- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
Hazır çocuk uyuyoken bende menümü yazayım bari sabah yazmıştım zatenIyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah kuru kayısılı yulaf lapası 4 badem bugün canım kahvaltı istemedi hasta gibiydim
Öğle peynirli omlet 2 ceviz
Akşam kıymalı karnıbahar salata yoğurt L Lavinya312
Menun güzelmiş canım ama akşam hem ekmek hem pilav olmamış sankiHazır çocuk uyuyoken bende menümü yazayım bari sabah yazmıştım zaten
Ara öğün 1 elma
Öğlen gevrek yedim yine
Akşam
1 dilim ekmek 2 parça kanat 3 kaşık pilav bol salata ayran
Ya valla canım aslında o biraz bilinçsizce yaptığım bişeydi bi an kendimi ekmek yerken buldum yoksa ekmeğe yediklerime çok dikkat ediyorumMenun güzelmiş canım ama akşam hem ekmek hem pilav olmamış sankibiliyorsun ki pilav ekmek demek pilav yediysek ekmek yok
Tamam hadi affettimYa valla canım aslında o biraz bilinçsizce yaptığım bişeydi bi an kendimi ekmek yerken buldum yoksa ekmeğe yediklerime çok dikkat ediyorum
Korkuyorumeyvah görünmüyor gerçekten kesin kaçamak yapıyor
küçük tabak buyuk yemek tabağı değil =)Çok olmamış mı miktar olarak
Bildiğimiz tabak mı
Canım evle ilgili işler vardı akşama kadar koşturup gelince de uyuyakaldım zamanın yolda geçti zatendeadline nerelerdesin umarım kötü biseyler olmamıştır yememissindir de mi kuzum yoksa böyle bekliyorum seni ses ver
Canım evle ilgili işler vardı akşama kadar koşturup gelince de uyuyakaldım zamanın yolda geçti zatenkaçamak yapmadım da çok düzensiz beslendim birde gec yedim ya o yüzden biraz ödem var bugün ve yarın ödem atıcı takilacagim
Sabah 4 te1 saat pilates 20dk kardio
Tamamdır o iş bendeçok şükür valla korkmuştum neyse evde olan malzemelerden bı ödem atıcı çay yaparsın
Kiraz sapı yeşil çay maydanoz zencefil limon artık ne varsabı de protein ağırlıklı beslen bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?