listeye bende giremiyorum ya 6 ay olması lazım ya en az bu şekilde girmek için bu kiloları veremden giremeyiz ya daikinci seçenek bence ikimiz takılalım verelilm blue beraber yarışalım madem burdaAman hemen dur de yoksa ibre donuyor :) beraber takılabilirz azck kapisalim da üzerimize kilolar yapismadan gitsinlerben listeye girsem çok etkiliyor muyum ya yoksa azck daha verip mi girsem
listeye bende giremiyorum ya 6 ay olması lazım ya en az bu şekilde girmek için bu kiloları veremden giremeyiz ya daikinci seçenek bence ikimiz takılalım verelilm blue beraber yarışalım madem burdatakım içi yarışma da düzenleyeceğim bu hafta öyle düşünüyorum
Çok iyi fikirbu hafta takım içii yarışmaya varmısınız kızlar yüzde olarak yani en çok yüzde veren yarışmacıya kupa vereceğim bu hafta kimler kabul ediyor
Bende varımbu hafta takım içii yarışmaya varmısınız kızlar yüzde olarak yani en çok yüzde veren yarışmacıya kupa vereceğim bu hafta kimler kabul ediyor
Bende varım canım neden olmasınbu hafta takım içii yarışmaya varmısınız kızlar yüzde olarak yani en çok yüzde veren yarışmacıya kupa vereceğim bu hafta kimler kabul ediyor
Benim hedef 58evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste
S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef ?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 bu hafta 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisinizhaftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum
Çok iyi fikir
Tamamdır canm ben varımkendime dişli ve aktif bir rakip alayım cıınıımmmm
hemen sana bir rakip bulmalıyız gözüne kestirdiğim biri var mıBende varımyardımcılık içinde ben bu linklere göz atatım çabuk kavrarım zaten
Ekmek ne kadar canimMaalesef 2 gündür cok ekmek yıyorum
Sabah ekmek ıspanaklı yumurta
Öğlen
Pilav
Kuru fasulye
Togurt
Takım içi yarışma yapıyorum gözüne kestirdiğim rakip var mı onunla kapışma istiyorum diye canım yoksa ben eslestirecegim ama istediğin birisi varsa öncelik veriyorumMaalesef 2 gündür cok ekmek yıyorum
Sabah ekmek ıspanaklı yumurta
Öğlen
Pilav
Kuru fasulye
Togurt
Sur savaş boyalarıniseni kendime düşünüyorum bu hafta ama dur bir dolaşıp geleyim başka biri olursa
hemen sana bir rakip bulmalıyız gözüne kestirdiğim biri var mı
Kızlar 3. Grup üç kişi şimdilik açıkta kalan birisi var mı bilmiyorum aktif olupta unuttuğum biri varsa birinizi değiştirebilirim ama şimdilik böyle olsun***1. TAKIM 561. ETAP***
caroline84 (84,5/84.9/0,4/-0,47/%)
zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
berceste_ (85,1///%)bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)
S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?
YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ
Eşleşmeler
1. Grupcaroline84 ve @berceste_
2. Grup @zms rainbow veXeroderma_pig
3. Grup
magickk ve L Lavinya312 ve S srplmtmtk
4. Grup
chihiro79 ve @nil u mihr
5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
Sen eşleştir :)Takım içi yarışma yapıyorum gözüne kestirdiğim rakip var mı onunla kapışma istiyorum diye canım yoksa ben eslestirecegim ama istediğin birisi varsa öncelik veriyorum
Eşleştirdim seniSen eşleştir :)
ayyy kankimmmm o benıııım ❣ ❣Eşleştirdim seniXeroderma_pig le onunla hem yarışıyorsun hemde desteklemenin gerek gruplarda da 1. Sececegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?