- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Sabir ve iyi haberler diliyorum ben de. Insanin kendiyle degil cocuguyla gecirdigi imtihan elbette daha zor ve cetindir. Umarim yavrunuzun testleri normal cikar ve bu gunleriniz bir hatira olarak kalir. Bunu butun kalbimle tum anneler ve bebekleri icin diliyorum
Arkadaslar kimseyle tanisamadikNickleriniz de hatirda kalmiyor zor gibi birazcik)) Tanisalim mi?
Ben Emine. 29 yasindayim. 30 da sayilir)) 76.9 kg ile basladim bu hafta. Calisiyorum. Bir kizim var.
Y YesilinBuyusu Rabbim ferahlik versin, ins korktugunuz durum degildir. Tez zamanda rahatlarsiniz..
Diger arkadaslar?
Bende nuray canım 33 yaşındayım iki tane çocuğum var biri henüz 2 yaşında zaten o doğum kilosuyla uğraşıyorum çok şükür verdim az kaldı buraya başlangıç 69 su an 62 kiloyum 60 olsam yeter diyorum ama 59 istiyorumArkadaslar kimseyle tanisamadikNickleriniz de hatirda kalmiyor zor gibi birazcik)) Tanisalim mi?
Ben Emine. 29 yasindayim. 30 da sayilir)) 76.9 kg ile basladim bu hafta. Calisiyorum. Bir kizim var.
Y YesilinBuyusu Rabbim ferahlik versin, ins korktugunuz durum degildir. Tez zamanda rahatlarsiniz..
Diger arkadaslar?
Büyük bir şok söylenen sana haklısın ne diyeyim seni de anlamam imkansız benimBizimde şaşırdığımız 7 ay ve onca doktordan sonra çıkması. Genetikçinin muayenesine göre diğer hiçbir bulgu yok. Sadece burun kökü ve göz. İlk bundan şüphelenen doktor bi liste vermişti genetikçi o listedekilerin olmadığını söyledi. Nöroloji de olmadığını söyledi. Zaten en önemlisi genetik doktoru o da olmadığını düşünüyorm ama burun kökü basık gözler çekik yaptıralım kafamızda soru işareti kalmasın tekrar karşınıza çıkmasın dedi. Yani sevinmek bile istemiyorum çünkü aynı yıkıntıyı tekrar yaşarsam çok zor toparlanırım. Her ihtimale hazır olmaya çalışıyorum. Çok normal düzeyde olanları da var çünkü. Her zaman o annelerin Allah yardımcısı olsun çok zor anlıyorum derdim. Meğer hiç de anlamıyormuşum. İnsan bizzat yaşamadan hiçbir duyguyu anlayamıyor aslında. Sürekli çocuğu inceler durumdayız istemsiz olrak düşünmeyelim desek de yapıyoruz. Bak oturuyo bak ayakta duruyo alkış yapıyo bizi takip ediyo bize tepki veriyo. Herkes şu an asyanın yaptıklarını birbirine anlatıyo. Sanki normal olduğunu ispatlamaya çalışıyo gibiyiz. Gerçekten hayatımın en büyük sabır sınavını yaşıyorum. Rabbim kimseye vermesin beterinden korusun. Verdiklerine de sabır ihsan eylesin...
Yediklerin fazla geliyordur vardır bir hata sağlıkla ilgili sıkıntı var mı?2,5 lt su - 2,5 saat - 2,5 yasinda kiz cocugu, e bi 2,5 kilo gitmistir herhalde
Benim durumum karamsar: 5 bucukta kalkiyorum, 5 bucuk yasinda oglum var, 5 bucuk haftadir kilo vermeye calisiyorum, 5 bucukta spora gidiyorum, 5 bucuk gram bile veremedim
cok gecmis olsuncaroline84 cocugu Denizli ye hastaneye getirdik astım ,alerji var mı dıye .. baktılar besin alerjisi varmış
Kan tahlili daha cıkmadı
Allah razı olsun ^^cok gecmis olsun
Suyu cok az iciyordum. Buyuk ihtimalle sebebi suydu ( insan vucudunun %70'i sudur ama benim vucudumun belki de %70'i cöldur :) ) bol su icmeye basladim. Abur cuburla aram hic yok, kamyonla onume yigsalar ilgimi cekmez ama et tarzina dayanamiyorum. Yediklerimin miktarina dikkat ediyorum artik. Spor da yapiyorum haftada 3 gun. Bakalim....Yediklerin fazla geliyordur vardır bir hata sağlıkla ilgili sıkıntı var mı?
Kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?
Evet yulaflı tarifler kurtarıcıAra öğün sade kahve yanında küçük 2 tane misket kurabiye( yulaf ezmesi,bal ,fistik) la yapılan bir tarif bilenler vardır diyet zamanı tatlı krizleri için arkadaş la kahvenin yanına yaptik
Aynen adet zamanı tatlı isteği artınca süper oluyorEvet yulaflı tarifler kurtarıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?