Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba bayanlar
Sabah soğanlı omlet peynir zeytin 3 ceviz çay
Ara 6 badem
Akşam ızgara tavuk salata ayran
4500 adım atmışım

Hadi bakalım kızlar bol şanslar

milletvekili listesine girmek gibi birseymis bu is :) hepimize istikrar ve bol kilo kaybi diliyorum.
Bu arada kendi kilo verme seruvenime isim buldum " game of tombuls" pantolonlarinin icini sirf yag ile dolduran benim gibi biri icin tam uygun isim.
Kızlar 3. Grup üç kişi şimdilik açıkta kalan birisi var mı bilmiyorum aktif olupta unuttuğum biri varsa birinizi değiştirebilirim ama şimdilik böyle olsun
Hayirli ugurlu olsun diyorum. Saglikli ve kalici kilo verecegimiz bir hafta diliyorum herkese :)

Bugunki menum:

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 yumurta 1 dilim ekmekle yapilmis yumurtali ekmek (kilo alma ozurlu esim yapti, yag koyduysa da gunahi boynuna
1 bardak cay (eve kahve alamadim bir turlu. Kiyuda kosede kalanlari kullaniyorum)
2 dilim fume hindi (lezzetli ve kaliteli bir protein kaynagi)

750 ml su ile 40 dk spor

Ogle:
3 yemek kasigi, yagi alinmis saksuka ve 2 yumurtayla omlet
2 kaslk manti

300ml su

Aksam:
Ufak kase yagsiz fasulye salatasi
1 ufak ayva
(Eminim baska birsey yemedim. Bundan sonra boyle, aksam hafif yiyecegim)

Bugün menüm

Kahvaltı 1 yumurta lor peyniri 2 tk tahin pekmez
Ara 10 fındık
Öğle arkadaşlarla buluştuk en uygun şey kahvaltıydı peynir çeşitleri ve sade omlet şekersis çay
Ara 50gr kavrulmamış kuruyemiş 1 süt
Akşam 8yk zy pırasa salata
Ara elma

2.5 lt su açıkhava da 1 saat yürüyüş :)

zms rainbow

ben de aksam ki mrnumu yazim :) dur veya yazmiyim yarin yeni baslanguc olsun

Ama kilo vermeye uygun olmayan şeyler var miktar az evet ölçülü yemişsin fakat kilo korurken olur ancak.
Kaçamak yapacaksan belli hedefe ulaşınca yap

deadline gruptan çıkınca iyice bıraktım ben tartılmıyorum bile kaç kiloyum hiç bilmiyorum o yüzden dönüş yapmam mümküm değil artık. Hastaneye gitmiyoruz şu an götürebileceğimiz heryere götrdük ama netice belli olmadı henüz. Yarın van a dönüyorum. Evi taşıma telaşı var en azından sonuç çıkana kadar kafam dağılmış olur. Ben ara ara girip bakıyorum sizlere kolay gelsin. Sevgiler...

Canım Rabbim hayırlı ev ve ev sahibi ile karşılaştırsin.
Kızın nasil oldu???
Bicekmi alerjimi anlamadik ama çok şükür iyi şimdilik.
Islerinu hallet bekliyoruz seni.
Aeo

Canim insanın evladi bi başka okurken bile zor geldi bana sen nasıl hissetmissindir.
Rabbim yardinciniz olsun.

Çok sağol canım. Evet zor canım ya beklemek sabretmek bi yandan da her ihtimale hazırlanmaya çalışmak gerçekten zor ama daha zorları daha büyük sınavları düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. Allah büyüktür bir yola koymuştur elbet. Yarın van a dönüyorum asya kalabalığı çok seviyo bi yandan da ev telaşı bi yandan test sonucunu beklemesi beni baya bi zor günler bekliyor ama dayanıcaz napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…