ayyy kankimmmm o benıııım ❣ ❣
Hadi bakalım kızlar bol şanslar***1. TAKIM 561. ETAP***
@caroline84 (84,5/84.9/0,4/-0,47/%)
zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
@berceste_ (85,1///%)bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)
@srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
@Miramed 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
@hicmakam 7 mart başlangıç 58
@nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?
YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ
Eşleşmeler
1. Grup @caroline84 ve @berceste_
2. Grup @zms rainbow veXeroderma_pig
3. Grup
magickk ve @Miramed ve @srplmtmtk
4. Grup
chihiro79 ve @nil u mihr
5. Grup
deadline ve @bluegreeneyes
evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste
@srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef ?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
@Miramed 6 mart başlangıç 73 hedef 55
@nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 bu hafta 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisinizhaftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüler
milletvekili listesine girmek gibi birseymis bu is :) hepimize istikrar ve bol kilo kaybi diliyorum.evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste
@srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef ?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
@Miramed 6 mart başlangıç 73 hedef 55
@nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 bu hafta 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisinizhaftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum
Hayirli ugurlu olsun diyorum. Saglikli ve kalici kilo verecegimiz bir hafta diliyorum herkese :)Kızlar 3. Grup üç kişi şimdilik açıkta kalan birisi var mı bilmiyorum aktif olupta unuttuğum biri varsa birinizi değiştirebilirim ama şimdilik böyle olsun
Biz eşleşmişiz
raziyim karis beni kendime getir ❤ ama yarun buralarda pek olmayabilirim :/ ilk defa ysrin caliscam nasipseBiz eşleşmişiz
Bak çok karışırım ama
ben de aksam ki mrnumu yazim :) dur veya yazmiyim yarin yeni baslanguc olsunBugün menüm
Kahvaltı 1 yumurta lor peyniri 2 tk tahin pekmez
Ara 10 fındık
Öğle arkadaşlarla buluştuk en uygun şey kahvaltıydı peynir çeşitleri ve sade omlet şekersis çay
Ara 50gr kavrulmamış kuruyemiş 1 süt
Akşam 8yk zy pırasa salata
Ara elma
2.5 lt su açıkhava da 1 saat yürüyüş :)
zms rainbow
Ama kilo vermeye uygun olmayan şeyler var miktar az evet ölçülü yemişsin fakat kilo korurken olur ancak.Bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 yumurta 1 dilim ekmekle yapilmis yumurtali ekmek (kilo alma ozurlu esim yapti, yag koyduysa da gunahi boynuna
1 bardak cay (eve kahve alamadim bir turlu. Kiyuda kosede kalanlari kullaniyorum)
2 dilim fume hindi (lezzetli ve kaliteli bir protein kaynagi)
750 ml su ile 40 dk spor
Ogle:
3 yemek kasigi, yagi alinmis saksuka ve 2 yumurtayla omlet
2 kaslk manti
300ml su
Aksam:
Ufak kase yagsiz fasulye salatasi
1 ufak ayva
(Eminim baska birsey yemedim. Bundan sonra boyle, aksam hafif yiyecegim)
Ne işi canım çok sevindimraziyim karis beni kendime getir ❤ ama yarun buralarda pek olmayabilirim :/ ilk defa ysrin caliscam nasipse
oyle cok guzel bir is degil tarlada capa yapcam :/ ve cocugu da goturcemNe işi canım çok sevindim
2 gün çok ekmek yemişsinben de aksam ki mrnumu yazim :) dur veya yazmiyim yarin yeni baslanguc olsun
Sal kızını doğaya en güzeli biz İstanbul’da doğaya hasretiz bugün kilometrelerce yol gittik yeşil görsün diyeoyle cok guzel bir is degil tarlada capa yapcam :/ ve cocugu da goturcem
aksam 5 e kadar sikilir vuyuk ihtumal ama yapcak bisey yok :) eger becerebilirsem krese veririmSal kızını doğaya en güzeli biz İstanbul’da doğaya hasretiz bugün kilometrelerce yol gittik yeşil görsün diye
bugun su icmete basladim 1lt maden suyu2 gün çok ekmek yemişsin
Yeterli su içerek işe başlayabilirsin zmsciğim
Sana da vur dedik öldürdünbugun su icmete basladim 1lt maden suyu
1 bucuk lt su :)
Canım Rabbim hayırlı ev ve ev sahibi ile karşılaştırsin.
Kızın nasil oldu???
Bicekmi alerjimi anlamadik ama çok şükür iyi şimdilik.
Islerinu hallet bekliyoruz seni.
Aeo
Canim insanın evladi bi başka okurken bile zor geldi bana sen nasıl hissetmissindir.
Rabbim yardinciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?