Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline blonde ambition
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ev ekmegi
0.5 kk kasar peynri
1 yk cokelek
azicik domates salatlk

oglen
1 hurma
100 kal.lik diyet biskuvi
1 kase yogurt

Yuruyus: 1 saat

aksami da yiyince yazacagim ins
canm diyet biskivu bence yeme karbonhidrat sonuçta inun yerine saglikli karbonhidrat yani kuruyemis ye bence karbonhidrati nekadar az alsak kâr sonuçta

Son düzenleme:
bugunki menum:
sabah 1 kase yogurt kaymak
saat 3 gibi 2 buyuk dolu kase lahana corbasi tereyagli 3 4 kasik yogurt.2isirik cikolata.
boll haraket ev dolap temizligi.
1 litre suya keki karanfil maydanoz sinemaki papatya adacayi biber atdim demledim.iciyorum ayrica 1ltre suya 1 kasik karbonat ekledim iciyorum.

Sen dünde çikolata yememişmiydin? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

Kızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor. deadline blonde ambition

ne güzel, ben de bir bardak yaptım bu çaydan ama tokluğa bir etkisi olmadı

Aynen baya spor yapıyorsun

canim aynen ya bu caydan tiksindim resmen zorla ictim.tadi oyle kotu ki.cikolata evet nerdeyse her gun 1 2 isirik yerim.nefsim koreliyor yoksa birden saldrnca acayip cok yiyorum.

Ödem çaylarını çok içme canım hafta 1 falan ic
Vücudunda ödem yoksa boşuna içmiş oluyorsun
Vücuttaki iyi suyu da atıyorsun eğer ödem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…