- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Acikmadan hemen uyu bence[/QUOTE]İnşallah. Amin perşembe boş zaten bende sevdim zumbayi
Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.
Mecburi bi menümü özellikle mi böyle oldu bugün.
keki görene kadar her şey çok güzeldi canmBu günkü menü
07:45 1 bardak zencefilli limonlu su
08:00 2 dilim peynir
11:30 1 fincan kahve
12:30 2 kâse kara lahana çorbası, 1 kase cacık
15:00 2 bardak ayran
17:00 1 kâse yer pancarı çorbası, 5-6 kaşık kaldirik kızartması, 3 kaşık yoğurt,bol salata ve cıssss 2 dilim ev keki
2.5 litre su (3 vardr ama tahmini yazıyorum canm istedikce içiyorum olcmuyorum çok sık iciyorum)
40 dk bisiklet
Çok sevdim bende uzun zamandır bu kadar isinmamistimAy bu alıntılarkarman corman oldu gene bu arada zumba en sevdiğim suan kalori yakiminda birinci sirada canm hemde müthiş eylenceli direk eğlenerek kilo veriyorsun ben doğum sonrası diyet yapmadn sadece emzirme ve zumba ile ilk 10 kiloyu atmistim benim kızı birakicak yer olsa gene giderdm bayiliyorum bak gör müthiş sonuç alicaksn bu arada ödem yapmaz hatta ödem attiriyor hizli tempoda vucut calistigi için hem ter ile ödem atıyor hemde metobolizmayi çokcalistirip idrarla iki yonlu attiriyor yani ben dans disinda sporla terlemem mesela ondan zumba iki kat verdiriyor ama bol bol su iç direk etkiyi görürsün 2lt altına inme canm
Bu akşam öyle bı gaflete düştüm canm daha olmaz inşallahkeki görene kadar her şey çok güzeldi canmhadi onuda anladım ev keki pişti koktu canın çekti filan ama madem bari 1 dilim yeseydin 2 dilim hiç olmadı
inslh dwgisecektir canm bende uzun zamandr öyleydim bir şeyler ekleyip dgistrmek gerekiyor kalori sayimina gecince aslinda yemeyi hiç azaltmadim ayni yiyorm daha fazla yedigim oluyor ama yağı nerdeyse hayatmdan çıkardım direk etki etti bende istersen sende bir dene canm dunki salatam sıfır yağ idi bugün de yemekleri bir koca tencereye toplam 1 ymkasg yag koydum yağdan alicagim kalori yerine baska şeyler yiyorum hep tok kaliyrm bana çok iyi geldi yağı kısmakÇok sevdim bende uzun zamandır bu kadar isinmamistim
4 litre içtim bugün
İnşallah artık yargıya yansisin istiyorum sıfır kaçamak ve hiç kilo veremiyorum
arada oluyor canm sen yarın telafi edersin sana güveniyorumBu akşam öyle bı gaflete düştüm canm daha olmaz inşallahnormalde boyle şeyler yapmazdım ama bu akşam kaçırdim
Teşekkür ederim canım güvenini boşa cikarmayacagimarada oluyor canm sen yarın telafi edersin sana güveniyorum
Canım yaa benim ilk hedefim saglik benim doktorun verdiği diyet var onu yapiyorum tatli tahıl zaten yok hayatimda yağı da cikartirsam benim iş biraz zor olacak yani yagi yemem laziminslh dwgisecektir canm bende uzun zamandr öyleydim bir şeyler ekleyip dgistrmek gerekiyor kalori sayimina gecince aslinda yemeyi hiç azaltmadim ayni yiyorm daha fazla yedigim oluyor ama yağı nerdeyse hayatmdan çıkardım direk etki etti bende istersen sende bir dene canm dunki salatam sıfır yağ idi bugün de yemekleri bir koca tencereye toplam 1 ymkasg yag koydum yağdan alicagim kalori yerine baska şeyler yiyorum hep tok kaliyrm bana çok iyi geldi yağı kısmak
tamam canım dıkkat etcem ona özellıkle.Canim cuma bildirim yapmadın onun için yazdım benimle alakalı değil üst üste bildirim yapmazsan diskalifiye olursun cuma günleri kilo bildirimi yapman gerek menüleri de yazman gerek ama onu yazmazsan da telafisi var bildirimin yok
evet canım dıkkat etcme bundan sonra hatta cuma sabahı bıldırım yaopcam bundan sonraSüper kahvaltı ananas da yağ yakımına yardımcı oluyor spor da var daha ne olsun maasallah
Hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum
Canm bildirimleri kaçırma menü spor paylaşımına dikkat et gerisi sıkıntı olmazama mutlaka cuma 12ye kadar bildirim yap canm yogun olduğun için biraz gecikiyor senin bildirim işi
Evet kaptanım ne kadar ara versemde yılların birikimi sermayesi varY YesilinBuyusu 2 şer saatle başladığıni biliyorum ama spor yapmaya alışkınsın 2 saati kaldirqbiliyorsun demekki sen kendini iyi bilirsin zaten çok iyi sikilasirsinda bu sekilde
Bugünkü menüm
Kahvaltı. 1 omlet.peynir. domates. 2 dilim ekmek.6 zeytin
Ara yeşil çay.yarim armut.
Og le. 4 ksk yoğurt. 3 ksk yulaf . Tarcın .1 elma.2 ceviz
Ara 1 ymk ks kuru üzüm
Akşam salata. 4 ksk yoğurt.1 ksk keten tohumu.1 ksk.yulaf karışımı
Ara yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor.40 dk zumba
deadline blonde ambition .
Hadi kalkın yatmadan 1 bardak daha su içelim kizlar
Bu günkü menü
07:45 1 bardak zencefilli limonlu su
08:00 2 dilim peynir
11:30 1 fincan kahve
12:30 2 kâse kara lahana çorbası, 1 kase cacık
15:00 2 bardak ayran
17:00 1 kâse yer pancarı çorbası, 5-6 kaşık kaldirik kızartması, 3 kaşık yoğurt,bol salata ve cıssss 2 dilim ev keki
2.5 litre su (3 vardr ama tahmini yazıyorum canm istedikce içiyorum olcmuyorum çok sık iciyorum)
40 dk bisiklet
kızlar hadi bakalm yarın itibari ile herkesi sporda görelimkendinize uygun sporu ister evde ister dışarda ama mutlaka bir şekilde yapın unutmayalım diyet ile istediğimiz kiloya ulaşa biliriz ama asla istediğimiz görüntüye ulaşamayız hayalinizdeki görüntü sadece sporla mümkün en azindan zayiflarken daha fazla sarkmaya neden olmamak için bir şeyler yapmak zorundasınız hadi bakalm daha fazla geç kalmayin yarın herkesi spora başlamış gormek istiyorum
Günaydın canlar güzeller fistiklar
Sizleri bisikletin üzerinden selamlıyorumyaza fıstık olcaz derken fındık kalmayalim.... Kem gözlere fesatlara kendimize guldurmeyelim yapamaz diyenlerin ağzı açık kalsın kiloluyuz diye tip tip bakanlar şaşa kalsın ama en çok da sağlığımız için kiloları verelim sporları yapalım fit olalım
harikasın sabah sabah ne güzel bir motivasyon oldu bende hep o anı hayal ediyorum zayıfladıktan sonra herkesin yanıma gelip nasıl zayıfladın neler yaptın diye sormasını çok güzel olmuşsun demesini yeter artık daha zayıflama demesi vs. gelecek o günlerGünaydın canlar güzeller fistiklar
Sizleri bisikletin üzerinden selamlıyorumyaza fıstık olcaz derken fındık kalmayalim.... Kem gözlere fesatlara kendimize guldurmeyelim yapamaz diyenlerin ağzı açık kalsın kiloluyuz diye tip tip bakanlar şaşa kalsın ama en çok da sağlığımız için kiloları verelim sporları yapalım fit olalım
maşallah darısı başıma tebrik ederimgunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
ben öğretmenlik ilk atama için adilcevaz ve ahlat ilçelerini tercih etmiştim çok güzelmiş diye gerçi daha yakın yer oldu göremedim oaraları ama çok güzelmişKızlaaaar günaydın günaydın günaydınnnnnnayyyy böyle deniz kenarına gidip yürüyüş yapasım var. Bu arada burda van gölüne van gölü denmez van denizi denir kii gerçekten deniz gibi bayılıyorum. Ama evim uzak dolmşla gitmem gerekiyor. Aç karna dolmuşa binince de biliydsunuz felaket oluyor sonu. En iyisi birazdan asyayla şöyle bi hava alıp yürüyüp geleyim ben. Şimdi sabah kahvemi içtim dün ben uyurken yazdıklarınızı okudum. Hadi kızlar kaçamaklara son artık. öpüldünüzzzz
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falanAcikmadan hemen uyu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?