- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
hayırlı olsun canımKızlar kardeşimin çeyiz töreni vardı. 3 gün boyunca yemek misafirler hazırlıklar derken gruba hic giriş yapamadım .yarından itibaren yazarım menülerimideadline blonde ambition
2 yıl önce gittiğim Diyetisyenimhim. kim yaptiriyordu bu diyeti? kilo verebildin mi peki))
Geçmiş olsun canim olsun hasar yok ama
Bende de var migrenÇok pis birşey. Ben baktım hafif ağrıyacak gibi ağrı kesicimi alıyorum sonraya kalırsam asla fayda etmiyor kusma vs de cabası maalesef.
geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli
gecmis olsun. Migren zor. Bende hacamat kesti elh. gecenlerde tekrar ataklar basladi, tekrar yaptirdim hacamatİyi akşamlar hanımlar akşam yemeği 1 lahmacun ve ayran hareket sabah yürüyüş bugün çok ağır bi migren atağı geçiriyorum normalde lahmacunu akşam yemezdim yasaklı değil ama tercihen öğlen yerdim ama evde yiyecek bişey yoktu yiyecek halim bile yoktu yatarken eşim yedirdi çok kötü durumdayım dil altımı bile içtim fayda etmedi ilk defa dil altım işe yaramadı yine de şükür hasarsız kapatıyorum günü.blonde ambition deadline
ya cok guzel. Ramazan i serifte diyete devam edersek bize mutlaka anlat e mi canim2 yıl önce gittiğim Diyetisyenim
O zamanda güzel kilo vermiştim 78 kiloya inmistim
aksam yogurt vs yiyebilirsin canim. senin liste beni aciktirdi)) doydun mu barideadline blonde ambition
Sabah
1 kaşarlı tost
1,5 muz
1 salatalık
Ara
1 şekersiz Türk kahvesi
1 kücük kase çekirdek
Öğle
kepek ekmekli sucuklu tost
Akşam
1 bardak lipton form çay
Su: 2 litre
Spor yok
sagol arkadasim. Ben aslinda Karatay yapmiyorum)) tevafuk olmus. Kendimce saglikli beslenmeye calisiyorum. Tabii nenu Karatay menusu gibi olmus:)şimdilik çok hafif ve güzel olmuş canmbende karataya gecebilirim diyordum ama vaz geçtim çünkü ilk aylarda hep onu uygulayip hiç sonuç alamamstm canm zaten katratayda tam dedigi gibi yersem kaloriler baya yukari çıkıyor ve gram veremedm bende ondan kalori sayımı yapmaya basladm bu yöntemle çok veren olmuş banada bir kaç gündür baya iyi geldi bakalm
gecmis olsun. Migren zor. Bende hacamat kesti elh. gecenlerde tekrar ataklar basladi, tekrar yaptirdim hacamat
önemli olan sağlıklı beslenmek ve kendi bünyemize iyi gelenleri uygulamak zatn hepimizin bünyesi farklı farklı canm bende sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyor elimden geldikce diyette olmadida bile hep sağlıklı şeyler yemeye çalışırımsagol arkadasim. Ben aslinda Karatay yapmiyorum)) tevafuk olmus. Kendimce saglikli beslenmeye calisiyorum. Tabii nenu Karatay menusu gibi olmus:)
canm sen kaç kilo ile listeden ayrılmıştınGünaydın kızlarrr kaçamaksız bir hafta sonu yapmanın mtluluğu var içimdebu sabah 1 saat orta tempo yürüyüş yapıp geldim. Şimdi temizliğe girişicem arkasından yemek öğleden sonra da spor salonuna kilolara hücuuuuum regl de oldum bu hafta güzel sonuç bekliyorum.
Gunaydn canmGünaydın güzeller
Hepimize mutlu sağlıklı hareketli iyi haftalar olsunsonunda dönüş yapabildim ama çok yorgunum cooookkkk bu ara çok olmamak kaydı ile cislar yedim ama tartıda yukarı giden bı değişiklik yok gibi inşallah aşağı doğru devam olur bu hafta
Ozledm canm burayı sizleriGunaydn canmseni görmek çok güzel spor yaptiysan kaçamakları dengelemistr aldrmamistr cnm insalh düşüsde yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?