- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
haklisin canim. Aslinda dahiliyeye 6-7 ay önce gittim, bütün degerlerimi olcturdum. ilac kullandim, en son iyiydim ama tekrar gideyim insHerşey kupa için
En kısa zamanda bütün kan değerlerine baktır vitaminleri istemeyi unutuyorlar genelde hatırlat mutlaka... Ona göre de bir diyetisyen ile görüşme imkanın varsa sana uygun liste hazırlar kendini kötü hissetmen biseylerin eksik olduğunun göstergesidir
ihmal etme canm git mutlaka...haklisin canim. Aslinda dahiliyeye 6-7 ay önce gittim, bütün degerlerimi olcturdum. ilac kullandim, en son iyiydim ama tekrar gideyim ins
Tabi canım yemezlerGüzelben de yoğurt suyunu seviyorum... Peyniri annem yapıyor hiç suyunu içmek aklıma gelmemisti anneme soyleyeyim de bana da suyunu ayirsin :)
Waovvv güzel taktikama biz yine de buraya yazalım da herkes faydalansin bütün takım güzel sonuçlar alsın ama en güzelini biz alalım
Gorcez cuma gunu hadi bakalım
Çok iddialıaman sondan olmasın canm
Kızlar nerdesiniz bak size baklavalar börekler hazırladım yiyebilirsinizhe heee dolapta cikiletelar göz kırpıyor
Tamam canım g3cmis olsunKızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallah
Görüşürüz canım geçmiş olsun sanadaKaçamak kesinlikle yok ama 1 buçuk yaş aşımız vardı bugün çocuğu götürdüm aşıya ateşi çıktı onunla uğraşıyodum uyuttuktan sonra dönecm
/Dolmasın lütfen lütfen lütfen, ağzınızdan yel alsın
Sondan 1. olursam yaşayamam, atarım kendimi bi börekçinin penceresinden (ölürken tok olmak isterim :) )
Kupalar hakedenlerin olacakDirenişçiyim bir kerem sesim çıkar kupa bizimdir
iyilikler karşılıksız kalmaz:-(
Vay çok iddialıEkiplerin 2. lik yarışı göz dolduruyor sayın seyirciler :) deadline hanım, 1. lik kısmına bizim adımızı peşinen yazın da, arkadaşlar sadece 2. lik mücadelesi versin :)
Ay ne kadar güzel bir spor şu an yarışıyor olsakta takdir etmezsem ayıp olurBenim grup arkadaşlarım nerede bakalım L Lavinya312 @srplmtmtk hadi bakalım kaçamak yok dimiböyle kızarım biz bu cuma kupayı alacağız emin olun nerde hareket orda bereket 40 dk lık 300 kalori videosunu yaptım siz neler yaptınız kızlar
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yokturKızlar ben tedavi nedeniyle şehir dışına felan çıktım yazamıyorum yazacağım sonra inşallah
geçmiş olsun canım sana da aşıdan sonra oluyor zaten böyle şeyler inşallah hemencecik atlatırsınizKaçamak kesinlikle yok ama 1 buçuk yaş aşımız vardı bugün çocuğu götürdüm aşıya ateşi çıktı onunla uğraşıyodum uyuttuktan sonra dönecm
Teşekkür ederim kaptanımKupalar hakedenlerin olacak
iyilikler karşılıksız kalmaz:-(
Vay çok iddialıgöreceğiz bakalim
Ay ne kadar güzel bir spor şu an yarışıyor olsakta takdir etmezsem ayıp olur
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur
geçmiş olsun canım sana da aşıdan sonra oluyor zaten böyle şeyler inşallah hemencecik atlatırsıniz
İnşallah çok almamişsindir amaİyi akşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız? Ben evime döndüm Vandayım. Ev taşıma işi vardı biliyorsunuz ancak bu ay için ertelendi hem bu süreçte asyanın sonucu da çıkar diye umut ediyoruz. Bende bu hafta evimi mutfağımı düzenleyip inşallah başka bir aksilik çıkmazsa pazartesi tekrar aranıza katılmayı düşünüyorum. Ancak kaptanımdeadline bıraktığım kiloda olduğumu sanmıyorum. Sen bana istediğin kiloda dönebilirsin dediğin için bu şekilde plan yaptım sıkıntı olmaz umarım.
İnşallah çok almamişsindir amacuma konuşuruz ama listeye dönebilirsin sağlık durumu notu düşmüştüm sıkıntı olmaz girmen için cumaya kadar yine de dikkat et o zaman şimdiden başla ki artı bile olsan en az atıyla girmen iyi olur yoksa takım ortalaması çok düşer yani cumaya kadar kendine ve yediklerine dikkat et şimdilik islerin yolunda olduğuna sevindim ama inşallah sonuçlar da güzel çıkar hiçbir derdiniz kalmaz canim
Akşam yemegımİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 dilim dil peyniri 1 yumurta
Öğle 8yk nohut 1 yk yoğurt
Ara 1 süt 2 hurma 2 ceviz
Akşam 10yk glutensiz makarna salata 1 yk yoğurt
Ara meyve bitki çayı
@zms rainbow
Geri geleceğine sevindim canım inşallah fazla kilo almamışsındır alsanda sen hemen veriyorsun o konuda çok iyisinİyi akşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız? Ben evime döndüm Vandayım. Ev taşıma işi vardı biliyorsunuz ancak bu ay için ertelendi hem bu süreçte asyanın sonucu da çıkar diye umut ediyoruz. Bende bu hafta evimi mutfağımı düzenleyip inşallah başka bir aksilik çıkmazsa pazartesi tekrar aranıza katılmayı düşünüyorum. Ancak kaptanımdeadline bıraktığım kiloda olduğumu sanmıyorum. Sen bana istediğin kiloda dönebilirsin dediğin için bu şekilde plan yaptım sıkıntı olmaz umarım.
Güzel bir menü olmuş aynen devam canmbluegreeneyes
Kahvaltı 10.30 yarım dilim koy ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı pekmez
Ara 14.30 4 eti burçak bisküvi 1 avuç fındık ceviz badem karışımı 3 sıkımlik çiğ köfte ve marul
1 kupa Yeşilcay
Akşam 18.00 2 kepçe tarhana çorbası yarım dilim ekmek salata 120 gr Arnavut ciğeri 2 yk yoğurt
Şu an 1 buçuk lt su oldu 20 dk dışarıda bisiklet ve 45 dk yürüyüş bugün dışarıda baya hava aldım
Tosta mı akşam yemeğinde canımAkşam yemegım
Yoğurtlu ( 2 yk ) bulgur pilavı ( 3 yk )
TaZe fasulye
Çorba
2dılım ekmek arası sucuklu tost
1lt soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?