Menun gayet güzelmiş kalorisi az süpersin canım aynen devammrb arkadaşlar kusura bakmayın anca uyuttum sevgili takım arkadaşımmagickk oldukça yorucu ve kötü bi gündü ama yinede elimden geleni yaptım spora gidemesemde evde biraz leslie yaptım suyu fazla tüketemedim ama daha gece uzun benim için tamamlayacm onuda bugünki menüm ise
Sabah
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 elma
Öğle
1 kase gevrek
Akşam
1 kase yoğurt
5 kaşık ıspanak yemeği
Tabiki canım haftaya cuma da girebilirsin ben kayıtlara bakıp söylerim izne ayrıldığım kiloyu birazdan etiketlerim seniBu cuma mı giricem listeye? Ama cumaya kadar hallemem ki. Ben pazartesi başlıycam haftaya cuma gireyim listeye olmaz mı? Nerdeyse 2 aydır evde yokum evi biraz halletmem lazım birde mutfak işini de diyetime göre düzenlemem lazım. Alışverişi ancak hafta sonu yapabilirim. En son kaç kiloydum hatırlamıyorum kaptanım ya sizde bilgi var mı acaba?
Bence 1 saat ütü de iyi kalori yaktırır onu da sayabilirizGüzel bir menü olmuş aynen devam canmben de bu gün çiğköfte yedim dayanamıyorum ama bı taneyle bıraktım çok Şükür
Bu günkü menu
07:45 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği,1 fincan çay
10:40 2 kuru kayısı, 1 sade kahve
11:30 1 fincan kahve (ev ziyaretlerim vardı ikram tek kahvede bıraktım)
12:10 1 kâse ıspanak yemeği (ye ye bitmez ıspanak yaptim yarına da var), 1 kâse yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 1 kivi 1 bardak ayran
16;30 1 fincan yeşil çay
18:15 1 kepçe tavuklu şehriye çorbası, 1 tane çiğ köfte, 2 çatal yumurtalı patates yemeği, 2 kaşık ıspanak yemeği, bol salata
20:30 1 fincan ödem atıcı cay
3 litre su
45 dk bisiklet
1 saat de ütü yaptım o da sayılır mı acep
Kesinlikle temsili değil
Kadının biri 2 diyet yapıyormuş.
“Neden” diye sordum
“1 tanesi ile doymuyorum” dedi
Tamam siz uygulayın ekip olarakevet çok mantıklı bu nasıl. Aklımıza gelmedi
Yok istemem benTamam siz uygulayın ekip olarak
Evet o da akşam yemegındeydı aksama kadar bişey yememiştim canım onu da istediTosta mı akşam yemeğinde canım
Yoğurt bulgur fasulye iyiymiş aslında
Gün içinde yeterli yemeyince oluyor öyle yarın daha dikkat edersin :)Evet o da akşam yemegındeydı aksama kadar bişey yememiştim canım onu da istedi
Gidip gelip böyle yazarak bizi pes ettirmeye çalışıyorsan yıkılmadık ayaktayız dostumŞu saatte tartıldım gördüğüm değere inanamyorum geçen hafta regl şişkinliği ve wc sorunu ile verememiştim hiç.
Eşim diyorki 2 gün sonra artı çıkarsan ağlama
Sadece paylaşım dostumGidip gelip böyle yazarak bizi pes ettirmeye çalışıyorsan yıkılmadık ayaktayız dostum
Çiğköfteye karşı zaafim var bir oturmaya 1 kilo yerim herhalde :) tadımlık aldım bıraktım bu seferlik :)Tabiki canım haftaya cuma da girebilirsin ben kayıtlara bakıp söylerim izne ayrıldığım kiloyu birazdan etiketlerim seni
Bence 1 saat ütü de iyi kalori yaktırır onu da sayabilirizmenü de çok iyi bugün ikimizde çiğ köfteye yenilmisiz ama azıcık olmuş allahtan
Sonumuz bunlar gibi olcak
Kadının biri 2 diyet yapıyormuş.
“Neden” diye sordum
“1 tanesi ile doymuyorum” dedi
Tamam siz uygulayın ekip olarak
vavv tebrikler!! valisiyor musun canim? nasil hem boyle erken kaliyorsun:)Günaydın kızlar40 dk bisiklet ile sproumu yapmış dusumu almış hatta kahvaltı hazırlamış ve yemek üzre karşınızda bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?