Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ekm
ek disomda abatti yok.sppordan sikiliyorsan dans et ben ole yapiyorum

Evine yakın salonda artık bahtima ne çıkarsa
İnşallah tatmin olurum yaa

canm sen kilon artarsa şaşma baya kas yapmaya yönelik girmişler ama kas yaptkca çok daralip fitlesceksin tabi

Canım zaten ben ne zaman spora başlasam bi süre şişerim bu hep böyle olmuştur karnım özellikle inanılmaz şişer. Ama daha sonra çok güzelleşiyor vücut. Valla tüm vucut giriştiler canım. Ağırlık devreye girince tabii hem yağ yakımı artıyor hem kas yapımı. İnşallah hedefimiz fit olmak

Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
4 mil leslie yaptım ama tabi ki yeterince eritmedim

Pizzaaaa tam pizzaaaa. Hmmm kendi kendine cezayı kesmişsin canım akşamı da hafif geçirirsen yoğurt salatalık vs gibi çok çok iyi olur. Telafi etmiş olursun.

Kek ve çikolata cısssssss bence telafi amaçlı biraz daha hareket et bugün.

Kızlar iyi akşamlar.

Kahvaltım
Sucuklu yumurta fıstık çilek 2 minik muz 3 çeşit peynir yalnız muzlar işaret parmağım kadar.

Akşam yemeği
Kereviz salatası içinde azcık cevizde vardı 2 tane köfte

Bugün spordan gelir gelmez kahve içtiğim için akşam yemeğini dengeleyebildim çok şükür.

Su 2 lt

Spor 1 saat fitness 1 saat plates

@Mirafatos deadline

cok guzel menu baya verilir bunlarla.canim bu arada merak ettim yasin kac.

b
bakicaz yarin etkiyi goruruz.

@dealine Bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
Canim birsey istemedi
9 gibi 1 pogaca 1 ucgen peynir ve 1 kk beyaz peynir yedim (mecburen)
350 ml su

Ara:
350 ml su

Ogle:
1 ufak tabak sebzeli kofte
1 kozlenmis biber dolmasi
3 kaslk yogurt
350 ml su

Ara:
Kahve
350 ml su

Aksam:
1 ufak kase biber sote
3 kaslk pilav
500 ml ayran

300 ml su

Bugün sevaplarımı ve günahlarımı yazayım

Sabah
5 dilim ekmek
2,5 dilim beyaz peynir
1 muz, 1 yeşil elma

Ara
1 Türk kahvesi

Öğle
patlamış mısır, muz

sonrasında yemedim kalori hakkım bittiği icin.

Spor: 50 dk yürüyüş
Su : 2,5 lt

Baktım hem protein az hem menü az görünüyor akşam için. Az önce fırında tavuk yedim bir parça. @Mirafatos deadline

canim peynir ve sucuk miktari?
spor toplam iki saat mi? Masaallah super

pogaca olmasaymis keske

kizlaaaar ablamdayim, tereyagli mis cevizli tatli yapmis. agzima surmedim elh.
Bugun dersaneye arkadas pasta getirmis. Cok israr etti ye diye. Minik bir dilimin 1/3 i kadar 1 catal yedim sade. Cok guzeldi. Zor tuttum kendimi))

kizlaaaar ablamdayim, tereyagli mis cevizli tatli yapmis. agzima surmedim elh.
Bugun dersaneye arkadas pasta getirmis. Cok israr etti ye diye. Minik bir dilimin 1/3 i kadar 1 catal yedim sade. Cok guzeldi. Zor tuttum kendimi))
O da göz hakkı olsun Önceden de bu gruptaydım ben ve mezun oldum. Diyet yaparken kısmadım menülerimde tatlıdır börektir hep olurdu arada. Ben çünkü biliyorum ki o isteği aşırı bastırırsam diyet bittiği anda saldıracağım sonra gelsin kilolar. O şekilde hayatımda çok değişiklik olmadı mezun olduğumda da. Her zamanki gibi yedim içtim beslenme alışkanlığım oldu. Şu an işte tekrar başlama sebebim harici kortizon vs aldım bi süre hareketsizlik ilaçlar etkisiyle çok şeker karbonhidrat isteği vs. Neyseki çok aşmadan geldim tekrar başladım. Hedef 46 tekrar şu an 52-53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…