Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aman hemen dur de yoksa ibre donuyor :) beraber takılabilirz azck kapisalim da üzerimize kilolar yapismadan gitsinler ben listeye girsem çok etkiliyor muyum ya yoksa azck daha verip mi girsem
listeye bende giremiyorum ya 6 ay olması lazım ya en az bu şekilde girmek için bu kiloları veremden giremeyiz ya daikinci seçenek bence ikimiz takılalım verelilm blue beraber yarışalım madem burda takım içi yarışma da düzenleyeceğim bu hafta öyle düşünüyorum

bu hafta takım içii yarışmaya varmısınız kızlar yüzde olarak yani en çok yüzde veren yarışmacıya kupa vereceğim bu hafta kimler kabul ediyor
Çok iyi fikir
Tamamdır canm ben varım kendime dişli ve aktif bir rakip alayım cıınıımmmm

Benim hedef 58

Çok iyi fikir
Tamamdır canm ben varım kendime dişli ve aktif bir rakip alayım cıınıımmmm
seni kendime düşünüyorum bu hafta ama dur bir dolaşıp geleyim başka biri olursa

Bende varım yardımcılık içinde ben bu linklere göz atatım çabuk kavrarım zaten
hemen sana bir rakip bulmalıyız gözüne kestirdiğim biri var mı

Kızlar sizi eslestirecegim bu hafta yarışma var toplanın gelin kuralları konuşalım hem kendi aranızda hem de takım içinde birinci seçeceğiz ve takım içinde birinciye de kupa vereceğim

evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisiniz haftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum

***1. TAKIM 561. ETAP***

caroline84 (84,5/84.9/0,4/-0,47/%)
zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
berceste_ (85,1///%)
bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 ve @berceste_

2. Grup @zms rainbow ve Xeroderma_pig

3. Grup
magickk ve L Lavinya312 ve S srplmtmtk

4. Grup
chihiro79 ve @nil u mihr

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes

Kızlar 3. Grup üç kişi şimdilik açıkta kalan birisi var mı bilmiyorum aktif olupta unuttuğum biri varsa birinizi değiştirebilirim ama şimdilik böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…