- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
İyi akşamlar arkadaşlar bence bugün ne yediğimi ne siz sorun nede ben söyleyeyimçok kötü bi gündü onun için affınıza sığınarak ben bugünü pas geçsem
Game of tombuls güzelmiş amamilletvekili listesine girmek gibi birseymis bu is :) hepimize istikrar ve bol kilo kaybi diliyorum.
Bu arada kendi kilo verme seruvenime isim buldum " game of tombuls" pantolonlarinin icini sirf yag ile dolduran benim gibi biri icin tam uygun isim.
Hayirli ugurlu olsun diyorum. Saglikli ve kalici kilo verecegimiz bir hafta diliyorum herkese :)
Eevy biliyorum gayet güzel gidiyorsun yarın yeni bir gün bugünü kafaya takmadan devam edersen zararını gormezsinİki hafta içinde ilk ve sondu inşallah o kadarda iyi gidiyodum neden öyle saçmaladım bilmiyorum
ya canım sonuçlar baya uzun sürede belli oluyor ama inşallah güzel sonuçlar çıkar hiçbişey çıkmaz taşınma işi baya oyalar seni ama kapımız her zaman açık kilo almış olsan bile artık listeye girebilirsin istediğin zaman haberin olsun seni özel durumla izne ayırmisim çünkü istediğin zaman kilo alsan da listeye girebilirsindeadline gruptan çıkınca iyice bıraktım ben tartılmıyorum bile kaç kiloyum hiç bilmiyorum o yüzden dönüş yapmam mümküm değil artık. Hastaneye gitmiyoruz şu an götürebileceğimiz heryere götrdük ama netice belli olmadı henüz. Yarın van a dönüyorum. Evi taşıma telaşı var en azından sonuç çıkana kadar kafam dağılmış olur. Ben ara ara girip bakıyorum sizlere kolay gelsin. Sevgiler...
Ekmeği cok yedim ya suya yüklendimSana da vur dedik öldürdün
1 lt maden suyu çok yahu
ya canım sonuçlar baya uzun sürede belli oluyor ama inşallah güzel sonuçlar çıkar hiçbişey çıkmaz taşınma işi baya oyalar seni ama kapımız her zaman açık kilo almış olsan bile artık listeye girebilirsin istediğin zaman haberin olsun seni özel durumla izne ayırmisim çünkü istediğin zaman kilo alsan da listeye girebilirsin
Dualarım seninle canım inşallah herşey güzel olur allah kimseyi yakınlarının hastalıklarıyla sınamasın gönlünü ferah tut inşallah güzel sonuçlar alacaksın her zaman bekleriz seni de güzel haberlerini deTamam kaptanım teşekkür ederim ama hiçbişey diyemiyorum şu an çünkü bişey söyleyip yapamamayı hiç sevmiyorum inşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle gruba yazamasam da fırsat bulunca girip takip ediyorum sizleri soran ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görüşmek üzere Allaha emanet olun...
Canım inşallah iyi haber alırsın herşey gönlünce olsun dualarımız seninle kendini üzme akışına bırak en iyisini allah bilirTamam kaptanım teşekkür ederim ama hiçbişey diyemiyorum şu an çünkü bişey söyleyip yapamamayı hiç sevmiyorum inşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle gruba yazamasam da fırsat bulunca girip takip ediyorum sizleri soran ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görüşmek üzere Allaha emanet olun...
ben burdayım hafta sonları yokum =) hafta sonları hiç bişeyde yokum saldım çayıra oluyorum =) o yuzden haftas onu menulerimi yazmıyorum utandığımdan .=( sabah pataes kızratması ,mıhlama ,tahıllı ekmek ama beyazdan farkı yokmus onuda hafta sonu yıyorum bıtek.akşamda pıknıkteydım salata tavuk bır bardakda gazoz =( cayın yanına da çekırdek kek ama 2000 ıp atladım.1 lıtrede su içtim.dun akşam nohut salata pılav =( çayın yanında büskıvı kek =( su 3 ltre. hedef 50 bı keresınde 55.3 gordum bağırsaklarım tam bostu o zaman.gaz sıkayetım var.simdi 56,5evet kızlar birsürü katılamk isteyen vardı ama kalmamış kimse kalanlarla artık devam edebilriz haftaya listeye alabilirim bu hafta size bağlı hadi bakalım biraz canlanalım hergün menülerikontrol edecğim
yedek liste
S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef ?
chihiro79 5 mart başlangıç 64 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 bu hafta 75,4 hedef ?
kızlar hedef kilolarınızı ve bu haftaki güncel kilolarınızı yazıp beni etiketlermisinizhaftalardır çok yoğunum ama 2 hafta burdayım kesin izinliyim zaten hepinizi kontrol edeceğim menüleri de yazalım fikirleriniz varsa da bekliyorum
Kacamak mi? Keske kacamak olsa Xeroderma hanim, kacamak yapinca en azindan biraz mutlu olursunuzAma kilo vermeye uygun olmayan şeyler var miktar az evet ölçülü yemişsin fakat kilo korurken olur ancak.
Kaçamak yapacaksan belli hedefe ulaşınca yap
Kendin için pratik birşeyler türetsen mesela menemen çok uygun bir yemek. Şakşuka ve mantıdan daha da tok tutar.Kacamak mi? Keske kacamak olsa Xeroderma hanim, kacamak yapinca en azindan biraz mutlu olursunuzBizim evdeki durum, kilo alma ozurlu esim ve oglumla hayatta ve diyette kalma mucadelesi Yemekleri ya onlara gore yapiyorum yada onlar bana guya yardim ettiklerinde canlarinin istedigine gore yemek yapiyorlar. O arada kendime biraz daha dikkatli yemek yapabilirsem ne guzel ama bazen evde yemek cok oluyor ve onlarin yiyecwgi cinsten oluyor. Oyle olunca da yemek zorunda kaliyorum miktari azaltarak yoksa saksuka hayatta aklima gelecek bir yemek degil, ya da patlicani kizartilmis musakkaya elimi surmem, sevmem de
Esim kilo vermemi cok istemekle beraber evde kendine gore yemek yapmakta ve cok miktarda yapmakta israrli
Dolayisiyla durumum "tatli bir KACAMAk" degil "esi ve oglunun diyet dusmani yemeklerinden KACAMAMAK :)
@
ben burdayım hafta sonları yokum =) hafta sonları hiç bişeyde yokum saldım çayıra oluyorum =) o yuzden haftas onu menulerimi yazmıyorum utandığımdan .=( sabah pataes kızratması ,mıhlama ,tahıllı ekmek ama beyazdan farkı yokmus onuda hafta sonu yıyorum bıtek.akşamda pıknıkteydım salata tavuk bır bardakda gazoz =( cayın yanına da çekırdek kek ama 2000 ıp atladım.1 lıtrede su içtim.dun akşam nohut salata pılav =( çayın yanında büskıvı kek =( su 3 ltre. hedef 50 bı keresınde 55.3 gordum bağırsaklarım tam bostu o zaman.gaz sıkayetım var.simdi 56,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?