Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim cok yogun.ya sadece pilates yapsan.bende 1yil yapmsd sonrs hamilelik 2 pespese.belki yine baslarim artik.

Yok canım ben şu an zayıflamadan ziyade sıkılaşma amaclı yapıyorum. 2 saat ancak toparlar beni. Ramazanda evde yapabildiğim kadar yaparım o yüzden ramazan gelmeden toplanmam lazım.

bence herzamanki gibi böyle yorum yapsak liste yapmasak daha iyi sonucta cuma zaten yarışmamiz var yani burda herkes herkese yirumda yapiyor bidaha ekstra liste takibi yorucu oluyor stres yerine daha neseli hala getirsek daha iyi olmazmi sayfayi ama bu benim fikrim tabi herkesin dusuncesini bilemem bu arada canım takip sana verilmisti kabul etmemiştim öyle kaldı en son benim bildiğim

Ben yapıyorum onu da ama bu hafta listeye kimseyi eklemedim burdan alintilamak zor oluyor kendim takip ediyorum simdilik not alıyorum telefona ama süpersin yeşilin büyüsü bugün 1 saat spor ve 1 saat Polat mi yaptın biraz ağır olmaz ki çok yorucu olur sanki be gün kardiyo Birgün plates neden yapmıyorsun

Canim cuma bildirim yapmadın onun için yazdım benimle alakalı değil üst üste bildirim yapmazsan diskalifiye olursun cuma günleri kilo bildirimi yapman gerek menüleri de yazman gerek ama onu yazmazsan da telafisi var bildirimin yok

Bugün yemek az aburcubur fazla oldu maalesef.

Sabah
Küçük sandviç

Ara
Çiğ fındık, fıstık,

Öğle
5 tavuk kanat
Patates kızartması az bi miktar

Ara
1 limonlu maden suyu
1 çokonat

Artık akşamda yemeyeyim çok olacak bu haliyle maalesef.

deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti
1 pogaca (sabah ufak bir kaza gecirdim. Kahvaltiyi kurumda yaptim
1 sekerli cay

Ara:
350 ml su

Ogle:
1 kase coban kavurma
1 kase yogurtlu brokoli

Ara:
2 fincan sekersiz sutsuz filtre kahve
350 ml su

Aksam:
6-7 kaslk manti (evde baska yemek yoktu
1 kase yagsiz tuzsuz salata

Yani tabii herkesi takip etmek zor oluyor gerçekten hak veriyorum canım sana kaptan ile bi konuş istersen. Yani sonuçta liste de olsa kaçamak yapılınca yapılıyor pek etkilemiyo sanki.

Geçen haftada böyle yapmıştım zaten kaptanım göznden kçmış demek ki direk 2 saat olarak başladım 2 gün fitness + plates değer 2 gün sadece fitness yapıyorum ama muhakkak 2 şer saat yapıyorum. Siz bakmayın benim ölüşorum dediğime bugün yeni başlayanlar kaç aydır geliyorsunuz diye sordu bu motivasyonla asyayı bırakacak yerim olsa 5 saat yaparım.

Kızlaaaar grup olarak bi rahatlama görüyorum sizlerde neden böyle oldu?? zaman azaldı kızlar ramazan bi yandan yaz bu yandan yoksa hedeflerinize çok mu yaklaştınız??? geldi bahar ayları gevşedi keman yayları hadi biraz toparlanalım kaçamakları bırakın artık.

Maasallah canm ben daha hiçbir şey yapamadım ama sabah başlarım çok fena yorulmuşum gerçi spor dinlendiriyor ama napsam ki seni görünce bı vicdanım sızlıyor ben yapamadım diye takip olaylarını ben kaçırdım sanırım okumuştum ama pek aklımda kalmadı takip açısından etiketleyebilirsin sıkıntı yok
kiizlar bugunki menum sabah 1 dolu kap sutlu yarma.cay
oglen.tereyagnda yumurta.kiraz receli.cay.
2l su.
bol haraket.yurus.​
Akşamı hafif gecirirsen problem olmaz arada ufak kacamaklar nefis koreltiyor

Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuş ama sen kaloriyi takip ediyorsun diye biliyorum dengelersin akşam çok acikirsan baharatlı yoğurt vs yiyebilirsin
Geçmiş olsun canm... Poaca ve mantidan başka karbonhidrat görünmüyor o da bişey sayılmaz zaten :)

Ben çok kaçamak yapıyordum diyete başlamadan önceki menülerim malum çok kaçamaktan az kaçamak moduna düştüm şimdi de sıfır toleransa düşmem lazım. Spor çok fazla yapamıyorum sağlık problemlerim sebebiyle mecbur kalori düşüreceğiz.

Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuş ama sen kaloriyi takip ediyorsun diye biliyorum dengelersin akşam çok acikirsan baharatlı yoğurt vs yiyebilirsin

[/QUOTE]

Yok korktuğumdan bu sefer kalorilerini saymadım neyseki akşam bişey yemeyeceğim. Şu an lipton form çay içiyorum şişliği alır. Bugün ama o kadar çok kaçamak alternatifime hayır dedim ki bu az bile hali. Eski düzeni yavaş yavaş terkediyorum. Yaza fit girelim kalori sayınca kolay oluyor :)

Öncelikle geçmiş olsun canım zaten kaçamak yapmazsan kalori miktarında da kara geçmiş olursun. Hem daha tok olursun. Bi süre kaçamak yapmamaya çalış.

Hmmm yorgunsun kıyamıyorum ama ne yapsak ki??? Ay en azından şöyle bi 10 dk basit bişeyler yap. Ne biliyim sağlık sıkıntın yoksa ip atla mekik çek zıpla felan öyle yat bari.

aynen daha öncede ayni şey olmustu kacamagi yapan gene yapiyor sporu yapmiyan gene yapmiyor yapan gene yapiyor bir fark yok yani ama spor takini sen kabul etmeyince öyle kalmış zaten deadlin kendi yapıyormuş spor takibi zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…