- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
öğlen ve Ara öğün yapmadm çünkü acıkmadım kızlar
gelelim akşam sporuma:
30 dakiki yürüyüş
30 dakika bisiklet
mekik,sguat,plank
Akşam yemeği: mercimek çorbası, ıspanak yemeği, yoğurt,bir dilim ekmek
Sağol canmsayende kıçımı kaldırdım teşekkür ederim görünce dayanamadım senin sporlara
Kiyamam sanaben bugün çok yoğun tum gerçekten ve en sonunda zumbaya başladım çok hareketliydi daha önce neden baslamadimki neyse artık başladık biyerden inşallah cumaya ödem yapmaz
[/QUOTE]deadline blonde ambition
Sabah
Küçük sandviç
Ara
Çiğ fındık, fıstık,
Öğle
5 tavuk kanat
Patates kızartması az bi miktar
Ara
1 limonlu maden suyu
1 çokonat
Akşam
1 bardak form çay
Su: 2 lt
Birazcık karbonhidrat fazla olmuş kilo verirken yağ oranını arttırabilir canım bu beslenme o yüzden biraz daha dikkat etdeadline blonde ambition
Sabah
Küçük sandviç
Ara
Çiğ fındık, fıstık,
Öğle
5 tavuk kanat
Ara
1 limonlu maden suyu
1 çokonat
Akşam
1 bardak form çay
evet önceye göre aşama kaydettim. bir de yediklerim yemeklerimin çok az bir kısmıBirazcık karbonhidrat fazla olmuş kilo verirken yağ oranını arttırabilir canım bu beslenme o yüzden biraz daha dikkat etgerçi gittikçe daha iyi oluyor menülerin
Yaparsın tabiki daha önce yaptığın gibievet önceye göre aşama kaydettim. bir de yediklerim yemeklerimin çok az bir kısmıAvm ye gidip yemek katına çıkmadan geri dönebildim düşün yani. Azalacak menüler değişecek inşallah :)
Menüleri sporların bu ara çok iyi SevilayBugünkü menüm
Kahvaltı. 1 omlet.peynir. domates. 2 dilim ekmek.6 zeytin
Ara yeşil çay.yarim armut.
Og le. 4 ksk yoğurt. 3 ksk yulaf . Tarcın .1 elma.2 ceviz
Ara 1 ymk ks kuru üzüm
Akşam salata. 4 ksk yoğurt.1 ksk keten tohumu.1 ksk.yulaf karışımı
Ara yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor.40 dk zumba
deadline blonde ambition .
canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor[/QUOTE]Ben beceremedim ya kalori takibi olayınıama ciddi bir şekilde denemek istiyorum
Mecburi bi menümü özellikle mi böyle oldu bugün.Sabah 2 yumurta yağda ceviz bal çay
Ara çay
Ogle badem kaju fıstık filtre kahve muz
Aksam 1 kase corba
Ara çay cekirdek yiyecem daha yemedim
Su 3buçuk litre 4 e tamamlayacam
Spor zumba
[/QUOTE]deadline blonde ambition
Sabah
Küçük sandviç
Ara
Çiğ fındık, fıstık,
Öğle
5 tavuk kanat
Ara
1 limonlu maden suyu
1 çokonat
Akşam
1 bardak form çay
Kahvaltı da mi yok .su peki ??öğlen ve Ara öğün yapmadm çünkü acıkmadım kızlar
gelelim akşam sporuma:
30 dakiki yürüyüş
30 dakika bisiklet
mekik,sguat,plank
Akşam yemeği: mercimek çorbası, ıspanak yemeği, yoğurt,bir dilim ekmek
Sorma kaptanım cuma .cmt.pazar çok kötü geçti.ne spor vardı ne de düzgün menü.acisini çıkarayım dedimMenüleri sporların bu ara çok iyi Sevilay
Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor
Acikmadan hemen uyu bence[/QUOTE]Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.
Mecburi bi menümü özellikle mi böyle oldu bugün.
klasik kahvaltim var canm sabah yazmistm kahvalti ve ayrıca 1 saat bisiklet yaptm canm suyu pek yazmiyorum çünkü nerdeyse her gün suyu sabit su ölçüm nerdeyse hiç değişmiyor hep 2 lt içiyorum menüyü de gene yarn itibari ile toplu yazaym böyle zor oluyor haklisinzKahvaltı da mi yok .su peki ??
2lt suyum bitmişti canm ama senin hatrin için kalkıp bir bardak daha içtimHadi kalkın yatmadan 1 bardak daha su içelim kizlar
İnşallah. Amin perşembe boş zaten bende sevdim zumbayiMenü de spor da çok güzel canım
Ay ne demek ya rica ederim amacımız bu zaten.
Zumbayı çok severim. Ödem yapacağını sanmıyorum ama perşembeyi boş bırak canım her ihtimale karşı.
Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor
Maasallah diyelim canm şimdi nazar degdirecez sanaÖğlen 12 gibi yedim akşamı da4 de yedim zumbaya 6 da gittim şimdilik acikmadim
Bu durumda hiç sıkıntı yok o zamanolurdu gerek yoktu ama ekmek sıcaktı firindan yeni çıkmış ondan sirf canm çektiği için yedimve almam gereken kalori miktarinin altinda günü kapattm yani hala birşeyler yeme hakkim var ama tika basa tokum canm toplu yazmak bencede daha anlaşılır oluyor ama zaten menumun başında yazmıştım acikmadim diye öğle yemeği zatenyemedim ve ara öğünde yapmadım canm iki öğün yedim yani sadece kahvaltı yok orda kahvaltimda zaten klasik
1 yumurta,peynir,zeytin,bir dilim ekmek
kahvaltıdan kalkinca da sabah sporum 1 saat kondisyon bisikletiydi
Ben de hep sağlıklı şeyler seciyorum ama sanırım bazen miktar konusunda abartiyorum galiba ondan olmuyor :)
Bu sekilde güzel motive oluyoruz canm hep böyle olalım spora hali olmayanlar da canlanır inşallahMenü de spor da çok güzel canım
Ay ne demek ya rica ederim amacımız bu zaten.
Zumbayı çok severim. Ödem yapacağını sanmıyorum ama perşembeyi boş bırak canım her ihtimale karşı.
Bugünkü menüm
Kahvaltı. 1 omlet.peynir. domates. 2 dilim ekmek.6 zeytin
Ara yeşil çay.yarim armut.
Og le. 4 ksk yoğurt. 3 ksk yulaf . Tarcın .1 elma.2 ceviz
Ara 1 ymk ks kuru üzüm
Akşam salata. 4 ksk yoğurt.1 ksk keten tohumu.1 ksk.yulaf karışımı
Ara yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor.40 dk zumba
deadline blonde ambition .
Spor menü on numaraHadi kalkın yatmadan 1 bardak daha su içelim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?