Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar bence bugün ne yediğimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim çok kötü bi gündü onun için affınıza sığınarak ben bugünü pas geçsem

İyi akşamlar arkadaşlar bence bugün ne yediğimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim çok kötü bi gündü onun için affınıza sığınarak ben bugünü pas geçsem
tamam bugünü es geçelim de bu hafta çok önemli ya listeye giremezsen kilo veremezsen ya takımda sonuncu olursan seni herkes geçerse ona göre bugün yine bitti ama önümüzdeki günlerde onu düşün yapma

Game of tombuls güzelmiş ama senin de game of tombuls arkadaşın N nil u mihr 5. Grup olarak bu haftaki yarış ve grup desteğinizde başarılar diliyorum haberi yoksa da bol bol etiketle yapış ona

ya canım sonuçlar baya uzun sürede belli oluyor ama inşallah güzel sonuçlar çıkar hiçbişey çıkmaz taşınma işi baya oyalar seni ama kapımız her zaman açık kilo almış olsan bile artık listeye girebilirsin istediğin zaman haberin olsun seni özel durumla izne ayırmisim çünkü istediğin zaman kilo alsan da listeye girebilirsin

Tamam kaptanım teşekkür ederim ama hiçbişey diyemiyorum şu an çünkü bişey söyleyip yapamamayı hiç sevmiyorum inşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle gruba yazamasam da fırsat bulunca girip takip ediyorum sizleri soran ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görüşmek üzere Allaha emanet olun...

Dualarım seninle canım inşallah herşey güzel olur allah kimseyi yakınlarının hastalıklarıyla sınamasın gönlünü ferah tut inşallah güzel sonuçlar alacaksın her zaman bekleriz seni de güzel haberlerini de

Bugün çok yoğundum mesajlara şimdi baktım ve rakip grup arkadaşlarım bugün beni biraz geri de bırakabilirsiniz ama hafta içi çalıştığımız için korkun benden
Kahvaltı: 1yumurta üzeri kibrit kutusu kadar kaşar peyniri,2 çeri domates,1 salatalık,3 zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,1 dilim tambugday ekmeği,şekersiz çay
Öğlen:1 porsiyon kısır,şekersiz çay
Ara : sade kahve ,2 kayısı, 1 hurma,soda
Akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası,salata ,yoğurt,4-5 tane sarma
Ara : şekersiz çay, 2 kibrit kutusu kadar kek
2lt su

Canım inşallah iyi haber alırsın herşey gönlünce olsun dualarımız seninle kendini üzme akışına bırak en iyisini allah bilir

@
ben burdayım hafta sonları yokum =) hafta sonları hiç bişeyde yokum saldım çayıra oluyorum =) o yuzden haftas onu menulerimi yazmıyorum utandığımdan .=( sabah pataes kızratması ,mıhlama ,tahıllı ekmek ama beyazdan farkı yokmus onuda hafta sonu yıyorum bıtek.akşamda pıknıkteydım salata tavuk bır bardakda gazoz =( cayın yanına da çekırdek kek ama 2000 ıp atladım.1 lıtrede su içtim.dun akşam nohut salata pılav =( çayın yanında büskıvı kek =( su 3 ltre. hedef 50 bı keresınde 55.3 gordum bağırsaklarım tam bostu o zaman.gaz sıkayetım var.simdi 56,5

Ama kilo vermeye uygun olmayan şeyler var miktar az evet ölçülü yemişsin fakat kilo korurken olur ancak.
Kaçamak yapacaksan belli hedefe ulaşınca yap
Kacamak mi? Keske kacamak olsa Xeroderma hanim, kacamak yapinca en azindan biraz mutlu olursunuz Bizim evdeki durum, kilo alma ozurlu esim ve oglumla hayatta ve diyette kalma mucadelesi Yemekleri ya onlara gore yapiyorum yada onlar bana guya yardim ettiklerinde canlarinin istedigine gore yemek yapiyorlar. O arada kendime biraz daha dikkatli yemek yapabilirsem ne guzel ama bazen evde yemek cok oluyor ve onlarin yiyecwgi cinsten oluyor. Oyle olunca da yemek zorunda kaliyorum miktari azaltarak yoksa saksuka hayatta aklima gelecek bir yemek degil, ya da patlicani kizartilmis musakkaya elimi surmem, sevmem de

Esim kilo vermemi cok istemekle beraber evde kendine gore yemek yapmakta ve cok miktarda yapmakta israrli

Dolayisiyla durumum "tatli bir KACAMAk" degil "esi ve oglunun diyet dusmani yemeklerinden KACAMAMAK :)

Günaydın kızlar
Dünkü menü
10:15 2 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir, bolca domates, 1 tane küçük zeytinli poğaça
15:00 yarım muz 1 bardak süt
19:00 1 kâse ıspanak yemeği,2-3 kaşık yoğurt, 3 tane acıli çiğ köfte
22:00 4-5 çizi
40 dk bisiklet
2.5 litre su 1 litresi detoks
1 fincan yeşil çay

Kendin için pratik birşeyler türetsen mesela menemen çok uygun bir yemek. Şakşuka ve mantıdan daha da tok tutar.

Benim kızım da eşim de pırasa yemiyor. Ben hafta başı pişiriyorum akşamları içinden alıp alıp ısıtıyorum. Hepsi ısınmayınca tadı da iyi kalıyor.

Ya da pişmiş yulaf denedin mi? Süt yulaf ve tarçın yanmaz tavada pişir. İstediğin kıvamda daha katı veya sıvı olabilir. Pişince üzerine 1 tk pekmez. Çok keyifli yemesi bazısı üzerine kuruyemişte koyuyor.

Ya da peynirli salata ve 1 kase çorbada iyi bir alternatif olabilir.

Israr ediyorsa sen de ısrar et yeme kalıyorsa kalsın. Sen kararlı ol.

seni listeye ekledim ama gruplara eklemedim seni de bir gruba 3. Ekleyebilirim o zaman

***1. TAKIM 561. ETAP***

caroline84 (84,5/84.9/0,4/-0,47/%)
zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
berceste_ (85,1///%)
bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58 güncel 56.5 hedef 50
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef ?

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 ve @berceste_

2. Grup @zms rainbow ve Xeroderma_pig

3. Grup
magickk ve L Lavinya312 ve S srplmtmtk

4. Grup
chihiro79 ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes

Evet kızlar 3. Ve 4. Grubu 3 ledim hem daha aktif olabilirsiniz bu cumaya kadar bakalım hangi grup kazanacak bireysel kupayı kim alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…