Günaydın. Sabah mide bulantısı ve hararetle uyandım. 2 koca bardak su içtim daha kötü yaptı midemi. Bastırsın diye 1 parmak kadar beyaz peynir ve biraz ekmek yedim.
Haha yok öyle bir şeyNırınırınnnnn yolcu mu var yoksa klasik türk kafası hemen ona yoruyorum
Geçmis olsun canım havalar bir garip usutmussundur belkiGünaydın. Sabah mide bulantısı ve hararetle uyandım. 2 koca bardak su içtim daha kötü yaptı midemi. Bastırsın diye 1 parmak kadar beyaz peynir ve biraz ekmek yedim.
Tamamdır canımGünaydın güzel hanımlarmutlu pazarlarrrr ben bugün asyayı babasıyla birlike evde bırakıp kendime mola veriyorum. Arkadaşlarımla görüşücem. Ne yiyeceğimi bilmiyorum arkadaşıma çok tembih ettim inşallah yasak bişey yapmamıştır. Yaptıysa da ben yemeden durabilirim umarım geldiğimde yazarım menülerimi blonde ambition deadline bluegreeneyes kızlar spor konusunda ben salonla anlaşana kadar beni idare etseniz olmaz mı 1 2 güne halledicem zaten.
Parça parça az az zararsız gördüğün herseyden yeKayınvalidemlere geldik, akşam ne yiyeceğim meçhul. Yedirmeyi çok sever kendisi
1 günden bir şey olmaz kafasında o.Parça parça az az zararsız gördüğün herseyden yeböylelikle herseyden yersen ayıp olmaz mide bulanıyor biraz falan da de az yememe ki sabah zaten bulanıyor du
Dur bir dk sopa geliyorEvet kaçacak yerim yok kızlarkısır yedim bu yasak değildi amaaaa dayanamadım ve börek ile turamisu yedim kanvenin yanında da minik çikolatalardan blonde ambition ceza olarak akşam yemeği yemiyorum tabiki bu ceza yetmez biliyorum spor salonu ile anlaştığımda bu kaçamak için ekstra çalışacağım. deadline bluegreeneyes
ca pohoca ve çaya şeker olmamış ama yürüyüş yapman iyi olmuş akşamı da o şekilde hafif geçirirsen dengelerdeadline 31.03.20188 menum
Kahvalti:
1 dilim ekmek
4-5 yemek kasigi aci mi aci biberle menemen
1 fincan sekerli sutlu kahve
Ogle:
3-4 catal pirinc eristesi (oglumdan arttigi icin)
1 avuc buyuklugunde tavuk izgara
1 saat yuruyus (spor cantami evde unutmusum. Salona gidip geri dondum
Aksam:
1 pogaca (oglumla yaptik, mecburen yedik)
1 bardak sekerli cay
deadline 01.04.2018 menum
Kahvalti (acik bufede):
1 bardak cay
1 pogaca
Ogle:
Canim birsey istemedi (stresliyken yemek aklima gelmez)
1 saat yuruyus
Aksam:
500 ml ayran icerim cunku cok susadim
Ufak bir kase borulce salatasi dusunuyorum
canm akşam çocuk uyuyunca filan yapsan spor çünkü bugün kaçamak varDur bir dk sopa geliyorbunu telafi edeceğini umuyorum
baya fazla olmuş canmEvet kaçacak yerim yok kızlarkısır yedim bu yasak değildi amaaaa dayanamadım ve börek ile turamisu yedim kanvenin yanında da minik çikolatalardan blonde ambition ceza olarak akşam yemeği yemiyorum tabiki bu ceza yetmez biliyorum spor salonu ile anlaştığımda bu kaçamak için ekstra çalışacağım. deadline bluegreeneyes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?