- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Y YesilinBuyusu canm yeni girdim eve sporda döktürmüssün yinemenün de çok güzel canm yaza taş gibi olucaksn sen bu gidişle
Gelelim bana
sabah: 2dilim ekmek,1haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,çay
öğlen: 1 kupa sütlü kahve
Akşam: 2 büyük bardak ayran, kereviz
40dakika koşubandı sonrasında mekik,sguat,sınav ve bacak hareketleri
Ay hadi inşallah canım yaramazan gelmeden toparlamam lazım oruçken yapmam mümkün değil çünkü. Enerjim ancak asyaya yeter haftada 4 gün gidicem yarın mola veriyorum cuma gidicem cumartesi pazar zaten dışrda oluyoruz öyle spor yapmış oluyorum. Her gün yeni bi kas ilave ediyoruz uzun bi süre bu hamlık gitmiycek benden. Bugün yürüyüş bandını bile 10 birim yokuşla başlattılar. Ayak bileklerim koptu ya. Ama bırakmak yok bu sefer kötü görünen yerlerden kurtlucaz. Sen neler yaptın canım. Ay fatoş biz iyiki aynı şehirde değiliz kız yoksa kocalar boşardı bizi yani. Ne sporumuz biterdi ne gezmemiz ne kahvemiz
2 lt yi tamamlamak uzereyim canm yatmadan once 2 lt bitmiş olacak birde ıhlamur içtim bugün ama birazdan da bi rezene içmeyi düşünüyorumCanım menün de sporun da harika. Valla bombasın maşallah. Suyu ne kadar içtin? Bugün bitki çayı gibi bişey içebildin mi yarın evdeyim inşallan senle şöyle karşılıklı birer çay içelim
Tam pizzaya kırmızı kart vermiştim
cok iyi ciddenCanım benim yediklerimde miktar sıkıntım yok o yüzden miktarları yazmıyorum. Evet toplam iki saat 3. Günüm sporda 3 gündür 2 şer saat yaptım. Bu rutinde devam etmeyi düşünüyorum.
tesekkurler canimsikilasmak için plates çok fayda eder canm daralirsin ama kilo vermek için kardiyo yani hareketli bol kalori yaktiran şeyler gerekli mesala zumba gibi danslar yada yürüyüş,yüzme,bisiklet gibi yüksek kalori yaptiran kardiyolar yağ yakar canm internetten kardiyolara bakabilirsin bunlara ek bir kaç şey daha vardi boks filan gibi sevdiğin bir kardiyo yap derim ben
canim yeme konusunda hakli olabilirsun.. evet ..Ben de yeşil çayımı içtim bakalım yarın ne olacak kilo. Gerçi regl dönemindeyim şişkinlik olacaktır ama olsun.
Günaydın 1. Takim güzelleri bugün perşembe bugün ödem atıcı ne varsa yiyin için ama kaçamak yapmayın tartı öncesi son cikishadi bakalım yarın güzel şeyler bekliyorum
Ben de dün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım çok kilo almışım çok hemen vermeme lazım onları
GünaydınGünaydın 1. Takim güzelleri bugün perşembe bugün ödem atıcı ne varsa yiyin için ama kaçamak yapmayın tartı öncesi son cikishadi bakalım yarın güzel şeyler bekliyorum
Ben de dün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım çok kilo almışım çok hemen vermeme lazım onları
Çok güzel bir menü olmuş, su az sadeceDünki Menüm
Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 litre su & 7000 adım yürüyüş
Ne içeceksin canım?Benden bu hafta hayır yok artıdayım önümüzdeki hafta da böyle devam edebilir. Yediklerimden kaynklı değil ama o yüzden rahatım. Yine de bugün bişeyler içicem
canm her şey harikaDünki Menüm
Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 litre su & 7000 adım yürüyüş
canm benim sonuca sevindimGünaydın
Benim dünkü pizzayı myfitnesspala girdim, 2400 kaloriymiş, 2 günlük yemeğimOna rağmen eksideyim az da olsa
Çok güzel bir menü olmuş, su az sadece
Ne içeceksin canım?
Artı olsun pes etmek yok tabi, senin sporlar güzel gidiyor yakında verirsin
çookk güzel canm inslh bende yakında 3lt ye doğru yaklaşa bilirimgünaydın bayanlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 bardak süt 2 yk müsli
öğle:
1 tabak fırın tavuk patlıcan yemeği
akşam:
5 köfte domates soğan 1 bardak ayran
3 lt su
spor bizim oğlanla akşam bahçedeydik koşturduk yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?