Günaydın canımgunaydin))
diyet listen nasıl canım hiç denk gelmedim gün sonunda toplam paylaş ve beni etiketle birde grup arkadaşlarını etiketle bakalım bişeyleri eksik yapıyor yada dengesiz yiyor olabilirsinarkadaslar, diyete baslayali beri aksamlari cok kotu oluyorum. sekerim dusuyor galiba... benzer durum yasayan oldubmu?
Iyi ki geldin kaptanım seninle takım güzel hareketlendiGünaydın bu arada herkese kacamaksiz sağlıklı pazarlar dilerim
Hayır hiç olmadı canım bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsinarkadaslar, diyete baslayali beri aksamlari cok kotu oluyorum. sekerim dusuyor galiba... benzer durum yasayan oldubmu?
Iyi ki geldin kaptanım seninle takım güzel hareketlendi
canim şekerim dusuyor galiba.. Cok kotu oluyorum aksamlari.. anlatamam...Hayır hiç olmadı canım bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin
Menü de kalsiyum bişey yok canım mesela akşam ara öğün yapabilirsin bu şekilde şekerin düşer çünkü akşam tarçınlı süt yanina kuru kayisi yada meyveli yoğurt yiyebilirsin benceSabah
1 haslnms yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
ogle
1 tost
ara: sekersiz kahve, elma
aksam
tavuk sis 150 gr kadar
salata
1 dilim ekmek
evet dun asiri yogunluktan menum kotu olduMenü de kalsiyum bişey yok canım mesela akşam ara öğün yapabilirsin bu şekilde şekerin düşer çünkü akşam tarçınlı süt yanina kuru kayisi yada meyveli yoğurt yiyebilirsin bence
Yok canım mümkün olan arkadaşlara bak tabiki ama gruplara ayırdım sizi daha rahat birbirimizi takip edelim diye bak 4. Gruba dahil ettim senideadline kaptanim ben gruptaki sekiz arkadasin gunluk menu paylasip paylasmadiklarini takip edeyim mi?
5 gun ins duzenli yaparim.. sade haftasonu cok yogunum yapamam
Olur öyle şeyler canım yoğun günlerinde insan yemek yiyecek zaman bulamıyor ama akşam şekerin düşmesin diye ara öğün yap bence bu menüye gereklievet dun asiri yogunluktan menum kotu olduevet kalsiyum eklersem ins sekerim daha duzenli olur...
Cumartesi pazar 9+9=18 saat dersim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?