Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

arkadaslar, diyete baslayali beri aksamlari cok kotu oluyorum. sekerim dusuyor galiba... benzer durum yasayan oldubmu?
diyet listen nasıl canım hiç denk gelmedim gün sonunda toplam paylaş ve beni etiketle birde grup arkadaşlarını etiketle bakalım bişeyleri eksik yapıyor yada dengesiz yiyor olabilirsin birde akşam ara öğünü yapıyormusun belli uyguladığı diyet var mı

*1. TAKIM 561. ETAP***

caroline84 (84,5/84.9/0,4/-0,47/%)
zms rainbow (66.4/65,8/0,6/0,90)
berceste_ (85,1///%)
bildirimde bukunmdk
magickk (62/sabit
Xeroderma_pig (65.3/65,2/0,2/0.30)

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
chihiro79 5 mart başlangıç 64 bu hafta 63 hedef 55
L Lavinya312 6 mart başlangıç 73 bu hafta 68.5 hedef 55
hicmakam 7 mart başlangıç 58 güncel 56.5 hedef 50
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 ve @berceste_

2. Grup @zms rainbow ve Xeroderma_pig

3. Grup
magickk ve L Lavinya312 ve S srplmtmtk

4. Grup
chihiro79 ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes

Evet kızlar yarışma başladı bu hafta cumaya kadar herkes grup arkadaşlarını takip etsin menü paylaştığınız zaman beni ve ayrıca grup arkadaşınız yada arkadaşlarınızı etiketleyin menülere yorum yapın birbirinizi destekleyin

deadline sagol kaptanim.. iyi ki geldiniz
dün oglen ve bugun(iste oldugumdan) yiyebilecegim en masum sey tosttu, mecburen... durum, lahmacun vs den daha az kalorili diye...

deadline kaptanim ben gruptaki sekiz arkadasin gunluk menu paylasip paylasmadiklarini takip edeyim mi?
5 gun ins duzenli yaparim.. sade haftasonu cok yogunum yapamam

Sabah
1 haslnms yumurta
1 kk peynir
7 zeytin

ogle
1 tost

ara: sekersiz kahve, elma

aksam
tavuk sis 150 gr kadar
salata
1 dilim ekmek
Menü de kalsiyum bişey yok canım mesela akşam ara öğün yapabilirsin bu şekilde şekerin düşer çünkü akşam tarçınlı süt yanina kuru kayisi yada meyveli yoğurt yiyebilirsin bence

Menü de kalsiyum bişey yok canım mesela akşam ara öğün yapabilirsin bu şekilde şekerin düşer çünkü akşam tarçınlı süt yanina kuru kayisi yada meyveli yoğurt yiyebilirsin bence
evet dun asiri yogunluktan menum kotu oldu evet kalsiyum eklersem ins sekerim daha duzenli olur...
Cumartesi pazar 9+9=18 saat dersim var

deadline kaptanim ben gruptaki sekiz arkadasin gunluk menu paylasip paylasmadiklarini takip edeyim mi?
5 gun ins duzenli yaparim.. sade haftasonu cok yogunum yapamam
Yok canım mümkün olan arkadaşlara bak tabiki ama gruplara ayırdım sizi daha rahat birbirimizi takip edelim diye bak 4. Gruba dahil ettim seni
4. Grup
chihiro79 ve N nil u mihr ve hicmakam

grup arkadaslarina özellikle dikkat et onlarin da haberi olmazsa haber ver 4. Grupsunuz birbirinize destek olun

Sabah aç karnına yarım litre su form çay kahvaltıda çok az peynir zeytin domates salatalık çok az tavada yumurta ve 2 dilim ekmek ara öğün 1 elma öğle yemeği 3 kaşık mantar sote yarım kase yoğurt şimdi akşam yemeğini hazırlıyorum misafir var et sote bulgur pilavı ve salata var menüde bol salata her birinden 3 kaşık yemeyi düşünüyorum akşama kadar 2 lt suyuda tamamlamış olacm

bluegreeneyes neredesin bakayim bugün neler yedin
Ben sana adaptasyon menulerimle başladığını bildiririm bitürlu kendimi veremiyorum sürekli aklım başka yemeklerde ama başaracağım tekrar eski düzene döneceğim

Kahvaltı 10.00 1 .5 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık taze nane maydanoz
Ara 12.00 1 fincan türk kahvesi 1 kare bitter çikolata
Ara 14.30 1 kupa kayısılı form çayı 2 burçak bisküvi
Akşam 17.30 1 dolu kase yoğurtlu çorba 150 gr haşlanmış tavuk salata 2 dilim ekmek

Akşam 8 9 gibi kahve arası verebilirim yanında da acikirsam sanırim kuru kayısı yada 1 bisküvi falan yiyebilirim ya da meyve bugünlük bu kadar biraz tatlı krizlerimle savaşıyorum bakalım inşallah eski düzenine kavuşacağım 2 ltre su oldu 2.5 olur yatana kadar birde yarım saat yürümeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…