Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaşlar,
bugünki menümden kesitler sunuyorum...

kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu (peynir yaınca atamıyorum)

kahvaltı:
1 dilim ekmek
1 yumurta
3-4 çatal tuzsuz, yumuşak peynir (beyaz peynirim bu sefer tutmadı, beceremedim de yumuşak oldu diyemiyorum da)
1 fincan şekerli sütlü kahve

ara:
1 eti yulaflı (paket değil tane :) )
sekersiz sütsüz kahve
300 ml su

öğle:
ufak kase kağıt kebabı
yarım kase yoğurt
yarım kase mantar salatası

ara:
300 ml su
şekersiz sütsüz kahve

akşam (umarım):
2 yumurta ve yumuşak peynirle omlet
domates vs
300 ml su
ve uyuyakalmazsam şekersiz sütsüz kahve

Menunuz çok güzel. Ekip olarak hiç de fena değiliz bence Tebrik ediyorum (yalnız emojideki kadehlerde alkol olmasın, kalorisi yüksek ya :) )

Canım oluyor öyle dönemsel kilo alacak değilsin ya elma çubuk tarçın kaynatıp bütün gün iç ödemi atar hadi birlikte yapacağız

her diyet yapanın başucu içecegidir değil mi? Hiç su içmeyene suyu sevdiren kutsal içecek :) bunu not alayım, biz de ekip olarak yapalım :)

Aslında güzel bir menü ama tempolu çalışıyorsan yorgunluktan şekerin düşüyor olabilir birde kan tahlili yaptirmadiysan d vitamini ve demire de bakmak lazım onlar biz kadınların genel problemi kış aylarında d vitamini düşüyor genelde birde demirde kadınlarda eksikliği sık oluyor bence bir arara kan tahlili yaptır canım hatta de ki diyetisyene gideceğim gerekli tahlilleri yapabilirmiyiz de o zaman gerekli tahlilleri yapıyorlar dahiliyede falan

Siz vermiceniz ki biz alces
Ya göreceğiz
Ya ne güzel peynir mi yapıyorsun eline sağlık menünde güzelmiş
Menunuz çok güzel. Ekip olarak hiç de fena değiliz bence Tebrik ediyorum (yalnız emojideki kadehlerde alkol olmasın, kalorisi yüksek ya :) )
Alkol değildir sudur o su
Paylaştığınız ipuçlarını ve taktikleri ses çıkarmadan not alıp uygulayoruz. Kendi taktiklerimizi de özelden paylaşırız
Ya bak bak burda neler dönüyor hemen karşı atak yapıp taktikleirmizi geliştirmemiz lazım kupalar bizimdir bizim olacak

Kızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallah

Güzel ben de yoğurt suyunu seviyorum... Peyniri annem yapıyor hiç suyunu içmek aklıma gelmemisti anneme soyleyeyim de bana da suyunu ayirsin :)
Paylaştığınız ipuçlarını ve taktikleri ses çıkarmadan not alıp uygulayoruz. Kendi taktiklerimizi de özelden paylaşırız
Waovvv güzel taktik ama biz yine de buraya yazalım da herkes faydalansin bütün takım güzel sonuçlar alsın ama en güzelini biz alalım
Direnişçiyim bir kerem sesim çıkar kupa bizimdir
Gorcez cuma gunu hadi bakalım
Bak görüyon mu taktik verdik elimizle

zms rainbow

Ekiplerin 2. lik yarışı göz dolduruyor sayın seyirciler :) deadline hanım, 1. lik kısmına bizim adımızı peşinen yazın da, arkadaşlar sadece 2. lik mücadelesi versin :)
Çok iddialı aman sondan olmasın canm
Kızlar nerdesiniz bak size baklavalar börekler hazırladım yiyebilirsiniz he heee dolapta cikiletelar göz kırpıyor

Kaçamak kesinlikle yok ama 1 buçuk yaş aşımız vardı bugün çocuğu götürdüm aşıya ateşi çıktı onunla uğraşıyodum uyuttuktan sonra dönecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…