- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
NE mutlu sanaSabah kahvaltıda miniğim anne sen de simit ye birlikte yiyelim dedi nasıl geri çeviririm
O böreği yakmışsındır zaten kahvaltıda yemen iyi bir seçim
Akşamın bu saati tartıldım çok iyi bir değer gördün kupa bizimdir
Canım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyiBugunki menum
Kalkar kalkmaz 300 ml su
Kahvalti (7:00)
1 dilim ekmek ustune surulmus 2 yemek kasigi tuzsuz peynir
2 dilim fume hindi (lezzetten öldürebilir bir gida kendisi ve dilimi 24 kalori. Sudan ucuz ayol
Cay (kahve alamadim hala
Acik bufe kahvaltida (10:00)
1 minik dilim ekmek
2 dilim sucuk
Yok daha fazla degil, hepsi bu)
Ogle:
Ogle yemeginde disardaydim. Yok gezmedim, 1 saat araba yikadim (icindeki topraklarda patates buyutebilecegimiz bir arabamiz var cunkum. yikatmaya vermeye utandim) ve sadece su icebildim. Oyle yoruldum yani
Ikindi (16:00 civari)
1 ufak ayva
300 ml su
Aksam (19:00)
Avuc ici kadar, yagsiz izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarim dilim ekmek (taze yaptigim ekmegi ufalayan oglumdan artanlar. Chia tohumlu filan)
Yatmadan once:
1 fincan sekersiz sutsuz kahve
300 ml su
Tamam canım ama izne ayrıldığın kilodan fazla olmamaya dikkat etBu arada kaptanımdeadline haftaya izne ayrılmak istiyorum şimdiden söyleyeyim dedim kardeşime gideceğim 1 hafta falan kalacağım tartı falan bulamam hem kendi tartımı tutmaz gelince devam ederim inşallah
Kupa kimin olacak bakalım belki de bizim grubun olacakSabah kahvaltıda miniğim anne sen de simit ye birlikte yiyelim dedi nasıl geri çeviririm
Xeroderma sizin kupa gidiyor elden takım arkadaşıni kurtar derimNE mutlu sanaben de tartıldım 2kilo fazla çıktım malesef
Kimseye kaptirmayiz o kupa bizimdir bizim kalacakKupalar bizimdir bizim kalacakzafer inanan diyetcinindir iyi geceler kolay gelsin
Bugunki menum
Kalkar kalkmaz 300 ml su
Kahvalti (7:00)
1 dilim ekmek ustune surulmus 2 yemek kasigi tuzsuz peynir
2 dilim fume hindi (lezzetten öldürebilir bir gida kendisi ve dilimi 24 kalori. Sudan ucuz ayol
Cay (kahve alamadim hala
Acik bufe kahvaltida (10:00)
1 minik dilim ekmek
2 dilim sucuk
Yok daha fazla degil, hepsi bu)
Ogle:
Ogle yemeginde disardaydim. Yok gezmedim, 1 saat araba yikadim (icindeki topraklarda patates buyutebilecegimiz bir arabamiz var cunkum. yikatmaya vermeye utandim) ve sadece su icebildim. Oyle yoruldum yani
Ikindi (16:00 civari)
1 ufak ayva
300 ml su
Aksam (19:00)
Avuc ici kadar, yagsiz izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarim dilim ekmek (taze yaptigim ekmegi ufalayan oglumdan artanlar. Chia tohumlu filan)
Yatmadan once:
1 fincan sekersiz sutsuz kahve
300 ml su
İkincilik kupasını size verebiliriz canmSabah kahvaltıda miniğim anne sen de simit ye birlikte yiyelim dedi nasıl geri çeviririm
@Xeroderma_pig he heee kupayı sabote edenler var burdaNE mutlu sanaben de tartıldım 2kilo fazla çıktım malesef
Bu işler belli olmuyor deadim biz kontrolü elden bırakmayalimCanım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyi
Tamam canım ama izne ayrıldığın kilodan fazla olmamaya dikkat et
Kupa kimin olacak bakalım belki de bizim grubun olacak
Xeroderma sizin kupa gidiyor elden takım arkadaşıni kurtar derimama cumaya daha çok var ya belli olmaz çokta şimdiden seyyapmayalim şimdi 2 kilo fazla çıkarsın cumaya bir bakmışiz 2 kilo az
yok aslında hep evdeyım hafta sonları.temızlık falan derken oturamıyorum.havalar ısınınca pıknık falan yaptık kuçuk sehırdeyız gezılecek yer yok maleskı.menu olarak aktıfım ama orası kesın =)Senin haftasonlarina göre iyi bir menü tahmin ediyorum nasıl haftasonlarin var biraz yoğun ve dışardasın ama haftası daha düzenli menüler yapmalısın ki halsiz düşme
Cıma gorişeliiiiiiiimKimseye kaptirmayiz o kupa bizimdir bizim kalacak
deadline bize rakip menü tebrikler pazara rağmen süpersin malum hafta sonu herkes bir kaçamak peşine gidiyor kontrol süper
İkincilik kupasını size verebiliriz canm@deadline bak burda ne deyolar kupa bizim deyolar ama verir miyiz
@Xeroderma_pig he heee kupayı sabote edenler var burdabiz alces
Bu işler belli olmuyor deadim biz kontrolü elden bırakmayalimponponlarimiz da hazırda bulunsun
HııııııııııııııhhhhhhCanım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyi
Tamam canım ama izne ayrıldığın kilodan fazla olmamaya dikkat et
Kupa kimin olacak bakalım belki de bizim grubun olacak
Xeroderma sizin kupa gidiyor elden takım arkadaşıni kurtar derimama cumaya daha çok var ya belli olmaz çokta şimdiden seyyapmayalim şimdi 2 kilo fazla çıkarsın cumaya bir bakmışiz 2 kilo az
İki yumurta gayet güzel doyurmustur zatengunayddıınnnn kızlarrrr.canlılık gelmiş gruba=) bu sabahki menüm yeşilçay,iki haşlanmış yumurta, bır dılım domates,yarım salata ıkı bardakda su.bırde ıp atladım.=)sabah pek iştah olmuyor.o yuzden yıyemıyorum.
Cıma gorişeliiiiiiiim
evet doyuıruyor fazlasıyla =)İki yumurta gayet güzel doyurmustur zaten
goruselim canm
İki yumurta gayet güzel doyurmustur zaten
goruselim canm
Size rakip olacağım diye yemekleri azalta azalta günde 1 bardak suya ineceğim diye korkuyorum :)Kimseye kaptirmayiz o kupa bizimdir bizim kalacak
deadline bize rakip menü tebrikler pazara rağmen süpersin malum hafta sonu herkes bir kaçamak peşine gidiyor kontrol süper
toz toprak bizim arabanın ne yazıkki kaderi çünkü oğlanın kreşi büyükçe bir bahçenin ortasında. Çam ağaçları vs. öyle olunca kreş çıkışı 1 saat sözkonusu doğa parçasıyla hem hal oluyor. Ama ayakkabılarının içi dışı, elleri, üstü başı derken bizim arabaya bir kreş çocuğu değil de ufak bir toprak torbası binmiş gibi oluyor :) Annesine, araba temizletmek suretiyle enerji harcatmak ve kilo vermesine yardım etmek için de yapmış olabilir tabiki :)Canım sanırım bahçeyle ilgili bişeyler yapıyordun değil mi araba toz toprak yazmışsın öyle bişey hatırladım zaten bu aralar bahçe toprak zamani baya aktifim de menunde çok iyi
Size rakip olacağım diye yemekleri azalta azalta günde 1 bardak suya ineceğim diye korkuyorum :)
Ya maşallah sabah erkenden spor yapıyorsun aferin kupayi kqptirmayacagiz45 dk bisiklet surdum sporum tamamdır artk hazırlanma vakti
Bence gayet güzel bir menü olmuş sabah için 2 yumurta da çok iyi doyurur bencegunayddıınnnn kızlarrrr.canlılık gelmiş gruba=) bu sabahki menüm yeşilçay,iki haşlanmış yumurta, bır dılım domates,yarım salata ıkı bardakda su.bırde ıp atladım.=)sabah pek iştah olmuyor.o yuzden yıyemıyorum.
yok aslında hep evdeyım hafta sonları.temızlık falan derken oturamıyorum.havalar ısınınca pıknık falan yaptık kuçuk sehırdeyız gezılecek yer yok maleskı.menu olarak aktıfım ama orası kesın =)
Hııııııııııııııhhhhhh
Size rakip olacağım diye yemekleri azalta azalta günde 1 bardak suya ineceğim diye korkuyorum :)
Ya ama çok güzel bence toz toprak çocuklara iyi gelir kirlenen araba olsun işte sende yıkayıp kalori harcarsintoz toprak bizim arabanın ne yazıkki kaderi çünkü oğlanın kreşi büyükçe bir bahçenin ortasında. Çam ağaçları vs. öyle olunca kreş çıkışı 1 saat sözkonusu doğa parçasıyla hem hal oluyor. Ama ayakkabılarının içi dışı, elleri, üstü başı derken bizim arabaya bir kreş çocuğu değil de ufak bir toprak torbası binmiş gibi oluyor :) Annesine, araba temizletmek suretiyle enerji harcatmak ve kilo vermesine yardım etmek için de yapmış olabilir tabiki :)
Herşey kupa içinYa maşallah sabah erkenden spor yapıyorsun aferin kupayi kqptirmayacagiz
Bence gayet güzel bir menü olmuş sabah için 2 yumurta da çok iyi doyurur bence
bence daha adaptasyon süresindesin dengeli beslenmeyi öğrenince herşey daha kolay oluyor
o kadar da yapma canım ama rakipler dişli
Ya ama çok güzel bence toz toprak çocuklara iyi gelir kirlenen araba olsun işte sende yıkayıp kalori harcarsin
En kısa zamanda bütün kan değerlerine baktır vitaminleri istemeyi unutuyorlar genelde hatırlat mutlaka... Ona göre de bir diyetisyen ile görüşme imkanın varsa sana uygun liste hazırlar kendini kötü hissetmen biseylerin eksik olduğunun göstergesidirGunaydinnn. Dunki menum:
Sabah
1 hurma
oglen
2 ceri domates (minnak)
1 tost(icinde peyniri bulmak cok zor:)
1 haslnmis yumrta
ara: 1 haslnms ymrta, 1 avuc leblebi
aksam
yarim tabak sebzeli turllu
1 dilim ekmek
salata
1 tk bal, 1 tk pekmez
7 saat dersim vardi. yorucuydu..
aksamki bal ve pekmezi kendime gelmek icin yedim. cok kotu oluyorum kizlar.. seker mi var yoksa bende Allah korusun;(
Canım oluyor öyle dönemsel kilo alacak değilsin ya elma çubuk tarçın kaynatıp bütün gün iç ödemi atar hadi birlikte yapacağızNE mutlu sanaben de tartıldım 2kilo fazla çıktım malesef
Siz vermiceniz ki biz alcesİkincilik kupasını size verebiliriz canm@deadline bak burda ne deyolar kupa bizim deyolar ama verir miyiz
@Xeroderma_pig he heee kupayı sabote edenler var burdabiz alces
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?