- 7 Ağustos 2016
- 5.126
- 20.401
- 348
Tebrikler canm darısı devamınaTeşekkürler dostum
Uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım
Allah yardımcın olsun canm inşallah Asyacik alır da anne sütünün güzel faydalarından nasiplenir yavrucakAçıkçası bende ilk defa karşılaştım canım ya baya da şaşırdım. Acaba yaşadığımız yoğun duyguların da etkisi varmıdır? İnşallah çoğalır ve inşallah bu sefer asya emer.
Ya canım işte sıkıntı şurda ki benim kızım emmiyor yoksa bana kalsa tüm gün mememde kalsa yeter bıktım demezdim. Ben hamileyken almadığım kiloyu emzirme aşamasında aldım. İlk günden beri emme sıkıntımız vardı sürekli sağdım kendimi. Birde evde aventin makinesi var ama asya emmeyi tamamen bıraktığında o makinede çekmiyordu sadece elimle ucunu sıktığımda geliyordu. Makineyi yine deniycem ama makineye geleceğini sanmıyorum elimle de sağmak mümkün değil inanılmaz zor. Nasıl olacak bilmiyorum ama herşeyi deniycem. İnşallah çoğalır ve asya emer.
Bence yasadigin duygulardan sütun geldi gayet normal bu devam etmeyecek anlamına gelmiyor allah büyük bir bakmışsın tamamen sütun inmişAçıkçası bende ilk defa karşılaştım canım ya baya da şaşırdım. Acaba yaşadığımız yoğun duyguların da etkisi varmıdır? İnşallah çoğalır ve inşallah bu sefer asya emer.
Ya canım işte sıkıntı şurda ki benim kızım emmiyor yoksa bana kalsa tüm gün mememde kalsa yeter bıktım demezdim. Ben hamileyken almadığım kiloyu emzirme aşamasında aldım. İlk günden beri emme sıkıntımız vardı sürekli sağdım kendimi. Birde evde aventin makinesi var ama asya emmeyi tamamen bıraktığında o makinede çekmiyordu sadece elimle ucunu sıktığımda geliyordu. Makineyi yine deniycem ama makineye geleceğini sanmıyorum elimle de sağmak mümkün değil inanılmaz zor. Nasıl olacak bilmiyorum ama herşeyi deniycem. İnşallah çoğalır ve asya emer.
deadim şuan şoka girdim sana buradan bı oklava sallamak istiyorum bebem naptn kuzum anacm sen hemen toparlan çoğunluk umarım odemdir sana hemen bir detoks programı uygulayalim hızlı aldın hızlı verirsin panik yapmayalim ama silkelenip kendimize gelelim
bilmiyorum canım etiketlemesi lazım ama bazen bazı kişiler etiketlenmiyor bir deneyelimdeadline kaptanım ben zmsyi niye etiketleyemiyorum sence
Oldu oldu :)bildiğin almışım kiloları ya vede hiç zamanı değildi
bilmiyorum canım etiketlemesi lazım ama bazen bazı kişiler etiketlenmiyor bir deneyelimzms rainbow bence oldu benimki
Bundan sonra almanın da zamani değilbildiğin almışım kiloları ya vede hiç zamanı değildi
bilmiyorum canım etiketlemesi lazım ama bazen bazı kişiler etiketlenmiyor bir deneyelimzms rainbow bence oldu benimki
masaallah:)Teşekkür ederim canım... Evet çalışıyorum ama aksam erken yatıyorum yoksa erken kalkamam 4 yaşında oglum var onu erken uyutmaya alistirirken ben de alıştım saat 10 oldu mu yatıyoruz genelde :)
canim cogalmazsa da kür yaparsin artar ins. Yeter ki bebis emsin. Saracoglu nun kuru incir kürü cidden süt yapiyorKızlar size çok alakasız bişey sormak istiyorum asya 4 aylık olduğunda emmeyi bıraktı nrdeyse 2 gün aç bırakmıştım ama inatla emmedi sonra da benim sütüm kesildi doğal olarak bugün asya beni emmeye çalıştı bende bi emsin bakalım ne istiyo diye verdim bi iki çekmeye çalıştı süt gelmeyince sinirlendi ancak sonra benim sütüm geldi şimdi elimle biraz sağdım kolostrum gibi sarı renkli damla damla süt geldi aradan nerdeyse 4 ay geçti acaba çoğalır mı ya? Keşke asya emse benimde sütüm olsa zaten bırakınca çok üzülmüştüm. Hiç böyle bişeyle karşılaşanınız oldu mu?
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar çocuk dünde ateşlendiği için yazamadım bide misafirim vardı bunun üstüne önce dünkü menüyü yazayım
Sabah
Aç karnına 1 bardak su 1 büyük bardak form çay
1 yumurta
Bi kaç adet zeytin
Domates salatalık
yeşillik
1 dilim peynir
Ara öğün
1 elma
Öğle
Gevrek bol su
Akşam
Tüketilmesinde sakınca varmıdır bilmiyorum ama 5 kaşık barbunya 1 kase yoğurt salata
Yarım saat spor (b fit )
Canım kusura bakma sendemagickk inan çocuktan fırsat bulamadım bi türlü ama bugün son inşallah eski düzene dönecm
Geçmiş olsun canım çocuk hastayken nasıl gireceksin buraya olurmu tabiki sorun değilGünaydın arkadaşlar çocuk dünde ateşlendiği için yazamadım bide misafirim vardı bunun üstüne önce dünkü menüyü yazayım
Sabah
Aç karnına 1 bardak su 1 büyük bardak form çay
1 yumurta
Bi kaç adet zeytin
Domates salatalık
yeşillik
1 dilim peynir
Ara öğün
1 elma
Öğle
Gevrek bol su
Akşam
Tüketilmesinde sakınca varmıdır bilmiyorum ama 5 kaşık barbunya 1 kase yoğurt salata
Yarım saat spor (b fit )
Canım kusura bakma sendemagickk inan çocuktan fırsat bulamadım bi türlü ama bugün son inşallah eski düzene dönecm
Büyük ihtimal ödemdir canım bozdugumuz anda malum ödem oluyor bende bunu çok yaşadım kaç haftadır aynı kilodaydım daha ne olsun yalnız değilsin yeni toparladım şeker orucu beni toparladı açıkçası tavsiye ederim sonra birden patır patır gidiyor inan zaten sen maşallah iyi toparliyorsun tam gaz devam edeceksin bakalım benim az kaldı mezun olabilirim ama 59 benim için daha iyi ben yinede takıma uğrayacağım canım yoklarim sizi yaniKızlar günaydın bugün tartıldım ve emeklerim çöpe gitmiş çok üzgünümyine de kendime de çok kızamıyorum. Ama az çok tanımışsınızdır beni inşallah ekstra bişeyler çıkmazsa hemen toparlamaya çalışıcam bi kısmı aşırı tatlı şeyler yediğim için sudur diye ümit ediyorum. magickk canım sanırım yeni yeni gruplar olmuş bilmiyorum aynı grupta devam edermiyiz ama sanırım seni yakalamam mümkün değil artık. deadline kaptanım bu hafta girmeyeyim listeye yoksa grubun ortalamasını çok etkilerim. caroline84 canım seni göremiyorum nerelerdesin? Zehra_mda canım hamilelik nasıl gidiyor? @Mirafatos canım sende işlerini biraz düzene soktuysan pazartesi birlikte tekrar başlayalım mı ne dersin? Xeroderma_pig canım sen spora da başladın artık kimse tutamaz sanırım uçuşa geçtin maşallah berceste_ canım hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım bi dönem ama sizin yazdıklarınızı okudum çok teşekkürler güzel temennilerin için sen nasılsın? Kızlar rumuz aklımda kalmıyo halini hatrını sormadığım varsa kusura bakmasın. Yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler gruba enerji getirmişler ne iyi olmuş. Haftaya beni de yolarsınız artık napalım.
Sağol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Senin nasıl gidiyo ben dayanamayıp tartıldım ama moralim bozuldu fazla bi fark göremedimGeçmiş olsun canım çocuk hastayken nasıl gireceksin buraya olurmu tabiki sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?