- 28 Mart 2018
- 85
- 326
- 8
- 37
evet canm ekmek sisiryr su tutmaya neden oluyor ertesi günler karbonhidratı az tutarsan vucut tuttuğu suyu şişkinligi atar dengelersinEvet yine kahvaltıyla kurtardım. Sürekli zeytin kemirdim ağzımı boş görmesin diye
Midem kötüydü canım hiç yemek istemedi, ekmek de şişiriyo beni direk ama bugün de böyle olsun
geçmiş olsun canm sağlık herşeyden daha önemli neyin var bugün nasıl oldun canm?kizlar dün aksam rahatszlandim. Serum ins kilo aldirmamistir bana
gayet güzel menü sporda var daha ne olsnMenüm
Sabah&Öğle
2 dilim tam buğday ekmeğinden
bol yeşillikli, domatesli peynirli
cevizli sandvic
Ara
1 avuç fındık
3 adet gün kurusu kayısı
Akşam
Menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 litre su & 4000 adım yürüyüş
hoşgeldin canm benimfe kızım 4 yaşındaherkese merhabalar artık bu takımda olduğuma göre kendimden bahsedeyim biraz
evliyim 2 oğlum var biri 4 yasında biri de 10 aylık emziriyorum aynı zamanda öğretmenim ben çalışıyorum bebekte olunca hayatım yoğun geçiyor hamileliğmde çok kilo aldım çoğunu verdim kilolarımın ama zaten kendi kilomda vardı
şimdi 67 kiloyum
57 olmak istiyorum
boyum ise 153
30 dakika gayet iyi canm kendini zorlamakizlar 30 dk leslie 2 fast miles yaptim .daha fazla yapamadim regl olmak uzereyim bel agrisindan duarmiyom.deadline blonde ambition
Teşekkür ederim tatlım sağol:))gayet güzel menü sporda var daha ne olsn
harikasn canmKahvaltım, ekmeksiz ve 1 bardak çay ile. Şeker 10 senedir falan kullanmıyorum.Eki Görüntüle 2131620
kesinlikle canm yapabildigin kadar yürü vuucudunda daha sıkı ve enerjik olurKızlar iyi haftalar diliyorum:) Benim ilk haftam heyecanlıyım o yüzden yürüyüşümü arttıracağım bu hafta hareket olmadan olmuyor.
cidden mi:)ne kadar az
sagol arkadasim. Elh simdi iyiyim. Kalbim sancilandi ctesi epey. Cok yogun ctesi pazar ondan galiba.. sagolasin.geçmiş olsun canm sağlık herşeyden daha önemli neyin var bugün nasıl oldun canm?
tatlim her gun menu+spor takibi yapilacak. Menu paylasirkengunaydın kızlar.kafam bıraz bozukda okuduğumu anlamadım yıne okusam anlamam sınırlıyım baya özet gecermısınız
canm kusura bakma arada unutmuşum ya biraz kafam karışık az öncede yazdm cnm sıkkın kahvaltı yapmadm hatta ondan da cnm bize ayrılık yaramadı bak dün ikimizde kaçamak yaptk ama toparlarz diye umuyorumblonde ambition kız sabah yazdım görmedin mi 100 gr hasar var sadece kahvaltı biraz çilek 1 ince dilim karpuz yarım avakado 2 minik muz fıstık üç çeşit peynir zeytin daha öncede yazmıştım ama onu da görmedin sanırım ben havalar ısınınca meyveden başka bişey yiyemez oluyorum buzdolabında dolandım dolandım hiçbişey istemedi canım bugün spora başlıycam inşallah aslında muz yemiycektim ama spor yapacağım için yedim deadline
him yaa)) sevindim Fatos tesekkur ederim. Bu arada Fatos dememde sakinca var miN nil u mihr canm menün güzel hatta baya az yemissin gayet iyi meyve yasak olan bir diyet yapmiyordun galiba onun için sorun değil ki zaten adet sayıları ufak meyve olmalarına rahmen çok az tadımlık gibi yemissin meyveyi canm çok iyi gidiyosun böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?