Benim iyi gidiyor canım ama kaç haftadır gr oynamamıştıSenin nasıl gidiyo ben dayanamayıp tartıldım ama moralim bozuldu fazla bi fark göremedim
Biraz detoks çayları yapsan yoğurt kürü falan etki etmezmi acaba ben çayın ciddi etkisi olduğunu düşünüyorumBenim iyi gidiyor canım ama kaç haftadır gr oynamamıştı
Başlarda çok gitti canım su an durması normal bence birde dikkat etmedim ondan ödem oldu sonradan fazlasıyla gidiyor zaten detoks suyu yeşil çay falan içiyorum herzaman olmasada içmeye çalışıyorumBiraz detoks çayları yapsan yoğurt kürü falan etki etmezmi acaba ben çayın ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum
Büyük ihtimal ödemdir canım bozdugumuz anda malum ödem oluyor bende bunu çok yaşadım kaç haftadır aynı kilodaydım daha ne olsun yalnız değilsin yeni toparladım şeker orucu beni toparladı açıkçası tavsiye ederim sonra birden patır patır gidiyor inan zaten sen maşallah iyi toparliyorsun tam gaz devam edeceksin bakalım benim az kaldı mezun olabilirim ama 59 benim için daha iyi ben yinede takıma uğrayacağım canım yoklarim sizi yani
Çok etkili detoks çayları var bu 2 günde onlardan yaparsan ödemini çok rahat atarsın o kupa bizim olacakBaşlarda çok gitti canım su an durması normal bence birde dikkat etmedim ondan ödem oldu sonradan fazlasıyla gidiyor zaten detoks suyu yeşil çay falan içiyorum herzaman olmasada içmeye çalışıyorum
Olsun canım boşver toplarsın sen detoks falan yaparsın zaten az yiyiyorsun o yüzden sorun yok kalıcam buralarda canım hemen gitmek yok kilomu korumam gerekiyor bende azıcık kaçırayım hop geri geliyor ne yapacaksam artık kiloyu korumak vermekten daha zor2 kilo almışım canım ama mola vermiş oldum bi yandanda biliyosun çok sıkı yapıyodm ben. Haftaya Allah izin verirse tam gaz devam edicem canım. Zaten meyveyi bile nadir yiyordum biliyorsun belki bir iki gün detoks da yapabilirim. Senin az kaldı maşallah ama gitme buralardn bi süre sabitleme yaparsın bizimle kalırsın.
Inşallah canım kupa bizim olur adetime az kaldı umarım etkisi kiloma çok yansımazÇok etkili detoks çayları var bu 2 günde onlardan yaparsan ödemini çok rahat atarsın o kupa bizim olacakbu arada bizim takımda bi arkadaş daha var nicki hiç tanıdık gelmedi benmi göremiyorum yoksa uğramıyomu ve bu bizim yüzdeliği düşürürmü sayın kaptanımız deadline
canim, miktarlar??gunaydın.
dun akşam bulgur fasulye tursu.
bu sabah kabak mucverı granul kahve şekersız.ıkı bardak su.öğleye kadar 1 litre bıtecek. egzersiz de yaptım
Merhaba arkadaşlar bugünki menüm ile ilgili olarak elime ulaşana son bilgileri sizlerle paylaşıyorum:
kalkar kalkmaz... yok hemen su içmek değil geç kalktığıma (6:30) byük şaşkınlık sonra 500 ml peynir altı suyu (bitmesi şu peynir altı suyu :)
kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan şekerli sütlü kahve
3 zeytin
3-4 çatal tuzsuz peynir
ara:
500 ml su
şekersiz sütsüz acı mı acı kahve
Öğle:
1 ufak kase tavuk sote
1/2 kase pırasa
1/2 kase ıspanaklı havuçlu yoğurt
Ara:
şekersiz sütsüz kahve
300 ml su
Akşam (umarım):
1 kase yoğurt
1 kase tavuk çorbası
yatmadan once 500 ml su
belki 1 ufak ayva yerim
Canım hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun ama grip oldum boğazım falan şiş onu atlatmaya çalışıyorum. Sen nasılsın iyimisin diyeti niye bıraktın bayadır okuyamadım pekKızlar günaydın bugün tartıldım ve emeklerim çöpe gitmiş çok üzgünümyine de kendime de çok kızamıyorum. Ama az çok tanımışsınızdır beni inşallah ekstra bişeyler çıkmazsa hemen toparlamaya çalışıcam bi kısmı aşırı tatlı şeyler yediğim için sudur diye ümit ediyorum. magickk canım sanırım yeni yeni gruplar olmuş bilmiyorum aynı grupta devam edermiyiz ama sanırım seni yakalamam mümkün değil artık. deadline kaptanım bu hafta girmeyeyim listeye yoksa grubun ortalamasını çok etkilerim. @caroline84 canım seni göremiyorum nerelerdesin? Zehra_mda canım hamilelik nasıl gidiyor? @Mirafatos canım sende işlerini biraz düzene soktuysan pazartesi birlikte tekrar başlayalım mı ne dersin? Xeroderma_pig canım sen spora da başladın artık kimse tutamaz sanırım uçuşa geçtin maşallah @berceste_ canım hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım bi dönem ama sizin yazdıklarınızı okudum çok teşekkürler güzel temennilerin için sen nasılsın? Kızlar rumuz aklımda kalmıyo halini hatrını sormadığım varsa kusura bakmasın. Yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler gruba enerji getirmişler ne iyi olmuş. Haftaya beni de yolarsınız artık napalım.
bir tabak bulgur,iki tabak taze fasulye ,bı kaç parça tursu bırde acı biber yedim bı kaç tane.canim, miktarlar??
Çok olmamış mı miktar olarakbir tabak bulgur,iki tabak taze fasulye ,bı kaç parça tursu bırde acı biber yedim bı kaç tane.
Canım hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun ama grip oldum boğazım falan şiş onu atlatmaya çalışıyorum. Sen nasılsın iyimisin diyeti niye bıraktın bayadır okuyamadım pek
çok sakacisinbir tabak bulgur,iki tabak taze fasulye ,bı kaç parça tursu bırde acı biber yedim bı kaç tane.
Cok guzel gidiyor nil u mihr hanim. Bulgur mamulu bunigi de 1 saat yuruyusle dengelemissiniz. Tebrik ediyorum (alkis efekti)sabah
1 haslanms ymrta
1 kk peynir
1 zeytin
oglen
1 kase corba
salata
1 dilim ekmek
ara:1 avuc leblebi, kuru elma, sekersiz kahve
aksam
yarim kase kadar yogurtlu kiraz yaprgi
4-5 bunik
yuruyus: yaklasik 1 sa 15 dk
bunik:Malatya ya ait bi yemek.. Ince bulgurdan yapiliyor, yumurtya bulanarak kizartlyr. 1 bunik yaklasik 1 kk buyuklugunde
deadline nerelerdesin umarım kötü biseyler olmamıştır yememissindir de mi kuzum yoksa böyle bekliyorum seni ses ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?