Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurtayla peynirli omlet
2 dilim ekmek

Ara:
Sekersiz sutsuz filtre kahve

Ogle:
5-6 izgara tabuk kanat
1 dilim ekmek
1 bardak acili salgam suyu

Ara:
Sekersiz sutsuz filtre kahve

Aksam:
Oglandan artan izgara kanatlarda kalan etleri siyirdim :)

Bu haftasonu spor yapamadim (normalde sali-persembe-cumartesi)

Geçmiş olsun canim olsun hasar yok ama

Sağol canım yani şükür hafta sonunu hasarsız atlattım en azından.

Bende de var migren Çok pis birşey. Ben baktım hafif ağrıyacak gibi ağrı kesicimi alıyorum sonraya kalırsam asla fayda etmiyor kusma vs de cabası maalesef.

Teşekkür ederim. Bende öyle yaparım ama bu seferki çok farklı oldu çünkü boynumdaki sıkıntıdan dolayı birden girdi. Hemen içtim ama fayda etmedi. Fayda etmeyince dil altımı içtim ama o da fayda etmedi. Migren büyük bi illet ya yaşamayan bilemez.

geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli

Sağol canım aynen sağlık herşeydin öremli. şimdi yağı sürdkten sonra uyumuşum yeni uyandım iyiyim ama yataktan kalkmaya korkuyorum. Allahtan eşim evdeyken oldu yoksa asyaya nasıl bakıcaktım bilmiyorum. Tens cihazı da fayda etti adaçayı yağı da. Ay ölüyorum sandım bi ara ya bu sefer geçmiycek heralde dedim yani.

gecmis olsun. Migren zor. Bende hacamat kesti elh. gecenlerde tekrar ataklar basladi, tekrar yaptirdim hacamat

aksam yogurt vs yiyebilirsin canim. senin liste beni aciktirdi)) doydun mu bari

sagol arkadasim. Ben aslinda Karatay yapmiyorum)) tevafuk olmus. Kendimce saglikli beslenmeye calisiyorum. Tabii nenu Karatay menusu gibi olmus:)

gecmis olsun. Migren zor. Bende hacamat kesti elh. gecenlerde tekrar ataklar basladi, tekrar yaptirdim hacamat

Ailemin yanına gidersem yazın bende yahtırmayı düşünüyorum tabii iyi bi yer bulmak lazım. Kaç seans yaptrdın 1 kere mi sadece? Bende fibromiyalji fıtık vs de var onlar içinde ustiyorum aslında

Menüm

(Cumartesi)

Sabah
1 yumurta, yeşillik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
Sebzeli tavuk haşlama
Salata, yoğurt

Akşam
1 tabak barbunya
Salata, yoğurt

1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş

Pazar
Sabah
1 yumurta, yeşillik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 tabak taze fasulye
Salata,1 dilim ekmek

Akşam

3 kuru dolma
Salata, yoğurt

1,5 litre su & spor yok deadline

Günaydın kızlar:) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için bu hafta su 2 litreye çıkarılacak inşallah:)

sagol arkadasim. Ben aslinda Karatay yapmiyorum)) tevafuk olmus. Kendimce saglikli beslenmeye calisiyorum. Tabii nenu Karatay menusu gibi olmus:)
önemli olan sağlıklı beslenmek ve kendi bünyemize iyi gelenleri uygulamak zatn hepimizin bünyesi farklı farklı canm bende sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyor elimden geldikce diyette olmadida bile hep sağlıklı şeyler yemeye çalışırım

canm sen kaç kilo ile listeden ayrılmıştın

Gunaydn canm seni görmek çok güzel spor yaptiysan kaçamakları dengelemistr aldrmamistr cnm insalh düşüsde yaşarsın

Gunaydn canm seni görmek çok güzel spor yaptiysan kaçamakları dengelemistr aldrmamistr cnm insalh düşüsde yaşarsın
Ozledm canm burayı sizleri
Spor yapamadım ama bol bol yürüdüm kına gecesi ve düğünde de fazlasiyla döktürdum
Eve giderken sırtımdan sular akıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…