- 7 Ağustos 2016
- 5.108
- 20.329
- 348
Evet kaptanim hallettigimi düşünüyorumEv keki mi neyse ama okudum mesajları yakmışsındır onu en azından sabah olunca kurtarması daha kolay
Et döner lavaşta olmasa daha iyi olur aslında ama bu seferlik olsun bakalım tartıda eksi görmezsen aklında olsun bu şeyler bile etkiliyor ödem yapabiliyor çok sık tüketmemeye calis
Çok şükür canm geçmiş olsun Allah kimseyi evladi ile sınamasin gerçekten çok zorKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline @caroline84 @magickk @Mirafatos @Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Süpersin :)kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,peynir, zeytin,çay,2 dim tambugday ekmeği
Ara: 1 kaşık tahinpekmez karışımı
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ıspanak
Ara: 1 elma
Akşam: yarım kase çorba,1 kase yoğurt
toplam 2lt su
geçelim sporlara:
sabah: 1 saat kondisyon bisikleti
öğleden sonra: 20 dakika koşu (23 dakikaydi ilk 3 dakika hizli yuruyip isindim arkasindan 20 dakika araliksiz kostum)
koşu sonrası sguat,plank ve köprü
Valla kek yedimKek haaaaaa
Tamamdır canm sen zaten dengelrsinArkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
Sporlar da harika kaçamak pek etkilemez hem bu güzel sonucun kutlaması olsunSporumu yazayım da sabah 1 saat yürüyüş öğleden sonra 2 saat fitness (1 saat kardiyo 1 saat kas) kahvaltı Ceviz zeytin peynir domates salatalık kapya biber muz ince dilim ananas akşam yemeği fırın tavuk bumgur pilavı yoğurt. İçim titriyo hasta olacakmış gibi titriyorum halen kendime gelemedim. O yüzden izin istiyorum bu akşamlık.deadline @Mirafatos bluegreeneyes
Düne göre daha iyi gibideadline @Mirafatos
Sabah
1 küçük sandviç
Öğle
2 galeta
1 şeker kaşığı terayağ
Domates salatalık
bir çatal turunç reçeli
Ara
1 muz
1 elma
Akşam
1 porsiyon barbunya
3 dilim kepek ekmek
Biber turşusu
Su: 2 lt
Öğle yemeğe gitmedim kahvaltı gibi bişeyler getirmişti arkadaşlar ondan atıştırdım. Kalorisi en düşük olarak galeta dedim de değişik bir bisküvi vardı ondan yedim cidden çok hafifti. Terayağ özel olarak getirmiş arkadaş tadına bakmak için yedim. Birazdan form çay içerim şişkinliğimi alması için. Spora gidemedim maalesef.