- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Günaydın canlar güzeller fistiklar
Sizleri bisikletin üzerinden selamlıyorumyaza fıstık olcaz derken fındık kalmayalim.... Kem gözlere fesatlara kendimize guldurmeyelim yapamaz diyenlerin ağzı açık kalsın kiloluyuz diye tip tip bakanlar şaşa kalsın ama en çok da sağlığımız için kiloları verelim sporları yapalım fit olalım
harika gidiyorsun canmgunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
Gunaydn canmKızlaaaar günaydın günaydın günaydınnnnnnayyyy böyle deniz kenarına gidip yürüyüş yapasım var. Bu arada burda van gölüne van gölü denmez van denizi denir kii gerçekten deniz gibi bayılıyorum. Ama evim uzak dolmşla gitmem gerekiyor. Aç karna dolmuşa binince de biliydsunuz felaket oluyor sonu. En iyisi birazdan asyayla şöyle bi hava alıp yürüyüp geleyim ben. Şimdi sabah kahvemi içtim dün ben uyurken yazdıklarınızı okudum. Hadi kızlar kaçamaklara son artık. öpüldünüzzzz
menu de sporda harika canmherkese günaydın
dünkü menüm
sabah:
1 dilim kendi yaptığım yufkadan peynirli börek 5 zeytin çay
ara:
elma kuru avuç içi kadar
öğle:
1 tabak mantar sebze sote 1 kase yoğurt
ara:
1 fincan sütlü türk kahvesi
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği( geçen yazdan kuruttuğum fasülye)
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kupa yeşilçay
spor: 45 dk yürüyüş
deadline
blonde ambition
kızlar hadi bakalm yarın itibari ile herkesi sporda görelimkendinize uygun sporu ister evde ister dışarda ama mutlaka bir şekilde yapın unutmayalım diyet ile istediğimiz kiloya ulaşa biliriz ama asla istediğimiz görüntüye ulaşamayız hayalinizdeki görüntü sadece sporla mümkün en azindan zayiflarken daha fazla sarkmaya neden olmamak için bir şeyler yapmak zorundasınız hadi bakalm daha fazla geç kalmayin yarın herkesi spora başlamış gormek istiyorum
menü harikaymis canmdun sabah kahvaltı yapmadım 2 bardak su +7 bardak su. dün öğlen bır tabak patates haşlaması. dün akşam ekmeksiz 4 köfte,karnıyarık,ayran 2 bardak. spor yok yoruluyorum ev iş spora vakıt kalmıyor =)deadline
Gunaydn canmoohhh hava çok güzel tabi gezin kizkiza asya ile bahar oldumu benide kimse tutamaz bizde mira ile kizkiza gezioz hergün izmirde de hava bugün şahane gene miss gibi bahar havası
evet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicamEveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım.artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.
He valla kek dedimEvet kaptanım ne kadar ara versemde yılların birikimi sermayesi varher gün yeni bişey eklediğimiz için o yeni bölgede ağrı oluyor ama diğer yerler alışmış oluyor gerçi alışan yerlerin de ağırlıklıklarını değiştiriyoruz bacakları 40 kiloya çıkardık mesela. İnşallah biran evvel cevap almaya başlarım. Şu an gerçekten asyayı bırakacak yerim olsa daha fazla yapardım.
Harikasın canım
Ayyy ben uyumuşum gitti 1 bardak su neyse bende şimdi içiyorum.
Keek kek mi dedi o bakıyım valla kek dedi hemde 2 dilim mi dedi bakıyım valla 2 dilim dedi
Eveeeet bende kaçamaksız görmek istiyorum. Çok gevşedik bu ara kızlar. Sıkın biraz kendinizi.
Günaydın güzellik dünki kekin intikamı mı bu. Sabahları enerjik olan insanlara bayılırım bende öyleyimdir. Böyle sabah huysuz olanlara hiç tahammül edemiyorum ya. Hayat güzel sabah olmuş yeni gün başlamış nefes alıyoruz ohhhhh missss hadi tam motive kçamaksız bol sporlu bi gün olsun.
Sabah açık hava yürüyüşünü ben de seviyorum burda deniz yok ama bol bol yeşillik var :)Kızlaaaar günaydın günaydın günaydınnnnnnayyyy böyle deniz kenarına gidip yürüyüş yapasım var. Bu arada burda van gölüne van gölü denmez van denizi denir kii gerçekten deniz gibi bayılıyorum. Ama evim uzak dolmşla gitmem gerekiyor. Aç karna dolmuşa binince de biliydsunuz felaket oluyor sonu. En iyisi birazdan asyayla şöyle bi hava alıp yürüyüp geleyim ben. Şimdi sabah kahvemi içtim dün ben uyurken yazdıklarınızı okudum. Hadi kızlar kaçamaklara son artık. öpüldünüzzzz
Supersin canmherkese günaydın
dünkü menüm
sabah:
ara:
elma kuru avuç içi kadar
öğle:
ara:
akşam:
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kupa yeşilçay
deadline
blonde ambition
Ay ne güzel darısı bize inşallahgunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
Gelecek merak etme sadece azim ve kararlılık lazımharikasın sabah sabah ne güzel bir motivasyon oldu bende hep o anı hayal ediyorum zayıfladıktan sonra herkesin yanıma gelip nasıl zayıfladın neler yaptın diye sormasını çok güzel olmuşsun demesini yeter artık daha zayıflama demesi vs. gelecek o günler
Zaten yoğun çalışıyorsun sanırım canm sen orda da bol bol kalori yakarsindun sabah kahvaltı yapmadım 2 bardak su +7 bardak su. dün öğlen bır tabak patates haşlaması. dün akşam ekmeksiz 4 köfte,karnıyarık,ayran 2 bardak. spor yok yoruluyorum ev iş spora vakıt kalmıyor =)deadline
Eveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım.artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.
1.takim olarak bisikletçiyiz herhaldeevet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicamaramızda kalsın şimdi bisikletin üstündeyim
tesekkur ederim menulerıme tepkı gelıyordu hakılıarmış gtmeyınce anladım spor yapsamda fayda etmıuor dahada dıkkat etcem.menü harikaymis canm
evet canmHe valla kek dedimama hallettim diye düşünüyorum sabah bisikletten sonra bir de yürüyüş ekledim birazdan hastaneye geçeceğim dönüşte yine yürürüm diye düşünüyorum eğer ağrım sızım olmazsa...
Sabah açık hava yürüyüşünü ben de seviyorum burda deniz yok ama bol bol yeşillik var :)
Supersin canm
Ay ne güzel darısı bize inşallah
Gelecek merak etme sadece azim ve kararlılık lazım
Zaten yoğun çalışıyorsun sanırım canm sen orda da bol bol kalori yakarsin
harikasın canm
1.takim olarak bisikletçiyiz herhalde
evt canm yeme şeklini degistirmessek kilo gitmiyor sporla sadece sikilasiyoruz ikisini bir yürütmek lazmtesekkur ederim menulerıme tepkı gelıyordu hakılıarmış gtmeyınce anladım spor yapsamda fayda etmıuor dahada dıkkat etcem.
afiyet olsun canm güzelmişKızlar süper bir atıştırmalık tarifi vereyim size normalde misafirlere bile yedirebilirsiniz ben oğluma yedirdim sevdi eşim de eve gelince dener herhalde ama on numara bir şey oldu benden tam not aldıdaha fazla uzatmadan tarife geçeyim
2-3 kaşık yulaf ezmesi (rondodan çekip un gibi yaptım)
3 dilim süzme peynir
Azck kabartma tozu
1er çay kaşığı zerdeçal zencefil nane dereotu pul biber(siz isteğe göre çeşitli azaltıp arttırabilirsiniz)
Sırayla hepsini rondodan çektim tatlı kaşığı ile küçük top top tepsiye koydum üzerlerine çörekotu ektim 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirdim... Kurabiye ve poaca arası birşey oldu ama harikaballandıra ballandıra anlattım
Ev keki mi neyse ama okudum mesajları yakmışsındır onu en azından sabah olunca kurtarması daha kolayBu günkü menü
07:45 1 bardak zencefilli limonlu su
08:00 2 dilim peynir
11:30 1 fincan kahve
12:30 2 kâse kara lahana çorbası, 1 kase cacık
15:00 2 bardak ayran
17:00 1 kâse yer pancarı çorbası, 5-6 kaşık kaldirik kızartması, 3 kaşık yoğurt,bol salata ve cıssss 2 dilim ev keki
2.5 litre su (3 vardr ama tahmini yazıyorum canm istedikce içiyorum olcmuyorum çok sık iciyorum)
40 dk bisiklet
Et döner lavaşta olmasa daha iyi olur aslında ama bu seferlik olsun bakalım tartıda eksi görmezsen aklında olsun bu şeyler bile etkiliyor ödem yapabiliyor çok sık tüketmemeye calisMenüm
(Pazartesi)
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 tabak barbunya
1 dilim ekmek
Akşam
8 tane Lahana sarma
1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş
Salı
Sabah
1 dilim beyaz peynir, 2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Omlet, 1 dilim ekmek
Akşam
1 ince lavaşa et döner
Ayran
1,5 litre su & 6000 adımdeadline
Güzel menü canimherkese günaydın
dünkü menüm
sabah:
ara:
elma kuru avuç içi kadar
öğle:
ara:
akşam:
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kupa yeşilçay
deadline
blonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?