Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İnşallah. Amin perşembe boş zaten bende sevdim zumbayi

Ben de denemek istedim ama olmadı uygun tlf. Programı bulamadım.

Mecburi bi menümü özellikle mi böyle oldu bugün.
Acikmadan hemen uyu bence[/QUOTE]
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falan
Aksam mecburi oldu yarın spor yok güzel bir menü olacak[/QUOTE]

Ay bu alıntılar karman corman oldu gene bu arada zumba en sevdiğim suan kalori yakiminda birinci sirada canm hemde müthiş eylenceli direk eğlenerek kilo veriyorsun ben doğum sonrası diyet yapmadn sadece emzirme ve zumba ile ilk 10 kiloyu atmistim benim kızı birakicak yer olsa gene giderdm bayiliyorum bak gör müthiş sonuç alicaksn bu arada ödem yapmaz hatta ödem attiriyor hizli tempoda vucut calistigi için hem ter ile ödem atıyor hemde metobolizmayi çokcalistirip idrarla iki yonlu attiriyor yani ben dans disinda sporla terlemem mesela ondan zumba iki kat verdiriyor ama bol bol su iç direk etkiyi görürsün 2lt altına inme canm

keki görene kadar her şey çok güzeldi canm hadi onuda anladım ev keki pişti koktu canın çekti filan ama madem bari 1 dilim yeseydin 2 dilim hiç olmadı

Çok sevdim bende uzun zamandır bu kadar isinmamistim
4 litre içtim bugün
İnşallah artık yargıya yansisin istiyorum sıfır kaçamak ve hiç kilo veremiyorum

keki görene kadar her şey çok güzeldi canm hadi onuda anladım ev keki pişti koktu canın çekti filan ama madem bari 1 dilim yeseydin 2 dilim hiç olmadı
Bu akşam öyle bı gaflete düştüm canm daha olmaz inşallah normalde boyle şeyler yapmazdım ama bu akşam kaçırdim

Çok sevdim bende uzun zamandır bu kadar isinmamistim
4 litre içtim bugün
İnşallah artık yargıya yansisin istiyorum sıfır kaçamak ve hiç kilo veremiyorum
inslh dwgisecektir canm bende uzun zamandr öyleydim bir şeyler ekleyip dgistrmek gerekiyor kalori sayimina gecince aslinda yemeyi hiç azaltmadim ayni yiyorm daha fazla yedigim oluyor ama yağı nerdeyse hayatmdan çıkardım direk etki etti bende istersen sende bir dene canm dunki salatam sıfır yağ idi bugün de yemekleri bir koca tencereye toplam 1 ymkasg yag koydum yağdan alicagim kalori yerine baska şeyler yiyorum hep tok kaliyrm bana çok iyi geldi yağı kısmak

kızlar hadi bakalm yarın itibari ile herkesi sporda görelim kendinize uygun sporu ister evde ister dışarda ama mutlaka bir şekilde yapın unutmayalım diyet ile istediğimiz kiloya ulaşa biliriz ama asla istediğimiz görüntüye ulaşamayız hayalinizdeki görüntü sadece sporla mümkün en azindan zayiflarken daha fazla sarkmaya neden olmamak için bir şeyler yapmak zorundasınız hadi bakalm daha fazla geç kalmayin yarın herkesi spora başlamış gormek istiyorum

Günaydın canlar güzeller fistiklar
Sizleri bisikletin üzerinden selamlıyorum yaza fıstık olcaz derken fındık kalmayalim.... Kem gözlere fesatlara kendimize guldurmeyelim yapamaz diyenlerin ağzı açık kalsın kiloluyuz diye tip tip bakanlar şaşa kalsın ama en çok da sağlığımız için kiloları verelim sporları yapalım fit olalım

Canım yaa benim ilk hedefim saglik benim doktorun verdiği diyet var onu yapiyorum tatli tahıl zaten yok hayatimda yağı da cikartirsam benim iş biraz zor olacak yani yagi yemem lazim
Bu hafta öğle yemeğimi azalttim zaten cumaya yansır insallah

tamam canım dıkkat etcem ona özellıkle.

evet canım dıkkat etcme bundan sonra hatta cuma sabahı bıldırım yaopcam bundan sonra

Y YesilinBuyusu 2 şer saatle başladığıni biliyorum ama spor yapmaya alışkınsın 2 saati kaldirqbiliyorsun demekki sen kendini iyi bilirsin zaten çok iyi sikilasirsinda bu sekilde
Evet kaptanım ne kadar ara versemde yılların birikimi sermayesi var her gün yeni bişey eklediğimiz için o yeni bölgede ağrı oluyor ama diğer yerler alışmış oluyor gerçi alışan yerlerin de ağırlıklıklarını değiştiriyoruz bacakları 40 kiloya çıkardık mesela. İnşallah biran evvel cevap almaya başlarım. Şu an gerçekten asyayı bırakacak yerim olsa daha fazla yapardım.

Harikasın canım

Hadi kalkın yatmadan 1 bardak daha su içelim kizlar

Ayyy ben uyumuşum gitti 1 bardak su neyse bende şimdi içiyorum.

Keek kek mi dedi o bakıyım valla kek dedi hemde 2 dilim mi dedi bakıyım valla 2 dilim dedi

Eveeeet bende kaçamaksız görmek istiyorum. Çok gevşedik bu ara kızlar. Sıkın biraz kendinizi.

Günaydın güzellik dünki kekin intikamı mı bu. Sabahları enerjik olan insanlara bayılırım bende öyleyimdir. Böyle sabah huysuz olanlara hiç tahammül edemiyorum ya. Hayat güzel sabah olmuş yeni gün başlamış nefes alıyoruz ohhhhh missss hadi tam motive kçamaksız bol sporlu bi gün olsun.

Kızlaaaar günaydın günaydın günaydınnnnnn ayyyy böyle deniz kenarına gidip yürüyüş yapasım var. Bu arada burda van gölüne van gölü denmez van denizi denir kii gerçekten deniz gibi bayılıyorum. Ama evim uzak dolmşla gitmem gerekiyor. Aç karna dolmuşa binince de biliydsunuz felaket oluyor sonu. En iyisi birazdan asyayla şöyle bi hava alıp yürüyüp geleyim ben. Şimdi sabah kahvemi içtim dün ben uyurken yazdıklarınızı okudum. Hadi kızlar kaçamaklara son artık. öpüldünüzzzz

herkese günaydın
dünkü menüm
sabah:
1 dilim kendi yaptığım yufkadan peynirli börek 5 zeytin çay
ara:
elma kuru avuç içi kadar
öğle:
1 tabak mantar sebze sote 1 kase yoğurt
ara:
1 fincan sütlü türk kahvesi
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği( geçen yazdan kuruttuğum fasülye)
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kupa yeşilçay
spor: 45 dk yürüyüş
deadline
blonde ambition

harikasın sabah sabah ne güzel bir motivasyon oldu bende hep o anı hayal ediyorum zayıfladıktan sonra herkesin yanıma gelip nasıl zayıfladın neler yaptın diye sormasını çok güzel olmuşsun demesini yeter artık daha zayıflama demesi vs. gelecek o günler

ben öğretmenlik ilk atama için adilcevaz ve ahlat ilçelerini tercih etmiştim çok güzelmiş diye gerçi daha yakın yer oldu göremedim oaraları ama çok güzelmiş

Acikmadan hemen uyu bence
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falan
Aksam mecburi oldu yarın spor yok güzel bir menü olacak[/QUOTE]

Ay bu alıntılar karman corman oldu gene bu arada zumba en sevdiğim suan kalori yakiminda birinci sirada canm hemde müthiş eylenceli direk eğlenerek kilo veriyorsun ben doğum sonrası diyet yapmadn sadece emzirme ve zumba ile ilk 10 kiloyu atmistim benim kızı birakicak yer olsa gene giderdm bayiliyorum bak gör müthiş sonuç alicaksn bu arada ödem yapmaz hatta ödem attiriyor hizli tempoda vucut calistigi için hem ter ile ödem atıyor hemde metobolizmayi çokcalistirip idrarla iki yonlu attiriyor yani ben dans disinda sporla terlemem mesela ondan zumba iki kat verdiriyor ama bol bol su iç direk etkiyi görürsün 2lt altına inme canm[/QUOTE]
benimde bebeğim var ondan gidemiyorum ama katılıyorum sana çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…