- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
ek disomda abatti yok.sppordan sikiliyorsan dans et ben ole yapiyorumSabah kahvaltıda ekmeği abarttım biraz5 -6 dilim ekmek yedim. 2 muz 1 yeşil elma, 2 çay kaşığı fındık ezmesi, mısır patlattım az zeytinyağı ile onu da yedim Zaten günlük kalori hakkımı bitirdim en azından sporla dengeleyeyim birazcık.
Yürüyüş yapmak istedim hava güzel yeşillikler filan biraz hava kararsın öyle çıkayım diyorum. İnşallah üşenmezsem.ekm
ek disomda abatti yok.sppordan sikiliyorsan dans et ben ole yapiyorum
Evine yakın salonda artık bahtima ne çıkarsahis geldin arkadsim kendinle ilgili bilgi verirmsn boy kilo vs
canim bunlari sistematik hale getirirsen daha etkili olur .madem dans eymeyi seviyorsun zumba derim sana
Evine yakın salon varartik bahtima ne cikkarsa
hangi sporlari yapiyorsun
persian zumba onerebilirim 50 dk suresi.hic duraksamadan sistematik dans
Sağol canımallah sifa versin o zaman.
canm sen kilon artarsa şaşma baya kas yapmaya yönelik girmişler ama kas yaptkca çok daralip fitlesceksin tabi
Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
4 mil leslie yaptım ama tabi ki yeterince eritmedim
kizlar menum
sabah:1tabak sakatat aksamdan kalma 45 finfik 1 ceviz 3 k ceviz yarim dilim sabah cocuklara yaptiigm
kekdden.
aksama dogru3 tane tereyagnda yumurta 2 isirik cikolata .cayy.
dans etdim bol haaraket etdim.
birde Turkiye ile Gurcistan arasinda saat farki var bizde 3 olanda sizde saat 2 oluyor.
cok guzel menu baya verilir bunlarla.canim bu arada merak ettim yasin kac.Kızlar iyi akşamlar.
Kahvaltım
Sucuklu yumurta fıstık çilek 2 minik muz 3 çeşit peynir yalnız muzlar işaret parmağım kadar.
Akşam yemeği
Kereviz salatası içinde azcık cevizde vardı 2 tane köfte
Bugün spordan gelir gelmez kahve içtiğim için akşam yemeğini dengeleyebildim çok şükür.
Su 2 lt
Spor 1 saat fitness 1 saat plates
@Mirafatosdeadline
bakicaz yarin etkiyi goruruz.Canım zaten ben ne zaman spora başlasam bi süre şişerim bu hep böyle olmuştur karnım özellikle inanılmaz şişer. Ama daha sonra çok güzelleşiyor vücut. Valla tüm vucut giriştiler canım. Ağırlık devreye girince tabii hem yağ yakımı artıyor hem kas yapımı. İnşallah hedefimiz fit olmak
Pizzaaaa tam pizzaaaa. Hmmm kendi kendine cezayı kesmişsin canım akşamı da hafif geçirirsen yoğurt salatalık vs gibi çok çok iyi olur. Telafi etmiş olursun.
Kek ve çikolata cısssssssbence telafi amaçlı biraz daha hareket et bugün.
cok guzel menu baya verilir bunlarla.canim bu arada merak ettim yasin kac.
b
bakicaz yarin etkiyi goruruz.
benim 23 yasim var evliyim 2 cocugum var erkek kiz.senin cocuk varmi..30 canım. Sen kaç yaşındasın?
Bilmiyorum canım bu hafta biraz zor. Ama yarın dinlenme günüm spor yapmıycam ve biraz bitki çayı içmeyi düşünüyorum.
benim 23 yasim var evliyim 2 cocugum var erkek kiz.senin cocuk varmi..
Bugün sevaplarımı ve günahlarımı yazayım
Sabah
5 dilim ekmek
2,5 dilim beyaz peynir
1 muz, 1 yeşil elma
Ara
1 Türk kahvesi
Öğle
patlamış mısır, muz
sonrasında yemedim kalori hakkım bittiği icin.
Spor: 50 dk yürüyüş
Su : 2,5 lt
seninkinide Allah bagslasin...Allah bağışlasın var canım 8 aylık bir kızım var.
canim peynir ve sucuk miktari?Kızlar iyi akşamlar.
Kahvaltım
Sucuklu yumurta fıstık çilek 2 minik muz 3 çeşit peynir yalnız muzlar işaret parmağım kadar.
Akşam yemeği
Kereviz salatası içinde azcık cevizde vardı 2 tane köfte
Bugün spordan gelir gelmez kahve içtiğim için akşam yemeğini dengeleyebildim çok şükür.
Su 2 lt
Spor 1 saat fitness 1 saat plates
@Mirafatosdeadline
pogaca olmasaymis keske@dealine Bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
Canim birsey istemedi
9 gibi 1 pogaca 1 ucgen peynir ve 1 kk beyaz peynir yedim (mecburen)
350 ml su
Ara:
350 ml su
Ogle:
1 ufak tabak sebzeli kofte
1 kozlenmis biber dolmasi
3 kaslk yogurt
350 ml su
Ara:
Kahve
350 ml su
Aksam:
1 ufak kase biber sote
3 kaslk pilav
500 ml ayran
300 ml su
O da göz hakkı olsunkizlaaaar ablamdayim, tereyagli mis cevizli tatli yapmis. agzima surmedim elh.
Bugun dersaneye arkadas pasta getirmis. Cok israr etti ye diye. Minik bir dilimin 1/3 i kadar 1 catal yedim sade. Cok guzeldi. Zor tuttum kendimi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?