- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
bu sabahda aç karnına 300 ip yeşilçaydan saonra 300 ip atladım.
kizlar menuleri ayri ayri paylasiyorsunuz ya.. bu sekilde bi insanin gunluk ne kadar yedigini takip etmek cok zor. Tüm gün ayni mesajla yollanmali bence
Yok canım daha günlere karar veremedim
Şu an regl dönemindeyim en iyi ihtimal haftaya başlarım
Günaydın, dün akşam yemeyi planladıklarımı yedim, daha fazlasını yemedim (aferin ya, ben bu işi kaptım :) )
bugun itibariyle:
kahvaltı:
1 yumurta ve 2 yemek kasiği lor peyniriyle omlet
şekerli sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek (ekmek de ekmek yani, kendim yaptım :)
ara:
şekersiz sütsüz filtre kahve
öğle:
2 avuc içi kadar ızgara tavuk
1/2 kase yogurt
1 büyük domates
yemek sonrası 1 fincan sade Turk kahvesi
öğlene kadar 1 lt su
aksam (umarım)
1 kase yayla çorba
1 kase taze bakla yemeği
1 dilim ekmek
Bugün spor yapamayabilirim çünkü dirseğimi incitmişim (şu hayatta tenis oynarken bileğimi, kayak yaparken ayağımı incittim diyemedim yadirseğimi incitsem incitsem hunharca yolluk silkelerken incitmişimdir :)
6 yaşına yaklaşmış bir oğlum var ama neden çocuk değil. Hatta çocuğumun kreşinin dibinde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu vs var. Sorun, tenis derslerinin saatlerinin bana uymamasıCanim geçmiş olsun.
Olsun teniste oynarsin saglik olsun.
Küçük cocugunmu var??
Niye oynamiyosun???
yok canim persembe gidicem kontrole. Valla 6 yila yakındır uğraşıyoruz çocuk için aşılamaydı tüp bebekti bitkisel şeylerdi derken denemediğim şey kalmadı hala daha nazar değdirecek olan varsa yapabileceğim bişey yok Allah korusun.Zehra_mda canım kalp atislarini duydunmu bebisinin???
Ay ben çok korkardim nazar degcek diye
Nazar degmesin
Evet canım pilatese başlayacağımCanim ne günü spor icinmi???
Arada uğra canım buraya neler yapiyosun merak ediyoruz şimdi sen yoğun olursun taşınma işi zor hele çocukla allah kolaylık versin kendinize göre bir ev bulursunuz inşallah şimdi takımdan izine ayrildin sanırım dimi kilo nasıl gidiyo benim su aralar fena ya ipin ucu kactimi yakalamak zorYok canım ankaradayım henüz eşim de burda önce o gidecek evi bulacak sonra ben gidicem annem de gelicek 1 haftalık felan şimdilik bu şekilde düşündük ama herşey her an değişebilecek bi durumdayız malum teşekkür ederim sorduğun için...sen halledebildin mi eşin nasıl oldu?
Gelirim canım siz isteyin :)KarincaKadin canım bugün pazartesi hadi basliyoruz yine sende gel artik...
Arada uğra canım buraya neler yapiyosun merak ediyoruz şimdi sen yoğun olursun taşınma işi zor hele çocukla allah kolaylık versin kendinize göre bir ev bulursunuz inşallah şimdi takımdan izine ayrildin sanırım dimi kilo nasıl gidiyo benim su aralar fena ya ipin ucu kactimi yakalamak zor
Tabi canım haklısın birde kiloyu takma asyanın sonucuda iyi çıkacak inşallah allahın izniyle dua ediyorum bol bolCanım gruptan da çıkınca tamamen bıraktım diyebilirim. Vücut bi şekilde tepki veriyor kolay şeyler yaşamıyorum o yüzden bende çok sıkmıyorum kendime biraz izin verdim. Taşınma işini 1 ay sonraya ancak yaparız. Çünkü mümkün oldukça burda kalıp asyanın sonucunu beklemeyi düşünüyorum. Onu hiç düşünmüyorum diyebilirim hallederiz elbet Allah güç versin. Sende toparlarsın inşallah canım ya az kaldı hedefine bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?