Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dur bir dk sopa geliyor bunu telafi edeceğini umuyorum

Kaptanım akşam hiçbişey yemedim spor olarak da salona başladığımda telafi edeceğim.

canm akşam çocuk uyuyunca filan yapsan spor çünkü bugün kaçamak var ya onu toparlamak için lislie filan gibi evde yapabileceğin bir şey yap bence bugün

Canım salona başlayınca telafi edeceğim. Akşam yemek yemedim zaten sadece spor telafisi kaldı onu da salona başlayınca yapıcam inşallah.

bu parti listesi olmuşbuna depresyon menüsüde desek olur evde yeme içme partisi de her anlamda gün boyu ama diyete yarın başlıyormuşsun bu sanırım veda partisi

Benim menüm bugün ekmek dolu oldu. Sabah midem kötü olduğu için herhalde sürekli canım tuzlu şeyler, ekmek falan istedi
Sabah:
çok az peynir
yarım dilim çavdar ekmeği,
1 bardak çay

Öğlen: bayat çavdar ekmeklerin uçlarıyla 3 küçük kaşarlı tost. Yağsız,pul biber ve kekikli

Ara:2 kayısı

Akşam:
10 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 çatal erik marmelatı(poğaça ve turtadan yemeyince tatlı olarak buna mecbur bırakıldım )
Çay

Eve erken gidersem jillian yapıcam inşallah.

diyete başlama öncesi stok menüsü olnuş bu

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Takıma gelecekmsin ya gel senide ekleyim hem bak senin gibi 40 larda hedefi olan da var koalina onunla takilirsiniz

Yine de çok kötü değil iyi kurtarmissin

canmn genelde kahvaltı şeklinde yapmışsın bugün hiç yemek yemediğin için ekmekler sorun diil ki yemek yemedigin halde onlarıda az az yemissin onun için bence sorun diil zaten bugün migden kötü imiş eve gidince sporunu yapabilirsen ve yarın ekmeksiz menulerle dengelersen çok daha iyi olur

bu parti listesi olmuşbuna depresyon menüsüde desek olur evde yeme içme partisi de her anlamda gün boyu ama diyete yarın başlıyormuşsun bu sanırım veda partisi

Aynen valla nasıl denk geldiyse gerçi tam adet öncesindeyim oldum olacağım şeker isteği çok Ama sabah ile öğle arasında bayağı bi zaman vardı. Börek dilimleri küçüktü ıspanağı çoktu hamuru azdı diye kendimi avutuyorum

Ben bu gruptan mezun olmuştum mezun olmadan önceki menülerime benziyor seninki gerçi benim kaçamaklar daha çoktu

Takıma gelecekmsin ya gel senide ekleyim hem bak senin gibi 40 larda hedefi olan da var koalina onunla takilirsiniz
Ekle kendimi iyice koyverdim. O eski disiplini bulmakta zorlanmam inşallah. Birden kaçıyor ayar bir de hastalığım sebebiyle ne olacağı belli olmuyor her an bi kortizon filan tam tepetaklak ediyor. Önceye göre avantajım spor salonuna yazıldım onu ekleyebilirim en az haftada üç gün.

Bence yine yaparsın yarın bir tartil da bakalım

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Yine de çok kötü değil iyi kurtarmissin
Evet yine kahvaltıyla kurtardım. Sürekli zeytin kemirdim ağzımı boş görmesin diye

Midem kötüydü canım hiç yemek istemedi, ekmek de şişiriyo beni direk ama bugün de böyle olsun

Xeroderma_pig mezuniyet talebin onaylanmamis canım mezun olma için en az 61.2 kilo olman gerekiyormuş hedefin 60 olduğu için 66.7 yle basladigin icin hedefinin yüzde 80 ini sağlaman gerekiyormuş canım devam etmek istermisin yoksa da izine ayrılmış olacaksın mezuniyet karnen ve kepin olmayacak henüz sen nasil istersen öyle yapalim

Ben hedefimin 63 olarak yenilenmesini talep etmiştim carolinden.
Geçen yılki diyetisyene gidip görüştükten sonra hedef kilomu 60dan 63e çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…