- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Sen bugün kaç kalori yaktın acabaSAbah
Zeytin peynir porasalı börek cay
Öğlen
Yesıllik
Zeytın peynır ekmek 2kask pilav
Akşam
Ekmeksız köfte
Xeroderma_pig kızabılırsın ama açık havada insan cok acıkıyor
Bu listeye göre güzel gitmissinbluegreeneyes neredesin bakayim bugün neler yedin
Ben sana adaptasyon menulerimle başladığını bildiririm bitürlu kendimi veremiyorum sürekli aklım başka yemeklerde ama başaracağım tekrar eski düzene döneceğim
Kahvaltı 10.00 1 .5 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık taze nane maydanoz
Ara 12.00 1 fincan türk kahvesi 1 kare bitter çikolata
Ara 14.30 1 kupa kayısılı form çayı 2 burçak bisküvi
Akşam 17.30 1 dolu kase yoğurtlu çorba 150 gr haşlanmış tavuk salata 2 dilim ekmek
Akşam 8 9 gibi kahve arası verebilirim yanında da acikirsam sanırim kuru kayısı yada 1 bisküvi falan yiyebilirim ya da meyve bugünlük bu kadar biraz tatlı krizlerimle savaşıyorum bakalım inşallah eski düzenine kavuşacağım2 ltre su oldu 2.5 olur yatana kadar birde yarım saat yürümeyi düşünüyorum
Ya keşke sadece yaz gelse bikiniler derdim olsa yazın temmuzda düğünüm varBu listeye göre güzel gitmissinaman eskiye dönme bak yaz yaklaşıyor vitrindeki mayolar bikiniler göz kırpıyor aklina yemek geldikçe su iç benim de regl yaklaştı dolaptaki çikolatalar göz kırpıyor ama yerler mı aslaaaaa
Ev temizleyerek baya spor yapmışsın hatta baya baya yapmışsın hiç oturmadan bu yönüyle bakarsak baya hareketli bir gün olmuşSabahtan beri bir tarafım yer görmedi desem yeridirsabah kalktım sporumu yaptım sonra kahvaltı yaptım ondan sonra bir temizliğe girdim yeni oturdum. Camları sildim perdeleri yıkadım astım evdeki tüm halıları kaldırıp temizlik yaptım 3 makina çamaşır yıkadım astım kuruyanlari yerlestirdim.. 2 çeşit yemek yaptım eşim nobetten çıkınca yer diye o da arkadaşlarıyla yemeğe gittiler yemekler yarına kaldı :)... Ütüleri de yarına bıraktım şimdi dinlenme moduna gectim
Senin de dolma olculi olmusss :)^^Sen bugün kaç kalori yaktın acaba
Ekmeğin miktarı ne ? Pilavı ölçülü yemişsin canım. Börek sabah kahvaltı olduğu için es geçiyorum:)
Akşam da sırf köfte bence kurtarır
Benim yediklerim
Kahvaltı yarım simit dil peyniri yumurta 1 tk pekmez
Öğle ızgara et yoğurt
Ara 1 süt 50gr kuruyemiş
Akşam 2 kabak dolma yoğurt
Ara meyve bitki çayu
2.5 lt su 1 saat yürüyüş:)
Kıızzz onu ben hep unutmuşum dur sana azck daha gaz vereyim o zamanYa keşke sadece yaz gelse bikiniler derdim olsa yazın temmuzda düğünüm varşişko gelin olma istemiyorum ya
Hemen şuraya menüyü de ekleyeyim canmEv temizleyerek baya spor yapmışsın hatta baya baya yapmışsın hiç oturmadan bu yönüyle bakarsak baya hareketli bir gün olmuş
ya ben de de daha çok var dedim sonra bir baktım hem az kaldı hemde kilo almisimKıızzz onu ben hep unutmuşum dur sana azck daha gaz vereyim o zamanaman canmm bebem dikkat et bak sonra düğün fotolarina baktıkça için acır valla benim öyle oluyor düğünde 72 kiloydum bı de onun öncesinde eve yuruuyü bandı getirmiştim azck vereyim diye ama o gün hiç gelmeyecekmiş gibi totoyu kaldirip çalışmadım şimdi o halimden çok daha iyiyim ama o gelinliği sisko olarak giydim ne güzel gelinlikler var ama kilo olunca maalesef güzel durmuyor en mutlu gününde en güzel gelinligi giyinmek istersin herhalde
Ya menüye bak çok iyi darısı banaHemen şuraya menüyü de ekleyeyim canm
09:30 1.5 dilim süzme peynir, 2 çatal tereyağında yumurta, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 çeri domates 2 fincan cay
13:00 1 bardak süt, 2 kuru kayısı
15:30 1 kase ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
17:30 1 fincan sade kahve
20:15 1 kâse zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
1 büyük kupa yeşil çay
2.5 litre su yatana kadar en az 3 olur
40 dk bisiklet + bolca ev temizliği :))
bence güzel bir menü olmus canimMerhaba bayanlar
Sabah sucuklu yumurta ev yapımı sucuk
Peynir zeytin 3 ceviz çay
Akşam az yoğurtlu bakla yemeği 3 köfte yeşillik
Bugün spor yok dün çok yürümüştüm bugün ara verdim
Senin haftasonlarina göre iyi bir menü tahmin ediyorum nasıl haftasonlarin var biraz yoğun ve dışardasın ama haftası daha düzenli menüler yapmalısın ki halsiz düşmemerhabalar kılo veresiceler =) bugun pazar ve kaçamak imkansız olan ben.=( 1 lıtre su.kahvaltı dısarıdaydı sımıt yedım bır tane.akşamda lahana ,mantı (çok az.)bırde ip atladım.yarın tam gaz devam dıkkat etmeye.bırde baya yuruduk bugun
Teşekkürler kaptanımya ben de de daha çok var dedim sonra bir baktım hem az kaldı hemde kilo almisim
Böyle giderse bende 72 yle giyerim gelinliği ve hiç istemiyorum hedef kilom 60 ti en azından ona yaklaşmak istiyorum inşallah yapabilirim desteğe ihtiyacım var blur bana destek vereceksin inanıyorum
Ya menüye bak çok iyi darısı bana
bence güzel bir menü olmus canim
ya ben de de daha çok var dedim sonra bir baktım hem az kaldı hemde kilo almisim
Böyle giderse bende 72 yle giyerim gelinliği ve hiç istemiyorum hedef kilom 60 ti en azından ona yaklaşmak istiyorum inşallah yapabilirim desteğe ihtiyacım var blur bana destek vereceksin inanıyorum
Ya menüye bak çok iyi darısı bana
bence güzel bir menü olmus canim
Kupalar bizimdir bizim kalacakberaber zaferimizi kutlayacaz asla pes etmek yok menulerim inşallah hep böyle devam eder
Mutfağa geçtim ortalik mısır kokuyor apartmanda biri patlatmishemen su içtim ortamdan kactim simdi uyumaya gidiyorum yarın mesai var erken kalkıp sporu yapıp öyle hayata baslamaliyim sen de bana ayak uydur kupa bizimdir
Hadi takım arkadaşlarım cumleten iyi geceler
Menun gayet güzelmiş canım böyle devam etBugunki menum
Kalkar kalkmaz 300 ml su
Kahvalti (7:00)
1 dilim ekmek ustune surulmus 2 yemek kasigi tuzsuz peynir
2 dilim fume hindi (lezzetten öldürebilir bir gida kendisi ve dilimi 24 kalori. Sudan ucuz ayol
Cay (kahve alamadim hala
Acik bufe kahvaltida (10:00)
1 minik dilim ekmek
2 dilim sucuk
Yok daha fazla degil, hepsi bu)
Ogle:
Ogle yemeginde disardaydim. Yok gezmedim, 1 saat araba yikadim (icindeki topraklarda patates buyutebilecegimiz bir arabamiz var cunkum. yikatmaya vermeye utandim) ve sadece su icebildim. Oyle yoruldum yani
Ikindi (16:00 civari)
1 ufak ayva
300 ml su
Aksam (19:00)
Avuc ici kadar, yagsiz izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarim dilim ekmek (taze yaptigim ekmegi ufalayan oglumdan artanlar. Chia tohumlu filan)
Yatmadan once:
1 fincan sekersiz sutsuz kahve
300 ml su
Sabah kahvaltıda miniğim anne sen de simit ye birlikte yiyelim dedi nasıl geri çeviririmSenin de dolma olculi olmusss :)^^
Simit yemene sasırdım
Benim üççeyrek ekmek kadar olmustur börekle beraber ..börek kat kat yufka ile açılmış değilde gözleme gıbı diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?