- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canm diyet biskivu bence yeme karbonhidrat sonuçta inun yerine saglikli karbonhidrat yani kuruyemis ye bence karbonhidrati nekadar az alsak kâr sonuçtadeadline blonde ambition
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ev ekmegi
0.5 kk kasar peynri
1 yk cokelek
azicik domates salatlk
oglen
1 hurma
100 kal.lik diyet biskuvi
1 kase yogurt
Yuruyus: 1 saat
aksami da yiyince yazacagim ins
eniye kizaym canm ama az diye şaka mı yapiyorsun onu anlamadm çünki karatay bir çay bardağı diyor ama ben enfazla 3 yiyebiliyorum
bugunki menum:
sabah 1 kase yogurt kaymak
saat 3 gibi 2 buyuk dolu kase lahana corbasi tereyagli 3 4 kasik yogurt.2isirik cikolata.
boll haraket ev dolap temizligi.
1 litre suya keki karanfil maydanoz sinemaki papatya adacayi biber atdim demledim.iciyorum ayrica 1ltre suya 1 kasik karbonat ekledim iciyorum.
Sabah:
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık ve domates
1 dilim çavdar
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak madımak
Ara:2 adet hurma
1 bardek filtre kahve
Akşam:
Kabak spagetti
1 tabak salata
1 kase yoğurt
20 dk jillian, 2 litre su
ne güzel, ben de bir bardak yaptım bu çaydan ama tokluğa bir etkisi olmadıKızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.deadline blonde ambition
Öğünlerinden birine muhakkak protein ekle canım. Mesela sabaha yumurta veya öğlene ya da akşama et tavuk balık gibi. Protein yemeyince insan doymuyor.Kabak spagetti de beklentimi karşılamadı, karbonhidrat aşeriyordum
Akşam yemegim zeytinyağlı fasulye ezogelin çorbası yeşillik yoğurt
Aynen baya spor yapıyorsunKızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.deadline blonde ambition
canim aynen ya bu caydan tiksindim resmen zorla ictim.tadi oyle kotu ki.cikolata evet nerdeyse her gun 1 2 isirik yerim.nefsim koreliyor yoksa birden saldrnca acayip cok yiyorum.Kızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.deadline blonde ambition
Yaa sanada geçmiş olsun canım grip olmuş ya durmadan hapşırıyor gece uyuyamıyor evde bitkisel şurup vardı ondan verdimÇok güzel menü canım. Çocuk nasıl oldu? Bizimde asya yine hasta dün yine antibiyotik başladık.
evet canim. normalde sabahlari varsa ceviz, yoksa ekmek yiyorumsen hiç ekmek yemeden sadec 1- 2 cevimi yiyorsun doyuyorsan iyi gerci bende dedigm gibi en fazla 3 yiyebiliyorum ondan çoğu zamn 2 yiyorm bende ama yumurtam tek cevizm 3 yani karatay listesinin yarisiydi menum
evet, haklisin kesinlikle. isteyken sadece yiyorum diyet biskuvi. yogurdun yaninw, alternatif bulamayinca)))canm diyet biskivu bence yeme karbonhidrat sonuçta inun yerine saglikli karbonhidrat yani kuruyemis ye bence karbonhidrati nekadar az alsak kâr sonuçta
him cidden mi))) 10 yiyip zayifliyor musun?niye fazla olsun ben bazen 10 tane yiyorum...
e
Ödem çaylarını çok içme canım hafta 1 falan icKızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.deadline blonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?