- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
Teşekkür ederim canım... Evet çalışıyorum ama aksam erken yatıyorum yoksa erken kalkamam 4 yaşında oglum var onu erken uyutmaya alistirirken ben de alıştım saat 10 oldu mu yatıyoruz genelde :)vavv tebrikler!! valisiyor musun canim? nasil hem boyle erken kaliyorsun:)
Kızlar tartıldım duraksamam vardı iki haftadır kırdım çok şükürinşallah cumaya bir sıkıntı olmaz tabi şeker orucu yapıyordum onun faydası oldu
Aynen öyle oldu canım kilo gitmeye başladımı gidiyor gerçekten
süper artık eksiler çorap söküğü gibi gelir
bluegreeneyes şu an ki tartı annemin tartısı bununla devam ediyorum benimkine göre fazla tartiyordu onceden ama eve geçincede bakarım gerçi kıyafetlerimle geçen gün eczanede 75 ciktim annemde aç karnına 72.8 ben resmen ağlamalik olmuşum kabullenmek istemiyorum ya bugün sabahta tartildim ama yazmayacagim
Ayy ne güzel reformer platese ben de gitmek istiyorum ama maalesef bulunduğum ilçede geçen yıl bulamamıştm bu sene araştırmadim.... Çok imrendim sana xeroVe bugün pilatese gittim. Dersim salı günleri çok erken bitiyor. Her salı gideceğim:)
Hem mat hem reformer:)
15 dk kardioda yaptık
Maasallah süper menü sporun da harikaİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim peyniri 2 tk tahin pekmez ( çok erken yapıyorum)
11:30 çok minik sandwich ve bitki çayı
12:00 -13:15 spor:)
Çıkışta 1 portakal 10 badem
16:00 pişmiş yulaf
Akşam 1/2 kase tarhana çorbası haşlanmış karnıbahar az ızgara et salata
Ara bitki çayı veya kahve
@zms rainbow
Ne güzel canım sütun gelmiş ben ilk defa duydum ama belki emdikçe gelir hiç belli olmazKızlar size çok alakasız bişey sormak istiyorum asya 4 aylık olduğunda emmeyi bıraktı nrdeyse 2 gün aç bırakmıştım ama inatla emmedi sonra da benim sütüm kesildi doğal olarak bugün asya beni emmeye çalıştı bende bi emsin bakalım ne istiyo diye verdim bi iki çekmeye çalıştı süt gelmeyince sinirlendi ancak sonra benim sütüm geldi şimdi elimle biraz sağdım kolostrum gibi sarı renkli damla damla süt geldi aradan nerdeyse 4 ay geçti acaba çoğalır mı ya? Keşke asya emse benimde sütüm olsa zaten bırakınca çok üzülmüştüm. Hiç böyle bişeyle karşılaşanınız oldu mu?
Canm süt emdikce çoğalır eğer emzirmeyi düşünüyorsan düzenli olarak sağ veya emzir.. süt hormonları emme uyarısı aldiginda çalışıyor... Ben emzirme eğitimi sertifikası almıştım gerçi 5 yıla yakın oluyor ben alalı ama hocalar eğitimde hic bebeği olmadığı halde emzirme sonucu sütü gelen kişiler olduğunu söylemişlerdi... Nisan'da yine gideceğim aynı konulu eğitime....Kızlar size çok alakasız bişey sormak istiyorum asya 4 aylık olduğunda emmeyi bıraktı nrdeyse 2 gün aç bırakmıştım ama inatla emmedi sonra da benim sütüm kesildi doğal olarak bugün asya beni emmeye çalıştı bende bi emsin bakalım ne istiyo diye verdim bi iki çekmeye çalıştı süt gelmeyince sinirlendi ancak sonra benim sütüm geldi şimdi elimle biraz sağdım kolostrum gibi sarı renkli damla damla süt geldi aradan nerdeyse 4 ay geçti acaba çoğalır mı ya? Keşke asya emse benimde sütüm olsa zaten bırakınca çok üzülmüştüm. Hiç böyle bişeyle karşılaşanınız oldu mu?
Aksam:
elim kadar ızgara tavuk
1 kase cacık olabilir
Yukardakilerin yerine ikindide 1 kase fasulye pilaki, Bruksel lahanasi karisimi yiyip 750 ml su icip spora gittim.Spor esnasinda 500 ml daha icip spordan geliste 1 dilim fume hindi yedim :) Hepsi bu gercekten
Teşekkürler dostumAyy ne güzel reformer platese ben de gitmek istiyorum ama maalesef bulunduğum ilçede geçen yıl bulamamıştm bu sene araştırmadim.... Çok imrendim sana xero
Maasallah süper menü sporun da harikatebrikler
Ne güzel canım sütun gelmiş ben ilk defa duydum ama belki emdikçe gelir hiç belli olmaz
Canm süt emdikce çoğalır eğer emzirmeyi düşünüyorsan düzenli olarak sağ veya emzir.. süt hormonları emme uyarısı aldiginda çalışıyor... Ben emzirme eğitimi sertifikası almıştım gerçi 5 yıla yakın oluyor ben alalı ama hocalar eğitimde hic bebeği olmadığı halde emzirme sonucu sütü gelen kişiler olduğunu söylemişlerdi... Nisan'da yine gideceğim aynı konulu eğitime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?