Çok teşekkür ederim canım yarın bi onu deneyeyimProteini arttirmak tokluk hissi olusturmak ve olusan toklugu uzun sure tutmak icin iyi olabilir. Et, balik, tavuk ve bakliyat grubu bende doygunluk hissi olusturuyor mesela. Sabah kahvaltisinda ekmwk yememek icin bir ara yumurtayi cok miktarda kepek ve peynirle cirpip omlet yapiyordum. O da doyuruyordu. Bi deneyiniz.
Bol bol şu iç canım ham ligin ilacı şu veKarın kaslarım hala ağrıyor:)
Ayak bileğim iyi değil berceste özellikle ona yönelik güçlendirici hareket gerek
Yok canım daha günlere karar veremedimBol bol şu iç canım ham ligin ilacı şu ve
Ertesi gün aynı kasları calistirmaktir biraz zor ama alisana kadar aciyacak
Ne yaptın yaptın mi bugün spor
günlük 5 msj olduğu için mecbur oyle yazıyoruz =)kizlar menuleri ayri ayri paylasiyorsunuz ya.. bu sekilde bi insanin gunluk ne kadar yedigini takip etmek cok zor. Tüm gün ayni mesajla yollanmali bence
Bugunki menum
Kahvalti (5:30'da kalktim)
Kalkar kalkmaz 500 ml su
1 fincan sekerli sutlu kahve
1/3 patatesli kir pidesi (1/3'unu dun yemistim. Geriye ne kaldi hesaplayalim. Paramin 2/5 iyle bu pideyi aldiysam ve toplam 2,5 tl verdiysem toplam param ne kadardir, bir bakalim :)
Kahvalti davetinde (saat 10'da)
1-2dilim sucuk
Ince dilim ekmek
Ogle:
1 kase sade mercimek corba (yagsiz filan)
Ufak tabak kurufasulye
40 dk yuruyus (sonra da yayildim cimenlerde, cesitli bicimlerde
Ara:
Sekersiz kahve
Aksam (umarim)
Elim kadar hindi gogus izgara (yapyagsiz vallahi)
500 ml ayran
Ekmek yok (protein yiyince tikaniyorum, ekmek aramiyorum)
Yatana kadar yine su icerim amma kahve icermiyim bilemedim simdi
Günaydın kızlar hepimiz için bol eksili bir hafta olsun...
deadline kaptanim ben geri dönmek istiyorum yoksa kilolar aldı başını halaya kalktilar... Sabah 65.5 çıktım tartıda birkaç gündür eski duzenime geri döndüm sıkı bir şekilde kilo vermeye niyetlendm... Yaza fit olmalıyım artk iki senedir hedefi goremdim nasıl yapalım aldiklarimi verip mi doneyim yoksa bu şekilde listeye girebilir miyim...
merhabalar.cumartesı pazarı ipin ucu kaçtı =( dun 1000 ip atladım.bugun yesilçay aç karnına haftasonu yedıklerımı sındıremedığım ıcın bugun kahvaltı yapmadım.şişkinlık vardı.öğlene kladar 1,5 ltre su bıtecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?