Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar iyi akşamlar;

Kahvaltı dil peyniri yumurta
Öğle etli kuru fasülye
Ara 1 portakal 15 badem
Ara 1 bardak süt 2 hurma
Akşam zy kereviz dil peyniri salata
Ara bitki çayı meyve

2.5 lt su ve. 2.5 saat 2.5 yaş kızımın peşinde parktaydım:)

Yeni gelen arkadaşlarım menünüzü günlük paylaşın daha anlamlı olur. Tek tek bakmak ile bir bütüne bakmak aynı değil.
Günde 5 mesaj yazma zorunluluğu da yok

Asya nasıl iyileşti mi ?
Genetik test yaptıracak mısınız?

Asya nasıl iyileşti mi ?
Genetik test yaptıracak mısınız?

Çok şükür daha iyi. İlaçları bitirdik bugün. Hafif öksürk kaldı ama zaten öksürük geç biter demişlerdi. Diş sıkıntısı devam ediyo. Biraz biraz yemesi de düzeldi şükür. Kromozom testi ilk gün hemen yaptırdık zaten. Sonuç 1 ay 3 ay arasında çıkackmış. Bugün tekrar aradım çalışılan laboratuvarı sordum ama arasanızda bişey değişmez parayla da yaptırsanız bu süre geçerli bunlar kapsamlı test olduğu için bu kadar uzun sürüyo dedi. Bekliyoruz canım. Bu arada işte eşim gelince çocuk kardiyoloji çocuk nöroloji çocuk genetik çocuk alerji doktorlarına götürdük hep prof ve doç. götürdüğümüz doktorlar. Çok şükür kalbinde bi sıkıntı yok ki bende hamileyken görülen tek anomali kalbindeki parlaklıktı. Bu hastayken olan kızarıklık içinde alerji testi yapıldı şükür bi alerjisi de çıkmadı. Diğer doktorlarda muayenesel olarak gelişim ve davranış açısından olmadığını düşündklerini sadece simaen bazı benzerlikler olduğunu söylediler. Biraz daha rahatladık özellikle kalbi temiz çıkınca baya rahatladık ama tabii kesin sonucu test söylicek.

Diğer branşların iyi çıkmasına sevindim. Down sendromunda tiroid ve kalpte sıkıntı görülme olasılığı çok yüksek. Ailede var mı sima olarak yani belki sadece benziyordur.

Diğer branşların iyi çıkmasına sevindim. Down sendromunda tiroid ve kalpte sıkıntı görülme olasılığı çok yüksek. Ailede var mı sima olarak yani belki sadece benziyordur.

Aslında benim iki yiğeniminde burnu çöküktü doğduklarında sonra değişti mustafanın yiğeninki de öyle ki hala öyle bir yiğeniminde gözleri çekik ince aslında benim gözlerimde asya kadar olmasa da çekik nöroloji doktoru hiç ihtimal vermedi aslında size benziyo bu çocuk dedi normal durduğunda değilde güldüğünde andırıyo hatta ben ankaraya geldiğimde anneme asya gülünce benzetiyorum demiştim. Bizi yanıltan tek şey şu oldu. Biz topuk kanında bu tespit ediliyor diye biliyorduk. Yoksa ben doğar doğmaz yaptırırdım. Birde bu zamana kadar kaç doktor gördü hepsi gelişimi iyi dedi hiçbiri böyle bi ihtimal söylemedi yani gerçekten şoktayım artık neye nasıl tepki vereceğimi bile bilmiyorum. Nötr durumdayım. Hissiz bir şekilde bekliyorum sadece.

Belki sadece benzerlik bak kaç kişide varmış ailede. Umarım öyledir.
İlk yenidoğan muayenesinde anlaşılmalı gibi geliyor. Otizm değiki bu sonra anlaşılsın.
Çok sayıda hastalıkla birlikte geliyor bu sendrom. El parmakları, dil çok sayıda fiziksel farklılık da var.

Bizimde şaşırdığımız 7 ay ve onca doktordan sonra çıkması. Genetikçinin muayenesine göre diğer hiçbir bulgu yok. Sadece burun kökü ve göz. İlk bundan şüphelenen doktor bi liste vermişti genetikçi o listedekilerin olmadığını söyledi. Nöroloji de olmadığını söyledi. Zaten en önemlisi genetik doktoru o da olmadığını düşünüyorm ama burun kökü basık gözler çekik yaptıralım kafamızda soru işareti kalmasın tekrar karşınıza çıkmasın dedi. Yani sevinmek bile istemiyorum çünkü aynı yıkıntıyı tekrar yaşarsam çok zor toparlanırım. Her ihtimale hazır olmaya çalışıyorum. Çok normal düzeyde olanları da var çünkü. Her zaman o annelerin Allah yardımcısı olsun çok zor anlıyorum derdim. Meğer hiç de anlamıyormuşum. İnsan bizzat yaşamadan hiçbir duyguyu anlayamıyor aslında. Sürekli çocuğu inceler durumdayız istemsiz olrak düşünmeyelim desek de yapıyoruz. Bak oturuyo bak ayakta duruyo alkış yapıyo bizi takip ediyo bize tepki veriyo. Herkes şu an asyanın yaptıklarını birbirine anlatıyo. Sanki normal olduğunu ispatlamaya çalışıyo gibiyiz. Gerçekten hayatımın en büyük sabır sınavını yaşıyorum. Rabbim kimseye vermesin beterinden korusun. Verdiklerine de sabır ihsan eylesin...

2,5 lt su - 2,5 saat - 2,5 yasinda kiz cocugu, e bi 2,5 kilo gitmistir herhalde

Benim durumum karamsar: 5 bucukta kalkiyorum, 5 bucuk yasinda oglum var, 5 bucuk haftadir kilo vermeye calisiyorum, 5 bucukta spora gidiyorum, 5 bucuk gram bile veremedim

Sabir ve iyi haberler diliyorum ben de. Insanin kendiyle degil cocuguyla gecirdigi imtihan elbette daha zor ve cetindir. Umarim yavrunuzun testleri normal cikar ve bu gunleriniz bir hatira olarak kalir. Bunu butun kalbimle tum anneler ve bebekleri icin diliyorum

Arkadaslar kimseyle tanisamadik Nickleriniz de hatirda kalmiyor zor gibi birazcik)) Tanisalim mi?
Ben Emine. 29 yasindayim. 30 da sayilir)) 76.9 kg ile basladim bu hafta. Calisiyorum. Bir kizim var.
Y YesilinBuyusu Rabbim ferahlik versin, ins korktugunuz durum degildir. Tez zamanda rahatlarsiniz..
Diger arkadaslar?

dun akşam hamsi salata .ekmek yok.kara lahana sarması vardı onu bıle yemedım pirinç var dıye =( ama çayın yanına poğaça,kurabiye yedim.hafta sonu engel olamıyorum kendıme yapıyorum habıre.haftasonları sonum gibi ne su ne egzrsız hiç bişey omuyor =( kahvaltı ilkonce ıkı buçuk bardak su, ıkı haşlanmış yumurta. salata ,domates ama yıyemedım.yeşilçayımı içtim.keşke sabahları iştahlı olup akşamları iştahsız olsam.

26 yaşındayım bende çalışıyorum.kızım var 30 aylık.amin inşallahhh =)

E ELF_LR35 canım sen nasilsin???
Hiç ugramiyosun neler yapiyosun????
geldim kaptanım çok şükür iyiyim bilgisayarıma iş yerinde su döktüm de arkadaşlar karantinaya almışlardı pirince yatırdılar dün kavuştum kendisine oyüzden uzak kaldım biraz sizler nasılsınız.

slm ben Elif 33 yokumdur ama 32 varım bende :) böyle bir video izlemiştim de aklıma o geldi sizin yazınızda bir oğlum var 5 yaşında çalışıyorum birsüre izindeyim buralarda takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…