- 7 Ağustos 2016
- 5.126
- 20.401
- 348
Biz sizden önce alcez bı kereSiz vermiceniz ki biz alces
Elma var ,ben akşam yapsam olur mu ?Canım oluyor öyle dönemsel kilo alacak değilsin ya elma çubuk tarçın kaynatıp bütün gün iç ödemi atar hadi birlikte yapacağız
şok şok şoookkk takım arkadaşları ile yarışmak için yemedi içmedi eridi uçtu
Menunuz çok güzel. Ekip olarak hiç de fena değiliz benceGunaydinnn. Dunki menum:
Sabah
1 hurma
oglen
2 ceri domates (minnak)
1 tost(icinde peyniri bulmak cok zor:)
1 haslnmis yumrta
ara: 1 haslnms ymrta, 1 avuc leblebi
aksam
yarim tabak sebzeli turllu
1 dilim ekmek
salata
1 tk bal, 1 tk pekmez
7 saat dersim vardi. yorucuydu..
aksamki bal ve pekmezi kendime gelmek icin yedim. cok kotu oluyorum kizlar.. seker mi var yoksa bende Allah korusun;(
Canım oluyor öyle dönemsel kilo alacak değilsin ya elma çubuk tarçın kaynatıp bütün gün iç ödemi atar hadi birlikte yapacağız
Paylaştığınız ipuçlarını ve taktikleri ses çıkarmadan not alıp uygulayoruz. Kendi taktiklerimizi de özelden paylaşırızBiz sizden önce alcez bı kere
Biz böyle konuşuyoruz diğer kizlarin sesi çıkmıyor bize bir sürpriz yapmasinlar
Aslında güzel bir menü ama tempolu çalışıyorsan yorgunluktan şekerin düşüyor olabilir birde kan tahlili yaptirmadiysan d vitamini ve demire de bakmak lazım onlar biz kadınların genel problemi kış aylarında d vitamini düşüyor genelde birde demirde kadınlarda eksikliği sık oluyor bence bir arara kan tahlili yaptır canımGunaydinnn. Dunki menum:
Sabah
1 hurma
oglen
2 ceri domates (minnak)
1 tost(icinde peyniri bulmak cok zor:)
1 haslnmis yumrta
ara: 1 haslnms ymrta, 1 avuc leblebi
aksam
yarim tabak sebzeli turllu
1 dilim ekmek
salata
1 tk bal, 1 tk pekmez
7 saat dersim vardi. yorucuydu..
aksamki bal ve pekmezi kendime gelmek icin yedim. cok kotu oluyorum kizlar.. seker mi var yoksa bende Allah korusun;(
Ya göreceğizSiz vermiceniz ki biz alces
Ya ne güzel peynir mi yapıyorsun eline sağlıkMerhaba arkadaşlar,
bugünki menümden kesitler sunuyorum...
kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu (peynir yaınca atamıyorum)
kahvaltı:
1 dilim ekmek
1 yumurta
3-4 çatal tuzsuz, yumuşak peynir (beyaz peynirim bu sefer tutmadı, beceremedim de yumuşak oldu diyemiyorum da)
1 fincan şekerli sütlü kahve
ara:
1 eti yulaflı (paket değil tane :) )
sekersiz sütsüz kahve
300 ml su
öğle:
ufak kase kağıt kebabı
yarım kase yoğurt
yarım kase mantar salatası
ara:
300 ml su
şekersiz sütsüz kahve
akşam (umarım):
2 yumurta ve yumuşak peynirle omlet
domates vs
300 ml su
ve uyuyakalmazsam şekersiz sütsüz kahve
Alkol değildir sudur o suMenunuz çok güzel. Ekip olarak hiç de fena değiliz benceTebrik ediyorum (yalnız emojideki kadehlerde alkol olmasın, kalorisi yüksek ya :) )
Ya bak bak burda neler dönüyor hemen karşı atak yapıp taktikleirmizi geliştirmemiz lazım kupalar bizimdir bizim olacakPaylaştığınız ipuçlarını ve taktikleri ses çıkarmadan not alıp uygulayoruz. Kendi taktiklerimizi de özelden paylaşırız
Biz sizden önce alcez bı kere
Biz böyle konuşuyoruz diğer kizlarin sesi çıkmıyor bize bir sürpriz yapmasinlar
Bak görüyon mu taktik verdik elimizleher diyet yapanın başucu içecegidir değil mi? Hiç su içmeyene suyu sevdiren kutsal içecek :) bunu not alayım, biz de ekip olarak yapalım :)
Ekiplerin 2. lik yarışı göz dolduruyor sayın seyirciler :) deadline hanım, 1. lik kısmına bizim adımızı peşinen yazın da, arkadaşlar sadece 2. lik mücadelesi versin :)Siz vermiceniz ki biz alces
Belki ıyilik kazanır
Kızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallahBenim grup arkadaşlarım nerede bakalım L Lavinya312 S srplmtmtk hadi bakalım kaçamak yok dimiböyle kızarım biz bu cuma kupayı alacağız emin olun nerde hareket orda bereket 40 dk lık 300 kalori videosunu yaptım siz neler yaptınız kızlar
GüzelMerhaba arkadaşlar,
bugünki menümden kesitler sunuyorum...
kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu (peynir yaınca atamıyorum)
kahvaltı:
1 dilim ekmek
1 yumurta
3-4 çatal tuzsuz, yumuşak peynir (beyaz peynirim bu sefer tutmadı, beceremedim de yumuşak oldu diyemiyorum da)
1 fincan şekerli sütlü kahve
ara:
1 eti yulaflı (paket değil tane :) )
sekersiz sütsüz kahve
300 ml su
öğle:
ufak kase kağıt kebabı
yarım kase yoğurt
yarım kase mantar salatası
ara:
300 ml su
şekersiz sütsüz kahve
akşam (umarım):
2 yumurta ve yumuşak peynirle omlet
domates vs
300 ml su
ve uyuyakalmazsam şekersiz sütsüz kahve
Waovvv güzel taktikPaylaştığınız ipuçlarını ve taktikleri ses çıkarmadan not alıp uygulayoruz. Kendi taktiklerimizi de özelden paylaşırız
Gorcez cuma gunu hadi bakalımDirenişçiyim bir kerem sesim çıkar kupa bizimdir
Çok iddialıEkiplerin 2. lik yarışı göz dolduruyor sayın seyirciler :) deadline hanım, 1. lik kısmına bizim adımızı peşinen yazın da, arkadaşlar sadece 2. lik mücadelesi versin :)
Kızlar nerdesiniz bak size baklavalar börekler hazırladım yiyebilirsinizBenim grup arkadaşlarım nerede bakalım L Lavinya312 S srplmtmtk hadi bakalım kaçamak yok dimiböyle kızarım biz bu cuma kupayı alacağız emin olun nerde hareket orda bereket 40 dk lık 300 kalori videosunu yaptım siz neler yaptınız kızlar
Geçmiş olsun hayırdır? Umarım ciddi bir problem yoktur... ben izindeyken katıldıniz o yüzden bilmiyorum... Allah yardımcınız olsunKızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallah
olmasın lütfen lütfen lütfen, ağzınızdan yel alsın
Çok iddialıaman sondan olmasın canm
İyi madem ölmene için el vermez ortlardan ol bariolmasın lütfen lütfen lütfen, ağzınızdan yel alsın
Sondan 1. olursam yaşayamam, atarım kendimi bi börekçinin penceresinden (ölürken tok olmak isterim :) )
Kaçamak kesinlikle yok ama 1 buçuk yaş aşımız vardı bugün çocuğu götürdüm aşıya ateşi çıktı onunla uğraşıyodum uyuttuktan sonra dönecmBenim grup arkadaşlarım nerede bakalım L Lavinya312 S srplmtmtk hadi bakalım kaçamak yok dimiböyle kızarım biz bu cuma kupayı alacağız emin olun nerde hareket orda bereket 40 dk lık 300 kalori videosunu yaptım siz neler yaptınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?