- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Kızlar cuma menü listelerini tabloya eklemiyorum bugün sizde bir boşluk var hadi öyle olsun yarından itibaren düzgün beslenmeye devam lutfenben haftasonu yokum misafirim var o yuzden kendinize dikkat edin menülerı listeye gelince ekleyeceğim menü paylaşımını unutmayalım
Evet farkettim sama ayrı ödül hakki vereceğim böyle yemek zorundakalırsan kırmızı kartinin Birtanesini sileceğim ama çok abartmadan zor zamanindaBen cısss yapmadım.
Evet farkettim sama ayrı ödül hakki vereceğim böyle yemek zorundakalırsan kırmızı kartinin Birtanesini sileceğim ama çok abartmadan zor zamaninda
canim bu, bu haftaki tek kacamagin olur ins. Gozum ustunde. :)eveeettt bisiklet sonrası günün devamı
öğlen:terbiyeli tavuk çorbası
Ara öğün: minik meyveli yoğurt
30dakka yürüyüş sonrası mekik,bacak hareketleri,suguat
Akşam: tavuk çorba,2kaşık yoğurt,2kaşık pilav
şimdi çayın yanında malesef bir luppo
vee 30 dakika bisiklet
sanada mutlu hafta sonnlari canim evet insan giremiuo hafta sonlari cokk.diyetmizi bozmak yok killolar pes edecek biizz deil.Günaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
tamam canmcanim bu, bu haftaki tek kacamagin olur ins. Gozum ustunde. :)
günaydın canm sanada mutlu güzel bir hafta sonu dilerim bu arada dünkü kaçamağa rahmen bu sabah tartida daha az çıktımGünaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
günaydınn, al benden de o kadarGünaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
ben de cok yogunum haftasonu))Günaydın hanımlarrrr mutlu haftasonları olsun inşallah hafta sonları yoğun oluyorum pek giremiyorum bilginize. Ama akşamları ne yediğimi yazarım. Sevgilerrrr
cok guzel bi menuöğlen :ezogelin çorbası yarım kase,
yoğurtlu közlenmiş patlıcan,
))))Hanimlar Amaann dikkat !!!
Hafta sonu en azılı düşmanlar (kocalarımız) yanımız dabaştan çıkarmak için çok çalışacaklar aman haftasonuda diyetmi olur diyecekler kahvaltidan bir şey olmaz diyecekler bir tatlıda sen ye hemen kilomu alicaksn diyecekler diyeceklerde diyecekler yedirmeye calisacaklar ama yemiyoruz direniyoruz bunu başara biliriz hadi göreyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?