Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yani ne yapmam gerektiği ve neyi takip etmem gerektiği ile ilgili
Aslında öyle çok zor bişey yok sadece cuma günleri listeyi hazırlamaya yardımcı olabilirsen süper olur canım ben sana yarın anlatırım yapamazsan ve bizi bulamazsan da 12. Takım kaptanindan yardım isteyebilirsin onu da anlatırım eğer kabul edersen ki kabul edersen çok seviniriz

Günaydın kızlar ben sabahtan kalktım ev ahalisi için poaca yaptım birazdan fırına sutlayacam :) poaca mayalanirken 40 dk bisiklet surdum sporumu da yaptım deadline kaptanim ben de artk döndüm buralardayım dün fazla uğramamıştım ama liste sıkıntısı olmuş galiba bundan sonra ben de yardimci olabilirim
Senin tasinma işi hayırdır Tokat semalarini terk mi ediyorsun nerlere gidiyorsun

Ya bu hafta sevilayi da listeye alqcaktim kaldı ya neyse ki yetişmiş liste bu hafta da yine de cuma günleri için bir yedek komisyon kurmamız lazım liste kontrol ediciler evet ya tokat semalarıni terkettim baya uzaklara Karadeniz kıyılarındayim hala batısına doğru ilerledim sen listeye girecekmisin kilon kaç bakayim

sevilay80 sen ne durumdasın verdin mi kilolarını izne ayrıldığını kiloya döndün mü haftaya listeye girecek durumdamısın not alayım da haftaya alayım listeye ne dersin

Yaaa nereye çıktı tayin ??? Pazartesi 65.5 ti cuma da 65 çıktım tam bayagb aldım yani sende durumlar nasıl

evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef ?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 bu hafta 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisiniz haftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum

Son düzenleme:
kaptan ben niye yokum bu listede?

Yaaa nereye çıktı tayin ??? Pazartesi 65.5 ti cuma da 65 çıktım tam bayagb aldım yani sende durumlar nasıl
evet listeye dönene kadar baya zaman geçer bende kilo aldım ya baya 72 ye yaklaştım sanırım başladığım yere döndüm neredeyse bende listeye giremiyorum listesiz takılacağım beraber takılalım gitme

evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisiniz haftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum

Son düzenleme:
canim ben yapayim dedim. ses cikmadi
evet mesajını gördüm canım biraz geç gördüm ama şimdi biz diğer takımlarla da yarışıyoruz her cuma liste yapıyoruz 1. takım olarak verdiğimiz yüzdeleri hesaplayıp takım ortalaması alıyoruz o listeyi paylaşım alanı var oraya taşıyoruz saat akşam 8 e kadar süre var taşımazsak o sürede takım ceza alıyor bu aralar yetişemiyorz 2 kişi normalde diğer takımlarda birkaçtane daha yardımcı falan var istersen sana da gösterebilirim çok iyi olur yapabilirsen kaptan yardımcısı kadrouna bşle ekleyebilirzi seni birde miramed e de göstereceğim hatta birbirimizi daha rahat kontrol ederiz öyle

Aman hemen dur de yoksa ibre donuyor :) beraber takılabilirz azck kapisalim da üzerimize kilolar yapismadan gitsinler ben listeye girsem çok etkiliyor muyum ya yoksa azck daha verip mi girsem

N nil u mihr ve L Lavinya312 ve tüm herkesin bilmesi gereken sayfalar bu karar defteri genel yarışma kuralları var
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-34

burası paylaşım alanı burda genelde kaptanlar ve yardımcıları oluyor birsorun olursa orada karalaştırılıyor birde cuma günleri iste listeler hazırlanıp buraya taşınıyor kopyalayıp yapıştırılıyor yani çok gerekli durumlarda ve liste taşırken üyelerde yazabiliyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2519

ve sonuç listeleri sıralaması burda da her hafta sonuçlar yayınlanıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-153

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…