Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menun gayet güzelmiş kalorisi az süpersin canım aynen devam

Tabiki canım haftaya cuma da girebilirsin ben kayıtlara bakıp söylerim izne ayrıldığım kiloyu birazdan etiketlerim seni
Bence 1 saat ütü de iyi kalori yaktırır onu da sayabiliriz menü de çok iyi bugün ikimizde çiğ köfteye yenilmisiz ama azıcık olmuş allahtan

Şu saatte tartıldım gördüğüm değere inanamyorum geçen hafta regl şişkinliği ve wc sorunu ile verememiştim hiç.
Eşim diyorki 2 gün sonra artı çıkarsan ağlama
Gidip gelip böyle yazarak bizi pes ettirmeye çalışıyorsan yıkılmadık ayaktayız dostum

Gidip gelip böyle yazarak bizi pes ettirmeye çalışıyorsan yıkılmadık ayaktayız dostum
Sadece paylaşım dostum

Geçen hafta dikkat etmeme rağmen hiç farketmemesi moralimi bozmuştu bu hafta birden tartı düşünce insan emin olamıyor ondan tartıldın:)
Bir gıda ki ben onu bulamadım onu yediğimde tartı şaşıyor. Bir anda 1.5 -2 kilo artı çıkabilme potansiyelim var

Çiğköfteye karşı zaafim var bir oturmaya 1 kilo yerim herhalde :) tadımlık aldım bıraktım bu seferlik :)
Sonumuz bunlar gibi olcak
Kadının biri 2 diyet yapıyormuş.
“Neden” diye sordum
“1 tanesi ile doymuyorum” dedi

Tamam siz uygulayın ekip olarak
deadim sakin kanma bunlara üzerimize oynuyorlar

gunaydınnn.

bu sabah
bal tereyağı.az peynır domates bır dılım .ıkı haşlanmış yumurta .bır buyuk kupa yeşilçay 2,5 su bardağı su.

dun öğlen
yağsız tuzsuz lahana ıkı tabak.
dun akşam patates kavurma,corba,lahana,salat
dun akşam çayla beraber sormayın gıtsın.abartmadım ama .
3ltreye tamamladım suyumu.
ip atladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…