Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menü de spor da çok güzel canım

Sağol canm sayende kıçımı kaldırdım teşekkür ederim görünce dayanamadım senin sporlara

Ay ne demek ya rica ederim amacımız bu zaten.

Kiyamam sana ben bugün çok yoğun tum gerçekten ve en sonunda zumbaya başladım çok hareketliydi daha önce neden baslamadimki neyse artık başladık biyerden inşallah cumaya ödem yapmaz

Zumbayı çok severim. Ödem yapacağını sanmıyorum ama perşembeyi boş bırak canım her ihtimale karşı.

aayyy bugün
[/QUOTE]
canm kızarmış ürünler hem kansorejen hem kalorisi yüksek aburcubur da aynı yani cokanat ve kızarmış patates den kalori alip aksma ac kalmak yerine onlari yemeyio akşam güzel bir yemek yiyebilirdin

Birazcık karbonhidrat fazla olmuş kilo verirken yağ oranını arttırabilir canım bu beslenme o yüzden biraz daha dikkat et gerçi gittikçe daha iyi oluyor menülerin

Birazcık karbonhidrat fazla olmuş kilo verirken yağ oranını arttırabilir canım bu beslenme o yüzden biraz daha dikkat et gerçi gittikçe daha iyi oluyor menülerin
evet önceye göre aşama kaydettim. bir de yediklerim yemeklerimin çok az bir kısmı Avm ye gidip yemek katına çıkmadan geri dönebildim düşün yani. Azalacak menüler değişecek inşallah :)

Bugünkü menüm
Kahvaltı. 1 omlet.peynir. domates. 2 dilim ekmek.6 zeytin
Ara yeşil çay.yarim armut.
Og le. 4 ksk yoğurt. 3 ksk yulaf . Tarcın .1 elma.2 ceviz
Ara 1 ymk ks kuru üzüm
Akşam salata. 4 ksk yoğurt.1 ksk keten tohumu.1 ksk.yulaf karışımı
Ara yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor.40 dk zumba
deadline blonde ambition .

Menüleri sporların bu ara çok iyi Sevilay

Ben beceremedim ya kalori takibi olayını ama ciddi bir şekilde denemek istiyorum
canm çok yontem denedim bundaki sonucu hiç birinde almadm sonucta istedigni yiyebildigin için stres ortadan kalkıyor sıkıcı olmuyor ama neleri tercih ettigimiz onemli ben kalorilerimi saglikli gidalardan almaya calisiyorum yagida çok kisinca kalorimi tamamlayamadan günü kapattigm olyor[/QUOTE]
Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.
Sabah 2 yumurta yağda ceviz bal çay
Ara çay

Ogle badem kaju fıstık filtre kahve muz

Aksam 1 kase corba

Ara çay cekirdek yiyecem daha yemedim

Su 3buçuk litre 4 e tamamlayacam

Spor zumba
Mecburi bi menümü özellikle mi böyle oldu bugün.

[/QUOTE]
Acikmadan hemen uyu bence

[/QUOTE]
Acikmadan hemen uyu bence[/QUOTE]
canm uygun program bulamadiysan internetten de yediklerinin kalorsini bakıp hesaplaya bilirsin ama telefona yüklenen bir kaç program da var durbakalm cumaya benim sonuçtan sonra belki denersin hatta yarına küçük bir suprizim de olabilir durum öyle görünüyor

canm uygun program bulamadiysan internetten de yediklerinin kalorsini bakıp hesaplaya bilirsin ama telefona yüklenen bir kaç program da var durbakalm cumaya benim sonuçtan sonra belki denersin hatta yarına küçük bir suprizim de olabilir durum öyle görünüyor [/QUOTE]
Tek tek hesaplamak zor geliyo canim ya

Kahvaltı da mi yok .su peki ??
klasik kahvaltim var canm sabah yazmistm kahvalti ve ayrıca 1 saat bisiklet yaptm canm suyu pek yazmiyorum çünkü nerdeyse her gün suyu sabit su ölçüm nerdeyse hiç değişmiyor hep 2 lt içiyorum menüyü de gene yarn itibari ile toplu yazaym böyle zor oluyor haklisinz

Zumbayı çok severim. Ödem yapacağını sanmıyorum ama perşembeyi boş bırak canım her ihtimale karşı.
İnşallah. Amin perşembe boş zaten bende sevdim zumbayi

[/QUOTE]
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falan
Aksam mecburi oldu yarın spor yok güzel bir menü olacak

Öğlen 12 gibi yedim akşamı da4 de yedim zumbaya 6 da gittim şimdilik acikmadim
Maasallah diyelim canm şimdi nazar degdirecez sana acikmadan günü kapat uyu
Bu durumda hiç sıkıntı yok o zaman nazar boncuğu da koyayım da sporlara bişey olmasın

Ben de hep sağlıklı şeyler seciyorum ama sanırım bazen miktar konusunda abartiyorum galiba ondan olmuyor :)

canm bende karatay ile ondan hiç kilo veremedim çünkü sağlıklı ama doyana kadar yiyince miktar ve kalori yukaeliyordu ama şimdi saglikli ama belli kaloride yiyorum bunda kalori kisitlamasi var sonucta nerede durucagni biliyorsun canm genelde 1200 kalori ile herkes süper vermiş bende 1200 kalori yapiyorum bugün yemek oncesi tartildim harika sonuç fordum ama sabah tartilip net sonucu haber veririm tabi her gün toplamda sporum 2 saatin altina düşmuyor ama şimdi kalori takibiyle birlesince bana çok iyi geldi 1200kaloriyi tavsiye ederim [/QUOTE]
Ben Karatay diyeti de yapmıyorum canm sadece sağlıklı ve az kalorili şeyleri tercih etmeye çalışıyorum... Ama deneyecem bu hafta bı toparlanayim haftaya kalori için program indireyim

Bu sekilde güzel motive oluyoruz canm hep böyle olalım spora hali olmayanlar da canlanır inşallah

Hadi kalkın yatmadan 1 bardak daha su içelim kizlar
Spor menü on numara yeni icmistim ama birazdan kalkıp yine içerim senin için

Bu günkü menü
07:45 1 bardak zencefilli limonlu su
08:00 2 dilim peynir
11:30 1 fincan kahve
12:30 2 kâse kara lahana çorbası, 1 kase cacık
15:00 2 bardak ayran
17:00 1 kâse yer pancarı çorbası, 5-6 kaşık kaldirik kızartması, 3 kaşık yoğurt,bol salata ve cıssss 2 dilim ev keki
2.5 litre su (3 vardr ama tahmini yazıyorum canm istedikce içiyorum olcmuyorum çok sık iciyorum)
40 dk bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…