Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet kaptanim hallettigimi düşünüyorum
Çok şükür canm geçmiş olsun Allah kimseyi evladi ile sınamasin gerçekten çok zor op yerimize cimcimeyi Allah bı daha o duyguyu yaşatmanın....
Süpersin :)
Valla kek yedim ama daha yemem bu gün de ufak bir kaçamak yaptım ama
Arkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
Tamamdır canm sen zaten dengelrsin
Sporlar da harika kaçamak pek etkilemez hem bu güzel sonucun kutlaması olsun
Düne göre daha iyi gibi

Bu günkü menü
08:15 2 dilim süzme peynir 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı çörekotu hepsini ezip karıştırıp 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürdüm öyle yedim
11:45 5-6 kaşık patatesli taze fasulye yemeği, 4 kaşık yoğurt 2 top bu gün tarfini verdiğim atıştırmalıktan
16:00 2 çatal pasta(arkadaşımi ziyarete gittim yeni görev yerine orda ikram ettiler ısrar ettiler azck yedim) 2 fincan filtre kahve
19:20 4 kaşık kuru fasulye kavurması, 2 top yine aynı atıştırmalıktan
2.5 litre su
Spor 40 dk bisiklet 1.5 saat yürüyüş

bunlar menünü okurken hissettiklerim

Günaydın kızlarrrr tatlı yemedim ama eşim çocuklara dağıtmak için şu minik hobby lerden almıştı 8 gr lık ondan 10 tane yedim yani 80 gram çikolata ve yarımdan az muz yedim bir tanesi 42 kalori 10 tanesi 420 kalori eder muz da 50 kalori desek 470 kalori eder ben sadece yürüyüş bandıında dün 466 kalori yakmıştm diğer yaptıklarım hariç. Yani bu kaçamağın telafisini bilimsel olarak yapmış bulunuyorum diğer sporlarımda yanıma kar kalmış oldu. Bu arada kaptanım ve arkadaşlarım normalde benim regl im ikinci günü serbest günüm. Aylardır bu şakilde yaparım eski arkadaşlar bilir ama muhakkak telafisini de yaparım. Dün yapmadım bu hakkımı önümüzdeki haftalarda kullanmak üzere saklıyorum. Şimdiden bilginize sunayım. deadline @Mirafatos bluegreeneyes

Herkese en güzelinden mutlu neşeli günaydınlar her sabah olduğu gibi bu sabah da bisikletimle aşk yaşayarak gözlerimi açıyor ve sizleri bisikletimin üzerinden selamlıyorum canlarım icimizin kıpır kıpır olduğu hüzne ve kedere yer birakmadigimz bir gün olsun
Kötü sözleri kulak ardı edip iyi sozleri kalbimize kadar alıp orda güzelce agirlayalim baharla birlikte içimizde de çiçekler açmasına izin verelim mutlu sağlıklı huzurlu günleriniz olsun efenim

Sen zaten dikkat ediyorsun canm sana bol bol izin var
Ben de akşam menüme 1 fincan kahve ve 2 hurma ekledim akşam unutmuşum yazmayı :)

Geçmiş olsun canım çok sevindim bende inşallah allah hastalık vermesin kimseye

Çok sağol canım

çok sevindim canm ya daha bugün hala konuşuyorduk ay Allahıma çok şükür çok sevindim arkadaşım gözün aydın

Ay sorma fatoş ya daha sabah hiçbir kararı kendimiz alamışcaz uzmanlar ne derse onu yapıcaz demiştim sana. Hatta sonucu bile seninle konuşurken aklıma geldi bakayım dedim vi öğrendim zaten senle yazışmayı felan bırakmışım kusura bakma canım.

Çok şükür canım gerçekten sıkıntılı bir süreç atlattiniz sonuç iyi oldu çok sukur

Allaha şükür Çok teşekkür ederim canım

Çok sevindim canım çok geçmiş olsun

Çok sağol canım benim. Desteıiniz benim için çok kıymetliydi. İnsan ailem etrafım daha fazla üzülmesin diye onlara belli edemiyor ama arada sırada da olsa sizlere yazıp söyleyebildim. Sizlerde bıkmadan destek verdiniz Allah razı olsun.

Ben gitmeden gelirsen seve seve gezdirebilirm canım. Güzel bi yer burası.

Çok geçmiş olsun canim .gözün aydın olsun

Çok çok teşekkür ederim.

Çok çok şükür canım
Kendi kızım gibi hissettim
Çok çok sevindim

Sağol canım biliyorum sevineceğinizi o yüzden elimde titrese gözüm de kaysa sizlere yazmak istedim. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim.

Ne istiyorsan ye
Hem iyisin hem boşluktasın anlıyorum seni
Nerede oturacağını bilemiyor insan

Ne zamandır sağlam durmaya çalışıyorum. Birde ben olumsuz sonuca daha çok hazırlamaya çalıştım kendimi birden iyi çıkınca şoka girdim. Nasıl tarif eeyim bilmiyorum annemle konuşurken saniyeler içinde tırnağıma kadar uyuştu ellerim zaten astımım var nefesim gitti konuşamadım. Akşam baygın şekilde yattım diyebilirim.

Çok sağıl canım. Evet kçamak yaparsam muhakkak bi kaç akşam yemeyerek dengeliyorum. Ama şükür tatlı yemedim yediğim çikolata da sadice yürüyüş bandındaki sporumu yedi olur o kadar buna şükür.

Günaydın canım insanın böyle enerji vericek motive edecek pozitif insanlara çok ihtiyacı oluyor. İyi ki varsın. Sana da kocaman bol gülücüklü günaydın.

deadline 10.04.2018 sali menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1/2 dilim ekmek
1/2 yumurta
2-3 catal peynir
1 zeytin
1 fincan sutsuz sekersiz kahve

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 tabak etli bamya yemegi
1/2 kase yogurt
2-3 catal saksuka

Ara:
350 ml su
4 yulafli biskuvi

Aksam:
1 kase yine bamya
Spora gidince 750 ml su (ama kiyafetlerimi unuttugum icin salondan bos dondum

Evde
2 ince dilim kek
1 cay bardagi sut

Kızlar akşam eşim geldi yemeği böyle saldırır şekilde yedim ve resmen baygın şekilde uyudum. Elim kolum kalkmadı bi sinir boşalması yaşadım. Biliyosunuz asla isyan etmedim ama ne yapıcaz nasıl yapıcaz bunları düşünmeden de bir günüm geçmedi. Çocuğuma bakıyorum herşeyi norml ümitleniyorum sonra ümitlenmek istemiyorum. Kendimi nasıl oyalayacağımı bilemedim. Gerçekten şu 40 gün geçmek bilmedi. Rabbimin snavları büyak taşıyamayacağımız yükler vermesin. Verdiklerine de bol bol sabır versin güç versin maddi manevi yardımcısı olsun. Ailem zaten perişan oldu. Onlara karşı ekstra mutlu güçlü olmaya çalıştım. Ama insan içine de atsa dışına da vursa kolay değil gerçekten. Hala da sersem gibiyim. Asya uyanmasa bugün de uyumaya devam ederdim sanırım. Zaman zaman sizlerin başını şişirdim hakkınızı helal edin.

O da olcak arada canm sıkıntı yok
Günaydın canım insanın böyle enerji vericek motive edecek pozitif insanlara çok ihtiyacı oluyor. İyi ki varsın. Sana da kocaman bol gülücüklü günaydın.
Tesekkur ederim canm sizler de iyiki varsınız burdan bu şekilde enerji almasam ben de böyle olamam
Bir kekci daha bozacinin şahidi siraci derler ya ne diyeceğimi bilemedim :)))) eleştirsem utanıyorum neyse bu gün dengelersin canm

Estağfurullah canm olur mu öyle şey... Aynı duyguları biz de yaşadık insan yakınlardaki için dik durmaya çalışırken diğer taraftan içini boşaltmaya yer arıyor çok zor durum... Ama çok şükür geçti allahm cocuklarimiza sağlık sihhat versin

Amin canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…