Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa evet Ramazan i serifte nasil olacaka acaba. Hic i vakitte diyet yapan var mi aramizda?

Ne kadar az yersen metobolizman ağırlaşır canım sahurunu da yap bence tatli yiyor musun peki

İyi akşamlar kızlr

Sabah yarım saat dans

Kahvaltı
Avaado ezmesi sucuklu kaşarlı omlet 2 çeşit peynir 3 tane mercimek köftesi

Öğlen voleybol basketbol yürüyüş toplam 3 saat

1 tane dondurma

Akşam fırın tavuk 4 ceviz ayran

Dondurma yedim ama yeterince telafisini yaptım diye düşünüyorum. blonde ambition deadline

evet canm günün çok hareketli geçmiş zaten fazlasıyla kalori yakmışsn siz oynarkende minik arkanzda dolaşıyordu yerim ya tatlış

evet canm günün çok hareketli geçmiş zaten fazlasıyla kalori yakmışsn siz oynarkende minik arkanzda dolaşıyordu yerim ya tatlış

Arabasının yanında bide elimizde yürüteç taşıyoruz canım ya o da gezsin diye ay ben niye şiş olduğumu buldum ama fatoş benim regl yaklaşmış ya onunda etkisi var bu şişlikte diye düşünüyorum. Akşam yemeğini de çok hafif tuttum ki tam telafi olsun.

deadline blonde ambition

Sabah
2,5 dilim fırında yumurtalı ekmek
2 çay kaşığı fındık ezmesi
2 dilim peynir
Ara
2 muz
Öğle
Fırında tavuk
2 dilim ekmek
Ara
1 küçük kase çekirdek
Akşam
yeşil çay

Su : 2 litre
Spor : 1 saat yürüyüş

Çekirdek fazladan olduğu için aksam birşey yemedim zaten açta degildim. İyi yavaş yavaş artık diyet menü miktarına ulaştım şimdi de kaliteli menü oluşturma zamanı.

Sabah dışardaydık, fit kahvaltı diye bir şey söyledim.
Sabah:
Yumurta beyazıyla omlet
Çörekotlu lor peyniri
Ceviz
Domates, salatalık
Portakal suyu

Öğlen: kepekli spagetti, salçasız, yağsız, domates, biver ve salatalık doğradım

Akşam: balık sote

Hareket yok, su da henüz 1 litre, daha eve gidemedik bile

yaa evet Ramazan i serifte nasil olacaka acaba. Hic i vakitte diyet yapan var mi aramizda?
Valla 2 yıl önce ramazan da da diyetteydim herşeyi yediriyordu ama su çok önemli en az 2 llutre içmek lazım
Tatli da yediriyordu dondurma ağırlıklı serbetli tatliyi onermiyordu
Bitki çayını da 1 yeşil çay bir kiraz sapı iciriyodu
Hatirladiklarim bu kadar

En sonunda voleybol oynamissingözün aydın
Ben bugün spor yapamadim evde bahar temizliği var yarın yardımcı kadın gelecek o evi hazırlayın dedim çekmece falan duzenledim balkon masası boyadim ve çok yoruldum resmen perttim .
Spor yapsaydım bu kadar yorulmazdim

deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yagsiz krep
3 zeytin

Ara:
1 fincan sekersiz sutsuz kahve
1 avuc cekirdek

Ogle:
1 kase sebze corbasi

Ara:
1 fincan sutsuz sekersiz kahve

Aksam:
1 yumurtayla peynirli omlet
1 bardak visne suyu

him. kim yaptiriyordu bu diyeti? kilo verebildin mi peki))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…