Misafirlikte bende yemiycem dediklerimi yiyiyorum malesef birde misafir geldiğinde yaptıklarımın tadına bakıyorum sonra ipin ucu kaçıyor toparlarsın canım merak etmeAkşam yemeğinden önce ara olarak tarçınlı süt yanında kayısı ve leblebi ile sonra sade kahve de içtim oglenim çok hafifdi çünkü akşam misafirliğe gittik Şuan yeni geldik yazmakta çekiniyorum ama hemen toparlayacagima inanıyorum bunu telafi edeceğim
Akşam yemeği:1 kase ezogelin çorba,1 tane gelin bohçası( içi sebzeli dışı milföy hamurundan), bol salata ve yoğurt ve yemek istemediğim ama 3-4 çatallık olan çok az yediğim pasta ben tatlıyı kestiğim için özellikle aksam bu bana göre çok fazla ertesi günü hafif tutacağım inşallah
Iyiyim canim. Ben tamamen cikmsk istiyorum gruptan. Ne yazacak nede diyet yapacak halim yok. Ama kilom gitmeye devam ediyor 76 olmusum biraz stresli bir zamandan geciyorum. Hepinize selamlar arkadslar Allaha emanet olunsenasu1 canım neyaptin nasılsın? ??
canım haftaya bildirim yap işte ayni kilona dönüyorsun zaten neden gidiyorsun2 hafta sonra nasıl olurum kimbilir neyse sağlık olsun sizlere kolay gelsin o zaman.
Insallah canım cuma günü artı görmemek için elimden geleni yapacağımMisafirlikte bende yemiycem dediklerimi yiyiyorum malesef birde misafir geldiğinde yaptıklarımın tadına bakıyorum sonra ipin ucu kaçıyor toparlarsın canım merak etme
sabah pirasayi cig mi yiyorsun canimSabah kahvaltı
Az bir yufka ekmek
Tere
Domates
Pırasa
1bardak cay
Süt
Yok kaynanam yufkayı içine koymuş tost gıbı yapmış pişmişti yani :)sabah pirasayi cig mi yiyorsun canim
Kızlar iyi akşamlar
Bugün sabah yarım kepekli sandviç ekmeğine peynir yeşillik sandviç yedim
Öğlen yarım kase tarhana çorbası büyük kase salata 4 adet zeytinyağlı yaprak sarma
Akşam bir dilim börek
Pazartesi günü kilom 74.2 idi bu sabah 73.1 gördüm.
borek yani))Yok kaynanam yufkayı içine koymuş tost gıbı yapmış pişmişti yani :)
canim oglen davette miydin((Sabah kalkar kalkmaz 500 ml su (siseyi degistirdim de o yuzden 500 ml ye terfi ettim efem :)
Kahvati:
3-4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Sutlu sekerli filtre kahve
Ogle:
1/3 kir pidesi
3-4 tuzlu kurabiye
Sekersiz cay
500 ml su
40 dk spor
Spordan sonra 500 ml su
Aksam:
1 tabak yogurtlu taze bakla yemegi
1 dilim ekmek
Uyuyana kadar cesitli miktarlarda su ve sekersiz sutsuz filtre kahve
Aynen yaborek yani))
Be olursa olsun çıkma benceIyiyim canim. Ben tamamen cikmsk istiyorum gruptan. Ne yazacak nede diyet yapacak halim yok. Ama kilom gitmeye devam ediyor 76 olmusum biraz stresli bir zamandan geciyorum. Hepinize selamlar arkadslar Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?