Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

NE mutlu sana ben de tartıldım 2kilo fazla çıktım malesef

Canım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyi

Bu arada kaptanım deadline haftaya izne ayrılmak istiyorum şimdiden söyleyeyim dedim kardeşime gideceğim 1 hafta falan kalacağım tartı falan bulamam hem kendi tartımı tutmaz gelince devam ederim inşallah
Tamam canım ama izne ayrıldığın kilodan fazla olmamaya dikkat et
Kupa kimin olacak bakalım belki de bizim grubun olacak
Xeroderma sizin kupa gidiyor elden takım arkadaşıni kurtar derim ama cumaya daha çok var ya belli olmaz çokta şimdiden seyyapmayalim şimdi 2 kilo fazla çıkarsın cumaya bir bakmışiz 2 kilo az

Aşk yaşadığım canım bisikletimin üzerinden hepinize kocamaaaaaannnnn günaydınlar iyi haftalar pazartesi sendromu da neymiş kızlar sendromu kendimiz uyduruyoruz sukredecegimiz o kadar şeyin yanında sendroma yer vermeyelim hala sendrom yaşamayı düşünenler varsa yoktur diye düşünüyorum yine de sendromsuz pazartesiler diyeyim

Kupalar bizimdir bizim kalacak zafer inanan diyetcinindir iyi geceler kolay gelsin
Kimseye kaptirmayiz o kupa bizimdir bizim kalacak
deadline bize rakip menü tebrikler pazara rağmen süpersin malum hafta sonu herkes bir kaçamak peşine gidiyor kontrol süper
İkincilik kupasını size verebiliriz canm @deadline bak burda ne deyolar kupa bizim deyolar ama verir miyiz
@Xeroderma_pig he heee kupayı sabote edenler var burda biz alces
Bu işler belli olmuyor deadim biz kontrolü elden bırakmayalim ponponlarimiz da hazırda bulunsun

Senin haftasonlarina göre iyi bir menü tahmin ediyorum nasıl haftasonlarin var biraz yoğun ve dışardasın ama haftası daha düzenli menüler yapmalısın ki halsiz düşme
yok aslında hep evdeyım hafta sonları.temızlık falan derken oturamıyorum.havalar ısınınca pıknık falan yaptık kuçuk sehırdeyız gezılecek yer yok maleskı.menu olarak aktıfım ama orası kesın =)

Cıma gorişeliiiiiiiim

Hııııııııııııııhhhhhh

Kimseye kaptirmayiz o kupa bizimdir bizim kalacak

deadline bize rakip menü tebrikler pazara rağmen süpersin malum hafta sonu herkes bir kaçamak peşine gidiyor kontrol süper
Size rakip olacağım diye yemekleri azalta azalta günde 1 bardak suya ineceğim diye korkuyorum :)

Canım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyi
toz toprak bizim arabanın ne yazıkki kaderi çünkü oğlanın kreşi büyükçe bir bahçenin ortasında. Çam ağaçları vs. öyle olunca kreş çıkışı 1 saat sözkonusu doğa parçasıyla hem hal oluyor. Ama ayakkabılarının içi dışı, elleri, üstü başı derken bizim arabaya bir kreş çocuğu değil de ufak bir toprak torbası binmiş gibi oluyor :) Annesine, araba temizletmek suretiyle enerji harcatmak ve kilo vermesine yardım etmek için de yapmış olabilir tabiki :)

45 dk bisiklet surdum sporum tamamdır artk hazırlanma vakti
Ya maşallah sabah erkenden spor yapıyorsun aferin kupayi kqptirmayacagiz

Bence gayet güzel bir menü olmuş sabah için 2 yumurta da çok iyi doyurur bence
bence daha adaptasyon süresindesin dengeli beslenmeyi öğrenince herşey daha kolay oluyor
Hııııııııııııııhhhhhh

Size rakip olacağım diye yemekleri azalta azalta günde 1 bardak suya ineceğim diye korkuyorum :)
o kadar da yapma canım ama rakipler dişli
Ya ama çok güzel bence toz toprak çocuklara iyi gelir kirlenen araba olsun işte sende yıkayıp kalori harcarsin

Gunaydinnn. Dunki menum:

Sabah
1 hurma

oglen
2 ceri domates (minnak)
1 tost(icinde peyniri bulmak cok zor:)
1 haslnmis yumrta

ara: 1 haslnms ymrta, 1 avuc leblebi

aksam
yarim tabak sebzeli turllu
1 dilim ekmek
salata
1 tk bal, 1 tk pekmez

7 saat dersim vardi. yorucuydu..
aksamki bal ve pekmezi kendime gelmek icin yedim. cok kotu oluyorum kizlar.. seker mi var yoksa bende Allah korusun;(

Herşey kupa için
En kısa zamanda bütün kan değerlerine baktır vitaminleri istemeyi unutuyorlar genelde hatırlat mutlaka... Ona göre de bir diyetisyen ile görüşme imkanın varsa sana uygun liste hazırlar kendini kötü hissetmen biseylerin eksik olduğunun göstergesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…