Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkürler dostum
Uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım
Tebrikler canm darısı devamına

Allah yardımcın olsun canm inşallah Asyacik alır da anne sütünün güzel faydalarından nasiplenir yavrucak biraz sabırla sen sağmaya calis canm emmese bile biberonla vermeye çalışırsın eğer tüm bu çabalara rağmen almazsa yapacak bişey kalmiyor... Ama insallah direkt kendisi emer de makineye hiç gerek kalmaz... Makinada ilk birkaç gün canın yanar ama sonra alışırsın... Bir de makinede arada ayarını düşürerek sağ daha kolay olur....

Bence yasadigin duygulardan sütun geldi gayet normal bu devam etmeyecek anlamına gelmiyor allah büyük bir bakmışsın tamamen sütun inmiş

bildiğin almışım kiloları ya vede hiç zamanı değildi
deadline kaptanım ben zmsyi niye etiketleyemiyorum sence
bilmiyorum canım etiketlemesi lazım ama bazen bazı kişiler etiketlenmiyor bir deneyelim zms rainbow bence oldu benimki

bildiğin almışım kiloları ya vede hiç zamanı değildi
bilmiyorum canım etiketlemesi lazım ama bazen bazı kişiler etiketlenmiyor bir deneyelim zms rainbow bence oldu benimki
Bundan sonra almanın da zamani değil artk kendine söz ver ve toparlan yoksa daha önce yaptın yine yaparsın yanlış hatırlamıyorsam benim ilk geldigim zamanlarda 62 felandin

canim cogalmazsa da kür yaparsin artar ins. Yeter ki bebis emsin. Saracoglu nun kuru incir kürü cidden süt yapiyor

Kızlar günaydın bugün tartıldım ve emeklerim çöpe gitmiş çok üzgünüm yine de kendime de çok kızamıyorum. Ama az çok tanımışsınızdır beni inşallah ekstra bişeyler çıkmazsa hemen toparlamaya çalışıcam bi kısmı aşırı tatlı şeyler yediğim için sudur diye ümit ediyorum. magickk canım sanırım yeni yeni gruplar olmuş bilmiyorum aynı grupta devam edermiyiz ama sanırım seni yakalamam mümkün değil artık. deadline kaptanım bu hafta girmeyeyim listeye yoksa grubun ortalamasını çok etkilerim. caroline84 canım seni göremiyorum nerelerdesin? Zehra_mda canım hamilelik nasıl gidiyor? @Mirafatos canım sende işlerini biraz düzene soktuysan pazartesi birlikte tekrar başlayalım mı ne dersin? Xeroderma_pig canım sen spora da başladın artık kimse tutamaz sanırım uçuşa geçtin maşallah berceste_ canım hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım bi dönem ama sizin yazdıklarınızı okudum çok teşekkürler güzel temennilerin için sen nasılsın? Kızlar rumuz aklımda kalmıyo halini hatrını sormadığım varsa kusura bakmasın. Yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler gruba enerji getirmişler ne iyi olmuş. Haftaya beni de yolarsınız artık napalım.

Günaydın arkadaşlar çocuk dünde ateşlendiği için yazamadım bide misafirim vardı bunun üstüne önce dünkü menüyü yazayım

Sabah
Aç karnına 1 bardak su 1 büyük bardak form çay
1 yumurta
Bi kaç adet zeytin
Domates salatalık
yeşillik
1 dilim peynir

Ara öğün

1 elma

Öğle

Gevrek bol su

Akşam

Tüketilmesinde sakınca varmıdır bilmiyorum ama 5 kaşık barbunya 1 kase yoğurt salata

Yarım saat spor (b fit )

Canım kusura bakma sende magickk inan çocuktan fırsat bulamadım bi türlü ama bugün son inşallah eski düzene dönecm

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım çocuk hastayken nasıl gireceksin buraya olurmu tabiki sorun değil

Büyük ihtimal ödemdir canım bozdugumuz anda malum ödem oluyor bende bunu çok yaşadım kaç haftadır aynı kilodaydım daha ne olsun yalnız değilsin yeni toparladım şeker orucu beni toparladı açıkçası tavsiye ederim sonra birden patır patır gidiyor inan zaten sen maşallah iyi toparliyorsun tam gaz devam edeceksin bakalım benim az kaldı mezun olabilirim ama 59 benim için daha iyi ben yinede takıma uğrayacağım canım yoklarim sizi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…