Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok teşekkür ederim canım yarın bi onu deneyeyim

Karın kaslarım hala ağrıyor:)
Ayak bileğim iyi değil berceste özellikle ona yönelik güçlendirici hareket gerek
Bol bol şu iç canım ham ligin ilacı şu ve
Ertesi gün aynı kasları calistirmaktir biraz zor ama alisana kadar aciyacak
Ne yaptın yaptın mi bugün spor

Günaydın kızlar hepimiz için bol eksili bir hafta olsun...
deadline kaptanim ben geri dönmek istiyorum yoksa kilolar aldı başını halaya kalktilar... Sabah 65.5 çıktım tartıda birkaç gündür eski duzenime geri döndüm sıkı bir şekilde kilo vermeye niyetlendm... Yaza fit olmalıyım artk iki senedir hedefi goremdim nasıl yapalım aldiklarimi verip mi doneyim yoksa bu şekilde listeye girebilir miyim...

merhabalar.cumartesı pazarı ipin ucu kaçtı =( dun 1000 ip atladım.bugun yesilçay aç karnına haftasonu yedıklerımı sındıremedığım ıcın bugun kahvaltı yapmadım.şişkinlık vardı.öğlene kladar 1,5 ltre su bıtecek.

Günaydın, dün akşam yemeyi planladıklarımı yedim, daha fazlasını yemedim (aferin ya, ben bu işi kaptım :) )

bugun itibariyle:

kahvaltı: 1 yumurta ve 2 yemek kasiği lor peyniriyle omlet
şekerli sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek (ekmek de ekmek yani, kendim yaptım :)

Öğle menüsünde tekrar bağlanıncaya kadar şimdilik hoşçakalınız efem...

Merhaba hanımlar dün giremedim disradaydim sabah kahvaltısını dışarda yaptım omlet kavurmalı yumurta peynir zeytin çok yurudum 5.5 km yürümüşüm akşam kızarmış tavuk salata ayran

Bol bol şu iç canım ham ligin ilacı şu ve
Ertesi gün aynı kasları calistirmaktir biraz zor ama alisana kadar aciyacak
Ne yaptın yaptın mi bugün spor
Yok canım daha günlere karar veremedim
Şu an regl dönemindeyim en iyi ihtimal haftaya başlarım

Günaydın, dün akşam yemeyi planladıklarımı yedim, daha fazlasını yemedim (aferin ya, ben bu işi kaptım :) )

bugun itibariyle:

kahvaltı:
1 yumurta ve 2 yemek kasiği lor peyniriyle omlet
şekerli sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek (ekmek de ekmek yani, kendim yaptım :)

ara:
şekersiz sütsüz filtre kahve

öğle:
2 avuc içi kadar ızgara tavuk
1/2 kase yogurt
1 büyük domates
yemek sonrası 1 fincan sade Turk kahvesi

öğlene kadar 1 lt su

aksam (umarım)
1 kase yayla çorba
1 kase taze bakla yemeği
1 dilim ekmek

Bugün spor yapamayabilirim çünkü dirseğimi incitmişim (şu hayatta tenis oynarken bileğimi, kayak yaparken ayağımı incittim diyemedim ya dirseğimi incitsem incitsem hunharca yolluk silkelerken incitmişimdir :)

öğlen melemen,bal tereyağ çay .tam buğday ekmeği =)1,5 lt suda bıttı.600 de ip yemek öncesı
kizlar menuleri ayri ayri paylasiyorsunuz ya.. bu sekilde bi insanin gunluk ne kadar yedigini takip etmek cok zor. Tüm gün ayni mesajla yollanmali bence
günlük 5 msj olduğu için mecbur oyle yazıyoruz =)

Canim sabah ne kadar erken kalkmissin.
Evle işin arası cokmu uzak.

Canim hosgeldin senin menulerin gayet güzel oluyordu menülerini yazmaya başla
Ayni kiloya dönünce listeye girersin.

Canim haftasonu olan olmuş en önemli öğün kahvaltı.
Kahvaltiyi yapıp akşamı hafif tutmayi oneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…