- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canim cok yogun.ya sadece pilates yapsan.bende 1yil yapmsd sonrs hamilelik 2 pespese.belki yine baslarim artik.Kızlaaaaar spordan geldim ay ölüyorum hergün daha da ağırlaşırıyoruz pert oluyorum ya. 1 saat fitness 1 saat plates.blonde ambition deadline bluegreeneyes ya sporları kim takip edecekti. Her seferinde hepinizi rahatsız etmeyeyim.
kiizlar bugunki menum sabah 1 dolu kap sutlu yarma.cay
oglen.tereyagnda yumurta.kiraz receli.cay.
2l su.
bol haraket.yurus.
canim cok yogun.ya sadece pilates yapsan.bende 1yil yapmsd sonrs hamilelik 2 pespese.belki yine baslarim artik.
evet ya hergun kacamakReçellllll????
bence herzamanki gibi böyle yorum yapsak liste yapmasak daha iyi sonucta cuma zaten yarışmamiz var yani burda herkes herkese yirumda yapiyor bidaha ekstra liste takibi yorucu oluyor stres yerine daha neseli hala getirsek daha iyi olmazmi sayfayi ama bu benim fikrim tabi herkesin dusuncesini bilemem bu arada canım takip sana verilmisti kabul etmemiştim öyle kaldı en son benim bildiğimKızlaaaaar spordan geldim ay ölüyorum hergün daha da ağırlaşırıyoruz pert oluyorum ya. 1 saat fitness 1 saat plates.blonde ambition deadline bluegreeneyes ya sporları kim takip edecekti. Her seferinde hepinizi rahatsız etmeyeyim.
Kızlaaaaar spordan geldim ay ölüyorum hergün daha da ağırlaşırıyoruz pert oluyorum ya. 1 saat fitness 1 saat plates.blonde ambition deadline bluegreeneyes ya sporları kim takip edecekti. Her seferinde hepinizi rahatsız etmeyeyim.
Ben yapıyorum onu da ama bu hafta listeye kimseyi eklemedim burdan alintilamak zor oluyor kendim takip ediyorum simdilik not alıyorum telefonabence herzamanki gibi böyle yorum yapsak liste yapmasak daha iyi sonucta cuma zaten yarışmamiz var yani burda herkes herkese yirumda yapiyor bidaha ekstra liste takibi yorucu oluyor stres yerine daha neseli hala getirsek daha iyi olmazmi sayfayi ama bu benim fikrim tabi herkesin dusuncesini bilemem bu arada canım takip sana verilmisti kabul etmemiştim öyle kaldı en son benim bildiğim
Canim cuma bildirim yapmadın onun için yazdım benimle alakalı değil üst üste bildirim yapmazsan diskalifiye olursun cuma günleri kilo bildirimi yapman gerek menüleri de yazman gerek ama onu yazmazsan da telafisi var bildirimin yokgunaydın bayanlar.hafa sonu çok yoğundum bakamadım.55.5 değişen birsey yok bende haftasonu ipin ucu kaçtı baya pknık vs derken.artık dıkkat etcem.aksaklıktan dolayı kusura bakmadeadline eve gıdınce bakamıyorum ev iş yemek derken.iş desen oyle her frsatta yazmaya çalışıyorum .tam yazcam vatandaş gelıyor bırseyler oluyor kalıyor.umursamamazlıktan değil.
bence herzamanki gibi böyle yorum yapsak liste yapmasak daha iyi sonucta cuma zaten yarışmamiz var yani burda herkes herkese yirumda yapiyor bidaha ekstra liste takibi yorucu oluyor stres yerine daha neseli hala getirsek daha iyi olmazmi sayfayi ama bu benim fikrim tabi herkesin dusuncesini bilemem bu arada canım takip sana verilmisti kabul etmemiştim öyle kaldı en son benim bildiğim
Ben yapıyorum onu da ama bu hafta listeye kimseyi eklemedim burdan alintilamak zor oluyor kendim takip ediyorum simdilik not alıyorum telefonaama süpersin yeşilin büyüsü bugün 1 saat spor ve 1 saat Polat mi yaptın biraz ağır olmaz ki çok yorucu olur sanki be gün kardiyo Birgün plates neden yapmıyorsun
Maasallah canm ben daha hiçbir şey yapamadımKızlaaaaar spordan geldim ay ölüyorum hergün daha da ağırlaşırıyoruz pert oluyorum ya. 1 saat fitness 1 saat plates.blonde ambition deadline bluegreeneyes ya sporları kim takip edecekti. Her seferinde hepinizi rahatsız etmeyeyim.
Akşamı hafif gecirirsen problem olmaz arada ufak kacamaklar nefis koreltiyorkiizlar bugunki menum sabah 1 dolu kap sutlu yarma.cay
oglen.tereyagnda yumurta.kiraz receli.cay.
2l su.
bol haraket.yurus.
Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuşBugün yemek az aburcubur fazla oldu maalesef.
Sabah
Küçük sandviç
Ara
Çiğ fındık, fıstık,
Öğle
5 tavuk kanat
Patates kızartması az bi miktar
Ara
1 limonlu maden suyu
1 çokonat
Artık akşamda yemeyeyim çok olacak bu haliyle maalesef.
Geçmiş olsun canm... Poaca ve mantidan başka karbonhidrat görünmüyor o da bişey sayılmaz zaten :)deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti
1 pogaca (sabah ufak bir kaza gecirdim. Kahvaltiyi kurumda yaptim
1 sekerli cay
Ara:
350 ml su
Ogle:
1 kase coban kavurma
1 kase yogurtlu brokoli
Ara:
2 fincan sekersiz sutsuz filtre kahve
350 ml su
Aksam:
6-7 kaslk manti (evde baska yemek yoktu
1 kase yagsiz tuzsuz salata
Ben çok kaçamak yapıyordum diyete başlamadan önceki menülerim malum çok kaçamaktan az kaçamak moduna düştüm şimdi de sıfır toleransa düşmem lazım. Spor çok fazla yapamıyorum sağlık problemlerim sebebiyle mecbur kalori düşüreceğiz.Kızlaaaar grup olarak bi rahatlama görüyorum sizlerde neden böyle oldu??zaman azaldı kızlar ramazan bi yandan yaz bu yandan yoksa hedeflerinize çok mu yaklaştınız??? geldi bahar ayları gevşedi keman yayları hadi biraz toparlanalım kaçamakları bırakın artık.
Ben çok kaçamak yapıyordum diyete başlamadan önceki menülerim malum çok kaçamaktan az kaçamak moduna düştüm şimdi de sıfır toleransa düşmem lazım. Spor çok fazla yapamıyorum sağlık problemlerim sebebiyle mecbur kalori düşüreceğiz.
Maasallah canm ben daha hiçbir şey yapamadımama sabah başlarım çok fena yorulmuşum gerçi spor dinlendiriyor ama napsam ki seni görünce bı vicdanım sızlıyor ben yapamadım diye takip olaylarını ben kaçırdım sanırım okumuştum ama pek aklımda kalmadı takip açısından etiketleyebilirsin sıkıntı yok
Akşamı hafif gecirirsen problem olmaz arada ufak kacamaklar nefis koreltiyor
Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuşama sen kaloriyi takip ediyorsun diye biliyorum dengelersin akşam çok acikirsan baharatlı yoğurt vs yiyebilirsin
Geçmiş olsun canm... Poaca ve mantidan başka karbonhidrat görünmüyor o da bişey sayılmaz zaten :)
aynen daha öncede ayni şey olmustu kacamagi yapan gene yapiyor sporu yapmiyan gene yapmiyor yapan gene yapiyor bir fark yok yani ama spor takini sen kabul etmeyince öyle kalmış zaten deadlin kendi yapıyormuş spor takibi zatnYani tabii herkesi takip etmek zor oluyor gerçekten hak veriyorum canım sana kaptan ile bi konuş istersen. Yani sonuçta liste de olsa kaçamak yapılınca yapılıyor pek etkilemiyo sanki.
Geçen haftada böyle yapmıştım zaten kaptanım göznden kçmış demek ki direk 2 saat olarak başladım 2 gün fitness + plates değer 2 gün sadece fitness yapıyorum ama muhakkak 2 şer saat yapıyorum. Siz bakmayın benim ölüşorum dediğime bugün yeni başlayanlar kaç aydır geliyorsunuz diye sordu bu motivasyonla asyayı bırakacak yerim olsa 5 saat yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?