Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

takıma geleli az bir zaman oldu ama sen genelde çok dikkat ediyorsun kaçamak yapmıyorsun gözümden kaçmadı:) maşallah

zaten önemli olan da bu değil mi diyet dediğimiz şey aç kalmak değil ki sağlıksız beslenmemek demek bunu hayatımıza bi yerleştirebilsek

Ozledm canm burayı sizleri
Spor yapamadım ama bol bol yürüdüm kına gecesi ve düğünde de fazlasiyla döktürdum
Eve giderken sırtımdan sular akıyordu :)
canm dans etmenin etkisini bence hiç bir spor yapmiyor zatn bende gece eylenceye cluplere filan gittigimde sabaha kadar dans edenlerden biriyim ve sabah tartildigimda direk kilom düşmüş olur

ya cok guzel. Ramazan i serifte diyete devam edersek bize mutlaka anlat e mi canim
bende daha önce kilo verdiğimde oruç tutyordum hamilelikte tutamadığım ramazanı tutuyordum ve öyle güzel kilo verdimki normalde olan kahvaltı öğününü sahur yaptım iftarda da normal her zamanki öğünümü yaptım akşam ezanı 5 gibi oluyordu sonrasında bişey yemedim ama bazen meyve yedim süper kilo vermiştim

canm sen kaç kilo ile listeden ayrılmıştın

63.40 ile ayrıldım canım

takıma geleli az bir zaman oldu ama sen genelde çok dikkat ediyorsun kaçamak yapmıyorsun gözümden kaçmadı:) maşallah

Aslında ben eskilerdenim ama kısa bi süre ara vermiştim sizler ben aradayken geldiniz genelde dikkatli gidiyorum ben arada kendime verdiğim kaçamak haklarım var ama onların da muhakkak telafisini sıkı olarak yapıyorum. Cok teşekkür ederim.

Günaydın hanımlar
sabah tartlm ve cuma günü fazla çıkan 800gramın 500gr geri gitmiş bile hedef yarına şu 300grmida atıp yarn sabiti ve cumaya kadarda eksileri görmek

Harikasın canım bu cuma olack inşallah.

inslh bu hafta sende listeye girersin canm hadi bakalm atalım şu 600 gramı

Günaydın canım :)) Maşallah güne çok enerjik başlamışsın kilo falan dayanmaz bu tempoya merak etme:)

Aynen katılıyorum tatlım sağlıklı beslenmek en önemlisi:)

kahvaltı: bir dilim ekmek,peynir,3 zeytin,
1haşlanmış yumurta,çay,kahve

1 saat kondisyon bisikleti
Afiyet olsun canım:)

Bomba bir sonuç geliyor desene
Günaydın hanımlar
sabah tartlm ve cuma günü fazla çıkan 800gramın 500gr geri gitmiş bile hedef yarına şu 300grmida atıp yarn sabiti ve cumaya kadarda eksileri görmek
Hedefler güzel ama maasallah sen çok güzel ilerliyorsun cuma eksiler seni bekliyor
canm dans etmenin etkisini bence hiç bir spor yapmiyor zatn bende gece eylenceye cluplere filan gittigimde sabaha kadar dans edenlerden biriyim ve sabah tartildigimda direk kilom düşmüş olur
Vücudun her yeri calisiyor ya güzel oluyor canm bir de ben oynarken kendimden geçiyorum
Süpersin canm ben ramazanda veremedigim gibi bir de alıyorum

inslh bu hafta sende listeye girersin canm hadi bakalm atalım şu 600 gramı

İnşallah canım benimde bu haftaki hedefim bu ama 600 değil 900 gram vermem lazım 64.30 um şu an

Günaydın canım :)) Maşallah güne çok enerjik başlamışsın kilo falan dayanmaz bu tempoya merak etme:)

Aynen katılıyorum tatlım sağlıklı beslenmek en önemlisi:)

Afiyet olsun canım:)

Evet canım bende regl olunca bi enerji patlaması oluyor inşallah bu hafta şu şiyliğimi atar rahat rahat ilerlerim

Ayyy hadi inşallah canımmm. Diyete başladığımdan beri hiç bu kadar ağır spor yapmamıştım. Ama hedefime az kaldı. Ben 55 dedim ama 60 da sıkı olunca çok yakışıyo bana. O yüzden kilodan ziyade sıkılaşmaya yöneldim bu aralar. Yanında azar azar kiloda gider nasılsa çok takılmıyorum. Sen neler yaptın bakalım tamamen burda mısın artık?

Önemli olan sıkılaşmak zaten canm kilo verip sıkı bir vücut olmayınca pek de güzel durmuyor
Ben de düğüne gittim yoruldum biraz kacamak yaptım ama şimdilik tartıda yukarı yönde değişiklik yok çok şükür....
Evet döndüm canm artk burdayim insallah :)

Artısız dönmen çok iyi olmuş canım. Ay ben daha ara verdiğim dönemdeki fazlalardan kurtulamadım. Ama dediıim gibi spora çok yükleniyorum o da ilk zamanlar şişiriyod beni bi. O yüzden tartıya pik takılmıyorum. 1 ay sonra ölçülerimi alınca farkı yazıcam size

gunaydın bayanlar.hafa sonu çok yoğundum bakamadım.55.5 değişen birsey yok bende haftasonu ipin ucu kaçtı baya pknık vs derken.artık dıkkat etcem.aksaklıktan dolayı kusura bakma deadline eve gıdınce bakamıyorum ev iş yemek derken.iş desen oyle her frsatta yazmaya çalışıyorum .tam yazcam vatandaş gelıyor bırseyler oluyor kalıyor.umursamamazlıktan değil.

Kahvaltım kavurma domates salatalık peynir ceviz kapya biber zeytin 1 büyük dilim ananas blonde ambition deadline sabah sporu 1 saat orta tempo yürüyüş bluegreeneyes
Süper kahvaltı ananas da yağ yakımına yardımcı oluyor spor da var daha ne olsun maasallah
Hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum
Canm bildirimleri kaçırma menü spor paylaşımına dikkat et gerisi sıkıntı olmaz ama mutlaka cuma 12ye kadar bildirim yap canm yogun olduğun için biraz gecikiyor senin bildirim işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…