Kaptanım ben geçen hafta 65.2 idim değil miKızlar yarın bildirimleri erkenden yapabilirmisiniz benim öğleden sonra isim var biter gitmem lazım 12.00 den önce bildirimleri yapmış olalım lütfencaroline84 sende gördüğünde haberin olsun
Evet canımKaptanım ben geçen hafta 65.2 idim değil mi
Kaptanım benim hedefim 60 ti 60 düştüysem mezun mu oluyorum bundan sonra nasıl olacak onu merak ettimEvet canım
İstersen mezun olabilirsin canım listeye not düşüyorum mezuniyet karnesi veriyorlar ama devam etmek istersen hedefini aşağıya da çekebiliyoruz mesela 58 falan dersen not düşeriz karneyi 58 de alirsin gibiKaptanım benim hedefim 60 ti 60 düştüysem mezun mu oluyorum bundan sonra nasıl olacak onu merak ettim
Anladım canım yok 60 da kalsın ama ben aşağı düşmeye calısıcam 58 ideal yine sayfaya girerim uğrarım ama bundan sonra fazla giremeyecegim için 60 da kalsın o yüzden yaniİstersen mezun olabilirsin canım listeye not düşüyorum mezuniyet karnesi veriyorlar ama devam etmek istersen hedefini aşağıya da çekebiliyoruz mesela 58 falan dersen not düşeriz karneyi 58 de alirsin gibi
Evet bendimmagickk geçen hafta sen mi demiştin izin almak istiyorum diye birisi demişti ama bulamadım da senmişsin gibi hatırladım da bir an
O zaman 60 olduysan mezun edelim mi seni 60.9 da da sanırım mezun olabilirsin kacla başlamıştın hedefinin yüzde 80 ine ulaşınca mezun olabiliyorsun yada izne ayıralım mi ne yapayimEvet bendim
Ufff bilemedim kaptanim ya izne ayir beninen iyisi birakmayayim sizi yarin sonucumu soyleyeyim sürprizO zaman 60 olduysan mezun edelim mi seni 60.9 da da sanırım mezun olabilirsin kacla başlamıştın hedefinin yüzde 80 ine ulaşınca mezun olabiliyorsun yada izne ayıralım mi ne yapayim
Tamam öyle olsun şimdiden yazıcamda izne ayrılmak istiyor diye o zaman izinden gel hedefini istersen aşağı çekeriz o zamanUfff bilemedim kaptanim ya izne ayir beninen iyisi birakmayayim sizi yarin sonucumu soyleyeyim sürpriz
Tamam o zamanTamam öyle olsun şimdiden yazıcamda izne ayrılmak istiyor diye o zaman izinden gel hedefini istersen aşağı çekeriz o zaman
Yarın yine bildirim yapmayı unutma sabah hemen boş olunca yap olur muTamam o zaman
Tabi canım yaparımYarın yine bildirim yapmayı unutma sabah hemen boş olunca yap olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?