Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haklisin canim. Aslinda dahiliyeye 6-7 ay önce gittim, bütün degerlerimi olcturdum. ilac kullandim, en son iyiydim ama tekrar gideyim ins

Tabi canım yemezler

Direnişçiyim bir kerem sesim çıkar kupa bizimdir
Kupalar hakedenlerin olacak

Bak görüyon mu taktik verdik elimizle

zms rainbow
iyilikler karşılıksız kalmaz:-(

Ekiplerin 2. lik yarışı göz dolduruyor sayın seyirciler :) deadline hanım, 1. lik kısmına bizim adımızı peşinen yazın da, arkadaşlar sadece 2. lik mücadelesi versin :)
Vay çok iddialı göreceğiz bakalim
Ay ne kadar güzel bir spor şu an yarışıyor olsakta takdir etmezsem ayıp olur
Kızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallah
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur
Kaçamak kesinlikle yok ama 1 buçuk yaş aşımız vardı bugün çocuğu götürdüm aşıya ateşi çıktı onunla uğraşıyodum uyuttuktan sonra dönecm
geçmiş olsun canım sana da aşıdan sonra oluyor zaten böyle şeyler inşallah hemencecik atlatırsıniz

Teşekkür ederim kaptanım

bluegreeneyes
Kahvaltı 10.30 yarım dilim koy ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı pekmez
Ara 14.30 4 eti burçak bisküvi 1 avuç fındık ceviz badem karışımı 3 sıkımlik çiğ köfte ve marul
1 kupa Yeşilcay
Akşam 18.00 2 kepçe tarhana çorbası yarım dilim ekmek salata 120 gr Arnavut ciğeri 2 yk yoğurt

Şu an 1 buçuk lt su oldu 20 dk dışarıda bisiklet ve 45 dk yürüyüş bugün dışarıda baya hava aldım

İyi akşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız? Ben evime döndüm Vandayım. Ev taşıma işi vardı biliyorsunuz ancak bu ay için ertelendi hem bu süreçte asyanın sonucu da çıkar diye umut ediyoruz. Bende bu hafta evimi mutfağımı düzenleyip inşallah başka bir aksilik çıkmazsa pazartesi tekrar aranıza katılmayı düşünüyorum. Ancak kaptanım deadline bıraktığım kiloda olduğumu sanmıyorum. Sen bana istediğin kiloda dönebilirsin dediğin için bu şekilde plan yaptım sıkıntı olmaz umarım.

İnşallah çok almamişsindir ama cuma konuşuruz ama listeye dönebilirsin sağlık durumu notu düşmüştüm sıkıntı olmaz girmen için cumaya kadar yine de dikkat et o zaman şimdiden başla ki artı bile olsan en az atıyla girmen iyi olur yoksa takım ortalaması çok düşer yani cumaya kadar kendine ve yediklerine dikkat et şimdilik islerin yolunda olduğuna sevindim ama inşallah sonuçlar da güzel çıkar hiçbir derdiniz kalmaz canim

Bu cuma mı giricem listeye? Ama cumaya kadar hallemem ki. Ben pazartesi başlıycam haftaya cuma gireyim listeye olmaz mı? Nerdeyse 2 aydır evde yokum evi biraz halletmem lazım birde mutfak işini de diyetime göre düzenlemem lazım. Alışverişi ancak hafta sonu yapabilirim. En son kaç kiloydum hatırlamıyorum kaptanım ya sizde bilgi var mı acaba?

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 dilim dil peyniri 1 yumurta
Öğle 8yk nohut 1 yk yoğurt
Ara 1 süt 2 hurma 2 ceviz
Akşam 10yk glutensiz makarna salata 1 yk yoğurt
Ara meyve bitki çayı
@zms rainbow
Akşam yemegım
Yoğurtlu ( 2 yk ) bulgur pilavı ( 3 yk )
TaZe fasulye
Çorba
2dılım ekmek arası sucuklu tost
1lt soda

Geri geleceğine sevindim canım inşallah fazla kilo almamışsındır alsanda sen hemen veriyorsun o konuda çok iyisin asyaninda iyi haberlerini alırız inşallah

mrb arkadaşlar kusura bakmayın anca uyuttum sevgili takım arkadaşım magickk oldukça yorucu ve kötü bi gündü ama yinede elimden geleni yaptım spora gidemesemde evde biraz leslie yaptım suyu fazla tüketemedim ama daha gece uzun benim için tamamlayacm onuda bugünki menüm ise
Sabah
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 elma

Öğle
1 kase gevrek

Akşam
1 kase yoğurt
5 kaşık ıspanak yemeği

Güzel bir menü olmuş aynen devam canm ben de bu gün çiğköfte yedim dayanamıyorum ama bı taneyle bıraktım çok Şükür
Bu günkü menu
07:45 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği,1 fincan çay
10:40 2 kuru kayısı, 1 sade kahve
11:30 1 fincan kahve (ev ziyaretlerim vardı ikram tek kahvede bıraktım)
12:10 1 kâse ıspanak yemeği (ye ye bitmez ıspanak yaptim yarına da var ), 1 kâse yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 1 kivi 1 bardak ayran
16;30 1 fincan yeşil çay
18:15 1 kepçe tavuklu şehriye çorbası, 1 tane çiğ köfte, 2 çatal yumurtalı patates yemeği, 2 kaşık ıspanak yemeği, bol salata
20:30 1 fincan ödem atıcı cay
3 litre su
45 dk bisiklet
1 saat de ütü yaptım o da sayılır mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…