Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Doğal süt bulmak da sıkıntı burada (İstanbul), bir kaç yerden aldım su katılmış gibiydi köy sütü öyle olmaz yani.

canm her şey harika sadece artira bilirsen suyunu arttir derim daha iyi sonuç alırsın yağları atmak için bol suya ihtiyaç var
Aynen tatlım çok teşekkürler suyu arttıracağım inşallah

kahvaltı
1haşlanmış yumurta,3zeytin,peynir, domates,3gün kurus,3ceviz,sutlu kahve
Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı olmuş:)

Doğal süt bulmak da sıkıntı burada (İstanbul), bir kaç yerden aldım su katılmış gibiydi köy sütü öyle olmaz yani.

İnsanlr köy sütüne yöneldi diye çıkar sağlıyolar işte bi ara ağlıyolardı kimse sütümüzü almıyo diye. Biraz araştır canım bi iki farklı yeri dene belki bulursun.

çok güzel canm yaa bu arada ben sabah tartldgmda hala düşüş yoktu morelim çok bozuldu ama hala umudum var bugün ekmeksiz kahvaltı yapıp şimdiden de 1lt su içtim şimdi de yeşilçay yapıcam insaalh düşüş yaşarm yoksa hevesim kırılacak çünkü bayadr aynı rakamdaym biliyrsn

Canım yaaa lütfen bak lütfen moral bozmak yok. Bugün kesinlikle spor yapma canım. Birde şu benim tarifi yapsan gerçekten çok fayda ediyor. Artı bile çıksan devam bırakmak yok elbet senin vücudunun direncini kırıcaz yenicez onu bu oklava senin vücudunun zayıflamamak için gösterdiği dirence canım sana değil

Canım ekmek şişiriyor biliyorsun yemedigin anda düşersin

Kızlar merhaba fazla giremiyorum annem yanımda spor falanda yapamıyorum malesef çocukta hasta
Kahvaltım omlet peynir zeytin 3 ceviz yarım portakal yarim elma toparlamaya çalışıyorum ya fena yedim kaç gündür evimdede olmayınca ne yaptılarsa onu yedim

yapilabilicek herşeyi yapıyorum canm çok hırs ettim kendime ödem çayı hazirladm tanıdık bir akapuntur doktorunun önerdiği ödem çayı :
kiraz sapı, biberiye,kekik,yeşil çay
bunu yaptm canm iki büyük bardak içtim dün iyi spor yaptm ya ondan vücudum şiştr diye bir umudum var yoksa kesin kilo vermem lazm bu hafta diyetim çok iyiydi evt bugün spor yok kaslar şişmesin daha da napiim dimi

Geçmiş olsun canım annende hoşgelmiş insan düzeni bozulunca biraç zor toparlıyor ama tamamen bırakmamaya çalış yinede biz bekliyoruz seni.

cok guzel kahvalti afiyet olsun.canim sefa doganay kepslerne baktinmi canan karatay taklidi ama diyo bal seker olmasin yaa.yarasin kilolar gitsin insallah.benim arkadasima....

bende yarn karataya basliyrm gene cnm hatta bugünden başladım

Gayet iyi canım gidecek gitmesede moral bozmak yok ne dedik bi 15 gün bu rutini devam ettiricez bak bende 3 günde nasıl spor şişliği oldu ki sen ne zamandır bu rutine yapıyorsun artık kas antremanı yasak sana en azından 63 ü görene kadar sadece kardiyo sonra yine kas ilae edersin. bende yapmıyorum bugün sadece işte evi temizliyorum sallanmış oluyorum kaslar gevşemiş oluyor başka bişey yapmam.

cok guzel kahvalti afiyet olsun.canim sefa doganay kepslerne baktinmi canan karatay taklidi ama diyo bal seker olmasin yaa.yarasin kilolar gitsin insallah.benim arkadasima....

İzledim bal yemiyorum canım meyve kahvaltıyla birlikte 1 porsiyon veriyor karatay. Sağol hep birlikte verelim inşallah.

bende 3 den sonra cikicam dışarı gene akşam 8de filan anca donerim artk kaç saat gezmiş olmak da benim vucuda ödem atma katkısı sağlar inslh ya motivasyon olsun diye 100gr da düşse sevincem yeterki düşsün

bende 3 den sonra cikicam dışarı gene akşam 8de filan anca donerim artk kaç saat gezmiş olmak da benim vucuda ödem atma katkısı sağlar inslh ya motivasyon olsun diye 100gr da düşse sevincem yeterki düşsün

Kuzum beni fazla yürümek de şişirir ya sende öyle olmuyo mu? Hele ki bu havalarda.

Kuzum beni fazla yürümek de şişirir ya sende öyle olmuyo mu? Hele ki bu havalarda.
ödem atmak içinde yürüyün diyorlar ama bilmiyorum ki sonuçta koşu bandı tempoau diil ya ondan sisirmez anca vucudu çalıştırır gibi geliyo sonuçta kızımla onun temposunda gezip yuricez yani ugriycagmiz yerlerde var sadece hareket halinde olmuş olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…