- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
Bugün çok kötü birgundu arkadaşımla ilgileniyim derken bildirimi unuttum çok özür dilerim***1. TAKIM 560. ETAP*** Etap Onuncusu
@caroline84 (84,5/65,9/0,4/0,47/%)
@zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
berceste_ (85,1///%)bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
@Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)
1. Takım ortalamasi:%0,334
O zaman super canım sana yardım ederler en azından böyle geç kalmayız yardımcıya kesinlikle ihtiyaç varSistemi basit bi şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım ben
Aslında öyle çok zor bişey yok sadece cuma günleri listeyi hazırlamaya yardımcı olabilirsen süper olur canımYani ne yapmam gerektiği ve neyi takip etmem gerektiği ile ilgili
Ya bu hafta sevilayi da listeye alqcaktim kaldı ya neyse ki yetişmiş liste bu hafta da yine de cuma günleri için bir yedek komisyon kurmamız lazım liste kontrol edicilerGünaydın kızlar ben sabahtan kalktım ev ahalisi için poaca yaptım birazdan fırına sutlayacam :) poaca mayalanirken 40 dk bisiklet surdum sporumu da yaptımdeadline kaptanim ben de artk döndüm buralardayım dün fazla uğramamıştım ama liste sıkıntısı olmuş galiba bundan sonra ben de yardimci olabilirim
Senin tasinma işi hayırdır Tokat semalarini terk mi ediyorsunnerlere gidiyorsun
Yaaa nereye çıktı tayin ??? Pazartesi 65.5 ti cuma da 65 çıktım tamYa bu hafta sevilayi da listeye alqcaktim kaldı ya neyse ki yetişmiş liste bu hafta da yine de cuma günleri için bir yedek komisyon kurmamız lazım liste kontrol edicilerevet ya tokat semalarıni terkettim baya uzaklara Karadeniz kıyılarındayim hala batısına doğru ilerledim sen listeye girecekmisin kilon kaç bakayim
:) neyi tasiyacaksiniz))Kızlar her hafta yüreğimi hoplatıyorsunuz nerde listeniz bu hafta liste de yok ben taşısam
kaptan ben niye yokum bu listede?evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste
S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 62.8
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisinizhaftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum
Yaaa nereye çıktı tayin ??? Pazartesi 65.5 ti cuma da 65 çıktım tambayagb aldım yani sende durumlar nasıl
seni yazmıştım silmişim galiba nasıl yokkaptan ben niye yokum bu listede?
canim ben yapayim dedim. ses cikmadiAa yetismedimi bende yeni girdim @caroline84 işi var sanırım biri kaptan yardımcısı olsun kızlar ben anlasam anlamıyorum yoksa ceza alacağız
Evet canım doğru demiştin sanırım kaptanlar görmedi yardımcılar çoğaldı bundan sonra listede sıkıntı yaşamayız o zamancanim ben yapayim dedim. ses cikmadi
evet mesajını gördüm canım biraz geç gördüm ama şimdi biz diğer takımlarla da yarışıyoruz her cuma liste yapıyoruz 1. takım olarak verdiğimiz yüzdeleri hesaplayıp takım ortalaması alıyoruz o listeyi paylaşım alanı var oraya taşıyoruz saat akşam 8 e kadar süre var taşımazsak o sürede takım ceza alıyorcanim ben yapayim dedim. ses cikmadi
Aman hemen dur de yoksa ibre donuyor :) beraber takılabilirz azck kapisalim da üzerimize kilolar yapismadan gitsinlerevet listeye dönene kadar baya zaman geçer bende kilo aldım ya baya 72 ye yaklaştım sanırım başladığım yere döndüm neredeyse bende listeye giremiyorum listesiz takılacağım beraber takılalım gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?