Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şimdilik çok hafif ve güzel olmuş canm bende karataya gecebilirim diyordum ama vaz geçtim çünkü ilk aylarda hep onu uygulayip hiç sonuç alamamstm canm zaten katratayda tam dedigi gibi yersem kaloriler baya yukari çıkıyor ve gram veremedm bende ondan kalori sayımı yapmaya basladm bu yöntemle çok veren olmuş banada bir kaç gündür baya iyi geldi bakalm

bugun iyisin Fatos. Simidi de sporun telafi etmis zaten
Profil resmindeki hatun kim))
beyonce canm hedefim bu kaslı sıkı görünüme gelecem sonunda insallh zaten onun kadar sıkı sporda yapıyorm dans da ediyorm ohale gelene kadar devam bütün kış sıkı sporla geçirdim bakalm bu ara gene sabah akşam olarak yapyrm sporu

İyi akşamlar hanımlar akşam yemeği 1 lahmacun ve ayran hareket sabah yürüyüş bugün çok ağır bi migren atağı geçiriyorum normalde lahmacunu akşam yemezdim yasaklı değil ama tercihen öğlen yerdim ama evde yiyecek bişey yoktu yiyecek halim bile yoktu yatarken eşim yedirdi çok kötü durumdayım dil altımı bile içtim fayda etmedi ilk defa dil altım işe yaramadı yine de şükür hasarsız kapatıyorum günü. blonde ambition deadline

Geçmiş olsun canim olsun hasar yok ama

Bende de var migren Çok pis birşey. Ben baktım hafif ağrıyacak gibi ağrı kesicimi alıyorum sonraya kalırsam asla fayda etmiyor kusma vs de cabası maalesef.

geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…