Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba kızlar hepinizi tebrik ederim grup birinci olmuş
umarım bende bir aksilik olmaz ise pazartesiden itibaren tekrar sayfaya donucem ve diyete tekrar başlıyacam
magickk canm seni ayrıca tebrik ederim ben yokken çok güzel ilerlemeye devam etmissin sonucun harika canm senin için çok sevindim

Canım seni gördüğüme çok sevindim teşekkürker çok şükür istediğim kiloya geldim ama izinliyim su an izmire ailemin yanına gidiyorum 1 haftalığına ondan sonra bende geleceğim cünkü hedefimi aşağı çekebilirim 58 gibi bilmiyorum gerçekten yada korumaya geçeceğim sizinle takilicam tabi öyle hemen gitmek yok birde izmirde kilo alırsam ondan korkuyorum inşallah boyoz beni ye demez

Bu günkü menü
10:00 2 dilim süzme peynir, 4 zeytin,1.5 dilim ekmek, domates salatalık bolca yeşillik
13:30 1.5 bardak ayran, 1/4 armut
16:45 6-7 kaşık kıymalı Karnıbahar yemeği, 1 kâse barbunya piyazi, 1 küçük çatal trileçe
19:30 1 kâse pul biberli limonlu yoğurt
2.5 litre su
Spor 40 dk bisiklet
deadline kuzum senin menüleri goremiyorum birkaç gündür sakin unuttum sanma menüleri bekliyorum gozum uzerinde

23.03.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 yumurtali patates
1 fincan surlu sekerli kahve
2 zeytin

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
300 ml su

Ogle:
1/2 kase yagi suzulmus enginar
6 ufak tabak izmir kofte
1/2 kase yogurt

Ara:
300 ml su
Sekersiz sutsuz kahve

Aksam:
1 kase ispanakli yogurt
1 portakal
500 ml su

24.03.2018 menum

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1/2 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek

1 saat yuruyus

Ogle:
1 kase bezelye yemegi
1/2 kase yogurt

Ara:
1 dilim su boregi (evde yemek yoktu)

Aksam:
1 dilim ekmek
1 yumurta

boyaz der canım kesinlikle ama sen zaten süper verdin bir şey olmaz ödül olarak yersin biraz dönünce telafi edersin canm vaayyy 58 de olabir diyorsun ahhh ahhh benim hedefim sen varmışsın bileben aynı yerdeyimama olsun senin için çok mutlu oldum canm bende busefer daha kararlı olucam dukan ile geliyorum sayfaya buralarda kal benim gözüm seni arar canmizmirede hoş geldin

Bencede boyoz yemeliyim yani o kadar verdim ödülüm olsun sana gelince bundan sonra güzel vereceksin inanıyorum ha gayret sporunuda güzel yapiyosun senin hedefinde 60 mı valla bende rüyamda gorsem inanmazdım ama kontrollü bir şekilde devam etmeliyim yoksa hop kilo alıyorum bu çok sınır bozucu malesef hep dikkat edeceğiz bakalım 60 in altına düşersem super olacak bak buralardayım ama sende dikkat edeceksin bundan sonra cıslar yok artık 6 li rakamları görelim sende canım ama olacak sabret

inşallah 60 canm ama başara bilirsem 58 i çooook istiyorum artk mecbur yasak felan yok bu seefer öyle rahat rahat yavaş yavaş ilerleyemem zaten yaz kapıya geldi dayandı kaçamaksız ve kararlı varacgim inşallah

Y YesilinBuyusu ben geldim canm iyiki varsn arkadaşım sen olmasan zor dönerdim sayende geri döndüm hatta pazartesi olmadan geldim bile hadi gelsen de muhabbet edilim gene

Hoşgeldin canım ohh bizim makaralar başlar artık yine Allah kısmet ederse bende pazartesi bomba gibi gelmeyi düşünüyorum ben aynı düzen karatay devam canım karatay bana çok iyi geldi. Bırakınca gerçekten rahatsızlık hissetmeye başladım artık. Bi kaç kilo geri aldım ama napalım veririz inşallah eve döndüm asya ile spor nasıl olcak bilmiyorum inanılmaz bunaltıyor ben bu kadar sıkılgan bi bebek görmedim ayy insan delisi dışarda melek evde kelek geçen eşime ben yetemiyorum bu çocuğa kreşe verelim en iyisi dedim ankarada iyice alıştı insana geri dönünce daha beter oldu ne yapsam oyalanmıyo o yüzden onunla nasıl spor yapıcam bilmiyorum ama en olmadı hava güzel oldukça onu parka götürmeye çalışırım park uzak zaten git gel yürüyüş olmuş olur napayım. magickk canım izinde olsanda fırsat bulursan takıl bize özleriz seni şimdiden iyi tatiller sana ailene selam bizden

deadline kaptanım geçen sordum da görmediniz sanırım hani ben artıdayım ya çıkış kiloma inene kadar listeye girmesem olur mu? grup yapmışsınız arkadaşlar çok güzel emek veriyor şimdi gireceğim grubun ortalamasını düşürmek istemiyorum pazartesi başlıyorum inşallah. Listeye sonra girsem de olur.

kaptanlarım ben paylaşım yapmaya tekrar başlıyorum liste için de siz ne zaman uygun görürseniz beni geri izinden alırsınız artık nederseniz o
Hoş geldin canm ben de izindeyim önceki kıloma dönünceye kadar takım içi yarışmaya takiliyorum sen de öyle yapabilirsin benim ayrılış kilom yanlış hatırlamıyorsam 59 civariydi şimdi 63

Günaydın guzeller ev ahalisine bişi hamuru hazırladım şimdi bisiklete koştum belki 1 dilim ekmek değerinde yerim bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum yaaa bir de benim reglim 2 gün gecikti şimdilik beklemedeyim biran önce gelse de şu stresim gecse

cevap verdim canım da arada kaynamış önemli değil istediğin xaman girersin seni gruplara eklerim ama grupları takım içi yapıyorum bizde bluegreeneyes ile birlikte listeye girmeden ama dışardan takılıyoruz sende listeye girene kadar takımda olacaksın zaten yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…