Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar kim ne cay niliyorsa yazsin lutfen odem atici falaan bende yapayim
kiraz sapı direk ödem attırıcı canm
mısır puskulu yine direk ödem atıcı
biberiye çayı ödem atıyor
kekik çayı zatn yağ yakıyor
yeşil çay zatn biliyorsun
bunlardan olanları yapabilirsin canm benim tanıdığım bir akapuntur doktoru var o kilo versin ve odem atsin diye hastalarına bunların hepsini karıştırıp demlettirp iciriyor icine birde çubuk tarçın atın diyo canm istersen limonda sika bilirsin direk doktor tavsiyesi bu birebir ben ondan aldm

Son düzenleme:
kizlar kim ne cay niliyorsa yazsin lutfen odem atici falaan bende yapayim

Youtube dilara koçak ödem atıcı çay

Ay ne biliyim sıcak beni şişirir açık havada çok yürüyünce şişiyorum hep ondan dedim

bende mısır puskulu hariç diğerleri vardı hepsini karıştırıp kaynar suya atıp agzini ve altini kapattim 10dakika demi çıktı limon sikip içtim 2 su bardağı

Youtube dilara koçak ödem atıcı çay

Ay ne biliyim sıcak beni şişirir açık havada çok yürüyünce şişiyorum hep ondan dedim
artk nasip canm dışarda islerim var zaten cikmak zorundaym 5de alsancakta olucaz ilişki terapistine randevu almıştım ondan 3-4 gibi evden cikicam onden biraz gezeriz 5de eşimle bulusucz terapi çıkışıda onla gezeriz yani açıkçası böyle baklm

Geçmiş olsun canım annende hoşgelmiş insan düzeni bozulunca biraç zor toparlıyor ama tamamen bırakmamaya çalış yinede biz bekliyoruz seni.
Sağol canım yok birakmiycam tabi buraya girmek motive ediyor gerçekten onu anladım hergun girmeye çalışacağım su an listede değilim ama kiloma döneceğim inşallah inan ki toparlamak çok zor hep sağlıksız şeyler yedim sonuç bu

Kızlar burası insanı gerçekten çok motive ediyor:) Benim yarın ilk tartı günüm ulaşmak istediğim ilk hedefim 65 2. hedefim 60 3. ve son hedefim 55 inşallah yol uzun verilecek 13 kilo var ben kendime 3 ay verdim bakalım hayırlısı. Bu hafta benim için alıştırma haftadı gibiydi yarın 2. haftama giriyorum ve çok daha fazla dikkat edeceğim Karatayı bende çok sağlıklı buluyorum yapsam süper olur.

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Çok iyi canim
Kek azıcık çok olmuş sanki

canim evde yap kesinlikle. Kivamsiz olmasi isisini tutturamamktan. istersen gidada kullanilabilen bi termometre al daha kolay yaparsin

canm benim de hedefe 13 kilo var ilk hedef 69 sonra 64 son hedef 59

Fatos, gece uyurken açlık duyuyir musun?

Canim bende 1.5 saatten sonrasi odem, şişkinlik yapiyor. istersen cok fazla yurume bugun

niye kizaym canm ama az diye şaka mı yapiyorsun onu anlamadm çünki karatay bir çay bardağı diyor ama ben enfazla 3 yiyebiliyorum
him, yok saka yapmadim. Biliyorsun Karatay ideali vaad ediyor. Bizse ince olmayi istiyoruz)) Benim sabah menum de senin bu sabahki menun gibi oluyor ya kilomuz da yakin olunca, hani beni doyuruyor 1-2 ceviz, ondan dedim

Canim bende 1.5 saatten sonrasi odem, şişkinlik yapiyor. istersen cok fazla yurume bugun
canm hızlı tempo yürüyüşe cikmiyorumki gezme temposunu uzmanlar 10 saatte yurusen o yürüyüş sayilmiyor diyorlar yani diyetisyenimde aynini demisti ondan ben yürüyüş saymiyorum bunu

him, yok saka yapmadim. Biliyorsun Karatay ideali vaad ediyor. Bizse ince olmayi istiyoruz)) Benim sabah menum de senin bu sabahki menun gibi oluyor ya kilomuz da yakin olunca, hani beni doyuruyor 1-2 ceviz, ondan dedim
sen hiç ekmek yemeden sadec 1- 2 cevimi yiyorsun doyuyorsan iyi gerci bende dedigm gibi en fazla 3 yiyebiliyorum ondan çoğu zamn 2 yiyorm bende ama yumurtam tek cevizm 3 yani karatay listesinin yarisiydi menum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…