- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kiraz sapı direk ödem attırıcı canmkizlar kim ne cay niliyorsa yazsin lutfen odem atici falaan bende yapayim
kizlar kim ne cay niliyorsa yazsin lutfen odem atici falaan bende yapayim
ödem atmak içinde yürüyün diyorlar ama bilmiyorum ki sonuçta koşu bandı tempoau diil ya ondan sisirmez anca vucudu çalıştırır gibi geliyo sonuçta kızımla onun temposunda gezip yuricez yani ugriycagmiz yerlerde var sadece hareket halinde olmuş olucam
bende mısır puskulu hariç diğerleri vardı hepsini karıştırıp kaynar suya atıp agzini ve altini kapattim 10dakika demi çıktı limon sikip içtim 2 su bardağıkiraz sapı direk ödem artırıcı canm
mısır puakulu yine direk ödem atıcı
biberiye ödem atıyor
kekik yağ yakıyor
yeşil çay zatn biliyorsun
bunlardan olanları yapabilirsin canm benim tanıdığım bir akapuntur doktoru var o kilo versin ve odem atsin diye hastalarına bunların hepsini karıştırıp demlettirp iciriyor icine birde çubuk tarçın atın diyo canm istersen limonda sika bilirsin direk doktor tavsiyesi bu birebir ben ondan aldm
artk nasip canm dışarda islerim var zaten cikmak zorundaym 5de alsancakta olucaz ilişki terapistine randevu almıştım ondan 3-4 gibi evden cikicam onden biraz gezeriz 5de eşimle bulusucz terapi çıkışıda onla gezeriz yani açıkçası böyle baklmYoutube dilara koçak ödem atıcı çay
Ay ne biliyim sıcak beni şişirir açık havada çok yürüyünce şişiyorum hep ondan dedim
Harika çok sevindimbende yarn karataya basliyrm gene cnm hatta bugünden başladım
Sağol canım yok birakmiycam tabi buraya girmek motive ediyor gerçekten onu anladım hergun girmeye çalışacağım su an listede değilim ama kiloma döneceğim inşallah inan ki toparlamak çok zor hep sağlıksız şeyler yedim sonuç buGeçmiş olsun canım annende hoşgelmiş insan düzeni bozulunca biraç zor toparlıyor ama tamamen bırakmamaya çalış yinede biz bekliyoruz seni.
Dünki Menüm
Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 litre su & 7000 adım yürüyüş
Çok iyi canimgünaydın bayanlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 bardak süt 2 yk müsli
öğle:
1 tabak fırın tavuk patlıcan yemeği
akşam:
5 köfte domates soğan 1 bardak ayran
3 lt su
spor bizim oğlanla akşam bahçedeydik koşturduk yarım saat
Kek azıcık çok olmuş sankicarsamba menum
kahvalti. 5 zeytin.1 catal omlet.peynir.domates salatalik.1 dilim tam bugday ekmegi
ara yesil cy.besi biyerde.yarim armut
ogle 1 yumurtali menemen.4 kasik yogurt.1 dilim tam bugday
ara yesil cy.2 ceviz .1 ymk ks kuru uzum.
1 .5 dilm kek
aksm 2 ksk bezelye yemegi
1 ksk keten tohumu.2 ksk yulf.4 ksk yogurt.1 havuc karisimi
ara yesil cy. meden suyu.1 dilim ekmk azicik peynir
45 dk leslie.2.5 lt su
deadline blonde ambition @hiccmakam magickk
3 ceviz cok mu desem kizar misin tatlim))kahvaltı
1haşlanmış yumurta,3zeytin,peynir, domates,3gün kurus,3ceviz,sutlu kahve
canim evde yap kesinlikle. Kivamsiz olmasi isisini tutturamamktan. istersen gidada kullanilabilen bi termometre al daha kolay yaparsinKızlar yoğurtları evde mi yapıyorsunuz marketten mi alıyorsunuz?
Ben doğal yoğurt satılan yerlerden alıyordum ama 1 kilosu 11 lira olmuş çok geldi bana.
Kendim de yapamıyorum kıvamsız oluyor ve süt tadı geliyor.
canm benim de hedefe 13 kilo varKızlar burası insanı gerçekten çok motive ediyor:) Benim yarın ilk tartı günüm ulaşmak istediğim ilk hedefim 65 2. hedefim 60 3. ve son hedefim 55 inşallah yol uzun verilecek 13 kilo var ben kendime 3 ay verdim bakalım hayırlısı. Bu hafta benim için alıştırma haftadı gibiydi yarın 2. haftama giriyorum ve çok daha fazla dikkat edeceğim Karatayı bende çok sağlıklı buluyorum yapsam süper olur.
Fatos, gece uyurken açlık duyuyir musun?yapilabilicek herşeyi yapıyorum canmçok hırs ettim kendime ödem çayı hazirladm tanıdık bir akapuntur doktorunun önerdiği ödem çayı :
kiraz sapı, biberiye,kekik,yeşil çay
bunu yaptm canm iki büyük bardak içtimdün iyi spor yaptm ya ondan vücudum şiştr diye bir umudum var yoksa kesin kilo vermem lazm bu hafta diyetim çok iyiydi evt bugün spor yok kaslar şişmesin daha da napiim dimi
Kızlar merhaba fazla giremiyorum annem yanımda spor falanda yapamıyorum malesef çocukta hasta
Kahvaltım omlet peynir zeytin 3 ceviz yarım portakal yarim elma toparlamaya çalışıyorum ya fena yedim kaç gündür evimdede olmayınca ne yaptılarsa onu yedim
Canim bende 1.5 saatten sonrasi odem, şişkinlik yapiyor. istersen cok fazla yurume bugunödem atmak içinde yürüyün diyorlar ama bilmiyorum ki sonuçta koşu bandı tempoau diil ya ondan sisirmez anca vucudu çalıştırır gibi geliyo sonuçta kızımla onun temposunda gezip yuricez yani ugriycagmiz yerlerde var sadece hareket halinde olmuş olucam
niye kizaym canm ama az diye şaka mı yapiyorsun onu anlamadm çünki karatay bir çay bardağı diyor ama ben enfazla 3 yiyebiliyorum3 ceviz cok mu desem kizar misin tatlim))
him, yok saka yapmadim. Biliyorsun Karatay ideali vaad ediyor. Bizse ince olmayi istiyoruz)) Benim sabah menum de senin bu sabahki menun gibi oluyor ya kilomuz da yakin olunca, hani beni doyuruyor 1-2 ceviz, ondan dedimniye kizaym canm ama az diye şaka mı yapiyorsun onu anlamadm çünki karatay bir çay bardağı diyor ama ben enfazla 3 yiyebiliyorum
canm hızlı tempo yürüyüşe cikmiyorumki gezme temposunu uzmanlar 10 saatte yurusen o yürüyüş sayilmiyor diyorlar yani diyetisyenimde aynini demisti ondan ben yürüyüş saymiyorum bunuCanim bende 1.5 saatten sonrasi odem, şişkinlik yapiyor. istersen cok fazla yurume bugun
sen hiç ekmek yemeden sadec 1- 2 cevimi yiyorsun doyuyorsan iyi gerci bende dedigm gibi en fazla 3 yiyebiliyorum ondan çoğu zamn 2 yiyorm bende ama yumurtam tek cevizm 3 yani karatay listesinin yarisiydi menumhim, yok saka yapmadim. Biliyorsun Karatay ideali vaad ediyor. Bizse ince olmayi istiyoruz)) Benim sabah menum de senin bu sabahki menun gibi oluyor ya kilomuz da yakin olunca, hani beni doyuruyor 1-2 ceviz, ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?