- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bugun iyisin Fatos. Simidi de sporun telafi etmis zatenAkşam sporu:
30 dakika koşu bandı
45 dakika kondisyon bisikleti
şimdilik çok hafif ve güzel olmuş canmdeadline . blonde ambition
bu sabah
2 hurma
2 gün kurusu kaysi
ara:2 cilrk
oglen
1 haslnmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim tbe
7 zeytin
minik bir salatalik ve domates
ara
1 muz
yatim avuc kadar yer fistgi
aksami yiynce yazaykm ins))
beyonce canm hedefimbugun iyisin Fatos. Simidi de sporun telafi etmis zaten
Profil resmindeki hatun kim))
Olur canımDün aksami yazmamisim
deadline blonde ambition
Ceyrek tabak corba
Yarim kase anali kizli
yas pasta vardi cok cankm cekti. iki catal az bisry yedim. bu aksam menum gecenki ödûlüm olsun olur mu kaptanim?
Geçmiş olsun canim olsun hasar yok amaİyi akşamlar hanımlar akşam yemeği 1 lahmacun ve ayran hareket sabah yürüyüş bugün çok ağır bi migren atağı geçiriyorum normalde lahmacunu akşam yemezdim yasaklı değil ama tercihen öğlen yerdim ama evde yiyecek bişey yoktu yiyecek halim bile yoktu yatarken eşim yedirdi çok kötü durumdayım dil altımı bile içtim fayda etmedi ilk defa dil altım işe yaramadı yine de şükür hasarsız kapatıyorum günü.blonde ambition deadline
Bende de var migrenİyi akşamlar hanımlar akşam yemeği 1 lahmacun ve ayran hareket sabah yürüyüş bugün çok ağır bi migren atağı geçiriyorum normalde lahmacunu akşam yemezdim yasaklı değil ama tercihen öğlen yerdim ama evde yiyecek bişey yoktu yiyecek halim bile yoktu yatarken eşim yedirdi çok kötü durumdayım dil altımı bile içtim fayda etmedi ilk defa dil altım işe yaramadı yine de şükür hasarsız kapatıyorum günü.blonde ambition deadline
geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemliİyi akşamlar hanımlar akşam yemeği 1 lahmacun ve ayran hareket sabah yürüyüş bugün çok ağır bi migren atağı geçiriyorum normalde lahmacunu akşam yemezdim yasaklı değil ama tercihen öğlen yerdim ama evde yiyecek bişey yoktu yiyecek halim bile yoktu yatarken eşim yedirdi çok kötü durumdayım dil altımı bile içtim fayda etmedi ilk defa dil altım işe yaramadı yine de şükür hasarsız kapatıyorum günü.blonde ambition deadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?