Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuş ama sen kaloriyi takip ediyorsun diye biliyorum dengelersin akşam çok acikirsan baharatlı yoğurt vs yiyebilirsin

Yok korktuğumdan bu sefer kalorilerini saymadım neyseki akşam bişey yemeyeceğim. Şu an lipton form çay içiyorum şişliği alır. Bugün ama o kadar çok kaçamak alternatifime hayır dedim ki bu az bile hali. Eski düzeni yavaş yavaş terkediyorum. Yaza fit girelim kalori sayınca kolay oluyor :)[/QUOTE]

bende kalori sayiyorum canm kalri sayimi ile ilerlemeye bu hafat basladm ama saglikli gidalar tercih ediyorm hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor ama aburcubur tercih edersen onlarn kalorisi malum aç kalırsın

Sana oklava hazırliiiimmm miii hı
Hmmm yorgunsun kıyamıyorum ama ne yapsak ki??? Ay en azından şöyle bi 10 dk basit bişeyler yap. Ne biliyim sağlık sıkıntın yoksa ip atla mekik çek zıpla felan öyle yat bari.
Bacağimdan kemik tumoru ameliyatı oldum canm o yuzden ip ve mekige cesaret edemiyorum bazen zıplıyorum yormadan bu arada şuan bisikletin üzerinden yazıyorum dayanamadım yarım saat bile olsa yapacam

Ooooo harika süpersin çok geçmiş olsun bu arada.

bende kalori sayiyorum canm kalri sayimi ile ilerlemeye bu hafat basladm ama saglikli gidalar tercih ediyorm hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor ama aburcubur tercih edersen onlarn kalorisi malum aç kalırsın[/QUOTE]
Ben beceremedim ya kalori takibi olayını ama ciddi bir şekilde denemek istiyorum

Süpersin canm dur bisikletten inince ben de squat ve plank yapayım canım çekti
Menüleri de toplu görmeyince pek anlayamiyorum ama aksam için gayet güzel yalnız çorba da ekmek kategorisine giriyor ekmek olmasa da olurmuş gibi geldi

Kiyamam sana ben bugün çok yoğun tum gerçekten ve en sonunda zumbaya başladım çok hareketliydi daha önce neden baslamadimki neyse artık başladık biyerden inşallah cumaya ödem yapmaz

bende kalori sayiyorum canm kalri sayimi ile ilerlemeye bu hafat basladm ama saglikli gidalar tercih ediyorm hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor ama aburcubur tercih edersen onlarn kalorisi malum aç kalırsın
Ben beceremedim ya kalori takibi olayını ama ciddi bir şekilde denemek istiyorum [/QUOTE]
canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor

Kiyamam sana ben bugün çok yoğun tum gerçekten ve en sonunda zumbaya başladım çok hareketliydi daha önce neden baslamadimki neyse artık başladık biyerden inşallah cumaya ödem yapmaz
Bir güzel spor daha geldi harikasıniz kızlar
Yalnız sporları gördükçe canım çekiyor sanirim spor aşeriyorum

Ben beceremedim ya kalori takibi olayını ama ciddi bir şekilde denemek istiyorum
canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor[/QUOTE]
Ben de hep sağlıklı şeyler seciyorum ama sanırım bazen miktar konusunda abartiyorum galiba ondan olmuyor :)

olurdu gerek yoktu ama ekmek sıcaktı firindan yeni çıkmış ondan sirf canm çektiği için yedim ve almam gereken kalori miktarinin altinda günü kapattm yani hala birşeyler yeme hakkim var ama tika basa tokum canm toplu yazmak bencede daha anlaşılır oluyor ama zaten menumun başında yazmıştım acikmadim diye öğle yemeği zatenyemedim ve ara öğünde yapmadım canm iki öğün yedim yani sadece kahvaltı yok orda kahvaltimda zaten klasik
1 yumurta,peynir,zeytin,bir dilim ekmek
kahvaltıdan kalkinca da sabah sporum 1 saat kondisyon bisikletiydi

Ben de hep sağlıklı şeyler seciyorum ama sanırım bazen miktar konusunda abartiyorum galiba ondan olmuyor :)[/QUOTE]

canm bende karatay ile ondan hiç kilo veremedim çünkü sağlıklı ama doyana kadar yiyince miktar ve kalori yukaeliyordu ama şimdi saglikli ama belli kaloride yiyorum bunda kalori kisitlamasi var sonucta nerede durucagni biliyorsun canm genelde 1200 kalori ile herkes süper vermiş bende 1200 kalori yapiyorum bugün yemek oncesi tartildim harika sonuç fordum ama sabah tartilip net sonucu haber veririm tabi her gün toplamda sporum 2 saatin altina düşmuyor ama şimdi kalori takibiyle birlesince bana çok iyi geldi 1200kaloriyi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…