Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hazır çocuk uyuyoken bende menümü yazayım bari sabah yazmıştım zaten

Ara öğün 1 elma

Öğlen gevrek yedim yine

Akşam

1 dilim ekmek 2 parça kanat 3 kaşık pilav bol salata ayran

Hazır çocuk uyuyoken bende menümü yazayım bari sabah yazmıştım zaten

Ara öğün 1 elma

Öğlen gevrek yedim yine

Akşam

1 dilim ekmek 2 parça kanat 3 kaşık pilav bol salata ayran
Menun güzelmiş canım ama akşam hem ekmek hem pilav olmamış sanki biliyorsun ki pilav ekmek demek pilav yediysek ekmek yok

Bu günkü menü deadline
07:30 patatesli omlet, 1 fincan çay
12:00 6 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
13:00 1 fincan sade filtre kahve
16:00 yarım armut, 3 badem
19:00 5 kaşık mantarlı tavuk sote, 1 kâse salata
21:30 3 tanecik patlatmış mısır(eşim zorla ağzıma soktu )
2.5 litre su
1 fincan yeşil çay
Spor 40 dk bisiklet

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim peynir 1/2 simit 2 tk pekmez
Öğle 8 yk nohut
Ara 3 ceviz 1 kayısı
Ara 1 süt 1 muz
Akşam 8 yk pırasa 2 yk lor peyniri 1/2 dilim su böreği

Ara 2 mandalina bitki çayı

2 lt su

Bugün kolum kanadım kalkmıyor pilates sağolsun

@zms rainbow

guuunayddınnnn .dun kşam makarna bir buçuk tabak,bır tabak yayla çorba,havuç tarator koymuşlar yoğurtlu havuç kızartmasına .anne ooo havuç tarator yapmışşsın dediğimde one gız dediği yemekten az gıdıkladım kenardan kenardan.bılmem kaç çatal vurdum,vijdansız vijdanım durmuyordu nefsım ağlıyordu bır yandanda guluyordu.beynım kemırıyordu duygularımı,yedıklerım ıse yağ.

neysekı 600 ip ve yuruyuşüm vardı belkı bır tesellıydı belkı de guvendiğime dayanma rahatlığıydı.ya kar yağarsa ya yağ bağlarsa.

bu sabah ; iki buçuk bardak su, en yeşilınden çay,bı ıkı çatal patlıcanlı yumurta,bal ve tereyağ

bu arad soylıyım aralarda hiç birsey yemıyorum sadece su içiyorum karataya bağlı kalarak yapıyroum.meyve falan yemıyorum hiç. oyuzden çok gelebılır ama sebze yemeklerını ekmeksız ıstediğim kadar yıyorum.karbon hıdrat olarak makarna pılav ve bulgur tabak olarak dıyorum ama kızımla beraber yıyorum.ve yarım koyduruyorum zaten.o yuzden dalga gectiğimi falan snmöayın oyle bı algı oluştuysa yazmam saygılar..

Son düzenleme:
deadline nerelerdesin umarım kötü biseyler olmamıştır yememissindir de mi kuzum yoksa böyle bekliyorum seni ses ver
Canım evle ilgili işler vardı akşama kadar koşturup gelince de uyuyakaldım zamanın yolda geçti zaten kaçamak yapmadım da çok düzensiz beslendim birde gec yedim ya o yüzden biraz ödem var bugün ve yarın ödem atıcı takilacagim

çok şükür valla korkmuştum neyse evde olan malzemelerden bı ödem atıcı çay yaparsın
Kiraz sapı yeşil çay maydanoz zencefil limon artık ne varsa bı de protein ağırlıklı beslen bu gün

Merhaba arkadaşlar bugunki menüm;

Kalkar kalkmaz:
500 ml peynir altı suyu
1 kayısı (kilo değil tane :)

Kahvaltı:
3-4 çatal peynir
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 yumurta
2 zeytin (daha ne olsun, Dünya' yı yedim

Ara:
300 ml su

Öğle:
1 kase bezelye yemeği
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

Ara:
şekersiz sütsüz kahve
450 ml su

Akşam (umarım, dışarda olacağım. spor için)
Yoğurtlu bir çeşit salata
2-3 kepekli bisküvi
Çok miktarda su

Eve varınca, yatmadan önce:
Ufak ayva
çok miktarda su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…