- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Doğal süt bulmak da sıkıntı burada (İstanbul), bir kaç yerden aldım su katılmış gibiydi köy sütü öyle olmaz yani.Hadi inşallah canım.
Canım burda mandıra çok ve gerçekten harika yoğurt ve sütleri var yoğurdun doğal olduğunu bozulmasından anlıyorsun ki zaten böyle eskilerin yoğurt tadı var ben kıvamlı olması için çömlekte mayalıyordum çok güzel oluyordu tavsiye ederim ama içi sirlenmemiş olacak.
Aynen tatlım çok teşekkürler suyu arttıracağım inşallahcanm her şey harikasadece artira bilirsen suyunu arttir derim daha iyi sonuç alırsın yağları atmak için bol suya ihtiyaç var
Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı olmuş:)kahvaltı
1haşlanmış yumurta,3zeytin,peynir, domates,3gün kurus,3ceviz,sutlu kahve
Doğal süt bulmak da sıkıntı burada (İstanbul), bir kaç yerden aldım su katılmış gibiydi köy sütü öyle olmaz yani.
çok güzel canm yaa bu aradaKalvaltımı yazayım sonra unutuyorum yeşil soğan maydanoz taze nane domates salatalık ceviz 3 çeşit peynir zeytin büyük bardak süt ve ananas özellikle ananas tercih ettim ödem atıcı özelliği var.deadline blonde ambition
çok güzel canm yaa bu aradaben sabah tartldgmda hala düşüş yoktu morelim çok bozuldu ama hala umudum var bugün ekmeksiz kahvaltı yapıp şimdiden de 1lt su içtim şimdi de yeşilçay yapıcam insaalh düşüş yaşarm yoksa hevesim kırılacak çünkü bayadr aynı rakamdaym biliyrsn
Canım ekmek şişiriyor biliyorsun yemedigin anda düşersinçok güzel canm yaa bu aradaben sabah tartldgmda hala düşüş yoktu morelim çok bozuldu ama hala umudum var bugün ekmeksiz kahvaltı yapıp şimdiden de 1lt su içtim şimdi de yeşilçay yapıcam insaalh düşüş yaşarm yoksa hevesim kırılacak çünkü bayadr aynı rakamdaym biliyrsn
yapilabilicek herşeyi yapıyorum canmCanım yaaa lütfen bak lütfen moral bozmak yok. Bugün kesinlikle spor yapma canım. Birde şu benim tarifi yapsan gerçekten çok fayda ediyor. Artı bile çıksan devam bırakmak yok elbet senin vücudunun direncini kırıcaz yenicez onubu oklava senin vücudunun zayıflamamak için gösterdiği dirence canım sana değil
Kızlar merhaba fazla giremiyorum annem yanımda spor falanda yapamıyorum malesef çocukta hasta
Kahvaltım omlet peynir zeytin 3 ceviz yarım portakal yarim elma toparlamaya çalışıyorum ya fena yedim kaç gündür evimdede olmayınca ne yaptılarsa onu yedim
cok guzel kahvalti afiyet olsun.canim sefa doganay kepslerne baktinmi canan karatay taklidi ama diyo bal seker olmasin yaa.yarasin kilolar gitsin insallah.benim arkadasima....Kalvaltımı yazayım sonra unutuyorum yeşil soğan maydanoz taze nane domates salatalık ceviz 3 çeşit peynir zeytin büyük bardak süt ve ananas özellikle ananas tercih ettim ödem atıcı özelliği var.deadline blonde ambition
bende yarn karataya basliyrm gene cnm hatta bugünden başladımKızlar merhaba fazla giremiyorum annem yanımda spor falanda yapamıyorum malesef çocukta hasta
Kahvaltım omlet peynir zeytin 3 ceviz yarım portakal yarim elma toparlamaya çalışıyorum ya fena yedim kaç gündür evimdede olmayınca ne yaptılarsa onu yedim
yapilabilicek herşeyi yapıyorum canmçok hırs ettim kendime ödem çayı hazirladm tanıdık bir akapuntur doktorunun önerdiği ödem çayı :
kiraz sapı, biberiye,kekik,yeşil çay
bunu yaptm canm iki büyük bardak içtimdün iyi spor yaptm ya ondan vücudum şiştr diye bir umudum var yoksa kesin kilo vermem lazm bu hafta diyetim çok iyiydi evt bugün spor yok kaslar şişmesin daha da napiim dimi
cok guzel kahvalti afiyet olsun.canim sefa doganay kepslerne baktinmi canan karatay taklidi ama diyo bal seker olmasin yaa.yarasin kilolar gitsin insallah.benim arkadasima....
evt canm yemiycem artk gene karataya dönüyorumCanım ekmek şişiriyor biliyorsun yemedigin anda düşersin
bende 3 den sonra cikicam dışarı gene akşam 8de filan anca donerim artk kaç saat gezmiş olmak da benim vucuda ödem atma katkısı sağlar inslh ya motivasyon olsun diye 100gr da düşse sevincem yeterki düşsünGayet iyi canım gidecek gitmesede moral bozmak yok ne dedik bi 15 gün bu rutini devam ettiricez bak bende 3 günde nasıl spor şişliği oldu ki sen ne zamandır bu rutine yapıyorsun artık kas antremanı yasak sana en azından 63 ü görene kadar sadece kardiyo sonra yine kas ilae edersin. bende yapmıyorum bugün sadece işte evi temizliyorum sallanmış oluyorum kaslar gevşemiş oluyor başka bişey yapmam.
yievt canm yemiycem artk gene karataya dönüyorumsende vakit buldukca uğra canm seni görmek çok güzel
bende 3 den sonra cikicam dışarı gene akşam 8de filan anca donerim artk kaç saat gezmiş olmak da benim vucuda ödem atma katkısı sağlar inslh ya motivasyon olsun diye 100gr da düşse sevincem yeterki düşsün
ödem atmak içinde yürüyün diyorlar ama bilmiyorum ki sonuçta koşu bandı tempoau diil ya ondan sisirmez anca vucudu çalıştırır gibi geliyo sonuçta kızımla onun temposunda gezip yuricez yani ugriycagmiz yerlerde var sadece hareket halinde olmuş olucamKuzum beni fazla yürümek de şişirir ya sende öyle olmuyo mu? Hele ki bu havalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?