Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar menuleri ayri ayri paylasiyorsunuz ya.. bu sekilde bi insanin gunluk ne kadar yedigini takip etmek cok zor. Tüm gün ayni mesajla yollanmali bence

Canim normaldede öyle
Hatta yaptığınmiz spor ve ictigimiz suyuda yazmaliyiz.
Ama bazi arkaslar öyle unutuyor kolay oluyor diye tek öğün tarzinda yazıyor.

Canim geçmiş olsun.
Olsun teniste oynarsin saglik olsun.
Küçük cocugunmu var??
Niye oynamiyosun???

Y YesilinBuyusu canım ne yaptin ev işini? ??
Tasiniyosmusun yoksa???

Yok canım ankaradayım henüz eşim de burda önce o gidecek evi bulacak sonra ben gidicem annem de gelicek 1 haftalık felan şimdilik bu şekilde düşündük ama herşey her an değişebilecek bi durumdayız malum teşekkür ederim sorduğun için...sen halledebildin mi eşin nasıl oldu?

Canim geçmiş olsun.
Olsun teniste oynarsin saglik olsun.
Küçük cocugunmu var??
Niye oynamiyosun???
6 yaşına yaklaşmış bir oğlum var ama neden çocuk değil. Hatta çocuğumun kreşinin dibinde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu vs var. Sorun, tenis derslerinin saatlerinin bana uymaması kurumumuzda bir görevlimiz aynı zamanda tenis hocası, para almaya razı edebilirsem onunla çalışmak niyetindeyim. Şimdilik cocugumu kreşten alır almaz spor salonuna gitmekle yetiniyorum.

Zehra_mda canım kalp atislarini duydunmu bebisinin???
Ay ben çok korkardim nazar degcek diye
Nazar degmesin
yok canim persembe gidicem kontrole. Valla 6 yila yakındır uğraşıyoruz çocuk için aşılamaydı tüp bebekti bitkisel şeylerdi derken denemediğim şey kalmadı hala daha nazar değdirecek olan varsa yapabileceğim bişey yok Allah korusun.

Arada uğra canım buraya neler yapiyosun merak ediyoruz şimdi sen yoğun olursun taşınma işi zor hele çocukla allah kolaylık versin kendinize göre bir ev bulursunuz inşallah şimdi takımdan izine ayrildin sanırım dimi kilo nasıl gidiyo benim su aralar fena ya ipin ucu kactimi yakalamak zor

Akşam yemeği: 1 kase tavuk suyu çorba,1 porsiyon sebze yemeği,1 bardak ayran
Tatlı isteğim için 1 çay bardağı süte bir muz tarçın bal ve fındık koydum yedim kızlar

Canım gruptan da çıkınca tamamen bıraktım diyebilirim. Vücut bi şekilde tepki veriyor kolay şeyler yaşamıyorum o yüzden bende çok sıkmıyorum kendime biraz izin verdim. Taşınma işini 1 ay sonraya ancak yaparız. Çünkü mümkün oldukça burda kalıp asyanın sonucunu beklemeyi düşünüyorum. Onu hiç düşünmüyorum diyebilirim hallederiz elbet Allah güç versin. Sende toparlarsın inşallah canım ya az kaldı hedefine bırakma.

Tabi canım haklısın birde kiloyu takma asyanın sonucuda iyi çıkacak inşallah allahın izniyle dua ediyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…