Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

harika canım

blonde ambition menünü tamamlamadin değil mi birde spor yaptın mı bugün

kahvaltı: rafadan yumurta,peynir,kahve,2ceviz,2 gün
kurusu

Ara: meyveli yoğurt

öğlen: adana köfte,ayran,salata (dışarıdydm)

Ara: meyveli yoğurt

Akşam:çorba ve yoğurt

Tüm gün disardaydm ve bir ara da parkda kızımla baya kosusturdum ve ordaki spor aletlerinde çalıştm tüm gün de harekli geçti bügünlük böyle yarın da tüm gün dışarda olucam sabah erkenden kahvaltıya gidicez sonra ordan pitnik mangal felan pazar olduğu için ancak akşam girebilirm yarn

Y YesilinBuyusu ben bugün itibari ile yavaştan karataya doğru kaymaya başladım bakalm şimdilik dukan ve karatay ortası bir şey olarak ilerliycem

Canım bak bu diyet değişiklikleri iyi gelmiyor sana emin misin? Bence tek bir diyeti seç ve sabit kal ama tercih senin tabiki canım.

sabah
Birer haslanmis yumurta ve patates
1 kk peynir
1 ceviz

ara: kahve

oglen
1 ceviz
1 kase yogurt
120 kalrlik diyet biskuvi

ara: kahve
canm menün çok güzel ayrıca akşam menünede göz attım gayet iyi hafta sonu olduğu için bende dahil düzenli spor yapamiyabiliyoruz canm ama hafta içi iyi spor yapalım

Canım bak bu diyet değişiklikleri iyi gelmiyor sana emin misin? Bence tek bir diyeti seç ve sabit kal ama tercih senin tabiki canım.
canım dukan ve karatay arasında çok fark yok yani dukan daha sıkı yani ben direk karatay yapmiycam zaten şöyle söyleyim dukan diyetime sabah ceviz,gunkurusu ekliycem sadece bide bazen çorba iciyrm dukan da yasak

hala aynı yani ekmek ve her çeşit karbonhidrat ve meyve hala yasak yani bir fark yok cnm baklagilde yemiycem hala sadece et ve sebzenin yerine bazen çorba tercih edebilirm bide arada ceviz gün kurusu okadar

canım dukan ve karatay arasında çok fark yok yani dukan daha sıkı yani ben direk karatay yapmiycam zaten şöyle söyleyim dukan diyetime sabah ceviz,gunkurusu ekliycem sadece bide bazen çorba iciyrm dukan da yasak
Mirafatos kızın kaç yaşında ben nedense senin kızın olduğuna şaşırdım gözümde daha yeni evli modeli olusturmussun bu arada doalsmalarini bugün Spor sayıyorum kosturmussun haketmissin yarında akşam menünün yazmaya bekleriz

M minemelek2015
Ben 20 kilo verdim diyetisyen ile hamilelik döneminde alınan kilolardı. Şimdi koruyorum. Spora da başladım.

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M merkerdemus [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

kızım 4 yaşın da çok normal kaptanm çünkü beni taniyan ve yeni tanisan herkes öyle çocuğum olduğunu duyanlar baya şaşırıyor bilmiyorum yaşam seklimmi tarzım mı kişiliğim mi bu izlenimi veriyor ama hep dışarda şaşırıyorlar hatta çocuk doğmadan öncede evliyim dediğim de sasiriyorlardi eşimle beni sevgili saniyorlardi hep eşim duymasn anne gibi görün biraz diyip duruyor zaten valla başıma yazmayı baglattircak sonunda

olabilir birde minyon tipliysen öyle oluyor genelde bence çok güzel bişey böyle olması ya ne güzel sen hep gencsin

hala aynı yani ekmek ve her çeşit karbonhidrat ve meyve hala yasak yani bir fark yok cnm baklagilde yemiycem hala sadece et ve sebzenin yerine bazen çorba tercih edebilirm bide arada ceviz gün kurusu okadar

Tamam canım sen daha iyi bilirsin tabiki

Günaydın güzel hanımlar mutlu pazarlarrrr ben bugün asyayı babasıyla birlike evde bırakıp kendime mola veriyorum. Arkadaşlarımla görüşücem. Ne yiyeceğimi bilmiyorum arkadaşıma çok tembih ettim inşallah yasak bişey yapmamıştır. Yaptıysa da ben yemeden durabilirim umarım geldiğimde yazarım menülerimi blonde ambition deadline bluegreeneyes kızlar spor konusunda ben salonla anlaşana kadar beni idare etseniz olmaz mı 1 2 güne halledicem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…