Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Biraz detoks çayları yapsan yoğurt kürü falan etki etmezmi acaba ben çayın ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum
Başlarda çok gitti canım su an durması normal bence birde dikkat etmedim ondan ödem oldu sonradan fazlasıyla gidiyor zaten detoks suyu yeşil çay falan içiyorum herzaman olmasada içmeye çalışıyorum

2 kilo almışım canım ama mola vermiş oldum bi yandanda biliyosun çok sıkı yapıyodm ben. Haftaya Allah izin verirse tam gaz devam edicem canım. Zaten meyveyi bile nadir yiyordum biliyorsun belki bir iki gün detoks da yapabilirim. Senin az kaldı maşallah ama gitme buralardn bi süre sabitleme yaparsın bizimle kalırsın.

Başlarda çok gitti canım su an durması normal bence birde dikkat etmedim ondan ödem oldu sonradan fazlasıyla gidiyor zaten detoks suyu yeşil çay falan içiyorum herzaman olmasada içmeye çalışıyorum
Çok etkili detoks çayları var bu 2 günde onlardan yaparsan ödemini çok rahat atarsın o kupa bizim olacak bu arada bizim takımda bi arkadaş daha var nicki hiç tanıdık gelmedi benmi göremiyorum yoksa uğramıyomu ve bu bizim yüzdeliği düşürürmü sayın kaptanımız deadline

Olsun canım boşver toplarsın sen detoks falan yaparsın zaten az yiyiyorsun o yüzden sorun yok kalıcam buralarda canım hemen gitmek yok kilomu korumam gerekiyor bende azıcık kaçırayım hop geri geliyor ne yapacaksam artık kiloyu korumak vermekten daha zor

Inşallah canım kupa bizim olur adetime az kaldı umarım etkisi kiloma çok yansımaz

Merhaba arkadaşlar bugünki menüm ile ilgili olarak elime ulaşana son bilgileri sizlerle paylaşıyorum:

kalkar kalkmaz... yok hemen su içmek değil geç kalktığıma (6:30) byük şaşkınlık sonra 500 ml peynir altı suyu (bitmesi şu peynir altı suyu :)

kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan şekerli sütlü kahve
3 zeytin
3-4 çatal tuzsuz peynir

ara:
500 ml su
şekersiz sütsüz acı mı acı kahve

Öğle:
1 ufak kase tavuk sote
1/2 kase pırasa
1/2 kase ıspanaklı havuçlu yoğurt

Ara:
şekersiz sütsüz kahve
300 ml su

Akşam (umarım):
1 kase yoğurt
1 kase tavuk çorbası

yatmadan once 500 ml su
belki 1 ufak ayva yerim

ortiim menu guzel:)))

Canım hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun ama grip oldum boğazım falan şiş onu atlatmaya çalışıyorum. Sen nasılsın iyimisin diyeti niye bıraktın bayadır okuyamadım pek

Canım hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun ama grip oldum boğazım falan şiş onu atlatmaya çalışıyorum. Sen nasılsın iyimisin diyeti niye bıraktın bayadır okuyamadım pek

Çok geçmiş olsun canım ilaç da içemiyosun tabii Allah yardım etsin. Canım hiç okumada zaten boşver bi iki sağlık sıkınısı işte. Sevindim keyifli olmana Rabbim tadını bozmasın hayırla sağlıkla kavuşun inşallah.

sabah
1 haslanms ymrta
1 kk peynir
1 zeytin

oglen
1 kase corba
salata
1 dilim ekmek

ara:1 avuc leblebi, kuru elma, sekersiz kahve

aksam
yarim kase kadar yogurtlu kiraz yaprgi
4-5 bunik

yuruyus: yaklasik 1 sa 15 dk
bunik:Malatya ya ait bi yemek.. Ince bulgurdan yapiliyor, yumurtya bulanarak kizartlyr. 1 bunik yaklasik 1 kk buyuklugunde

Cok guzel gidiyor nil u mihr hanim. Bulgur mamulu bunigi de 1 saat yuruyusle dengelemissiniz. Tebrik ediyorum (alkis efekti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…