Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

insallah canm

Gunaydn canm oohhh hava çok güzel tabi gezin kizkiza asya ile bahar oldumu benide kimse tutamaz bizde mira ile kizkiza gezioz hergün izmirde de hava bugün şahane gene miss gibi bahar havası

menu de sporda harika canm ictigin suya da maşallah diyeyim

Gunaydn canm oohhh hava çok güzel tabi gezin kizkiza asya ile bahar oldumu benide kimse tutamaz bizde mira ile kizkiza gezioz hergün izmirde de hava bugün şahane gene miss gibi bahar havası

Aynen canım zaten kapalı mekanları hiç sevmem avmymiş cafeymiş hiç hoşlanmam ama kışın işte asya da olunca mecburiyetten gittik. Bana açık hava lazım yeşillik çimen oksijen birde deniz göl dere nehir ne olursa olsun su oldu mu tamam benden mutlusu yok içim huzur doluyo ya. Ama anck hafta sonu gidebiliyorum çünkü dolmuş misafesinde. Yine de asyayla çıkıp hava alıyorum o bile iyi geliyor.

Eveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım. artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.
evet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicam aramızda kalsın şimdi bisikletin üstündeyim

He valla kek dedim ama hallettim diye düşünüyorum sabah bisikletten sonra bir de yürüyüş ekledim birazdan hastaneye geçeceğim dönüşte yine yürürüm diye düşünüyorum eğer ağrım sızım olmazsa...

Sabah açık hava yürüyüşünü ben de seviyorum burda deniz yok ama bol bol yeşillik var :)
Supersin canm
gunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
Ay ne güzel darısı bize inşallah
Gelecek merak etme sadece azim ve kararlılık lazım
Zaten yoğun çalışıyorsun sanırım canm sen orda da bol bol kalori yakarsin
Eveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım. artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.
harikasın canm
evet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicam aramızda kalsın şimdi bisikletin üstündeyim
1.takim olarak bisikletçiyiz herhalde

Kızlar süper bir atıştırmalık tarifi vereyim size normalde misafirlere bile yedirebilirsiniz ben oğluma yedirdim sevdi eşim de eve gelince dener herhalde ama on numara bir şey oldu benden tam not aldı daha fazla uzatmadan tarife geçeyim
2-3 kaşık yulaf ezmesi (rondodan çekip un gibi yaptım)
3 dilim süzme peynir
Azck kabartma tozu
1er çay kaşığı zerdeçal zencefil nane dereotu pul biber(siz isteğe göre çeşitli azaltıp arttırabilirsiniz)
Sırayla hepsini rondodan çektim tatlı kaşığı ile küçük top top tepsiye koydum üzerlerine çörekotu ektim 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirdim... Kurabiye ve poaca arası birşey oldu ama harika ballandıra ballandıra anlattım

evet canm bisikletciyiz

tesekkur ederim menulerıme tepkı gelıyordu hakılıarmış gtmeyınce anladım spor yapsamda fayda etmıuor dahada dıkkat etcem.
evt canm yeme şeklini degistirmessek kilo gitmiyor sporla sadece sikilasiyoruz ikisini bir yürütmek lazm böyle devam yaza bomba gibi girelim

afiyet olsun canm güzelmiş

Menüm
(Pazartesi)

Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 tabak barbunya
1 dilim ekmek

Akşam
8 tane Lahana sarma

1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş

Salı

Sabah
1 dilim beyaz peynir, 2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
Omlet, 1 dilim ekmek

Akşam

1 ince lavaşa et döner
Ayran

1,5 litre su & 6000 adım deadline

Ev keki mi neyse ama okudum mesajları yakmışsındır onu en azından sabah olunca kurtarması daha kolay
Et döner lavaşta olmasa daha iyi olur aslında ama bu seferlik olsun bakalım tartıda eksi görmezsen aklında olsun bu şeyler bile etkiliyor ödem yapabiliyor çok sık tüketmemeye calis

Güzel menü canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…