- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Maviask biraz fazla kalorili ve sağlıksız olmuşama sen kaloriyi takip ediyorsun diye biliyorum dengelersin akşam çok acikirsan baharatlı yoğurt vs yiyebilirsin
Sana oklava hazırliiiimmm miii hıYok korktuğumdan bu sefer kalorilerini saymadım neyseki akşam bişey yemeyeceğim. Şu an lipton form çay içiyorum şişliği alır. Bugün ama o kadar çok kaçamak alternatifime hayır dedim ki bu az bile hali. Eski düzeni yavaş yavaş terkediyorum. Yaza fit girelim kalori sayınca kolay oluyor :)
Bacağimdan kemik tumoru ameliyatı oldum canm o yuzden ip ve mekige cesaret edemiyorum bazen zıplıyorum yormadanHmmm yorgunsun kıyamıyorum ama ne yapsak ki??? Ay en azından şöyle bi 10 dk basit bişeyler yap. Ne biliyim sağlık sıkıntın yoksa ip atla mekik çek zıpla felan öyle yat bari.
Sana oklava hazırliiiimmm miii hı
Bacağimdan kemik tumoru ameliyatı oldum canm o yuzden ip ve mekige cesaret edemiyorum bazen zıplıyorum yormadanbu arada şuan bisikletin üzerinden yazıyorum dayanamadım yarım saat bile olsa yapacam
Yok korktuğumdan bu sefer kalorilerini saymadım neyseki akşam bişey yemeyeceğim. Şu an lipton form çay içiyorum şişliği alır. Bugün ama o kadar çok kaçamak alternatifime hayır dedim ki bu az bile hali. Eski düzeni yavaş yavaş terkediyorum. Yaza fit girelim kalori sayınca kolay oluyor :)
Sağol canmOoooo harika süpersinçok geçmiş olsun bu arada.
Süpersin canm dur bisikletten inince ben de squat ve plank yapayım canım çektiöğlen ve Ara öğün yapmadm çünkü acıkmadım kızlar
gelelim akşam sporuma:
30 dakiki yürüyüş
30 dakika bisiklet
mekik,sguat,plank
Akşam yemeği: mercimek çorbası, ıspanak yemeği, yoğurt,bir dilim ekmek
Kiyamam sanaberceste_ canım ben sana cevap yazmadım mı ya. Nihayet oynadım voleybolu ama bir gün önce göğüs çalıştığım için çok ağrım oldu. Bu hafta sonu sınavlarım var 2. Üni hiçbişey yapamıycammmm
Ben beceremedim ya kalori takibi olayınıbende kalori sayiyorum canm kalri sayimi ile ilerlemeye bu hafat basladm ama saglikli gidalar tercih ediyorm hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor ama aburcubur tercih edersen onlarn kalorisi malum aç kalırsın
Bir güzel spor daha geldi harikasıniz kızlarKiyamam sanaben bugün çok yoğun tum gerçekten ve en sonunda zumbaya başladım çok hareketliydi daha önce neden baslamadimki neyse artık başladık biyerden inşallah cumaya ödem yapmaz
canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor[/QUOTE]Ben beceremedim ya kalori takibi olayınıama ciddi bir şekilde denemek istiyorum
Sende harikasin canım sende spor da iyisin masallahBir güzel spor daha geldi harikasıniz kızlar
Yalnız sporları gördükçe canım çekiyorsanirim spor aşeriyorum
Acikmadin mi ???? Zumba da yapmistin sanırım hepsi gitmiştir :)Sabah 2 yumurta yağda ceviz bal çay
Ara çay
Ogle badem kaju fıstık filtre kahve muz
Aksam 1 kase corba
Ara çay cekirdek
Teşekkür ederim canm inşallah hep böyle devam ederiz diyet olmasa bile spor şart sadece kilo için değil ilerisi için vücuda yatırım yapmak lazımSende harikasin canım sende spor da iyisin masallah
Öğlen 12 gibi yedim akşamı da4 de yedim zumbaya 6 da gittim şimdilik acikmadimAcikmadin mi ???? Zumba da yapmistin sanırım hepsi gitmiştir :)
olurdu gerek yoktu ama ekmek sıcaktı firindan yeni çıkmış ondan sirf canm çektiği için yedimSüpersin canm dur bisikletten inince ben de squat ve plank yapayım canım çekti
Menüleri de toplu görmeyince pek anlayamiyorum ama aksam için gayet güzel yalnız çorba da ekmek kategorisine giriyor ekmek olmasa da olurmuş gibi geldi
Ben de hep sağlıklı şeyler seciyorum ama sanırım bazen miktar konusunda abartiyorum galiba ondan olmuyor :)[/QUOTE]canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor
harika gidiyorsun canmÖğlen 12 gibi yedim akşamı da4 de yedim zumbaya 6 da gittim şimdilik acikmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?