- 28 Mart 2018
- 85
- 326
- 8
- 37
takıma geleli az bir zaman oldu ama sen genelde çok dikkat ediyorsun kaçamak yapmıyorsun gözümden kaçmadı:) maşallahGünaydın kızlarrr kaçamaksız bir hafta sonu yapmanın mtluluğu var içimdebu sabah 1 saat orta tempo yürüyüş yapıp geldim. Şimdi temizliğe girişicem arkasından yemek öğleden sonra da spor salonuna kilolara hücuuuuum regl de oldum bu hafta güzel sonuç bekliyorum.
zaten önemli olan da bu değil mi diyet dediğimiz şey aç kalmak değil ki sağlıksız beslenmemek demek bunu hayatımıza bi yerleştirebilsekönemli olan sağlıklı beslenmek ve kendi bünyemize iyi gelenleri uygulamak zatn hepimizin bünyesi farklı farklı canm bende sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyor elimden geldikce diyette olmadida bile hep sağlıklı şeyler yemeye çalışırım
canm dans etmenin etkisini bence hiç bir spor yapmiyor zatn bende gece eylenceye cluplere filan gittigimde sabaha kadar dans edenlerden biriyim ve sabah tartildigimda direk kilom düşmüş olurOzledm canm burayı sizleri
Spor yapamadım ama bol bol yürüdüm kına gecesi ve düğünde de fazlasiyla döktürdum
Eve giderken sırtımdan sular akıyordu :)
bende daha önce kilo verdiğimde oruç tutyordum hamilelikte tutamadığım ramazanı tutuyordum ve öyle güzel kilo verdimki normalde olan kahvaltı öğününü sahur yaptım iftarda da normal her zamanki öğünümü yaptım akşam ezanı 5 gibi oluyordu sonrasında bişey yemedim ama bazen meyve yedim süper kilo vermiştimya cok guzel. Ramazan i serifte diyete devam edersek bize mutlaka anlat e mi canim
canm sen kaç kilo ile listeden ayrılmıştın
takıma geleli az bir zaman oldu ama sen genelde çok dikkat ediyorsun kaçamak yapmıyorsun gözümden kaçmadı:) maşallah
Günaydın hanımlar
sabah tartlm ve cuma günü fazla çıkan 800gramın 500gr geri gitmiş bilehedef yarına şu 300grmida atıp yarn sabiti ve cumaya kadarda eksileri görmek
inslh bu hafta sende listeye girersin canm hadi bakalm atalım şu 600 gramı63.40 ile ayrıldım canım
Aslında ben eskilerdenim ama kısa bi süre ara vermiştim sizler ben aradayken geldinizgenelde dikkatli gidiyorum ben arada kendime verdiğim kaçamak haklarım var ama onların da muhakkak telafisini sıkı olarak yapıyorum. Cok teşekkür ederim.
Harikasın canım bu cuma olack inşallah.
Günaydın kızlarrr kaçamaksız bir hafta sonu yapmanın mtluluğu var içimdebu sabah 1 saat orta tempo yürüyüş yapıp geldim. Şimdi temizliğe girişicem arkasından yemek öğleden sonra da spor salonuna kilolara hücuuuuum regl de oldum bu hafta güzel sonuç bekliyorum.
önemli olan sağlıklı beslenmek ve kendi bünyemize iyi gelenleri uygulamak zatn hepimizin bünyesi farklı farklı canm bende sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyor elimden geldikce diyette olmadida bile hep sağlıklı şeyler yemeye çalışırım
Afiyet olsun canım:)kahvaltı: bir dilim ekmek,peynir,3 zeytin,
1haşlanmış yumurta,çay,kahve
1 saat kondisyon bisikleti
sağol cnmGünaydın canım :)) Maşallah güne çok enerjik başlamışsın kilo falan dayanmaz bu tempoya merak etme:)
Aynen katılıyorum tatlım sağlıklı beslenmek en önemlisi:)
Afiyet olsun canım:)
Bomba bir sonuç geliyor deseneGünaydın kızlarrr kaçamaksız bir hafta sonu yapmanın mtluluğu var içimdebu sabah 1 saat orta tempo yürüyüş yapıp geldim. Şimdi temizliğe girişicem arkasından yemek öğleden sonra da spor salonuna kilolara hücuuuuum regl de oldum bu hafta güzel sonuç bekliyorum.
Hedefler güzel ama maasallah sen çok güzel ilerliyorsun cuma eksiler seni bekliyorGünaydın hanımlar
sabah tartlm ve cuma günü fazla çıkan 800gramın 500gr geri gitmiş bilehedef yarına şu 300grmida atıp yarn sabiti ve cumaya kadarda eksileri görmek
Vücudun her yeri calisiyor ya güzel oluyor canmcanm dans etmenin etkisini bence hiç bir spor yapmiyor zatn bende gece eylenceye cluplere filan gittigimde sabaha kadar dans edenlerden biriyim ve sabah tartildigimda direk kilom düşmüş olur
Süpersin canm ben ramazanda veremedigim gibi bir de alıyorumbende daha önce kilo verdiğimde oruç tutyordum hamilelikte tutamadığım ramazanı tutuyordum ve öyle güzel kilo verdimki normalde olan kahvaltı öğününü sahur yaptım iftarda da normal her zamanki öğünümü yaptım akşam ezanı 5 gibi oluyordu sonrasında bişey yemedim ama bazen meyve yedim süper kilo vermiştim
inslh bu hafta sende listeye girersin canm hadi bakalm atalım şu 600 gramı
Günaydın canım :)) Maşallah güne çok enerjik başlamışsın kilo falan dayanmaz bu tempoya merak etme:)
Aynen katılıyorum tatlım sağlıklı beslenmek en önemlisi:)
Afiyet olsun canım:)
Bomba bir sonuç geliyor desene
Hedefler güzel ama maasallah sen çok güzel ilerliyorsun cuma eksiler seni bekliyor
Vücudun her yeri calisiyor ya güzel oluyor canmbir de ben oynarken kendimden geçiyorum
Süpersin canm ben ramazanda veremedigim gibi bir de alıyorum
Önemli olan sıkılaşmak zaten canm kilo verip sıkı bir vücut olmayınca pek de güzel durmuyorAyyy hadi inşallah canımmm. Diyete başladığımdan beri hiç bu kadar ağır spor yapmamıştım. Ama hedefime az kaldı. Ben 55 dedim ama 60 da sıkı olunca çok yakışıyo bana. O yüzden kilodan ziyade sıkılaşmaya yöneldim bu aralar. Yanında azar azar kiloda gider nasılsa çok takılmıyorum. Sen neler yaptın bakalım tamamen burda mısın artık?
Artısız dönmen çok iyi olmuş canım. Ay ben daha ara verdiğim dönemdeki fazlalardan kurtulamadım. Ama dediıim gibi spora çok yükleniyorum o da ilk zamanlar şişiriyod beni bi. O yüzden tartıya pik takılmıyorum. 1 ay sonra ölçülerimi alınca farkı yazıcam sizeÖnemli olan sıkılaşmak zaten canm kilo verip sıkı bir vücut olmayınca pek de güzel durmuyor
Ben de düğüne gittim yoruldum biraz kacamak yaptımama şimdilik tartıda yukarı yönde değişiklik yok çok şükür....
Evet döndüm canm artk burdayim insallah :)
Süper kahvaltı ananas da yağ yakımına yardımcı oluyor spor da var daha ne olsun maasallahKahvaltım kavurma domates salatalık peynir ceviz kapya biber zeytin 1 büyük dilim ananasblonde ambition deadline sabah sporu 1 saat orta tempo yürüyüş bluegreeneyes
Hadi bakalım sonucu merakla bekliyorumArtısız dönmen çok iyi olmuş canım. Ay ben daha ara verdiğim dönemdeki fazlalardan kurtulamadım. Ama dediıim gibi spora çok yükleniyorum o da ilk zamanlar şişiriyod beni bi. O yüzden tartıya pik takılmıyorum. 1 ay sonra ölçülerimi alınca farkı yazıcam size
Canm bildirimleri kaçırma menü spor paylaşımına dikkat et gerisi sıkıntı olmazgunaydın bayanlar.hafa sonu çok yoğundum bakamadım.55.5 değişen birsey yok bende haftasonu ipin ucu kaçtı baya pknık vs derken.artık dıkkat etcem.aksaklıktan dolayı kusura bakmadeadline eve gıdınce bakamıyorum ev iş yemek derken.iş desen oyle her frsatta yazmaya çalışıyorum .tam yazcam vatandaş gelıyor bırseyler oluyor kalıyor.umursamamazlıktan değil.
Evet dün doymuştum ben de şaşırdım nasıl doydum diye. midem yavaş yavaş küçülüyor sanırım inşallah öyledir.aksam yogurt vs yiyebilirsin canim. senin liste beni aciktirdi)) doydun mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?