haftaya değil öbür hafta girebilirsin ve kilonun da ayrıldığından düşük olması gerekiyor ki zaten öyle olur 2 haftaya hemen geri alırım
Sevilay bakmam lazım bakayım olursa eklerimbaktım 75.3 olman lazım canım sanırım haftaya girebilirsin
Canim yardimci olmaya calisirim ins.Bu arada kızlar kaptan yardımcısi olabilirim diyen listeleri hesaplayabilirim diyen gönüllü arkadaşlar var mı acaba caroline ve ben yetişemiyoruz aslında bize yardımcılar lazım gönüllü birisi var mı yada birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?