Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım öğlen pilav yemissin aksama pilav yeme bence.
Diyetisyenim en fazla 2 y.k oda bulgur pilavi oneriyodu.

haklısın ama okadar yavaş veriyorum ki hem utaniyorum hem üzülüyorum azmimide kaybettim buraya üye olduğumdan beri 3 kilo anca verdim bu kadar az vermiş olmak beni çok bunalttı

***1. TAKIM 559. ETAP***

Caroline84 (84,5//%) kilosu sabit
zms rainbow(66,7/66.4/0.3%0.45)
berceste_ (85,1///%) kilosu sabit
magickk(62,4/62/0.4%0.64)
Mirafatos (72,2//%) izne ayrılmak istiyor
Xeroderma_pig (64,6/65.3/+0.7%-1.08)

1. Takım ortalamasi:%0.002

Canım seni izne ayırdım artık haftaya değil öbür hafta girebilirsin ve kilonun da ayrıldığından düşük olması gerekiyor ki zaten öyle olur 2 haftaya hemen geri alırım

kaptanim 75. 5 oldum ben de artik listeye girebilirmym
Sevilay bakmam lazım bakayım olursa eklerim baktım 75.3 olman lazım canım sanırım haftaya girebilirsin

Canım öğlen pilav yemissin aksama pilav yeme bence.
Diyetisyenim en fazla 2 y.k oda bulgur pilavi oneriyodu.
Zaten yiyemeyecekmisim. cunkum esim pilavi dun aksam ben uyurken bitirmis pilav yerine ince bir dilim ekmek yiyebilirim ama once tavugu yiyecegim. Buyuk ihtimalle tavuk midemi doldurur ve ekmege gerek kalmaz.

Kilom ise 64 hala

2 hafta sonra nasıl olurum kimbilir neyse sağlık olsun sizlere kolay gelsin o zaman.

Akşam yemeğinden önce ara olarak tarçınlı süt yanında kayısı ve leblebi ile sonra sade kahve de içtim oglenim çok hafifdi çünkü akşam misafirliğe gittik Şuan yeni geldik yazmakta çekiniyorum ama hemen toparlayacagima inanıyorum bunu telafi edeceğim
Akşam yemeği:1 kase ezogelin çorba,1 tane gelin bohçası( içi sebzeli dışı milföy hamurundan), bol salata ve yoğurt ve yemek istemediğim ama 3-4 çatallık olan çok az yediğim pasta ben tatlıyı kestiğim için özellikle aksam bu bana göre çok fazla ertesi günü hafif tutacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…