Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunki menum
sahur
2 ceviz
tahin pekmez 1.5 diljm kdr ekmek
havuç
sanirim biraz da peynirdi

aksam
yarim kase cirba
az salata
1 kase cacik
icli kofte 4-5 tane

kizlar aksama anneannem cagirmisti. icli kofeteler minik minikti. yani iki tanesi 1 tane yapar ancak. bir de ev yapimi tatli vardi. cok israr ettiler yarim dilim kadar yedim

vavv tebrikler!! valisiyor musun canim? nasil hem boyle erken kaliyorsun:)
Teşekkür ederim canım... Evet çalışıyorum ama aksam erken yatıyorum yoksa erken kalkamam 4 yaşında oglum var onu erken uyutmaya alistirirken ben de alıştım saat 10 oldu mu yatıyoruz genelde :)

Bugünki menüm:

Kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu

Kahvaltı:
1 yumurta
4-5 çatal tuzsuz peynir (özellikle tuzsuz istemedim, yaptığım peynire tuz koymaya üşendim :) )
3 zeytin
Şekerli sütlü kahve

ara: 2 tane eti yulaflı
şekersiz sütsüz simsiyah acı bir kahve
500 ml su

Öğle:
1 karnıyarık
1/4 kase yağsız fasulye pilaki
1/4 kase yağsız haşlanmış Brüksel lahanası
1/2 kase cacık

250 ml su

ara:
şekersiz sütsüz acı bir kahve

Akşam:
(Dışarda olacağım ne yerim bilmiyorum ama ne yemeyeceğimi söyleyebilirim :) tatlı, yağlı ve karbonhidrat zengini olmayacağı kesin :)

elim kadar ızgara tavuk
1 kase cacık olabilir

40 dk spor

bluegreeneyes şu an ki tartı annemin tartısı bununla devam ediyorum benimkine göre fazla tartiyordu onceden ama eve geçincede bakarım gerçi kıyafetlerimle geçen gün eczanede 75 ciktim annemde aç karnına 72.8 ben resmen ağlamalik olmuşum kabullenmek istemiyorum ya bugün sabahta tartildim ama yazmayacagim

deadim şuan şoka girdim sana buradan bı oklava sallamak istiyorumbebem naptn kuzum anacm sen hemen toparlan çoğunluk umarım odemdir sana hemen bir detoks programı uygulayalim hızlı aldın hızlı verirsin panik yapmayalim ama silkelenip kendimize gelelim

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim peyniri 2 tk tahin pekmez ( çok erken yapıyorum)

11:30 çok minik sandwich ve bitki çayı

12:00 -13:15 spor:)

Çıkışta 1 portakal 10 badem

16:00 pişmiş yulaf

Akşam 1/2 kase tarhana çorbası haşlanmış karnıbahar az ızgara et salata

Ara bitki çayı veya kahve
@zms rainbow

Ve bugün pilatese gittim. Dersim salı günleri çok erken bitiyor. Her salı gideceğim:)
Hem mat hem reformer:)
15 dk kardioda yaptık
Ayy ne güzel reformer platese ben de gitmek istiyorum ama maalesef bulunduğum ilçede geçen yıl bulamamıştm bu sene araştırmadim.... Çok imrendim sana xero
Maasallah süper menü sporun da harika tebrikler

Kızlar size çok alakasız bişey sormak istiyorum asya 4 aylık olduğunda emmeyi bıraktı nrdeyse 2 gün aç bırakmıştım ama inatla emmedi sonra da benim sütüm kesildi doğal olarak bugün asya beni emmeye çalıştı bende bi emsin bakalım ne istiyo diye verdim bi iki çekmeye çalıştı süt gelmeyince sinirlendi ancak sonra benim sütüm geldi şimdi elimle biraz sağdım kolostrum gibi sarı renkli damla damla süt geldi aradan nerdeyse 4 ay geçti acaba çoğalır mı ya? Keşke asya emse benimde sütüm olsa zaten bırakınca çok üzülmüştüm. Hiç böyle bişeyle karşılaşanınız oldu mu?

Bu günku menü deadline
07:20 1 haşlanmış yumurta, biraz yeşillik, 3 çeri,1 dilim tam buğday ekmeği
12:00 1 kâse ıspanak yemeği bitmedi gitti valla, 1 kâse yoğurt
17:00 1 kepçe mısır çorbası, 2 kaşık kara lahana sapı(sarmalari yemedim saplarını yedim),1 dilim peynir, bolca salata
19:30 1 bardak süt
3 litre su
2 fincan bitki çayı
Spor 40 dk bisiklet

Ne güzel canım sütun gelmiş ben ilk defa duydum ama belki emdikçe gelir hiç belli olmaz

Canm süt emdikce çoğalır eğer emzirmeyi düşünüyorsan düzenli olarak sağ veya emzir.. süt hormonları emme uyarısı aldiginda çalışıyor... Ben emzirme eğitimi sertifikası almıştım gerçi 5 yıla yakın oluyor ben alalı ama hocalar eğitimde hic bebeği olmadığı halde emzirme sonucu sütü gelen kişiler olduğunu söylemişlerdi... Nisan'da yine gideceğim aynı konulu eğitime....

Ayy ne güzel reformer platese ben de gitmek istiyorum ama maalesef bulunduğum ilçede geçen yıl bulamamıştm bu sene araştırmadim.... Çok imrendim sana xero

Maasallah süper menü sporun da harika tebrikler
Teşekkürler dostum
Uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım

Ne güzel canım sütun gelmiş ben ilk defa duydum ama belki emdikçe gelir hiç belli olmaz

Açıkçası bende ilk defa karşılaştım canım ya baya da şaşırdım. Acaba yaşadığımız yoğun duyguların da etkisi varmıdır? İnşallah çoğalır ve inşallah bu sefer asya emer.

Ya canım işte sıkıntı şurda ki benim kızım emmiyor yoksa bana kalsa tüm gün mememde kalsa yeter bıktım demezdim. Ben hamileyken almadığım kiloyu emzirme aşamasında aldım. İlk günden beri emme sıkıntımız vardı sürekli sağdım kendimi. Birde evde aventin makinesi var ama asya emmeyi tamamen bıraktığında o makinede çekmiyordu sadece elimle ucunu sıktığımda geliyordu. Makineyi yine deniycem ama makineye geleceğini sanmıyorum elimle de sağmak mümkün değil inanılmaz zor. Nasıl olacak bilmiyorum ama herşeyi deniycem. İnşallah çoğalır ve asya emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…