harika canımMenüm
Sabah&Öğle
1 tane kavurmalı yumurta
2 dilim peynir, domates,yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuç badem, ceviz
3 adet gün kurusu kayısı
Akşam
Balık& Salata
1 dilim ekmek
1 litre su & 4400 adım yürüyüş
İlk gün menüm kızlar sabah yürüyüş yaptım biraz sonra kahvaltı ve ardından tüm mutfağı indirdim dolap içleri vs yeni oturabildim bahar temizliği için start vermiş bulunuyorum da:)) inşallah yarın menüm ve suyum daha güzel olur:))
Kızlar bu haftaki eşleşmeler geliyor 2 li gruplar yapacağım yarisacaksiniz yuzdelerinizle her hafta da değiştireceğim aktif üyelerle beraber yani her hafta farklı biriyle yarisacaksiniz
1.bluegreeneyes ve Y YesilinBuyusu
2.blonde ambition ve N nil u mihr
3.Koalina ve M minemelek2015 ve @Saglikliyasamgunlugumm
4.sevilay80 ve hicmakam
5.chihiro79 ve berceste_
6.caroline84 ve magickk ve M merkerdemus
Y YesilinBuyusu ben bugün itibari ile yavaştan karataya doğru kaymaya başladım bakalm şimdilik dukan ve karatay ortası bir şey olarak ilerliycem
canm menün çok güzel ayrıca akşam menünede göz attımsabah
Birer haslanmis yumurta ve patates
1 kk peynir
1 ceviz
ara: kahve
oglen
1 ceviz
1 kase yogurt
120 kalrlik diyet biskuvi
ara: kahve
canım dukan ve karatay arasında çok fark yok yani dukan daha sıkı yani ben direk karatay yapmiycam zaten şöyle söyleyim dukan diyetime sabah ceviz,gunkurusu ekliycem sadece bide bazen çorba iciyrm dukan da yasakCanım bak bu diyet değişiklikleri iyi gelmiyor sana emin misin? Bence tek bir diyeti seç ve sabit kal ama tercih senin tabiki canım.
hala aynı yani ekmek ve her çeşit karbonhidrat ve meyve hala yasak yani bir fark yok cnm baklagilde yemiycem hala sadece et ve sebzenin yerine bazen çorba tercih edebilirm bide arada ceviz gün kurusu okadarCanım bak bu diyet değişiklikleri iyi gelmiyor sana emin misin? Bence tek bir diyeti seç ve sabit kal ama tercih senin tabiki canım.
Mirafatos kızın kaç yaşında ben nedense senin kızın olduğuna şaşırdım gözümde daha yeni evli modeli olusturmussuncanım dukan ve karatay arasında çok fark yok yani dukan daha sıkı yani ben direk karatay yapmiycam zaten şöyle söyleyim dukan diyetime sabah ceviz,gunkurusu ekliycem sadece bide bazen çorba iciyrm dukan da yasak
M minemelek2015canım kilo veren mezun oluyor arada uğruyor genelde de bluegreeneyes baya verdi ama ara verdi izi aldı bir süre şimdi tekrar devam ediyorama yani 100 küsür kilodan 58 e gelip mezun olanlarda var 70 den 60 a düşüp mezun olan da hedefine bağlı yani Xeroderma_pig var yeni mezun oldu bu hafta görürse cevap verir
kızım 4 yaşın daMirafatos kızın kaç yaşında ben nedense senin kızın olduğuna şaşırdım gözümde daha yeni evli modeli olusturmussunbu arada doalsmalarini bugün Spor sayıyorum kosturmussun haketmissin yarında akşam menünün yazmaya bekleriz
kızım 4 yaşın daçok normal kaptanm çünkü beni taniyan ve yeni tanisan herkes öyle çocuğum olduğunu duyanlar baya şaşırıyor bilmiyorum yaşam seklimmi tarzım mı kişiliğim mi bu izlenimi veriyor ama hep dışarda şaşırıyorlar hatta çocuk doğmadan öncede evliyim dediğim de sasiriyorlardi eşimle beni sevgili saniyorlardi hep eşim duymasn anne gibi görün biraz diyip duruyor zaten valla başıma yazmayı baglattircak sonunda
evet öyle canm minyon tipliyim benolabilir birde minyon tipliysen öyle oluyor genelde bence çok güzel bişey böyle olması ya ne güzel sen hep gencsin
canım dukan ve karatay arasında çok fark yok yani dukan daha sıkı yani ben direk karatay yapmiycam zaten şöyle söyleyim dukan diyetime sabah ceviz,gunkurusu ekliycem sadece bide bazen çorba iciyrm dukan da yasak
hala aynı yani ekmek ve her çeşit karbonhidrat ve meyve hala yasak yani bir fark yok cnm baklagilde yemiycem hala sadece et ve sebzenin yerine bazen çorba tercih edebilirm bide arada ceviz gün kurusu okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?