Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese merhabalar artık bu takımda olduğuma göre kendimden bahsedeyim biraz
evliyim 2 oğlum var biri 4 yasında biri de 10 aylık emziriyorum aynı zamanda öğretmenim ben çalışıyorum bebekte olunca hayatım yoğun geçiyor hamileliğmde çok kilo aldım çoğunu verdim kilolarımın ama zaten kendi kilomda vardı
şimdi 67 kiloyum
57 olmak istiyorum
boyum ise 153

Evet yine kahvaltıyla kurtardım. Sürekli zeytin kemirdim ağzımı boş görmesin diye

Midem kötüydü canım hiç yemek istemedi, ekmek de şişiriyo beni direk ama bugün de böyle olsun
evet canm ekmek sisiryr su tutmaya neden oluyor ertesi günler karbonhidratı az tutarsan vucut tuttuğu suyu şişkinligi atar dengelersin

gayet güzel menü sporda var daha ne olsn

hoşgeldin canm benimfe kızım 4 yaşında en hareketli oldukları yaş birde sende bebis var maşallah ikisi birlikte yüksek tempo emzirme zaten vücudu çok çalıştiran bir durum bir de kendinde çalışıyormussun tempon baya yüksek deadline bu durumda da yinede spor istiyormuyuz

Kahvaltım, ekmeksiz ve 1 bardak çay ile. Şeker 10 senedir falan kullanmıyorum.Eki Görüntüle 2131620
harikasn canm bende 10 yılı geçmstr kullanmayali şekeri burdada geçenler de hatta ilk kez birin de rastladm şekerli çay yaznca baya sasrdm genelde diyet ile ilgilenenler sağlıklı beslenmeyede özen gosteriyor ya ondan kimse kullanmiyordu ama şimdi burda biri var ama kimdi o çıksın bakiim bir adım öne

blonde ambition kız sabah yazdım görmedin mi 100 gr hasar var sadece kahvaltı biraz çilek 1 ince dilim karpuz yarım avakado 2 minik muz fıstık üç çeşit peynir zeytin daha öncede yazmıştım ama onu da görmedin sanırım ben havalar ısınınca meyveden başka bişey yiyemez oluyorum buzdolabında dolandım dolandım hiçbişey istemedi canım bugün spora başlıycam inşallah aslında muz yemiycektim ama spor yapacağım için yedim deadline

kızlar benim bugün dışarda işlerim var hem lazer günüm hem masaj yaptiricam ve çıkışta alışveriş yapicam yani 6 hatta 7 den sonra evde olurum ozamn menulere kaldığı yerfen göz atmaya devam edicem deadline şimdilik çıkıyorum ayrıca bugün biraz canm sıkın dı iştahım yoktu oyuzden sadaece çay ve su ile durdum hala bisey yemedm bbyyy

gunaydın kızlar.kafam bıraz bozukda okuduğumu anlamadım yıne okusam anlamam sınırlıyım baya özet gecermısınız
tatlim her gun menu+spor takibi yapilacak. Menu paylasirken bluegreeneyes deadline ve blonde ambition tan birini etuketlemelisin bunun icin. haftalik en az uc gun spor olmali. bi de menunde cislar varsa ve sporun yoksa ceza aliyorsun

canm kusura bakma arada unutmuşum ya biraz kafam karışık az öncede yazdm cnm sıkkın kahvaltı yapmadm hatta ondan da cnm bize ayrılık yaramadı bak dün ikimizde kaçamak yaptk ama toparlarz diye umuyorum meyveni ye bence çünkü sen bir şey yiyince digerinden kısıp dengeyi sagliyorsun ca bu ara karatay yerine bol meyve içeren kendine uygun diyetleri araştıra bilirsin bence mutlu devam etmek önemli spor önce muz iyi tercih magnezyum deposu spor yapılacağı gün meyve yemende sorun yokk

him yaa)) sevindim Fatos tesekkur ederim. Bu arada Fatos dememde sakinca var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…