- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
yaa evet Ramazan i serifte nasil olacaka acaba. Hic i vakitte diyet yapan var mi aramizda?Kızlar ramazanda diyet olayı nasıl gidiyor?
Ben ramazanda kilo alanlardanım, üstelik sahur da yapmam, bazen 1 bardak süt ile tutarım. İftarda da normal bir öğün yerim ama yine de şişerim
Bazen develerin su depoladığı gibi besin depoladığımı düşünüyorum
Ne kadar az yersen metobolizman ağırlaşır canım sahurunu da yap bence tatli yiyor musun pekiKızlar ramazanda diyet olayı nasıl gidiyor?
Ben ramazanda kilo alanlardanım, üstelik sahur da yapmam, bazen 1 bardak süt ile tutarım. İftarda da normal bir öğün yerim ama yine de şişerim
Bazen develerin su depoladığı gibi besin depoladığımı düşünüyorum
Tatlı yemiyorum pek. Sahura kalkamıhorum, kalkınca tekrar uyuyamıyorum sabah kalkmam zor oluyorNe kadar az yersen metobolizman ağırlaşır canım sahurunu da yap bence tatli yiyor musun peki
evet canm günün çok hareketli geçmiş zaten fazlasıyla kalori yakmışsnİyi akşamlar kızlr
Sabah yarım saat dans
Kahvaltı
Avaado ezmesi sucuklu kaşarlı omlet 2 çeşit peynir 3 tane mercimek köftesi
Öğlen voleybol basketbol yürüyüş toplam 3 saat
1 tane dondurma
Akşam fırın tavuk 4 ceviz ayran
Dondurma yedim ama yeterince telafisini yaptım diye düşünüyorum.blonde ambition deadline
evet canm günün çok hareketli geçmiş zaten fazlasıyla kalori yakmışsnsiz oynarkende minik arkanzda dolaşıyordu yerim ya tatlış
akşam: şehriye çorbası,yoğurt
yok dusmiycem canm ya şimdilik böyle gidiyorum kalori hesabı yapıyorumbuda senin dünki telafi olmuş canım çok iyi. 2 öğüne düşecek misin? Yoksa 3 mü devam edeceksin canım?
Valla 2 yıl önce ramazan da da diyetteydim herşeyi yediriyordu ama su çok önemli en az 2 llutre içmek lazımyaa evet Ramazan i serifte nasil olacaka acaba. Hic i vakitte diyet yapan var mi aramizda?
En sonunda voleybol oynamissinİyi akşamlar kızlr
Sabah yarım saat dans
Kahvaltı
Avaado ezmesi sucuklu kaşarlı omlet 2 çeşit peynir 3 tane mercimek köftesi
Öğlen voleybol basketbol yürüyüş toplam 3 saat
1 tane dondurma
Akşam fırın tavuk 4 ceviz ayran
Dondurma yedim ama yeterince telafisini yaptım diye düşünüyorum.blonde ambition deadline
him. kim yaptiriyordu bu diyeti? kilo verebildin mi peki))Valla 2 yıl önce ramazan da da diyetteydim herşeyi yediriyordu ama su çok önemli en az 2 llutre içmek lazım
Tatli da yediriyordu dondurma ağırlıklı serbetli tatliyi onermiyordu
Bitki çayını da 1 yeşil çay bir kiraz sapı iciriyodu
Hatirladiklarim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?