Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben cısss yapmadım.

canim bu, bu haftaki tek kacamagin olur ins. Gozum ustunde. :)

Günaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
sanada mutlu hafta sonnlari canim evet insan giremiuo hafta sonlari cokk.diyetmizi bozmak yok killolar pes edecek biizz deil.

Günaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
günaydın canm sanada mutlu güzel bir hafta sonu dilerim bu arada dünkü kaçamağa rahmen bu sabah tartida daha az çıktım spor haricinde ekstra 2 saat bisiklet sürmek bana direk etki etti ben artk kendimi çözdüm ben vücudu yormadan veremiyorum malum benim vücud da baya zor yoruluyor

Hanimlar Amaann dikkat !!!
Hafta sonu en azılı düşmanlar (kocalarımız) yanımız da baştan çıkarmak için çok çalışacaklar aman haftasonuda diyetmi olur diyecekler kahvaltidan bir şey olmaz diyecekler bir tatlıda sen ye hemen kilomu alicaksn diyecekler diyeceklerde diyecekler yedirmeye calisacaklar ama yemiyoruz direniyoruz bunu başara biliriz hadi göreyim sizi

))))

Kızlar ramazanda diyet olayı nasıl gidiyor?
Ben ramazanda kilo alanlardanım, üstelik sahur da yapmam, bazen 1 bardak süt ile tutarım. İftarda da normal bir öğün yerim ama yine de şişerim
Bazen develerin su depoladığı gibi besin depoladığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…